günaydın kızlar bugün dr gittim dr yanılma payımda var ama erkek dedi herşeyi iyimiş çok mutlu oldum darısı size.
günaydınnn şekerrimmmmgünaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
karlı ve soğuk bir günden herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı günler
günaydın kızlar bugün dr gittim dr yanılma payımda var ama erkek dedi herşeyi iyimiş çok mutlu oldum darısı size.
selam kızlar...
başak ne güzel rüya görmüşün öyle inşallah bu seferde gerçek olur rüyan
saracım diş ağrısı çok kötüdür hayatımda öyle başka bir ağrı çekmedim desem yeridir inşallah biran önce kurtulursun çok geçmiş olsun
yeşilcim boşver işi gücü yaparsın canın isteyince kendini üzmeye değermi bak benimde iş dolu ama yapan yok canımız ne zaman isterse yaparız
mood nasılsın canım iyileştinmi :2:
seraycım nasılsın bi ce deyip kaçmışın herşey yolundadır umarım
ksel merhaba canım akşam miğde fesatı geçirmedin inşallah
eranayefe nerelerdesin canım muhabbetini özledik gel artık misafir kabul etme bizide düşün bak burada hayranların seni bekliyor
cevo canım arada olur öyle tartışmalar geçici bişeydir sinirler yıpranıyor tedaviler falan bir iki güne barışırsınız inşallah kendini yıpratma
bengisu nasılsın canım... kısır mısır dediniz canımı çektirdiniz gittim marketten bugün kısırlık bulgur aldım valla sizin yüzünüzden tekrardan kilo almaya başlayacam vereceğime....
hacercim sen neler yapıyorsun iyileştinmi artık başladınmı çalışmalara
kızlar eşim izinli pek giremem bugün arada girip yazdıklarınızı okuyup çıkarım yarına geniş geniş görüşmek üzere çok öpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 336478
iyiyim canımmm herşey yolunda ...diodum ya kanda gebelik baktırsammı sağlık ocagına gitmişken...doktora dedim 10 gün var daha adetime çıkarmı dedim belli olmaz dedi kan vermişken isteyelim dedi...bugün öğleden sonra çıkacaktı sonuçlar kayınannemler alacak bakalım faxlamalarını istedim merakla bekliom...umudum yok ama işte bekliom bakalımm...sen nasılsın?
sağol cnm haklısın tamamkızlar hamile kalmak için zeytinyagı yazmışsınız bence denemeyin çünkü mantar yaptıgını duymuştum zaten gebelige bi etkisi oldugunu sanmıyorum yumurtlama için incir çok iyi geliyo bence bol bol incir yemek mantıklı birde dogru günü bulmak
ay bende 10 gün yaptım biliyomusunkızlar ben kendi adıma incirin faydasını görmüştüm üstelik tamda yapmamıştım anca 10 gün kadr yaptım ve ciddi ciddi yumurtlamamı düzene soktu
aaaaaaaaaa hayır ben kız dimiştim bu doktor benm inadıma yapıyor ama nede olsa yanılma payı varmışşşşşgünaydın kızlar bugün dr gittim dr yanılma payımda var ama erkek dedi herşeyi iyimiş çok mutlu oldum darısı size.
ay bende dün fazla giremedim offfffffffff gelde konuşak nazoselam kızlar...
başak ne güzel rüya görmüşün öyle inşallah bu seferde gerçek olur rüyan
saracım diş ağrısı çok kötüdür hayatımda öyle başka bir ağrı çekmedim desem yeridir inşallah biran önce kurtulursun çok geçmiş olsun
yeşilcim boşver işi gücü yaparsın canın isteyince kendini üzmeye değermi bak benimde iş dolu ama yapan yok canımız ne zaman isterse yaparız
mood nasılsın canım iyileştinmi :2:
seraycım nasılsın bi ce deyip kaçmışın herşey yolundadır umarım
ksel merhaba canım akşam miğde fesatı geçirmedin inşallah
eranayefe nerelerdesin canım muhabbetini özledik gel artık misafir kabul etme bizide düşün bak burada hayranların seni bekliyor
cevo canım arada olur öyle tartışmalar geçici bişeydir sinirler yıpranıyor tedaviler falan bir iki güne barışırsınız inşallah kendini yıpratma
bengisu nasılsın canım... kısır mısır dediniz canımı çektirdiniz gittim marketten bugün kısırlık bulgur aldım valla sizin yüzünüzden tekrardan kilo almaya başlayacam vereceğime....
hacercim sen neler yapıyorsun iyileştinmi artık başladınmı çalışmalara
kızlar eşim izinli pek giremem bugün arada girip yazdıklarınızı okuyup çıkarım yarına geniş geniş görüşmek üzere çok öpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 336478
slm eroş ve kardeloşşşşş
nbr kanka ne var ne yok işlerin bittimiselamlar dostlar varmı yeni haberler?????
kim o bahseden yaaaaaaa aaaaaaaaaa hiç görmedimselam başakkkkk
selam kızlarrrr
offffff sarımsaklı köfteden kim bahsettiyse çabuk bana da yollasın,çok acaip canım çekti haberiniz olsun
kızlar kusura bakmayın dün gündüz sohbet ederken birasdan gelicem demiştim ama olmadı.
börülceye çıktım kaynanam da ordaydı çay içelim dediler çay yaptık çay içtik falan dışarı da çok güzel kar yağıyordu tam kardanadam yapma havasıydı
börülcenin 2tane çocuku var onlarla kardanadam yapalım dedi babaları izin vermedi hasta oluyorlar mışv
hevesim kursağımda kaldı. keşkem bir arkadaşım olaydı da kardanadam yapaydık
daha sonra tek başıma dışarıya çıktıım biras işim vardı onu da hallettim sonra da eve gelip
kaynanayla temizlik yaptık gece saat 12buçukta anca koydum totomu yatağa. sonra eşim geldi giremedim nete.
inşalllah bu akşam görüşürüz
nbr kanka ne var ne yok işlerin bittimi
kim o bahseden yaaaaaaa aaaaaaaaaa hiç görmedim
kısırdan bahsetmişler ama
nbr kuzum nasıl gidiyorrrrr oğlışumuzun adı ne olucak bulabildinmi ben bulamadım
kardelen naber kıss?
bebiş nasıl?
bu havalarda sakın dışarı çıkma hee
bak kayarsın filannn...
allah korusun...
ahh kankaa numaranı bilsemde çaldırsam:102: gelirmiydin kiiii?????ben şu mantığı hiç anlamıyom yaa,soğuk hasta etmez ter hasta eder
soğukta nezle olursun o kadarrr
ben tüm kışı sokakta geçirirdim nerdeyse çocukken hiç hasta oldduğumu bilmem
sen işe gitmedinmi kız?
ben gelirdim çağırsaydın dün burda bişi yoktu ama bugün çok kar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?