sara abla dişin nasıl olduuuuuuuuuuuu ağrıyormuuu işten izin alsaydın diş ağrısı beter oluyor
aa sara ablaa naber??
accık özleyinn ööle hep burda olunca kimse aramıyo benii
benim işim çoktu bu araa anca toparladımm bi kaçgündür girebiliyom ancakk
inşallah en kısa zamanda yeniden hamiş olur ve yavruna kavuşursun canım
isimler için teşekkürler,dikkate alacağım
slm kızlarrrr nasılsınızzz bakalımmm?saracım geçmiş olsun diş ağrısı kötü walla benim kocişinde ağrıo yarın gidecek doktora..buarada adetime 10 gün kala kan tahlili yaptırdım şöle bi sonuç çıktı...beta-hcg <1.20 negative....beklemiodum zatennn o kadarcık çalışmayla çocukmu olurmuşş...benim kociş mecburiyet hissedince istemio çalışmayı...napimmm bende saldım çayıra mevlam kayıra diom...canı istediğinde yapsın bakimm..
dişim bugün daha iyice ama ara ara hala ağrıyo işten izin almadım canım işler var birikince zor oluyo
yaaa sara abla unuttunmu yoksa kız beni niye şaşırdın böyle cadı hı söyle bakim
[/I][/B][/COLOR]
slm kızlarrrr nasılsınızzz bakalımmm?saracım geçmiş olsun diş ağrısı kötü walla benim kocişinde ağrıo yarın gidecek doktora..buarada adetime 10 gün kala kan tahlili yaptırdım şöle bi sonuç çıktı...beta-hcg <1.20 negative....beklemiodum zatennn o kadarcık çalışmayla çocukmu olurmuşş...benim kociş mecburiyet hissedince istemio çalışmayı...napimmm bende saldım çayıra mevlam kayıra diom...canı istediğinde yapsın bakimm..
geçmiş olsun abla diş çok fena yaaaa ayakta duramam ben dişim ağrıdığında
yok sevincimden öle dedimm rastlaştık iyi olduu
hııı tamam o zaman bende seni gördüğüme sevindim valla gel öpim seni
dişim bugün daha iyice ama ara ara hala ağrıyo işten izin almadım canım işler var birikince zor oluyo
yaaa sara abla unuttunmu yoksa kız beni niye şaşırdın böyle cadı hı söyle bakim
krdelencm deniz,emir,can bunlarda benden yeğenime naçizane tavsiyeler
serycım naberrr kız?
adete 10 gün kala testmi yapılır?
olsada çıkmayabilir.
allahım bilir ne zaman göndereceğini biz naparsak yapalım dimi....
ama 10 gün kala negatif çıkması çok normal,varsa bile belli olmaz ki
5 gün kala bile bekle,emin olma deniliyo,bence acele davranmışın umutsuz olunacak bi durum yok
iyi kuzucummm tatil sonrası işbaşı yaptım iş patlaması yaşadım biara şimdi sakin ama bellide olmaz...kıss hemoglobinime baktırmak için dün kan verecektim doktora dedim adetime 10 gün var çıkarmı?belli olmaz kan vermişken isteyelim dedi...öle işteee...kısmet walla cnmm..bekliom 9 şubatı yinede...
nazooo neler yazmışın annemm siz hep aklımdasınız ama gece gelemiyom eşim evde gündüz de iş güç filannn
denk gelsekte laflasakkk
selam başakkkkk
selam kızlarrrr
offffff sarımsaklı köfteden kim bahsettiyse çabuk bana da yollasın,çok acaip canım çekti haberiniz olsun
ben şu mantığı hiç anlamıyom yaa,soğuk hasta etmez ter hasta eder
soğukta nezle olursun o kadarrr
ben tüm kışı sokakta geçirirdim nerdeyse çocukken hiç hasta oldduğumu bilmem
sen işe gitmedinmi kız?
ben gelirdim çağırsaydın dün burda bişi yoktu ama bugün çok kar var
kısırı saymadım bile,onu da çekti ama onu yaparım dedim,şimdi sarımsaklı köfteyle uğraşamam ama yaaaaaa
bengisu dur bu konunu suçlusu
ben senden seçenek bekliyorum bi tek yuşa dedin,çalış biraz,böyle de olmaz ki ama
keşke glebilseydimm dimiii
bak benim oğlum yşasaydıı şimdi 6 yaşında olacaktı beraber yapardık kardan adamımızı
oğlumla oynardım kartopunu da.. ahhh ah
bu araada başakçım dün sabah itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım canımm
kardelen bu arada canım bikaç isim yaazayımm
kerem,berat,emir,ömer,yiğit,fatih, ahmet,
bunlar hem dini olan hemde yeni abuk isimlerden değil
tutacak el bulamazsam , cebime koyar gezerim .sorun değil.....
nasıl söz kızlar ....
gururlu ve yalnız olanlar için....
ahanda nazo da gelmişşş
teşekkürler saracım
ayrıca geçmiş olsun,diş ağrısı çok zor bişey
bu defa kesin kaçtım kızlar
ay bi defa da şunu demeden çıkabilsem yaaaaaa
çok sağol canım diş ağrısı doğum ağrısından da zor derlerdi inanmazdım öyleymiş
seraycım alemsin yani adete 10 gün kala test yapılırmı belkide hamilesin nerden biliyosun bacım bi dur bakalım önce günün geçsin ondan sonra test yap inşallah bebeğin seninledir
hııı tamam o zaman bende seni gördüğüme sevindim valla gel öpim seni
sağol canım ya diş çok zor Allah düşmanıma bile vermesin yani
tutacak el bulamazsam , cebime koyar gezerim .sorun değil.....
nasıl söz kızlar ....
gururlu ve yalnız olanlar için....
nerden biliyon kız,iki kese mi görmüş tohdor
kızlar bu arada ben kalkıyorum,çok acıktım,sarımsaklı köfte yok ama bulcaz artık bişeyler
tabii karılar doktor ikiz olma ihtimali var dimişnerden belli kuzum?
kan değeri mi yüksek?
inşallah keşke ikiz olsun
sende milletten isteyeceğine çalışta kendin yapp
inşallahhh canım benim inşallahhhhhh ama az çalıştık bissss(( bakalım yinede Allah tan ümit kesilmezzz...walla dişim ağrıdıgında Allah düşmanıma bile vermesin bu ağrıyı diodumm...aynen öle zorr...ama doğumda zor be yaaa çok kötüydü sancısı wallaa...ama normal doğumunda sonrası ne rahatmış..
nazocum nasılsın canım
benim kısırıma herkes bayılır gelin size yapayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?