tşk ederim cnmm iyim sen nasılsınnnn ..
walla bende düşünmüyo diilim yaniii film çektirmeyii
ewet cnm inşallah hepimizin bebişi gelir hmn
:))) alıyım kupayı dimi :)) bengüsu güldürdün beni allahda seni güldürsün.
denizkızı teşekkür ederim sende geçirmişsin peki tekrar gebe kaldın mı hiç ben kalamıycam diyede korkuyom...
ay aamiin allahım güldürsün biran önce yüzümüzü yaa bende bebiş istiyom bendeeakıntım var şimdilik yolunda ama kırmızı kart yimem inşallaaaah..
merhaba kızlar nasılsınız???
merhaba kızlar nasılsınız???
kalamadım malesef ama eşim çok rahat, olcak inanıyorum bizimde yüzümüz gülücek
inşallah kalmışsındır bişey uyguladın mı yoksa normalmi yapyınız :)) ya işte nasıl sorsam bişey yedin mi içtin mi ben bide yakı yapmıştım bu ay deyeyim dedim bakalım...
yakımı o ne kız? duydum ismimi ama tam bilmiyorum ben 4 ay progesteron 100 mg kullandım bi halta yaramadı bu ayda klomen vermişti doktor onu kullandım umarım yumoşlarım güzel gelişmiştirde hamiş kalmışımdır yaa bu ay olmazsa acabaa öbür aydamı kullansam diyom bide bidahaki aya olmazsa incir kğrğne başlıycam kaçıncı gün başlanıyo bilen varmı? adetin ilk günümü yoksa bitincemi başlamak lazım acabaa?
yeşilimmm hşgldnnn nasılsınnnn
sen tedaviye başladın mı bak biran evvel başla bence çünkü duyduğuma göre dış gebelik yaşayanlar pek normal yolla kalmıyorlarmış
hoş geldin canımiyi akşamlar canım iyiyim bebiş sen nasılsın ??
herkese merhaba iyi akşamlar canlarımmmmm
bi yerde okumuştum gebe kalmayı kolaylaştırıyo diye işte her yolu deniyorum bu ara ben incir yiyorum hergün iki tane ama kürünü bilmiyorum öğrenirsen benide bilgilendir bak ne diycem sana senin doktorun rahim filimi çekmeden mi ilaç verdi sana bence iyi bir araştırma hastanesine git öncelikle rahim filimini çektir kanallarda bir tıkanıklık varsa ilaç fayda etmezmiş bende klomen kullandım kalamadım rahim filimi çok önemli..
iyi akşamlar canım iyiyim bebiş sen nasılsın ??
herkese merhaba iyi akşamlar canlarımmmmm
ben özel bir hastanede çalışıyorum, doktormum tedaviye gerek görmüyo, rahim filmide çekildi, bakalım kısmet
hoş geldin canım
canım ben alanyanın bi beldesindeyim antalyada çekilebiliyo anca rahim filmi ayrıntılı ultrasona girmiştim işte bikaç ay öncesinde picos var bende yumurtalarım tembellik ediyo işte ından ilaç verdiydi doktor ama tabi kanallarımı bilemiycem oyüzden çektir bi dediydi doktor bende ankaraya falan gittiğimde çektiririm artıkın rahim filmini :26:
tşk ederim cnmm iyim sen nasılsınnnn ..
walla bende düşünmüyo diilim yaniii film çektirmeyii
ewet cnm inşallah hepimizin bebişi gelir hmn
aman canım inşallah çalışır yumurtaların ama olmazsa geciktirme git çekin nolcak bşey kaybetmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?