Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tşk ederim cnmm iyim sen nasılsınnnn ..
walla bende düşünmüyo diilim yaniii film çektirmeyii

ewet cnm inşallah hepimizin bebişi gelir hmn

:))) alıyım kupayı dimi :)) bengüsu güldürdün beni allahda seni güldürsün.

ay aamiin allahım güldürsün biran önce yüzümüzü yaa bende bebiş istiyom bendee akıntım var şimdilik yolunda ama kırmızı kart yimem inşallaaaah..

ay aamiin allahım güldürsün biran önce yüzümüzü yaa bende bebiş istiyom bendee akıntım var şimdilik yolunda ama kırmızı kart yimem inşallaaaah..

inşallah kalmışsındır bişey uyguladın mı yoksa normalmi yapyınız :)) ya işte nasıl sorsam bişey yedin mi içtin mi ben bide yakı yapmıştım bu ay deyeyim dedim bakalım...

inşallah kalmışsındır bişey uyguladın mı yoksa normalmi yapyınız :)) ya işte nasıl sorsam bişey yedin mi içtin mi ben bide yakı yapmıştım bu ay deyeyim dedim bakalım...

yakımı o ne kız? duydum ismimi ama tam bilmiyorum ben 4 ay progesteron 100 mg kullandım bi halta yaramadı bu ayda klomen vermişti doktor onu kullandım umarım yumoşlarım güzel gelişmiştirde hamiş kalmışımdır yaa bu ay olmazsa acabaa öbür aydamı kullansam diyom bide bidahaki aya olmazsa incir kğrğne başlıycam kaçıncı gün başlanıyo bilen varmı? adetin ilk günümü yoksa bitincemi başlamak lazım acabaa?

bi yerde okumuştum gebe kalmayı kolaylaştırıyo diye işte her yolu deniyorum bu ara ben incir yiyorum hergün iki tane ama kürünü bilmiyorum öğrenirsen benide bilgilendir bak ne diycem sana senin doktorun rahim filimi çekmeden mi ilaç verdi sana bence iyi bir araştırma hastanesine git öncelikle rahim filimini çektir kanallarda bir tıkanıklık varsa ilaç fayda etmezmiş bende klomen kullandım kalamadım rahim filimi çok önemli..

iyi akşamlar canım iyiyim bebiş sen nasılsın ??
herkese merhaba iyi akşamlar canlarımmmmm
hoş geldin canım

canım ben alanyanın bi beldesindeyim antalyada çekilebiliyo anca rahim filmi ayrıntılı ultrasona girmiştim işte bikaç ay öncesinde picos var bende yumurtalarım tembellik ediyo işte ından ilaç verdiydi doktor ama tabi kanallarımı bilemiycem oyüzden çektir bi dediydi doktor bende ankaraya falan gittiğimde çektiririm artıkın rahim filmini :26:

aman canım inşallah çalışır yumurtaların ama olmazsa geciktirme git çekin nolcak bşey kaybetmezsin

tşk ederim cnmm iyim sen nasılsınnnn ..
walla bende düşünmüyo diilim yaniii film çektirmeyii

ewet cnm inşallah hepimizin bebişi gelir hmn

bende iyiyim cnm..bi trafik cezam vardi onu yatiralim dedi kocisim ondan ciktim simdi geldimm..nese bi martra gecsinde ondan sonra bebis olmazsa doktora gitcem sorarim bi bende cektiririm ..acisi cok degilmis herlde walla bebegimi dusururken cektigim acinin yaninda bise deildir heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…