insan ovulasyon kaçmasın diye uğraşırken erkeklerin hiç bişeye yanaşmaması insanı deli ediyor en iyisi sinirini bozacağına hiç uğraşma bak ozaman kendisi nasıl uğraşacak hatta artık ben hiç şu zamanlarda ovulasyon falan demiyorum
ben yapmadım sara yapıyor bunu ama kara lahana tarladaki kocaman olandan
bende sevmem şekerli bi tat olunca bezelye yiyemezdim bende şimdi atıyorum içine bolca pul biberini şekerden eser kalmıyo
tarlada kocaman yuvarlak olan beyaz lahana canım kara lahana yaprak yaprak oluyo marul gibi desem yeridir
salata konana mor lahanır onunda turşusunu yapıyorum ben çok güzel oluyo ma ondan sarmada çorbada olmz bildiğim kadarıyla
dur tarif işine girmişken size mor lahana turşusununda tarifini vereyim
mor lahanaları yıkayıp ince ince kıyın bi leğene koyun üzerine biraz tuz serpin bir çay bardağı kadarda elma sirkesi dökün sonra bi kilo kadar limonun suyunu üzerine ekleyip karıştırın hemen renfgi kırmızy dönüyo zaten kavanozlara koyup buzdolabına koyun bi hafta sonra turşu hazır ister saltada ister öyle sadece yemekelrin yanında yiyin çok güzel oluyo
Eki Görüntüle 336927 Eki Görüntüle 336928
tarlada kocaman yuvarlak olan beyaz lahana canım kara lahana yaprak yaprak oluyo marul gibi desem yeridir
salata konana mor lahanır onunda turşusunu yapıyorum ben çok güzel oluyo ma ondan sarmada çorbada olmz bildiğim kadarıyla
mor lahanaları yıkayıp ince ince kıyın bi leğene koyun üzerine biraz tuz serpin bir çay bardağı kadarda elma sirkesi dökün sonra bi kilo kadar limonun suyunu üzerine ekleyip karıştırın hemen renfgi kırmızy dönüyo zaten kavanozlara koyup buzdolabına koyun bi hafta sonra turşu hazır ister saltada ister öyle sadece yemekelrin yanında yiyin çok güzel oluyo
Eki Görüntüle 336927 Eki Görüntüle 336928
ben pırasanın yemeğinide severim ama kızartmasını hiç yemedim ama enfes bişeye benziyo bunu deneyebilirim dondurucumda pırasam var hatta pırasanın böreğinide çok severim
ama saracım ben yemekde şekerli tadı sevmiom soğan öle pırasa kabak lahana öle..o nedenle yiyemediğim yemekler çok oluo..ama denicem bi günn bunları merak ettim...
bende sevmem şekerli bi tat olunca bezelye yiyemezdim bende şimdi atıyorum içine bolca pul biberini şekerden eser kalmıyo
aynen nazcımmm yemin ederim öle oluyo...ben pes ettim artık...sırnaşınca adım sapığa cıkacak...napim bıraktım...canı isteyen yapsın...ben ölmüyorum hergün bişiler yapalım die...dedim zaten eşimede..
sağol bebişim sen deli karı myhosun topikinden mi fırladın:122:
korkma bizzz kardeş topikizzz arda bize de uğra
ara ara fırsat buldukça uğrarım canımgel tatlım sende katıl muhabbetimize
buyur yer açalım sanada
şimdik bakıcam noldu kiii?
kara lahana Eki Görüntüle 336927 buda mor lahana turşusu Eki Görüntüle 336928
evet canım ordan geldim uğrarım
ara ara fırsat buldukça uğrarım canım
sen ne beceriklii bir hanımsınn öyle
[ı] bende pırasanın böreğini hiç yemedim nazocum onu bilmiyorum bak [/ı]
[ı] acı soğanda şekerli tat nasıl oluyo canım menim bahrat kat yemeklerine ben baharatı çok severim mesela bide mısır yarmsını merak etmişsin ya mısırı kuruttuktan sonra değirmende irice çekiyolar burada canım ona mısır yarması deniyo o yoksa eğer yerine iri pilavlık bulgurda kullanabilirsin [/ı]
hmmm tamam canım denerimmm..alışmak lazım herşeyi yemeye aslında...ilerde bebiş için mecbur yicemmm...
[ı] bezelye ye patates ve havuçda katıyorum tavuklu yapıyorum az sulu yapıyorum bazende fırında yapıyorum çok güzel oluyo[/ı]
bizde roller değişti azıcık sırnaşsam çok yorgunum diyo bende korkma bişey yapmıyacam diyom eşimde dalga geçiyo benle ya tecavüz edersen diye
ama ben hiç adım sapığa çıkacakmış diye düşünmüyorum çocuk içinde demiyorum seni istiyorum diyorum seni seviyorum istemem çok normal diyorum öyle yumuşatıyorum
bende pırasanın böreğini hiç yemedim nazocum onu bilmiyorum bak
acı soğanda şekerli tat nasıl oluyo canım menim bahrat kat yemeklerine ben baharatı çok severim mesela bide mısır yarmsını merak etmişsin ya mısırı kuruttuktan sonra değirmende irice çekiyolar burada canım ona mısır yarması deniyo o yoksa eğer yerine iri pilavlık bulgurda kullanabilirsin
bezelye ye patates ve havuçda katıyorum tavuklu yapıyorum az sulu yapıyorum bazende fırında yapıyorum çok güzel oluyo
pırasanın böreğini ben pırasaları ince ince doğruyorum patates rendeliyorum tavada yağda kavuruyorum içine istediğin baharatları tuzunu koyup hazır yufkanın içine normal böreği nasıl diziyorsak o şekilde koyuyorum her yufkanın arasına yoğurt yumurta yağ karışımını sürüyorum artanıda en üstüne sürüyorum pişiriyorum o şekilde inşallah anlatabilmişimdir ne zamandır yapmıyordum
bende yapıyorum bezelyeli tavuğu senin dediğin şekilde çok güzel oluyor
nazocum kitap okumayı severmisin ben çok severim geçen hafta yeni kitaplar aldım mesela iskender palanın şah sultan ve od isimli kitaplarını serdar gökhanın kayıp gül ve kayıp gül 2 (ölümsüz aşk) isimli kitaplarını bide esra erolun kara duvak isimli kitabını aldım şimdi kayıp gülü okuyorum çok güzel bi kitap kitap okumayı seviyosan tavsiye ederim
ayyyy aynısı bizdede oluyo wallaaa...ama o öle deince ben de dönüom dötümü yatıommm...napimmm...böle artık bundan sonra...
bunu deneyecem nazocum ben ıspanaklı yapıyodum breği ama bunu denememiştim bide bi tavsiye peynirli börek yaparkende ıspaaklı börek yaparken de içine bi baş kurusoğanı ince ince doğrayın lezzetinin arttığına şaşıracaksınız çok enfes oluyo
naber bacılar ben geldim nasılsınız
kitap okumayı çok severim ama pek alamıyorum ama buldumu hiç affetmem en fazla 3 günümü alır okumam kitap kurduyum yani
herzaman dönmem baştan çıkarana kadar uğraşırım bazen ne oldu sana diyor azdınmı sapıklaştınmı diyor ne derse desin erkek isteyince normalse kadın isteyincede normal
naber bacılar ben geldim nasılsınız
kitap okumayı çok severim ama pek alamıyorum ama buldumu hiç affetmem en fazla 3 günümü alır okumam kitap kurduyum yani
herzaman dönmem baştan çıkarana kadar uğraşırım bazen ne oldu sana diyor azdınmı sapıklaştınmı diyor ne derse desin erkek isteyince normalse kadın isteyincede normal
hoşgeldin canım ben idare ediyorum sen nasılsın
ne güzel canım kitap okumak insanı dinlendiriyo hemde en iyi dost bana göre
baştan çıkarma konusunda da sana katılıyorum erkeğe nasıl normalse kadınada normal sonuçta onlar bizim eşimiz dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?