benim kırmızılar teşrif buyurdular sonunda
olsun canımmmm gitsinler bidaha gelmesinler 9 ay inşallahhhhhh...üzme kendini tamammı..
bazen canı istemeyince artık genç değilim eskisi gibi olmamı bekleme diyor bende benim yaşımdayken sen nasılsan bende şuan öyleyim diyorum ama kendisi istedimi daha genciz diyor
ama ben ona bazen öyle laf cambazlığı yapıyorumki haklı olduğumu görüp susturuyor beni ama tatlı bi şekilde
evet kitap okurken gözümde canlandırırım sanki o anı izliyor gibi kaptırırım kendimi zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor insan nettende kitap okuyorlarmış ama ben nasıl oluyor bilmiyorum hem kitabın yerini tutmaz bence
benim kırmızılar teşrif buyurdular sonunda
kızlar slmmmmm geçmişe bakmadan direk bu sayfadan yazacağımmm
bir kaç gündür yoktummm
sizler nasılsınız canlarımmm [sıze=3][/sıze]
nazoşum nasılsınnnn?
iyiyim canım sen nasılsın
nereye kaçmış hemen yeşill..napıosun nazcımmm?ben takılıom öle kimsecikler yok...avatarlara baktım değiştirdim
bende topiklerde geziyodum birde kardeşim kk üye olduda aktivasyon mesajı gelmemiş ona bakıyodum
hmmmm hadi hayırlı olsun hoşgelmiş aramıza tanıştırırsın artık bizimledeçıkıcam bende şimdiden iyi akşamlarr görüşürüz canımmm..öpüldün
ben iyiyim canım sen nasılsınnn?
sağol canım annemden geldim yorgunum valla [sıze=3][/sıze]
aminn cümlemize iinşallah Allah razı olsunhayırlı işer kuzum Allah işini rast getirsin bol kazanç ve huzurla sağlıkla yemek nasip etsin bacıma
tmm tatlım bekleriz seni belkim deli myhosun sohbetinden sıkılırsın
evet canım ordan geldim uğrarım
ara ara fırsat buldukça uğrarım canım
sen ne beceriklii bir hanımsınn öyle
nazocum maaşalah kırmızılar tam gününde gelmişler. merak etme ben rüyamda gördüm yakında tamamdır bu iş
Alllah'ın izniyle
inşallah canım benim
kızz nazoooo nerelerdesinn gülümmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?