Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen nazcımmm yemin ederim öle oluyo...ben pes ettim artık...sırnaşınca adım sapığa cıkacak...napim bıraktım...canı isteyen yapsın...ben ölmüyorum hergün bişiler yapalım die...dedim zaten eşimede..

ben yapmadım sara yapıyor bunu ama kara lahana tarladaki kocaman olandan

tarlada kocaman yuvarlak olan beyaz lahana canım kara lahana yaprak yaprak oluyo marul gibi desem yeridir

salata konana mor lahanır onunda turşusunu yapıyorum ben çok güzel oluyo ma ondan sarmada çorbada olmz bildiğim kadarıyla

dur tarif işine girmişken size mor lahana turşusununda tarifini vereyim

mor lahanaları yıkayıp ince ince kıyın bi leğene koyun üzerine biraz tuz serpin bir çay bardağı kadarda elma sirkesi dökün sonra bi kilo kadar limonun suyunu üzerine ekleyip karıştırın hemen renfgi kırmızy dönüyo zaten kavanozlara koyup buzdolabına koyun bi hafta sonra turşu hazır ister saltada ister öyle sadece yemekelrin yanında yiyin çok güzel oluyo

kara lahana buda mor lahana turşusu

Son düzenleme:

hıhhh bak bu resimdekinin morunu görüom tarlalarda ben ...o zaman ondan oluo çorba sarma falan...oooo bak o tursusunu severim süper oluooo...tarif için teşekkürlerrrr..

ben kocaman derken 1. resimdekini demiştim mor kelem küçükya ondan yani... bende limonlu şeyler yiyemiyorum turşularımı bile sirkeyle yaparım

ben pırasanın yemeğinide severim ama kızartmasını hiç yemedim ama enfes bişeye benziyo bunu deneyebilirim dondurucumda pırasam var hatta pırasanın böreğinide çok severim

bende pırasanın böreğini hiç yemedim nazocum onu bilmiyorum bak

ama saracım ben yemekde şekerli tadı sevmiom soğan öle pırasa kabak lahana öle..o nedenle yiyemediğim yemekler çok oluo..ama denicem bi günn bunları merak ettim...

acı soğanda şekerli tat nasıl oluyo canım menim bahrat kat yemeklerine ben baharatı çok severim mesela bide mısır yarmsını merak etmişsin ya mısırı kuruttuktan sonra değirmende irice çekiyolar burada canım ona mısır yarması deniyo o yoksa eğer yerine iri pilavlık bulgurda kullanabilirsin

bende sevmem şekerli bi tat olunca bezelye yiyemezdim bende şimdi atıyorum içine bolca pul biberini şekerden eser kalmıyo

bezelye ye patates ve havuçda katıyorum tavuklu yapıyorum az sulu yapıyorum bazende fırında yapıyorum çok güzel oluyo

bizde roller değişti azıcık sırnaşsam çok yorgunum diyo bende korkma bişey yapmıyacam diyom eşimde dalga geçiyo benle ya tecavüz edersen diye
ama ben hiç adım sapığa çıkacakmış diye düşünmüyorum çocuk içinde demiyorum seni istiyorum diyorum seni seviyorum istemem çok normal diyorum öyle yumuşatıyorum

sağol bebişim sen deli karı myhosun topikinden mi fırladın:122:

korkma bizzz kardeş topikizzz arda bize de uğra

evet canım ordan geldim uğrarım

gel tatlım sende katıl muhabbetimize
buyur yer açalım sanada

şimdik bakıcam noldu kiii?
ara ara fırsat buldukça uğrarım canım

sen ne beceriklii bir hanımsınn öyle

nazocum kitap okumayı severmisin ben çok severim geçen hafta yeni kitaplar aldım mesela iskender palanın şah sultan ve od isimli kitaplarını serdar gökhanın kayıp gül ve kayıp gül 2 (ölümsüz aşk) isimli kitaplarını bide esra erolun kara duvak isimli kitabını aldım şimdi kayıp gülü okuyorum çok güzel bi kitap kitap okumayı seviyosan tavsiye ederim

Son düzenleme:

ayyyy aynısı bizdede oluyo wallaaa...ama o öle deince ben de dönüom dötümü yatıommm...napimmm...böle artık bundan sonra...

pırasanın böreğini ben pırasaları ince ince doğruyorum patates rendeliyorum tavada yağda kavuruyorum içine istediğin baharatları tuzunu koyup hazır yufkanın içine normal böreği nasıl diziyorsak o şekilde koyuyorum her yufkanın arasına yoğurt yumurta yağ karışımını sürüyorum artanıda en üstüne sürüyorum pişiriyorum o şekilde inşallah anlatabilmişimdir ne zamandır yapmıyordum
bende yapıyorum bezelyeli tavuğu senin dediğin şekilde çok güzel oluyor

bunu deneyecem nazocum ben ıspanaklı yapıyodum breği ama bunu denememiştim bide bi tavsiye peynirli börek yaparkende ıspaaklı börek yaparken de içine bi baş kurusoğanı ince ince doğrayın lezzetinin arttığına şaşıracaksınız çok enfes oluyo

kitap okumayı çok severim ama pek alamıyorum ama buldumu hiç affetmem en fazla 3 günümü alır okumam kitap kurduyum yani

ayyyy aynısı bizdede oluyo wallaaa...ama o öle deince ben de dönüom dötümü yatıommm...napimmm...böle artık bundan sonra...

herzaman dönmem baştan çıkarana kadar uğraşırım bazen ne oldu sana diyor azdınmı sapıklaştınmı diyor ne derse desin erkek isteyince normalse kadın isteyincede normal

soğanda koyuyorum ıspanağa da pırasayada ince ince yazmayı unutmuşum evet güzel tat katıyor

naber bacılar ben geldim nasılsınız

hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın

halısın walla doğru sölüosun bizede normal yani

naber bacılar ben geldim nasılsınız

hoşgeldin canım ben idare ediyorum sen nasılsın

ne güzel canım kitap okumak insanı dinlendiriyo hemde en iyi dost bana göre

baştan çıkarma konusunda da sana katılıyorum erkeğe nasıl normalse kadınada normal sonuçta onlar bizim eşimiz dimi ama

bazen canı istemeyince artık genç değilim eskisi gibi olmamı bekleme diyor bende benim yaşımdayken sen nasılsan bende şuan öyleyim diyorum ama kendisi istedimi daha genciz diyor
ama ben ona bazen öyle laf cambazlığı yapıyorumki haklı olduğumu görüp susturuyor beni ama tatlı bi şekilde
evet kitap okurken gözümde canlandırırım sanki o anı izliyor gibi kaptırırım kendimi zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor insan nettende kitap okuyorlarmış ama ben nasıl oluyor bilmiyorum hem kitabın yerini tutmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…