aaa siz kavga etmeyi biliyomuydunuz kız her dakka canım cicimdiniz sizsensin o deli karıı gelcem tabi kocişe sinirlendimde az kafa dağıtayım didim ilgi istiyom ben ilgi ilgiii bananee bananeee
ewet cnm ya çok kötü düştüm tam da belimin üstünee ....bende öle diyorum cnmm allah yeterki istesin yapmıcağı şey yoktur....çokmu kötü düştün bebeğim yaaa hem Allah nasip edecek olduktan sonra hiç bişey olmaz merak etme sen
hşgldn cnm ...tşk ederim cnm amin inşallahhhh.......canım dayanabildiğim kadar dayagidinırım senin için ben normalde 3 gibi yatıyorum.yarın zaten işe geç gidicem. seninde kandilin mübarek olsun canım.hepimizin duaları kabul olsun
tamam cnm inşallahh bende sızıp kalmam yaa aşırıda uykum war ama tutmak istiyorum ....canım benim ben eşlik ederim sana merak etmebenim herim uyutmamak için okadar uğraşmama rağmen sızdı yaa sinir olduum ühülüley bugün ilgisiz kaldıım ilgilenin benlen olurmuu başakcım baktım gelen yoktu bende kapattım kitap okudum 5e kadar falan naapiim
tşk tatlım amin inşallahhh..seninde kandilin mübarek olsun tatlım orucunuda Allah kabul etsin...
a.s. tatlım hoşgeldin nasılsın bugün ne mamalar yaptın
kız karı neyin vardı senin geçmiş olsun
bende 2.5 yıldır evliyim korunmak nedir bilmem. evlendiğimden beri tutmadı burda toplandık hep beraber bekliyoruz. sende katılsana
seninde kandilin mübarek olsun tatlım orucunuda Allah kabul etsin...
a.s. tatlım hoşgeldin nasılsın bugün ne mamalar yaptın
kız karı neyin vardı senin geçmiş olsun
bende 2.5 yıldır evliyim korunmak nedir bilmem. evlendiğimden beri tutmadı burda toplandık hep beraber bekliyoruz. sende katılsana
hoşbuldum canım :)) ben iyiyim kocişle gezmelerdeydik yeni geldik eve hemen girdim nete :)) özlüyorum sizi
kızlar bu gece uyumucak olan warmı aranızda ben uyumucam da belkim bana yandaş olur
yarın kandil şimdiden hepinizin mübarek kandilini kutlarım .....bende allah kabul ederse oruç tutucam inşallahhhh...
haklısın canım ya ,ama biraz sabır teveekkül lazım oda ben bitiyo, rabbim hayırlısını versin yinede evlatla imtihan etmesin hiç kimseyi
amiiiin....
oo bütün garulaa toplaşmıışselam kızlaaar
a.s hoşgeldin canım
biz öyle bağımlılık yaparız
sağol canım senin ve bütün müslümanların kandili mubarek olsun
amiiiin....
a.s hoşgeldin canım
harbiden bağımlılık yapıyonuz. ben başka topiklerede takıldım ama burası daha sıcak geldi bana. birirncisi çok neşelisiniz (tercih sebebim) ikincisi sıcak kanlısınız üçüncüsü sevdim sizi uleyyyyyyynnnnn varmı ötesi
aramızda hamiş falan yok dimii bak sonra canı çeker falan neme lazım benden bilirsiniz sonra genecanım fırında sebzeli soslu çook güzel bi tavuk yaptım yanınada soslu makarna ve salata
aramızda hamiş falan yok dimii bak sonra canı çeker falan neme lazım benden bilirsiniz sonra genecanım fırında sebzeli soslu çook güzel bi tavuk yaptım yanınada soslu makarna ve salata
olsun yine de geçmiş olsunbişeyim yok be canım nasılsın iyiymisin muhabbeti sadece
harbiden bağımlılık yapıyonuz. ben başka topiklerede takıldım ama burası daha sıcak geldi bana. birirncisi çok neşelisiniz (tercih sebebim) ikincisi sıcak kanlısınız üçüncüsü sevdim sizi uleyyyyyyynnnnn varmı ötesi
bende öyle en çok buradayım bazen kalkıp iş yapamıyorum bırakıp bende çok sevdim burayı
bizde seni çok sevdik uleeeeynçok pis bağımlılık yaparız
olsun yine de geçmiş olsundemekki bi problem vardııı ve ben kaçırdımm of yaaa gereğince vakit ayıramıyorum burayaaaaaaaaaaaaaaaa
hatunlarımın sorunlarından yakından ilgilenmeliyimyoksam iyi bi ev sahibi olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm:84:
bak annem sayfa sayıları gösteren yerin altında seçenekler var ordan bu konuya üye ol. her açtığındda konrtrol panelinden direk burası çıkar.çooooooook isterimde kapatıp açınca kaybediyorum burayı yeni olduğum için çok bilemiyom bana yol gösterirsen sevinirim.rabbim inş.seni benim kadar bekletmez teez zamanda gönderir bebişini.
bizde seni çok sevdik uleeeeynçok pis bağımlılık yaparız
caım benim saolun.bende bağımlılık yaparım ona göre :)))
hmm anladımm çözüm buluyum durcanım benim problem istiyosan bebiş istiyozzzz olmuyo :) tek derdim bu
mucuk tatlım çok öptüm geç kalma sen seviyom senikızlar benim uyku saatim geldi bugünde temizlikle baya uğraştım yoruldum heralde
yatayım bari hepinizi öpüyorum görüşmek üzere herkese iyi gecelerrrrr
çooooooook isterimde kapatıp açınca kaybediyorum burayı yeni olduğum için çok bilemiyom bana yol gösterirsen sevinirim.rabbim inş.seni benim kadar bekletmez teez zamanda gönderir bebişini.
bilemicem canım şimdilik yok ama gizli hamişlerimiz varsa bilmem
ellerine sağlık canım ohh afiyet olsun sizede
bak bak nasılda laf sokarmış
kızlar benim uyku saatim geldi bugünde temizlikle baya uğraştım yoruldum heralde
yatayım bari hepinizi öpüyorum görüşmek üzere herkese iyi gecelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?