teşekkür ederim canım. Allaha çok şükür imkanımız var o yüzden hiç düşünmeden adet olur olmaz hemen başlayalım diye konuşmuştuk zaman kaybetmeden de arayalım merkezi bilgi alalım demiştik. ama hayırlısı olsun inşallah. Allahım hakkımızda en doğrusunu bilir.
Slm kızlaar ben geldim selam moodcumburdasın sanırım sen altta gördüm seni kaçmaz benden
a.s. hoşgeldin canım nasılsın?
Slm kızlaar ben geldim selam moodcumburdasın sanırım sen altta gördüm seni kaçmaz benden
aa yeşilcim hoşbulduk sende hoşgeldinsendemi buradaydın ama niye var gözükmüyosunki seen? :26: burda var gözüken moodda ortada yok artık hangi topiklerde geziyosaa
bak ne güzel imkanınızda var ya olmasaydı iyi yönünden bak güzelimbikaçgünede sorununuzu çözer kolkola gidersiniz merkeze vakit kaybetmeden güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhhh
hah sonunda görebildin bizinerelerde geziyon kıız
cnmmm buradayım hep güncellemem lazım herann......walla başka biyerde gezmedim benyemek yaptım ocağa koydum geldim kuzummmm
ay evet yaa o güncelleme çok sinir oluyoo neyse bende yemek yapıcam daha yarına yaa ayrıca mamada yemem lazım bugün henüz sudan başka bişii yiyip içmedim off canım istemiyo ama yemem lazım neyse ben bi mutfağa bi daliim bakalımhadi sonra görüşürüz kızlar arada bakarım net açık olucak öpüldünüz
cnm bende yeni mama yedim hiçbişey istemiyordu cnmm biras öncee güsell bi melemen yaptımmm bide tawşan kanı çay ohh tawsiye ederimm cnmm.....hadi kolay gelsin sanaa
ben kısır yapacam kızlar canım istedi ımmmmhadi gelin beraber yiyelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?