selam kızlar...
başak ne güzel rüya görmüşün öyle inşallah bu seferde gerçek olur rüyan
saracım diş ağrısı çok kötüdür hayatımda öyle başka bir ağrı çekmedim desem yeridir inşallah biran önce kurtulursun çok geçmiş olsun
yeşilcim boşver işi gücü yaparsın canın isteyince kendini üzmeye değermi bak benimde iş dolu ama yapan yok canımız ne zaman isterse yaparız
mood nasılsın canım iyileştinmi :2:
seraycım nasılsın bi ce deyip kaçmışın herşey yolundadır umarım
ksel merhaba canım akşam miğde fesatı geçirmedin inşallah
eranayefe nerelerdesin canım muhabbetini özledik gel artık misafir kabul etme bizide düşün bak burada hayranların seni bekliyor
cevo canım arada olur öyle tartışmalar geçici bişeydir sinirler yıpranıyor tedaviler falan bir iki güne barışırsınız inşallah kendini yıpratma
bengisu nasılsın canım... kısır mısır dediniz canımı çektirdiniz gittim marketten bugün kısırlık bulgur aldım valla sizin yüzünüzden tekrardan kilo almaya başlayacam vereceğime....
hacercim sen neler yapıyorsun iyileştinmi artık başladınmı çalışmalara
kızlar eşim izinli pek giremem bugün arada girip yazdıklarınızı okuyup çıkarım yarına geniş geniş görüşmek üzere çok öpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 336478
garulaa naabeeeerbıcımı oldumda geldim şimdide gidip saçımı kurutacağım bide bi güzel düzleştireyiim ooh
selam kızlar...
saracım diş ağrısı çok kötüdür hayatımda öyle başka bir ağrı çekmedim desem yeridir inşallah biran önce kurtulursun çok geçmiş olsun
yeşilcim boşver işi gücü yaparsın canın isteyince kendini üzmeye değermi bak benimde iş dolu ama yapan yok canımız ne zaman isterse yaparız
eranayefe nerelerdesin canım muhabbetini özledik gel artık misafir kabul etme bizide düşün bak burada hayranların seni bekliyor
cevo canım arada olur öyle tartışmalar geçici bişeydir sinirler yıpranıyor tedaviler falan bir iki güne barışırsınız inşallah kendini yıpratma
bengisu nasılsın canım... kısır mısır dediniz canımı çektirdiniz gittim marketten bugün kısırlık bulgur aldım valla sizin yüzünüzden tekrardan kilo almaya başlayacam vereceğime....
kızlar eşim izinli pek giremem bugün arada girip yazdıklarınızı okuyup çıkarım yarına geniş geniş görüşmek üzere çok öpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 336478
ohhhh sıhatler olsun cnmmm ....
bende giricem birasdan bende düzleştiririm bariii....
bu arada menemeni yedin afiyet olsunnn
benimde dün cnm çekmişti kısır kısır die aş eriyordum ama yapmadım kilo alırım diee
ama yine cnmı çektirdinizz yineeeeeeeeeeee
kıs başak nerelerdesin sabah bi çıktın kayboldun yahuuuuu
herkese merhaba geçen hafta 5 haftalık hamilelligim düşükle sonuçlandı doktor korunma süresi vermedi ama ben adet olmayı bekliyorum daha sonra hemen istiyorum ama düşükle sonuçlanır diye korkuyorum:2::2:
herkese merhaba geçen hafta 5 haftalık hamilelligim düşükle sonuçlandı doktor korunma süresi vermedi ama ben adet olmayı bekliyorum daha sonra hemen istiyorum ama düşükle sonuçlanır diye korkuyorum:2::2:
benımde 4 haftalık hamılelıgım düşükle sonuclandı benımde doktorum ara vermeden adetımden sonra hemen yumurta takıbınden sonra aşılama yaptı suan beklemedeyım korkma inş Allahın izniyle göbüşlerimiz dolucak...
selam kızlar...
canım sana her hangi bi ilaç verdimi düşük önlemek için doktorum bana hamile kaldıgında hemen gel dedi ilaç vericem sana dedi
geçmiş olsun canım istersen bi kırk gün bekle ilk adetini ol ondan sonra inşallah bebeğin yine gelir
progestan 100mg verdı canım ...
merhaba canım çok geçmiş olsun seni anlıyorum bende 9 haftalık bebeğim düştü zor bişey ama Allahın takdiri işte ben bide kürtaj oldum yani.. bekle adetin gelsin bencede korkma inşallah bişey olmazzzz
kızlar hamile kalmak için zeytinyagı yazmışsınız bence denemeyin çünkü mantar yaptıgını duymuştum zaten gebelige bi etkisi oldugunu sanmıyorum yumurtlama için incir çok iyi geliyo bence bol bol incir yemek mantıklı birde dogru günü bulmak
progestan 100mg verdı canım ...
aa onu bende kullanmıştım 4 ay kullandım ama tabi bana hamiş kalabilmem için vermişti onu doktor adetim 2-3 haftaya hemen geliveriyoduda bi ara çalışmalar boşa gidiyodu yaani denemeler sonuçsuz kaldı bu ayda klomen kullandım işte bakalım bu ay nooldu hamiş kalabildimmi acabaa? :26:
aa onu bende kullanmıştım 4 ay kullandım ama tabi bana hamiş kalabilmem için vermişti onu doktor adetim 2-3 haftaya hemen geliveriyoduda bi ara çalışmalar boşa gidiyodu yaani denemeler sonuçsuz kaldı bu ayda klomen kullandım işte bakalım bu ay nooldu hamiş kalabildimmi acabaa? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?