Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlar bugün dr gittim dr yanılma payımda var ama erkek dedi herşeyi iyimiş çok mutlu oldum darısı size.

aaaaa çok sevindim canım hadi hayırlısı Allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat versin size ve isteyen tüm herkese bebişinede maşallah canım isim düşündünüzmü

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
karlı ve soğuk bir günden herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı günler
günaydınnn şekerrimmmm aminnnnnnnn
günaydın kızlar bugün dr gittim dr yanılma payımda var ama erkek dedi herşeyi iyimiş çok mutlu oldum darısı size.

günaydın tatlım hadi gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn inşallahhhh

iyiyim canımmm herşey yolunda ...diodum ya kanda gebelik baktırsammı sağlık ocagına gitmişken...doktora dedim 10 gün var daha adetime çıkarmı dedim belli olmaz dedi kan vermişken isteyelim dedi...bugün öğleden sonra çıkacaktı sonuçlar kayınannemler alacak bakalım faxlamalarını istedim merakla bekliom...umudum yok ama işte bekliom bakalımm...sen nasılsın?

serayımm bebeğim hadi güzel haberler ver bize bugün kuzummmm

sağol cnm haklısın tamam

kızlar ben kendi adıma incirin faydasını görmüştüm üstelik tamda yapmamıştım anca 10 gün kadr yaptım ve ciddi ciddi yumurtlamamı düzene soktu
ay bende 10 gün yaptım biliyomusun iş yerinde yaptığım için hergün rahat değildim bıraktım bende ama bir sonraki ay gerçekten faydası olduğunu gördüm çok şükür

aaaaaaaaaa hayır ben kız dimiştim bu doktor benm inadıma yapıyor ama nede olsa yanılma payı varmışşşşş

ay bende dün fazla giremedim offfffffffff gelde konuşak nazo

nazooo neler yazmışın annemm siz hep aklımdasınız ama gece gelemiyom eşim evde gündüz de iş güç filannn
denk gelsekte laflasakkk

kızlar kusura bakmayın dün gündüz sohbet ederken birasdan gelicem demiştim ama olmadı.

börülceye çıktım kaynanam da ordaydı çay içelim dediler çay yaptık çay içtik falan dışarı da çok güzel kar yağıyordu tam kardanadam yapma havasıydı

börülcenin 2tane çocuku var onlarla kardanadam yapalım dedi babaları izin vermedi hasta oluyorlar mışv

hevesim kursağımda kaldı. keşkem bir arkadaşım olaydı da kardanadam yapaydık

daha sonra tek başıma dışarıya çıktıım biras işim vardı onu da hallettim sonra da eve gelip

kaynanayla temizlik yaptık gece saat 12buçukta anca koydum totomu yatağa. sonra eşim geldi giremedim nete.

inşalllah bu akşam görüşürüz

selamlar dostlar varmı yeni haberler?????
nbr kanka ne var ne yok işlerin bittimi
selam başakkkkk
selam kızlarrrr
offffff sarımsaklı köfteden kim bahsettiyse çabuk bana da yollasın,çok acaip canım çekti haberiniz olsun
kim o bahseden yaaaaaaa aaaaaaaaaa hiç görmedim

kısırdan bahsetmişler ama

nbr kuzum nasıl gidiyorrrrr oğlışumuzun adı ne olucak bulabildinmi ben bulamadım

ben şu mantığı hiç anlamıyom yaa,soğuk hasta etmez ter hasta eder
soğukta nezle olursun o kadarrr
ben tüm kışı sokakta geçirirdim nerdeyse çocukken hiç hasta oldduğumu bilmem
sen işe gitmedinmi kız?
ben gelirdim çağırsaydın dün burda bişi yoktu ama bugün çok kar var

kardelen naber kıss?
bebiş nasıl?
bu havalarda sakın dışarı çıkma hee
bak kayarsın filannn...
allah korusun...

nbr kanka ne var ne yok işlerin bittimi

kim o bahseden yaaaaaaa aaaaaaaaaa hiç görmedim

kısırdan bahsetmişler ama

nbr kuzum nasıl gidiyorrrrr oğlışumuzun adı ne olucak bulabildinmi ben bulamadım

kısırı saymadım bile,onu da çekti ama onu yaparım dedim,şimdi sarımsaklı köfteyle uğraşamam ama yaaaaaa
bengisu dur bu konunu suçlusu
ben senden seçenek bekliyorum bi tek yuşa dedin,çalış biraz,böyle de olmaz ki ama

kardelen naber kıss?
bebiş nasıl?
bu havalarda sakın dışarı çıkma hee
bak kayarsın filannn...
allah korusun...

az önce kocişim de aramış,dışarı falan çıkmıyon değil mi,kırarım bacaklarını dedi bana:18:
bebiş iyi canım çok şükür,inşallah hep iyi olur
rabbim tüm isteyenlere nasib etsin

ahh kankaa numaranı bilsemde çaldırsam:102: gelirmiydin kiiii?????

ay ne güzel olurdu birlikte kardanadam yapsaaaaakkkkkkkk senin boyun kadarrrrrrrrrrrr.

kızım bebelerini çok mıymıy yetiştiriyolar ondan sonra biraz soğuğa çıksa zırt diye hasta oluyolar. çocuk dedğin bu havalarda kardanadam yapacak.

büyüyünce ne anlamı var ki

işe gidecem kanka dün izinliydim. birazdan kalkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…