Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

alemsin erenayyyy walla ya nasıl oluo o iş anlamıomm...kaçınılmazsa zevk al demişler ya demek zevk alıolar sonrada ozevkle hamiş kalıolarr ...bide bebek falan düşünmeden yapınca ohhh gelsin bebişlerr...kocişime diimde bana tecavüz etsin bareee

yani dimi canım biz mutlu huzurlu olmalıyızki bebeklerimizde öyle olsun böylece sağlıklı nesiller yetiştirebiliriz

tecavüzde heyacandan korkudan yumurta çatlıyomuş ondan hamilelik çok fazla rastlanıyormuş mesala uçaktan korkuyorsanda aynıymış yani korktuğunda heyacan yaptığın bişey varsa yumurtan çatlayacak öyle bir ortamda dene istersen

karnıyarık yapmıştım onun kıymasından kaldı ya onu yeriz yada makarna yaparım onunlaa sanırımm...bilmiom bayağdır eve yatmaya gidiom sadece...bakacam dolabıma bi...sen napcan?

hııım kıymalı mkarna iyi fikir afiyet olsun cnım yanınada cacık yap yada turşu ohhh mis

benim dün akşamdan yemeğim var bugün yemek yapmıyacam eşim fırında köfteli patates yaptı bende pilav yapmıştım bugünede kaldı

senin menüde güzelmiş canım afiyet olsun

gelelim bana

kara lahana çorbası pırasa kızartması lahana sarması cacık yapacam

Son düzenleme:

bizde karadenizliyiz bahçemizden karalahana eksik olmaz ama çorbasını hiç yemedim

wowwwwwwwww uçakta demek haaaa korkmak lazım yaniii...iyide benim o işi yaparken korktugum bişi yokkiiii hmmmm birileri varken hızlı hızlı korkarak yapmak daha heyecanlı olur öle bişi denemek lazım

wowwwwwwwww uçakta demek haaaa korkmak lazım yaniii...iyide benim o işi yaparken korktugum bişi yokkiiii hmmmm birileri varken hızlı hızlı korkarak yapmak daha heyecanlı olur öle bişi denemek lazım

ben söyledim korktuğun ortamı yarat yap istediğini

bizde karadenizliyiz bahçemizden karalahana eksik olmaz ama çorbasını hiç yemedim

çorbası çok güzel oluyo canım

soğanları yağda kavuruyorum azıcık salça katıyorum tuzunuda ekleyip önceden haşladığım barbunyalarıda ekliyorum sonra mısır unu ve mısır yarmasınıda ekleyip yıkayıp doğradığım karalahanaları katıp suyunu ekliyorum lahanları önceden bi iki taşım kaynatıyorum ben öyle katıyorum hem daha çabuk pişiyo hem daha lezzetli oluyo çünkü önceden kaynatıp suyunu süzünce lahanın acı suyu çıkmış oluyo dene tavsiye ederim

sağol canım kardeşim memlekette şuan gelirken getirir denerim

saol canımmm...senin menü değişkmişş karalahan çorbası hiç yemedim bilmiomda...pırasa sevmem zaten kızartmasını ilk defa duydummm...lahanayıda sevmemmm ama biliom .nolcak benim bu halim bilmem seçerim böle yemekkk...

sağol canım kardeşim memlekette şuan gelirken getirir denerim

sonra mikserliomusunnn bunları merak ettim yapsammı...şu salataya konanlardanda olurmu yoksa ayrı kocaman oluo tarlalarda görüom burda onlardanmı?bide mısır yarması ne?

sonra mikserliomusunnn bunları merak ettim yapsammı...şu salataya konanlardanda olurmu yoksa ayrı kocaman oluo tarlalarda görüom burda onlardanmı?bide mısır yarması ne?

ben yapmadım sara yapıyor bunu ama kara lahana tarladaki kocaman olandan

şimdi kızarım işte yemek seçmek olmaz

biz karadeniz geliniyiz tızııııııııım lahanayıda karalahanyıda çok severiz pırasanın yemeğini bende sevmiyom ama kızartmasını yesen bi daha vazcaymazsın sölim yani bak tarif edeyim

pırasaları ince ince dilimle yıka bi iki taşım kaynat çok fzla değil sonra süz soğusun bi güzel sık sonra soğanarı kavur pırasanın içine biraz tuz pul biber ve bir yumurta kır krıştır kavrulmuş soğanların içine dök karıştır.tavada önce bi yüzünü sonra öbür yüzünü kızart servis tabağına al kek gibi dilimle enfes oluyo

ben pırasanın yemeğinide severim ama kızartmasını hiç yemedim ama enfes bişeye benziyo bunu deneyebilirim dondurucumda pırasam var hatta pırasanın böreğinide çok severim

ama saracım ben yemekde şekerli tadı sevmiom soğan öle pırasa kabak lahana öle..o nedenle yiyemediğim yemekler çok oluo..ama denicem bi günn bunları merak ettim...

inşallahh da ben kocişim yanaşmazsa istemicem öle karar aldımm artık ...umarım o yaratır korktugum ortamı

insan ovulasyon kaçmasın diye uğraşırken erkeklerin hiç bişeye yanaşmaması insanı deli ediyor en iyisi sinirini bozacağına hiç uğraşma bak ozaman kendisi nasıl uğraşacak hatta artık ben hiç şu zamanlarda ovulasyon falan demiyorum

ama saracım ben yemekde şekerli tadı sevmiom soğan öle pırasa kabak lahana öle..o nedenle yiyemediğim yemekler çok oluo..ama denicem bi günn bunları merak ettim...

bende sevmem şekerli bi tat olunca bezelye yiyemezdim bende şimdi atıyorum içine bolca pul biberini şekerden eser kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…