Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seraycımmm yeşilcimmm bebiş fln yoktur sanmıyorummm
olmuşşada zaten düşünce oda yok olmuştur parçalanmıştır

çokmu kötü düştün bebeğim yaaa hem Allah nasip edecek olduktan sonra hiç bişey olmaz merak etme sen

kızlar bu gece uyumucak olan warmı aranızda ben uyumucam da belkim bana yandaş olur
yarın kandil şimdiden hepinizin mübarek kandilini kutlarım .....bende allah kabul ederse oruç tutucam inşallahhhh...

kızlar bu gece uyumucak olan warmı aranızda ben uyumucam da belkim bana yandaş olur
yarın kandil şimdiden hepinizin mübarek kandilini kutlarım .....bende allah kabul ederse oruç tutucam inşallahhhh...

canım dayanabildiğim kadar dayagidinırım senin için ben normalde 3 gibi yatıyorum.yarın zaten işe geç gidicem. seninde kandilin mübarek olsun canım.hepimizin duaları kabul olsun

hoş geldin kuzucum bak sen ööle diyince şu aklıma geldi:
Allah dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır..
geciktiriyorsa sabrınızı artırır
eğer kabul etmiyorsa bilin ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.
ablammışsın sen

canım benim ben eşlik ederim sana merak etme benim herim uyutmamak için okadar uğraşmama rağmen sızdı yaa sinir olduum ühülüley bugün ilgisiz kaldıım ilgilenin benlen olurmuu başakcım baktım gelen yoktu bende kapattım kitap okudum 5e kadar falan naapiim

seninde kandilin mübarek olsun tatlım orucunuda Allah kabul etsin...
oo bütün garulaa toplaşmıış selam kızlaaar

a.s. tatlım hoşgeldin nasılsın bugün ne mamalar yaptın

yaaaaaaa çoooooooooook güzelmiş bu inş.öyle olur.senin kaç yıldır yok bebişin?

oo bütün garulaa toplaşmıış selam kızlaaar
sen de geldin tam oldu deli karı
gel adamım gel efkar dağıtak
kocişim tlf alacakta fiyatı baya düşürdü bakalım hayırlısı
ona ne şüphe ama benimde şöyle bi huyum vardır birşey sürekli bir hal alırsa artık benimde inanma isteğim yok olur ona göre diyim
söz konusu bensem hiç sorun olmaz annem merak etme herdaim alırım o gönlünü ve her defasında tav olursun bana

Son düzenleme:

sensin o deli karıı gelcem tabi kocişe sinirlendimde az kafa dağıtayım didim ilgi istiyom ben ilgi ilgiii bananee bananeee

iyiyim yavru kuşum sizi gördüm daha ii oldum .
kız karı neyin vardı senin geçmiş olsun
yaaaaaaa çoooooooooook güzelmiş bu inş.öyle olur.senin kaç yıldır yok bebişin?
bende 2.5 yıldır evliyim korunmak nedir bilmem. evlendiğimden beri tutmadı burda toplandık hep beraber bekliyoruz. sende katılsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…