Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay eşime sinir oldum telefon alcakta kendine 24 ay 100tl taksitli telefondan bahssediyor deli mi ne yaa.
ben bişey istesem arkama bi borç daha takma diyor. ayyyy bırak yaa hiç acımıycan bu erkek milletine

acıymıycan canım yenimi anladın hiç acımıycan sen düşünürsün nerden kıssamda para biriktirsem diye ama karşındaki saçma sapan şeylere para harcar seni deli eder onun için hiç kendimi çokta sıkmam bırak sende biraz o düşünsün hem 2 buçuk milyarlık telefonu ne yapacak

ewet nazocummm eskisi gibi takılmıyorum ama
bide ben geçen ay düşük yaşadım ya bal çörek otu tarçın yapmıştım ama yarım bıraktım sanırım ondan düşük olduu we işe yaradı sanıyorum bu ay kırmızı kar yersem tam başlıcam adam akıllı......sizde deneyin nazo bak sen hastalandın işte yapsana 2.günü başlanıyo 16.gününe kadar dewam ediliyo sanırım araştır da yap gülümm belkim bii sebep olur

kız başooo ewet çok sewdim aynı bana bensiyo içişii

canım ben geçen sene yapmıştım ama kist yapıyor diyolar ben sabahları bal çörekotu akşamlarıda bal tarçın arı sütü yemiştim kist yapıyor diyince korkmuştum

hiç işte ne yapacaksa işe onunla gidecek heralde. şu halde o kadar pahalı telefon neme gerek demiyor da.
ben nerden para sıksam diyorum 5kuruş 10kuruşları biriktiriyorum belki çeyrek parası birikir diye heeeyyy heeyy
kız geçen gün epilatörüm bozuldu yenisini alalımmı dedim 300tl falan. hayır dedi bu durumda bir şey alamayız idare et demişti. işe yaramayan epilatörün nesiyle idare ediceksem.
bende tamam dedim kapattım konuyu.
adam eve çıkmak için hiç ujğraşmıyo hi,ççççççççççççççççççççççççççççç.
arkasından borç akıyo ama lükse düşkün

keş gibi içiyo

okadar paraya parkelerini yaptırırdın yani çok gereksiz şu aşamada ucuzundan alsın evinize çıkıncada alsın istediği gibi telefonu

okadar paraya parkelerini yaptırırdın yani çok gereksiz şu aşamada ucuzundan alsın evinize çıkıncada alsın istediği gibi telefonu
zaten bana kalsa çoktan herşeyimiz olurdu inanki.
oraya buraya harcadık elimize 5kuruş geçtiği zaman.
hatta zamanında üst kata para harcamak yerine kiraya çıkalım burdan uzak olalım kafamız rahat olur demiştim.
dinlemedi beni.
şimdi de diyoki keşke zamanında kiraya çıksaydık diyo.
birazcık bizim kadar akılları olsaaaaaaaaaaaaaaaaa zaten bunları yaşamzlar.

of sinirlendim yinee

tmm tatlım bekleriz seni belkim deli myhosun sohbetinden sıkılırsın

kız zillliii niye benim sohbetimden sıkılıyomuş heeeee yolarım saçını başınııı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr ne zaman gelsem kimse yok yaaa özledim sizi nasılsınızzzz varmı hamiş haberi benim topik biraz yoğunlaştı bu aralar gelemiyorum ama aklım sizdeee???????

deli karı nerden haber aldın arkandan konuştuğumu . yoksam senin hatun mu söyledi
farkındayım senin topik canlandı gelmez oldun buralara. ve burası duruldu.
gözün mü değdi nedir. kıskandın tabiii

kız mood sen dün gece yine kaçtın nereye gidiyon sen burayı bırakıp bırakıp

deli karı nerden haber aldın arkandan konuştuğumu . yoksam senin hatun mu söyledi
farkındayım senin topik canlandı gelmez oldun buralara. ve burası duruldu.
gözün mü değdi nedir. kıskandın tabiii

kimse söylemedi biyerlerim kaşındı geldim baktım annem ne göreyim diğer sayfaları okuyamadım kimbilir oralarda neler yazdın seni varyaaa seniii

bu arada benim topikte 2 tane hamiş daha çıktı inşallah darısı bizim başımıza olur kızlarr

yav be benim üstüme atıp duruyonus yaa noolmuş yaani marifetli gacıyım ben her bi şeyciği yapabiliyom kıskanmayın canım sizde öğrenseydiniz aa eliniz armutmu topluyoduda öğrenemediniz valla ben kendi merakımdan meraklıyım yemek pasta işlerine yoksa bende anamın karnından aşçı doğmadım üstelikye ben tek çocuğum annem kıyamazdı bile iş yaptırmaya ama ben gayret ettim merak ettim öğrendim her şeyi hıııh çatlayııın

merhaba kizlarrr..bengisu bi sen varsin ama yinede gelecek olanlar icin slm verdim toplucana
..nerde bu topikin ahalisi yaww! !!!

merhaba kizlarrr..bengisu bi sen varsin ama yinede gelecek olanlar icin slm verdim toplucana
..nerde bu topikin ahalisi yaww! !!!

vallaa bende bilemiycem ama bu saatlerde pek kişi olmuyo 10dan sonra geliyolar genelde bende geçmişi okuyodum canım 10 gün kala zaten çıkmaz kanda benimde adetime bi kaç gün kaldı bende merak ediyorum ama boşuna yaptırmıycam yaa sabredicem bakalım biraz daha akıntım oluyo ara ara bakalım inşallah hamiş kalmışımdır inşallah sende kalmışsındır sabret bakalım biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…