ay eşime sinir oldum telefon alcakta kendine 24 ay 100tl taksitli telefondan bahssediyor deli mi ne yaa.
ben bişey istesem arkama bi borç daha takma diyor. ayyyy bırak yaa hiç acımıycan bu erkek milletine
ewet nazocummm eskisi gibi takılmıyorum ama
bide ben geçen ay düşük yaşadım ya bal çörek otu tarçın yapmıştım ama yarım bıraktım sanırım ondan düşük olduu we işe yaradı sanıyorum bu ay kırmızı kar yersem tam başlıcam adam akıllı......sizde deneyin nazo bak sen hastalandın işte yapsana 2.günü başlanıyo 16.gününe kadar dewam ediliyo sanırım araştır da yap gülümm belkim bii sebep olur
kız başooo ewet çok sewdim aynı bana bensiyo içişii
hiç işte ne yapacaksa işe onunla gidecek heralde. şu halde o kadar pahalı telefon neme gerek demiyor da.acıymıycan canım yenimi anladın hiç acımıycan sen düşünürsün nerden kıssamda para biriktirsem diye ama karşındaki saçma sapan şeylere para harcar seni deli eder onun için hiç kendimi çokta sıkmam bırak sende biraz o düşünsün hem 2 buçuk milyarlık telefonu ne yapacak
ewet nazocummm eskisi gibi takılmıyorum ama
bide ben geçen ay düşük yaşadım ya bal çörek otu tarçın yapmıştım ama yarım bıraktım sanırım ondan düşük olduu we işe yaradı sanıyorum bu ay kırmızı kar yersem tam başlıcam adam akıllı......sizde deneyin nazo bak sen hastalandın işte yapsana 2.günü başlanıyo 16.gününe kadar dewam ediliyo sanırım araştır da yap gülümm belkim bii sebep olur
hiç işte ne yapacaksa işe onunla gidecek heralde. şu halde o kadar pahalı telefon neme gerek demiyor da.
ben nerden para sıksam diyorum 5kuruş 10kuruşları biriktiriyorum belki çeyrek parası birikir diye heeeyyy heeyy
kız geçen gün epilatörüm bozuldu yenisini alalımmı dedim 300tl falan. hayır dedi bu durumda bir şey alamayız idare et demişti. işe yaramayan epilatörün nesiyle idare ediceksem.
bende tamam dedim kapattım konuyu.
adam eve çıkmak için hiç ujğraşmıyo hi,ççççççççççççççççççççççççççççç.
arkasından borç akıyo ama lükse düşkün
zaten bana kalsa çoktan herşeyimiz olurdu inanki.okadar paraya parkelerini yaptırırdın yani çok gereksiz şu aşamada ucuzundan alsın evinize çıkıncada alsın istediği gibi telefonu
tmm tatlım bekleriz seni belkim deli myhosun sohbetinden sıkılırsın
deli karı nerden haber aldın arkandan konuştuğumu . yoksam senin hatun mu söyledikız zillliii niye benim sohbetimden sıkılıyomuş heeeee yolarım saçını başınııı
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr ne zaman gelsem kimse yok yaaa özledim sizi nasılsınızzzz varmı hamiş haberi benim topik biraz yoğunlaştı bu aralar gelemiyorum ama aklım sizdeee???????
kız mood sen dün gece yine kaçtın nereye gidiyon sen burayı bırakıp bırakıpewet nazocummm eskisi gibi takılmıyorum ama
deli karı nerden haber aldın arkandan konuştuğumu . yoksam senin hatun mu söyledi
farkındayım senin topik canlandı gelmez oldun buralara. ve burası duruldu.
gözün mü değdi nedir.kıskandın tabiii
kız mood sen dün gece yine kaçtın nereye gidiyon sen burayı bırakıp bırakıp
selam başakkkkk
selam kızlarrrr
offffff sarımsaklı köfteden kim bahsettiyse çabuk bana da yollasın,çok acaip canım çekti haberiniz olsun
oley kanka yidin mi kartı iyi iyi hakkımızda hayırlısı beraber hamile kalırık inşallah:124::124::124::124::124::124::124:
geldim canım laflıyak
hep bengisuyun suçu dünde kısırdan bahsetmişler bütün gece rüyamda kısırla uğraştım durdum bi becerip yapıp yiyemedim
biz çocukken karda oynayıp üşüdükçe sobanın yanında ısınır tekrar kar oynamaya giderdik üstümüzü okadar çok giyinmezdik bile en fazla burnumuz akardı şimdi kapı deliğinden soğuk girse hasta olacaz dikkat ettikçe insan daha hassas oluyor
bengisuyun yüzünden hep ceza olarak yapıp göndersin bize
benimde yeğenimin adı yüşa yağız ve bitanede fatih duha var yeğenim bi fikir olur belki
benimde olsaydı 6 yaşında olacaktı ama nasip değilmiş üzülme
güzel söz
hoşbuldum canım
seray kız daha 10 gün var hemen ümitsizliğe kapılma belkide artacak değerlerin sen yinede dikkat et kendine
merhaba kizlarrr..bengisu bi sen varsin ama yinede gelecek olanlar icin slm verdim toplucana
..nerde bu topikin ahalisi yaww! !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?