Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sara abla dişin nasıl olduuuuuuuuuuuu ağrıyormuuu işten izin alsaydın diş ağrısı beter oluyor

dişim bugün daha iyice ama ara ara hala ağrıyo işten izin almadım canım işler var birikince zor oluyo

aa sara ablaa naber??
accık özleyinn ööle hep burda olunca kimse aramıyo benii
benim işim çoktu bu araa anca toparladımm bi kaçgündür girebiliyom ancakk

yaaa sara abla unuttunmu yoksa kız beni niye şaşırdın böyle cadı hı söyle bakim

inşallah en kısa zamanda yeniden hamiş olur ve yavruna kavuşursun canım
isimler için teşekkürler,dikkate alacağım

krdelencm deniz,emir,can bunlarda benden yeğenime naçizane tavsiyeler

serycım naberrr kız?
adete 10 gün kala testmi yapılır?
olsada çıkmayabilir.
allahım bilir ne zaman göndereceğini biz naparsak yapalım dimi....

geçmiş olsun abla diş çok fena yaaaa ayakta duramam ben dişim ağrıdığında
yok sevincimden öle dedimm rastlaştık iyi olduu

çok sağol canım diş ağrısı doğum ağrısından da zor derlerdi inanmazdım öyleymiş

seraycım alemsin yani adete 10 gün kala test yapılırmı belkide hamilesin nerden biliyosun bacım bi dur bakalım önce günün geçsin ondan sonra test yap inşallah bebeğin seninledir

ama 10 gün kala negatif çıkması çok normal,varsa bile belli olmaz ki
5 gün kala bile bekle,emin olma deniliyo,bence acele davranmışın umutsuz olunacak bi durum yok

teşekkürler saracım
ayrıca geçmiş olsun,diş ağrısı çok zor bişey
bu defa kesin kaçtım kızlar
ay bi defa da şunu demeden çıkabilsem yaaaaaa

serycım naberrr kız?
adete 10 gün kala testmi yapılır?
olsada çıkmayabilir.
allahım bilir ne zaman göndereceğini biz naparsak yapalım dimi....

iyi kuzucummm tatil sonrası işbaşı yaptım iş patlaması yaşadım biara şimdi sakin ama bellide olmaz...kıss hemoglobinime baktırmak için dün kan verecektim doktora dedim adetime 10 gün var çıkarmı?belli olmaz kan vermişken isteyelim dedi...öle işteee...kısmet walla cnmm..bekliom 9 şubatı yinede...

ama 10 gün kala negatif çıkması çok normal,varsa bile belli olmaz ki
5 gün kala bile bekle,emin olma deniliyo,bence acele davranmışın umutsuz olunacak bi durum yok

öle tabikide az çalışma oldu bebişimm...ondanda umudum yok...kan vermişken yapalım dedi doktor ondan yani meraktan bide

bekle canım bu sonuç yanıltıcı olabilir
inşallah sorun çıkmamıştır sonuçlarında
oh tatil iyi gelmiştir bunalmıştın sen

nazooo neler yazmışın annemm siz hep aklımdasınız ama gece gelemiyom eşim evde gündüz de iş güç filannn
denk gelsekte laflasakkk

geldim canım laflıyak

selam başakkkkk
selam kızlarrrr
offffff sarımsaklı köfteden kim bahsettiyse çabuk bana da yollasın,çok acaip canım çekti haberiniz olsun

hep bengisuyun suçu dünde kısırdan bahsetmişler bütün gece rüyamda kısırla uğraştım durdum bi becerip yapıp yiyemedim

biz çocukken karda oynayıp üşüdükçe sobanın yanında ısınır tekrar kar oynamaya giderdik üstümüzü okadar çok giyinmezdik bile en fazla burnumuz akardı şimdi kapı deliğinden soğuk girse hasta olacaz dikkat ettikçe insan daha hassas oluyor

bengisuyun yüzünden hep ceza olarak yapıp göndersin bize
benimde yeğenimin adı yüşa yağız ve bitanede fatih duha var yeğenim bi fikir olur belki

benimde olsaydı 6 yaşında olacaktı ama nasip değilmiş üzülme

tutacak el bulamazsam , cebime koyar gezerim .sorun değil.....
nasıl söz kızlar ....
gururlu ve yalnız olanlar için....

güzel söz

ahanda nazo da gelmişşş

hoşbuldum canım
seray kız daha 10 gün var hemen ümitsizliğe kapılma belkide artacak değerlerin sen yinede dikkat et kendine

inşallahhh canım benim inşallahhhhhh ama az çalıştık bissss (( bakalım yinede Allah tan ümit kesilmezzz...walla dişim ağrıdıgında Allah düşmanıma bile vermesin bu ağrıyı diodumm...aynen öle zorr...ama doğumda zor be yaaa çok kötüydü sancısı wallaa...ama normal doğumunda sonrası ne rahatmış..

nazocum nasılsın canım
benim kısırıma herkes bayılır gelin size yapayım kızlar

tutacak el bulamazsam , cebime koyar gezerim .sorun değil.....
nasıl söz kızlar ....
gururlu ve yalnız olanlar için....

nerden biliyon kız,iki kese mi görmüş tohdor
kızlar bu arada ben kalkıyorum,çok acıktım,sarımsaklı köfte yok ama bulcaz artık bişeyler

nerden belli kuzum?
kan değeri mi yüksek?
inşallah keşke ikiz olsun
sende milletten isteyeceğine çalışta kendin yapp
tabii karılar doktor ikiz olma ihtimali var dimiş hemende kıskanın.
ben işe gidiyom haıyr sohbetler canlarımmmmmmmmmm

Allah nasip ettimim bi defa bile çalışsan yeter canım önemli olan Rabbimin ol demesi sen yinede ümidini bırakma

nazocum nasılsın canım
benim kısırıma herkes bayılır gelin size yapayım kızlar

iyiym canım karın ağrılarım dışında
tamam geleyim sen adresi ver hemen atlayıp geleyim aslında benim canım öyle kısır falan çekmezdi olunca bi güzel yerim ama nedense dün canımı çektirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…