Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

meraba arkadaşlar ben bugün hsg yani rahim filmi çekildim biraz ağrım var ama herşeye değer inşallah hayırlısı olur :)

ole kan vermisken istedi doktor..bakalim insallah hamisizdir cnm yaaa..bekle bakalim az kalmis sana hadi guzel haberlerini bekliozz..bende hic belirti yok sadece karnimda deprem oluo bide gceleri kalp gibi pit pit atio bazen nedir anlamadim..

meraba arkadaşlar ben bugün hsg yani rahim filmi çekildim biraz ağrım var ama herşeye değer inşallah hayırlısı olur :)

slm canım hoşgeldin geçmiş olsun canım bende çektirmeyi düşünüyorumda bizimlede paylaşırsan sevinirim canım nerde nasıl çektirdin neler yaşadın anlatırmısın biraz?

hoşbulduk canım ben istanbulda semiha şakir kadın doğum hastanesinde çekildim valla 5 10 dakka bişey öyle abartılacak bişey yokmuş gidince anladım sadece adet sancısı gibi bişey biz ne sancılar gördükki dedim kendi kendme o ne ki çok hafif kanamam oldu o kadar geçti gitti yanlız ben daha önce dış gebelik yaşadığım için sol kanalım tıkalıymış ( ama olsun dedi doktor tek tüplede kalırsın şimdi ayın 27sinde eşimin spermiyogramı var onu da yaptırınca artık ne yapmamız gerekse çaresine bakacağız...

ee bu rahim filmiyle tıkalı kanallar açılmıyomuydu ne anladık ozaman rahim filminden yaa? neyse umarım hamiş kalırsın canım seraycım sende hoş geldin nasılsın?

ee bu rahim filmiyle tıkalı kanallar açılmıyomuydu ne anladık ozaman rahim filminden yaa? neyse umarım hamiş kalırsın canım seraycım sende hoş geldin nasılsın?

iyiyim cnmm sen nasilsin? oturuom ole cerez yiyomm..rahim filminden sonra hemen hamis kalinio demis mood bizdemi cektirsek :))

tşkler moodcum evet arkadaşlar doktorumda dedi zaten bu ayın 12 i 13 ü ve 14ü birleşme olsun kalma ihtimalin var dedi birde rahim filmi tıkalı kanalı açmaz sadece tıkalı mı açık mı anlaşılır ve kanalı temizliyomuş öyle dedi doktor inşallah kalırım hepimizin meleği gelir inşallah hayırlısı olsun :)

iyiyim cnmm sen nasilsin? oturuom ole cerez yiyomm..rahim filminden sonra hemen hamis kalinio demis mood bizdemi cektirsek :))

bende ankaraya gittiğimde düşünüyorum canım zaten etlikteki kadın doğum hastanesini önermişler bi topikte orda ağrı kesicide vuruyolarmış hem bende orda çektiririm heralde bende duymuştum rahim filminden sonra hamiş kalanları kanalları açtığı için hamiş kalmak kolaylaşıyomuş

insallah cnm hadi bakalim ii calis bize guzel haberler ver ..

iyice kafama yatmaya basladi bak..peki gidip rahim filmi cektircem.desem pat die cekelim.derlermi acep

inşallah. kadın olmak kadar zor bişi daha yok ya bütün acı dert keder onların hep bizde bir uğraş eşimin kafası rahat aman olur bekleyelim yav daha ne kadar beklicez 4 senem oldu helede o dış gebelik beni çok yıprattı allahım tekrarını yaşatmasın dış gebeliğin kimselere yaşatmasın yaşadıklarımı.

ay iyi bari hadi hayırlı olsun canım sıkı çalış al kupayı

iyice kafama yatmaya basladi bak..peki gidip rahim filmi cektircem.desem pat die cekelim.derlermi acep
çekerler canım tabi niye çekmesinler ama tabi önce kadın doğum doktoruna gidersin o yollar seni

amin canım yaa dış gebeliğin zor olduğunu bende duymuştum allah yaşatmasın kimseye bu dış gebelikte sadece kese oluşmamış oluyo dimi bide kızlar gebeliğin yeni başladığı zamanlar kabızlık yaparmı yaa benim adetime bi kaç gün kala kabızlık varda akıntımda biraz daha arttı bugün adetim gelcek diye korkuyom resmen yaa iştahsızlıkda var zaten

moodcum nbr nasilsinn?
tşk ederim cnmm iyim sen nasılsınnnn ..
walla bende düşünmüyo diilim yaniii film çektirmeyii

ewet cnm inşallah hepimizin bebişi gelir hmn

:))) alıyım kupayı dimi :)) bengüsu güldürdün beni allahda seni güldürsün.

canım benim kıyamam yalnız değilsin bende dış gebelik geçirdim, eşimde aynı senin eşin gibi çok rahat, acıları hep biz çekiyorruz, ama o günlerde geçicek Allahın izniyle

canım benim kıyamam yalnız değilsin bende dış gebelik geçirdim, eşimde aynı senin eşin gibi çok rahat, acıları hep biz çekiyorruz, ama o günlerde geçicek Allahın izniyle

denizkızı teşekkür ederim sende geçirmişsin peki tekrar gebe kaldın mı hiç ben kalamıycam diyede korkuyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…