Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin kızzzzz
nassın?

aynen şimdiki çocuklar kar ne demek onu bile bilmiyolar ve bütün kışı ilaçla geçiriyolarr,
üzülmüyorum rtık zamanı gelince elbet olacakk
allahım nasip etsin tez zamanda tüm bekleyenlere inşallahh

2 gündür adet ağrılarım var ama daha gelen giden yok bakalım geçen ay gibi yine gecikicem heralde hayıttan

tabii karılar doktor ikiz olma ihtimali var dimiş hemende kıskanın.
ben işe gidiyom haıyr sohbetler canlarımmmmmmmmmm
inşallah olsun niyee kıskanalımm yaaaaa

hayırlı işler sana kankaaaa
Allah nasip ettimim bi defa bile çalışsan yeter canım önemli olan Rabbimin ol demesi sen yinede ümidini bırakma

katılıyorum geleceği varsa 1 kerede yetr
bak millet 1 kerelik tecavüzden bile hamile kalıyo
ama ben 7 yıldır çalışıyom tık yok

Son düzenleme:
saracım öpeyimde geçsin diş ağrın

amin çok iyi bilirim o ağrıyı ALLAH korusun

sağol canım öp hadi bak uzattım yanağımı

tabii karılar doktor ikiz olma ihtimali var dimiş hemende kıskanın.
ben işe gidiyom haıyr sohbetler canlarımmmmmmmmmm

hayırlı işer kuzum Allah işini rast getirsin bol kazanç ve huzurla sağlıkla yemek nasip etsin bacıma

geçmiş olsun canım niye karnın ağrıyo üşüttünmü yoksa

bekle canım bu sonuç yanıltıcı olabilir
inşallah sorun çıkmamıştır sonuçlarında
oh tatil iyi gelmiştir bunalmıştın sen

yok erenayım çok şükür hemoglabini yükseltmişim pekmez ve ilaçlar saolsunnn...diğerleride normalll...iyi geldi walla ..hiç çalşasım gelmio dedim kocişe zaten evimiz olsa çalışmazdım wala dedim oda çalışma yinede annemlerde oturalım dio...olurmu öle şey dedim...gülüoo...onlarda istemez zaten eminimmm..ev kiramızı öderler yinede oturmazlar sanırım..

yok canım adet ağrısı

hayıt geciktiriyomu????
inşallah olmazzsın diyelim....

geçen ay içmeye başladım 4 gün geciktim normalde ben 30. günü olurum 33.günde oldum bu ayda 31.gündeyim ama geçen ay gibi gecikecekmi yoksa hamilemiyim acaba bakak görek zamanı geldiyse olur

kızlar ülkerin şu gofretleri varya hani vanilyalı kakaolu falan öğlen işe gelirken vanilalı gofret aldım şimdide çayımı söyledim dışarıda da lapa lapa kar yağıyo odamda hem çayımı yudumluyom hem gofretimi yiyom hem karı seyrediyom arada sızlamayan diş ağrılarımda olmasa değmeyin keyfime

inşallah hamilesindir canım yarında olmazsan bi kanda baktırsana hem emin olmuş olursun hemde olası bi hamileleikte önceden önlemlerini alırısın düşük tehlikesine karşın falan

oh afiyet olsun işte herşeye her acıya rağmen kendimizi mutlu edecek bişeyler var değilmi

oh iyi bari dikkat et başına iş açılmasın bariiiiiii
valla bu havalarda ev gibisi yokk
oh sıcak evim kahvem ve tv pc ohh lüküs hayat
inşallah bebek olsun diyelim o zaman

aynen keyif bizde sara abla afiyet olsun bende az önce kahve keyfi yaptımm

oh afiyet olsun işte herşeye her acıya rağmen kendimizi mutlu edecek bişeyler var değilmi

evet canım ya herşeye rağmen hayat güzel tadını çıkarmayı bilmek lazım hep bebek hep bebek nereye kadar hayatı kendimize zehir edecez geleceği varsa gelir bu sıpalar zaten dimi

oooooh sefan olsun canım afiyet bal şeker olsun

inşallah hamilesindir canım yarında olmazsan bi kanda baktırsana hem emin olmuş olursun hemde olası bi hamileleikte önceden önlemlerini alırısın düşük tehlikesine karşın falan

cumaya kadar bekliyim diyorum olmazsam cuma günü test yaparım şimdi kanda baktıramam sigortamızda ödenmeyen bir ay var onun için sigortadan yararlanamıyorum ama haftaya kanda baktırabilirim sorun çözülmüş olacak

kıslar kaçmam gerek çünküüüü
yeğen pc yi istiyooo
azıcıkta o oynasın 1-2 saate kadar gelirim yine hadi kendinizze iyi davranınn

bende bu saatte kahvaltı keyfi yapıyorum

aynen canım benim hayat felsefem diyebilirim herzamanda her fırsatta hayatın tadını çıkarıyoruz en azından yaşadığımız anların evliliğimizin yıpranmasına izin vermiyoruz eşimle o sıpada en azından mutlu bi aileye gelecek zamanı gelince

hadi haırlıs o zaman canım kendine dikkat et ama her ihtimale karşı

kıslar kaçmam gerek çünküüüü
yeğen pc yi istiyooo
azıcıkta o oynasın 1-2 saate kadar gelirim yine hadi kendinizze iyi davranınn

güle güle canım çabuk gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…