Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gülüm hızına yetişemiyorum walla
bende iyim çok şükür sen nasılsınn görüşemedik
topikte sessiz .....

ikizler burcuyum nede olsa sıkılırım sürekli hareket halindeyim...iyiyim canım dizim bitti bende attım kendimi pc nin başına ama kimsecikler gelmemiş bende biraz faceye bakayım dedim sen neler yapıyorsun

ikizler burcuyum nede olsa sıkılırım sürekli hareket halindeyim...iyiyim canım dizim bitti bende attım kendimi pc nin başına ama kimsecikler gelmemiş bende biraz faceye bakayım dedim sen neler yapıyorsun

kanal d yimi izledin cnm bende onu izledim geldim :)
bugün eşimle sabahtan bi çıktık akşam ewe geldik gezdik dolaştık kahwaltı ettik alışweriş yaptık yemek yedik ciciler aldım kendime bisürü çok güzel geçti günüm yanii allaha şükürrsoğuk hawaya rağmen süperdi yani ama bi haftadır ewdeydim ya kendimi tuhaf hissettim hapisten çıkmış gibi oldum resmenn
öle yani ewe geldim nasıl yorulmuşum yattım uyumuşum 3 saat şimdide nasıl uyucamı düşünüyorum iştee

oh maşallah ne güzel olmuş ALLAH muhabbetinizi mutluluğunuzu daim kılsın yorulsanda değer zaten hergünümüz evde geçiyor çıkıncada hapisten çıkmış gibi bi tuhaf hissediyoruz kendimizi bizde dün biraz dolaştık geldik soğuktan fazla dolaşamadık...evet kanal d yi izledim
cicilerinide güle güle mutlu günlerde giy ....geçen gün bende uyudum akşam gece yinede uyumuşum uyayamam sanmıştım sende uyursun baktın uyuyamıyon biraz dolaşırsın nette uykun gelir

saol cnm amin hepimizinkini daim etsin yüce rabbimmmm......gerçekten çok yoruldum ama değdii öle be gülüm hep ewdeyizz ama bu soğukta da hep dışarı çıkanın aklıda yok yaniii bi baktım kar kış kimse dinlemiyo çoluk çocuk dışarıdaa
tşk ederim cicişlerim için çok güzeller bide spor bi mont istiyordum onuda aldım ayyy çocuklar gibi mutlu oldum yaww bayadır ihtiyacım warmış böle bi motiwasyona iyi geldi ......
walla bilmiyorum bakalım uyuyabilcem mi
başak da yok ortalıkta GİRMİYO ESKİSİ GİBİ ARTIKINNN

olsun soğuk falan yinede güzel bende dolaşırdımda hamile olma ihtimalini düşündüğümüz için üşütmiyim dedim boşunaymış tabi bugün kırmızı kartı gördük bende karda dolaşamadığımla kaldım
kocası evdedir uyutunca gelir belki

başak gelmişte kendi topiğine uğramadan başka topiklerde fink atıyo gel kız çabuk kendi topiğine çıkıcam zaten

başak gelmişte kendi topiğine uğramadan başka topiklerde fink atıyo gel kız çabuk kendi topiğine çıkıcam zaten
soğan kürüne bakıyodum yaaa yapıcam da nazooo bana bak bi şimdi ben soğan kürünü günde 2ddefa yapamam.
sadece akşamları yapsam olurmu

hayırlısı olsun cnmm benimde 12 sinde belli olucak ama boşuna tabii ümit etmiyorumm :)gerçi çok istiyorum ama duygularımı kandırıyorum işteeama bu aralar belim ağrıyo neden anlamadımm

başakk iyice gezginç oldu .....kızz başakkkk gel çabuk topicineee .....aa ama olmas böleesen kızlara kızıyorsunn topiğe uğramadı die ama sen uğramadan geziyonnnn

soğan kürüne bakıyodum yaaa yapıcam da nazooo bana bak bi şimdi ben soğan kürünü günde 2ddefa yapamam.
sadece akşamları yapsam olurmu

canım ben hiç yapmadımki çokta arştırmadım ama niye olmasınki bende hayıtı günde bir kez içiyorum normalde iki kez içilmesi gerekiyormuş ve soğan kürü hergün taze yapılıp içilecekmiş onu biliyorum

dimi zati kuralına uymayınca da faydası oluyor. ben iltihap vardır düşüncesiyle yapmaz istiyorum da.

ay sinir oldum yaaaaaa

boşver takılma bel ağrılarına falan benimde ağrır yani pozitifi görmeden belirtililere takılma hiç gecikirsin testini yaparsın başka şeyleri düşünüp öylemiydi böylemiydi diye daha çok umut bağlarsın boşver 12si gelsin bakak görek

kime sinir oluyon söyle bakam
ay eşime sinir oldum telefon alcakta kendine 24 ay 100tl taksitli telefondan bahssediyor deli mi ne yaa.
ben bişey istesem arkama bi borç daha takma diyor. ayyyy bırak yaa hiç acımıycan bu erkek milletine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…