Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne yapmamız lazım bu yazıya göre anlamadım:44::44::44::44::44::44:

anlayan varsa beri gelsin

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
yesil33+,
mor82,
kanunist,
basakss+

evet canım başak gelmiş kakılmışlık görevini bitirebildi demekki

evet canım erken geldi busefer kakılmışlık görevi azmış demekki bugün
hemen de dedikodular ALMŞ BAŞINI yürümüş

evet bugün çabuk bitti fazla değildi işim süpürge yapmadım sadece mutfağı topladım:124::124::124:

9 senelik ama busene 30 olunca tırsmaya başladım bide millete dert anlatmaktan çok sıkıldım .

haklısın canım kendi derdimiz yetmiyomuş gibi birde insanlara dert anlatmak sıkıyo insanı ama yapacak bişeyde yok dr ne diyor sorununuz neymiş

ne yapmamız lazım bu yazıya göre anlamadım:44::44::44::44::44::44:

anlayan varsa beri gelsin

canım o tarz şeyleri kullanmayın demek istiyor şansı azaltıyomuş

özlemişim sizi valla eee anlatın bakalım nazocan nasılsın dün sana hiç pas vermedim

adaşım senden naber kuzucum kendini nasıl hissediyorsun huzur var mı huzur

özlemişim sizi valla eee anlatın bakalım nazocan nasılsın dün sana hiç pas vermedim

farkındayım canım neden pas vermedin bakalım yoksa kocanlamı tartışıyodun yoksa banamı küstün
bende erken çıkmak zorunda kaldım dün gece eşim erken geldi

farkındayım canım neden pas vermedin bakalım yoksa kocanlamı tartışıyodun yoksa banamı küstün
bende erken çıkmak zorunda kaldım dün gece eşim erken geldi
bakim düşüniyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:97:

yok tartışmıyoduk o anda. dün tartıştık ama işten gelir gelmez tartıştık. geceye dinmişti fırtına.

topik yoğundu sanırım sana meraba diyemedim. sen zati yabancı değilsin. topikin sahibisin:13:

ooo bak sen gönlümü almasınıda bilirmiş

sen gökten mi geldin canım melekmisin kimsin tanışalım gel

yok ya nerde ben melek olsaydım dualarım kabul görürdü,9yıllık evliyim bebişim yok 30 yaşındayım daha yeniyim nette ondan yavaşım biraz sohbetleriniz hoşuma gitti bende katılıyım dedim canım benim

seraycımmm yeşilcimmm bebiş fln yoktur sanmıyorummm
olmuşşada zaten düşünce oda yok olmuştur parçalanmıştır

mor82 hoşgeldinizzz merhabaa

kankslarda burdaymışşşşşşşşş nbrsinizz

hemen de dedikodular ALMŞ BAŞINI yürümüş

evet bugün çabuk bitti fazla değildi işim süpürge yapmadım sadece mutfağı topladım:124::124::124:
işimiz ne dedikodu işte
eline sağlık canımcım çok yorulmadın neyse bugün

iyidir canım nolsun daha iyiyim buaralar adaşım kuzucum ama laf sokmadan duramıyom tabi ilk zamanlara göre baya azalttım ama yinede bi iki kere soktum bugünde herşeyi o konuya bağlama yeteğim varmışta haberim yokmuşş
sen naptın canım aldımı kocişin telefonu senin huzurun ne alemde?

hoşgeldin canım nasıl olalım iç güveysinden hallice işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…