Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bak ne güzel imkanınızda var ya olmasaydı iyi yönünden bak güzelim bikaçgünede sorununuzu çözer kolkola gidersiniz merkeze vakit kaybetmeden güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhhh

aa yeşilcim hoşbulduk sende hoşgeldin sendemi buradaydın ama niye var gözükmüyosunki seen? :26: burda var gözüken moodda ortada yok artık hangi topiklerde geziyosaa

kimse olmayınca başka topikleri okuyodum canım bellki ondan görnmemişimdir
moodunda işi vardır belki :44:

bak ne güzel imkanınızda var ya olmasaydı iyi yönünden bak güzelim bikaçgünede sorununuzu çözer kolkola gidersiniz merkeze vakit kaybetmeden güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhhh

teşekkür ederim canım inşallahhh

cnmmm buradayım hep güncellemem lazım herann......walla başka biyerde gezmedim benyemek yaptım ocağa koydum geldim kuzummmm

ay evet yaa o güncelleme çok sinir oluyoo neyse bende yemek yapıcam daha yarına yaa ayrıca mamada yemem lazım bugün henüz sudan başka bişii yiyip içmedim off canım istemiyo ama yemem lazım neyse ben bi mutfağa bi daliim bakalım hadi sonra görüşürüz kızlar arada bakarım net açık olucak öpüldünüz

cnm bende yeni mama yedim hiçbişey istemiyordu cnmm biras öncee güsell bi melemen yaptımmm bide tawşan kanı çay ohh tawsiye ederimm cnmm.....hadi kolay gelsin sanaa

cnm bende yeni mama yedim hiçbişey istemiyordu cnmm biras öncee güsell bi melemen yaptımmm bide tawşan kanı çay ohh tawsiye ederimm cnmm.....hadi kolay gelsin sanaa

hmm eveeet iyi fikiiiir bak sen diyince benimde canım istedi çokta güzel menemen yaparım hanii bende yapiim bari bide yanına pattis mi kızartsam acabaa

ben kısır yapacam kızlar canım istedi ımmmm hadi gelin beraber yiyelimmmm

ben kısır yapacam kızlar canım istedi ımmmm hadi gelin beraber yiyelimmmm

ben daha onu geçen yaptıydım canım istediydide yarına ben sarımsaklı köfteyle mercimek çorbası yapıcığım şimdide menemenimi aafiyetle götürüyom slm hacercim hoş geldin

slm ne haber geçen akşam internet bağlantısı koptu canım o yüzden gittim kusura bakma

selam kızlar...
başak ne güzel rüya görmüşün öyle inşallah bu seferde gerçek olur rüyan
saracım diş ağrısı çok kötüdür hayatımda öyle başka bir ağrı çekmedim desem yeridir inşallah biran önce kurtulursun çok geçmiş olsun
yeşilcim boşver işi gücü yaparsın canın isteyince kendini üzmeye değermi bak benimde iş dolu ama yapan yok canımız ne zaman isterse yaparız
mood nasılsın canım iyileştinmi :2:
seraycım nasılsın bi ce deyip kaçmışın herşey yolundadır umarım
ksel merhaba canım akşam miğde fesatı geçirmedin inşallah
eranayefe nerelerdesin canım muhabbetini özledik gel artık misafir kabul etme bizide düşün bak burada hayranların seni bekliyor
cevo canım arada olur öyle tartışmalar geçici bişeydir sinirler yıpranıyor tedaviler falan bir iki güne barışırsınız inşallah kendini yıpratma
bengisu nasılsın canım... kısır mısır dediniz canımı çektirdiniz gittim marketten bugün kısırlık bulgur aldım valla sizin yüzünüzden tekrardan kilo almaya başlayacam vereceğime....
hacercim sen neler yapıyorsun iyileştinmi artık başladınmı çalışmalara
kızlar eşim izinli pek giremem bugün arada girip yazdıklarınızı okuyup çıkarım yarına geniş geniş görüşmek üzere çok öpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 336478

garulaa naabeeeer bıcımı oldumda geldim şimdide gidip saçımı kurutacağım bide bi güzel düzleştireyiim ooh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…