Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

olsun canımmmm gitsinler bidaha gelmesinler 9 ay inşallahhhhhh...üzme kendini tamammı..

yok canım üzülmüyorum ben kırmızıları görmekte iyi bişey en azından daha umudumuzun olduğunu gösteriyor inşallah 9 ay gelmediği günleride görürüz bebişten

aynen sana katılıyorum canım kitap okuyunca bende zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum

benim kırmızılar teşrif buyurdular sonunda

üzülme canım demekki vakti saati değilmiş

kızlar slmmmmm geçmişe bakmadan direk bu sayfadan yazacağımmm
bir kaç gündür yoktummm
sizler nasılsınız canlarımmm

bende topiklerde geziyodum birde kardeşim kk üye olduda aktivasyon mesajı gelmemiş ona bakıyodum

hmmmm hadi hayırlı olsun hoşgelmiş aramıza tanıştırırsın artık bizimlede çıkıcam bende şimdiden iyi akşamlarr görüşürüz canımmm..öpüldün

hmmmm hadi hayırlı olsun hoşgelmiş aramıza tanıştırırsın artık bizimlede çıkıcam bende şimdiden iyi akşamlarr görüşürüz canımmm..öpüldün

kardeşim benim yazıştığım topiklere girermi bilmiyorum çünkü onun bebişi var...hadi görüşürüz bende öptüm

Son düzenleme:
nazocum maaşalah kırmızılar tam gününde gelmişler. merak etme ben rüyamda gördüm yakında tamamdır bu iş
Alllah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…