hoşgeldin canım nasıl olalım iç güveysinden hallice işte
kızlarrrrr ben geldimm :))) nasılsınız canlarım??
seraycımmm yeşilcimmm bebiş fln yoktur sanmıyorummm
olmuşşada zaten düşünce oda yok olmuştur parçalanmıştır
hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın
sen yinede devam et bir kaç ayda gösterir işe yarayıp yaramadığını daha dün bir arkadaş yazmıştı akrabasının tüple bir çocukları olmuş eşininde sayısı çok düşükmüş sadece tüple olabilecek şekilde ve nasıl olsa olmuyor diye korunmamışlar ve daha ilk çocukları 1 yaşlarındayken ikinciye hamile kalmış yani RABBİM ol dedikten sonra olmayacak diye bişey yok
haklısın canım ya ,ama biraz sabır teveekkül lazım oda ben bitiyo, rabbim hayırlısını versin yinede evlatla imtihan etmesin hiç kimseyi
kızlarrrrr ben geldimm :))) nasılsınız canlarım??
kızlar bu gece uyumucak olan warmı aranızda ben uyumucam da belkim bana yandaş olur
yarın kandil şimdiden hepinizin mübarek kandilini kutlarım .....bende allah kabul ederse oruç tutucam inşallahhhh...
seraycımmm yeşilcimmm bebiş fln yoktur sanmıyorummm
mor82 hoşgeldinizzz merhabaa
hoşbuldum canım teşekkür ederi mmmmmmmmmmmmmmmm
hoş geldin kuzucum bak sen ööle diyince şu aklıma geldi:yok ya nerde ben melek olsaydım dualarım kabul görürdü,9yıllık evliyim bebişim yok 30 yaşındayım daha yeniyim nette ondan yavaşım biraz sohbetleriniz hoşuma gitti bende katılıyım dedim canım benim
hoşgeldin şeker
biz iyiyiz sen nasılsın?
oo bütün garulaa toplaşmıışselam kızlaaar
kızlar bu gece uyumucak olan warmı aranızda ben uyumucam da belkim bana yandaş olur
yarın kandil şimdiden hepinizin mübarek kandilini kutlarım .....bende allah kabul ederse oruç tutucam inşallahhhh...
seninde kandilin mübarek olsun tatlım orucunuda Allah kabul etsin...kızlar bu gece uyumucak olan warmı aranızda ben uyumucam da belkim bana yandaş olur
oo bütün garulaa toplaşmıışselam kızlaaar
hoş geldin kuzucum bak sen ööle diyince şu aklıma geldi:
Allah dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır..
geciktiriyorsa sabrınızı artırır
eğer kabul etmiyorsa bilin ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.
ablammışsın sen
sen de geldin tam oldu deli karıoo bütün garulaa toplaşmıışselam kızlaaar
gel adamım gel efkar dağıtakseraycımmm yeşilcimmm bebiş fln yoktur sanmıyorummm
mor82 hoşgeldinizzz merhabaa
kankslarda burdaymışşşşşşşşş nbrsinizz
işimiz ne dedikodu işte
eline sağlık canımcım çok yorulmadın neyse bugün
iyidir canım nolsun daha iyiyim buaralar adaşım kuzucum ama laf sokmadan duramıyomtabi ilk zamanlara göre baya azalttım ama yinede bi iki kere soktum bugünde herşeyi o konuya bağlama yeteğim varmışta haberim yokmuşş
sen naptın canım aldımı kocişin telefonusenin huzurun ne alemde?
söz konusu bensem hiç sorun olmaz annem merak etme herdaim alırım o gönlünü ve her defasında tav olursun banaona ne şüphe ama benimde şöyle bi huyum vardır birşey sürekli bir hal alırsa artık benimde inanma isteğim yok olur ona göre diyim
sen de geldin tam oldu deli karı
kocişim tlf alacakta fiyatı baya düşürdü bakalım hayırlısı
söz konusu bensem hiç sorun olmaz annem merak etme herdaim alırım o gönlünü ve her defasında tav olursun bana
kız karı neyin vardı senin geçmiş olsuniyiyim yavru kuşum sizi gördüm daha ii oldum .
bende 2.5 yıldır evliyim korunmak nedir bilmem. evlendiğimden beri tutmadı burda toplandık hep beraber bekliyoruz. sende katılsanayaaaaaaa çoooooooooook güzelmiş bu inş.öyle olur.senin kaç yıldır yok bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?