vallaa bende bilemiycem ama bu saatlerde pek kişi olmuyo 10dan sonra geliyolar genelde bende geçmişi okuyodum canım 10 gün kala zaten çıkmaz kanda benimde adetime bi kaç gün kaldı bende merak ediyorum ama boşuna yaptırmıycam yaa sabredicem bakalım biraz daha akıntım oluyo ara ara bakalım inşallah hamiş kalmışımdır inşallah sende kalmışsındır sabret bakalım biraz daha
meraba arkadaşlar ben bugün hsg yani rahim filmi çekildim biraz ağrım var ama herşeye değer inşallah hayırlısı olur :)
meraba arkadaşlar ben bugün hsg yani rahim filmi çekildim biraz ağrım var ama herşeye değer inşallah hayırlısı olur :)
hoşbulduk canım ben istanbulda semiha şakir kadın doğum hastanesinde çekildim valla 5 10 dakka bişey öyle abartılacak bişey yokmuş gidince anladım sadece adet sancısı gibi bişey biz ne sancılar gördükki dedim kendi kendme o ne ki çok hafif kanamam oldu o kadar geçti gitti yanlız ben daha önce dış gebelik yaşadığım için sol kanalım tıkalıymış( ama olsun dedi doktor tek tüplede kalırsın şimdi ayın 27sinde eşimin spermiyogramı var onu da yaptırınca artık ne yapmamız gerekse çaresine bakacağız...
ee bu rahim filmiyle tıkalı kanallar açılmıyomuydu ne anladık ozaman rahim filminden yaa?neyse umarım hamiş kalırsın canım seraycım sende hoş geldin nasılsın?
iyiyim cnmm sen nasilsin? oturuom ole cerez yiyomm..rahim filminden sonra hemen hamis kalinio demis mood bizdemi cektirsek :))
tşkler moodcum evet arkadaşlar doktorumda dedi zaten bu ayın 12 i 13 ü ve 14ü birleşme olsun kalma ihtimalin var dedi birde rahim filmi tıkalı kanalı açmaz sadece tıkalı mı açık mı anlaşılır ve kanalı temizliyomuş öyle dedi doktor inşallah kalırım hepimizin meleği gelir inşallah hayırlısı olsun :)
bende ankaraya gittiğimde düşünüyorum canım zaten etlikteki kadın doğum hastanesini önermişler bi topikte orda ağrı kesicide vuruyolarmış hem bende orda çektiririm heralde bende duymuştum rahim filminden sonra hamiş kalanları kanalları açtığı için hamiş kalmak kolaylaşıyomuş
tşkler moodcum evet arkadaşlar doktorumda dedi zaten bu ayın 12 i 13 ü ve 14ü birleşme olsun kalma ihtimalin var dedi birde rahim filmi tıkalı kanalı açmaz sadece tıkalı mı açık mı anlaşılır ve kanalı temizliyomuş öyle dedi doktor inşallah kalırım hepimizin meleği gelir inşallah hayırlısı olsun :)
çekerler canım tabi niye çekmesinleriyice kafama yatmaya basladi bak..peki gidip rahim filmi cektircem.desem pat die cekelim.derlermi acep
inşallah. kadın olmak kadar zor bişi daha yok ya bütün acı dert keder onların hep bizde bir uğraş eşimin kafası rahat aman olur bekleyelim yav daha ne kadar beklicez 4 senem oldu helede o dış gebelik beni çok yıprattı allahım tekrarını yaşatmasın dış gebeliğin kimselere yaşatmasın yaşadıklarımı.
tşk ederim cnmm iyim sen nasılsınnnn ..moodcum nbr nasilsinn?
ewet cnm inşallah hepimizin bebişi gelir hmntşkler moodcum evet arkadaşlar doktorumda dedi zaten bu ayın 12 i 13 ü ve 14ü birleşme olsun kalma ihtimalin var dedi birde rahim filmi tıkalı kanalı açmaz sadece tıkalı mı açık mı anlaşılır ve kanalı temizliyomuş öyle dedi doktor inşallah kalırım hepimizin meleği gelir inşallah hayırlısı olsun :)
inşallah. kadın olmak kadar zor bişi daha yok ya bütün acı dert keder onların hep bizde bir uğraş eşimin kafası rahat aman olur bekleyelim yav daha ne kadar beklicez 4 senem oldu helede o dış gebelik beni çok yıprattı allahım tekrarını yaşatmasın dış gebeliğin kimselere yaşatmasın yaşadıklarımı.
canım benim kıyamam yalnız değilsin bende dış gebelik geçirdim, eşimde aynı senin eşin gibi çok rahat, acıları hep biz çekiyorruz, ama o günlerde geçicek Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?