ne yapmamız lazım bu yazıya göre anlamadım:44::44::44::44::44::44:Bayanların vajinalarında asit oranının fazlalığı spermlerin ölümüne sebep olarak hamile kalmayı engelleyebilmektedir. Bu durumun dikkate alınarak vajinal spreyler ve yapay nemlendiriciler, gliserin, salya, tükürük, vajinal hastalıklar gibi vajinanın asit dengesini etkileyen faktörlerin de gebeliği engellemiş olaibleceğini de akılda tutmak gerekir. böle bi yazı okudum canımm
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
yesil33+,
mor82,
kanunist,
basakss+
evet canım başak gelmiş kakılmışlık görevini bitirebildi demekki
hemen de dedikodular ALMŞ BAŞINI yürümüşevet canımerken geldi busefer kakılmışlık görevi azmış demekki bugün
9 senelik ama busene 30 olunca tırsmaya başladım bide millete dert anlatmaktan çok sıkıldım .
ne yapmamız lazım bu yazıya göre anlamadım:44::44::44::44::44::44:
anlayan varsa beri gelsin
ne yapmamız lazım bu yazıya göre anlamadım:44::44::44::44::44::44:
anlayan varsa beri gelsin
özlemişim sizi valla eee anlatın bakalım nazocan nasılsın dün sana hiç pas vermedim
adaşım senden naber kuzucum kendini nasıl hissediyorsun huzur var mı huzur
sen gökten mi geldin canım melekmisin kimsin tanışalım gelmeraba ,sanırım ilişki öncesi bunları yapmamak lazım anlamına geliyodur.
sen gökten mi geldin canım melekmisin kimsin tanışalım gel
bakim düşüniyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:97:farkındayım canım neden pas vermedin bakalım yoksa kocanlamı tartışıyodun yoksa banamı küstün
bende erken çıkmak zorunda kaldım dün gece eşim erken geldi
haklısın canım kendi derdimiz yetmiyomuş gibi birde insanlara dert anlatmak sıkıyo insanı ama yapacak bişeyde yok dr ne diyor sorununuz neymiş
ya sorun orda zaten dr.lar infertilite dedi çıktı yani sorun yok sadece kocişinkiler biraz yavaş ama aşılamaylada olmadı bu 3.cü allahım hayırlısını enkısa zamanda verir inş. hepimize .,şu milletin dilinden kurtarır.
bakim düşüniyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:97:
yok tartışmıyoduk o anda. dün tartıştık ama işten gelir gelmez tartıştık. geceye dinmişti fırtına.
topik yoğundu sanırım sana meraba diyemedim. sen zati yabancı değilsin. topikin sahibisin:13:
haklısın canım kendi derdimiz yetmiyomuş gibi birde insanlara dert anlatmak sıkıyo insanı ama yapacak bişeyde yok dr ne diyor sorununuz neymiş
ya sorun orda zaten dr.lar infertilite dedi çıktı yani sorun yok sadece kocişinkiler biraz yavaş ama aşılamaylada olmadı bu 3.cü allahım hayırlısını enkısa zamanda verir inş. hepimize .,şu milletin dilinden kurtarır.
peki kür falan yapıyomusun kocişine sayıyı hızlandırmak için inşallah canım inşallah olur biran önce
sen gökten mi geldin canım melekmisin kimsin tanışalım gel
peki kür falan yapıyomusun kocişine sayıyı hızlandırmak için inşallah canım inşallah olur biran önce
bu ay keçi boynuzu kürü yaptık ama oda cok işe yaramadı, başkada bilmiyomki.
bu ay keçi boynuzu kürü yaptık ama oda cok işe yaramadı, başkada bilmiyomki.
sen yinede devam et bir kaç ayda gösterir işe yarayıp yaramadığını daha dün bir arkadaş yazmıştı akrabasının tüple bir çocukları olmuş eşininde sayısı çok düşükmüş sadece tüple olabilecek şekilde ve nasıl olsa olmuyor diye korunmamışlar ve daha ilk çocukları 1 yaşlarındayken ikinciye hamile kalmış yani RABBİM ol dedikten sonra olmayacak diye bişey yok
biliyosun çam devirmek ve o çamı dikmek konusunda üstüme yokturooo bak sen gönlümü almasınıda bilirmiş
hemen de dedikodular ALMŞ BAŞINI yürümüş
evet bugün çabuk bitti fazla değildi işim süpürge yapmadım sadece mutfağı topladım:124::124::124:
özlemişim sizi valla eee anlatın bakalım nazocan nasılsın dün sana hiç pas vermedim
adaşım senden naber kuzucum kendini nasıl hissediyorsun huzur var mı huzur
biliyosun çam devirmek ve o çamı dikmek konusunda üstüme yoktur
seraycımmm yeşilcimmm bebiş fln yoktur sanmıyorummm
olmuşşada zaten düşünce oda yok olmuştur parçalanmıştır
mor82 hoşgeldinizzz merhabaa
kankslarda burdaymışşşşşşşşş nbrsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?