Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çokmu kötü düştün bebeğim yaaa hem Allah nasip edecek olduktan sonra hiç bişey olmaz merak etme sen
ewet cnm ya çok kötü düştüm tam da belimin üstünee ....bende öle diyorum cnmm allah yeterki istesin yapmıcağı şey yoktur....
canım dayanabildiğim kadar dayagidinırım senin için ben normalde 3 gibi yatıyorum.yarın zaten işe geç gidicem. seninde kandilin mübarek olsun canım.hepimizin duaları kabul olsun
hşgldn cnm ...tşk ederim cnm amin inşallahhhh.......
tamam cnm inşallahh bende sızıp kalmam yaa aşırıda uykum war ama tutmak istiyorum ....
seninde kandilin mübarek olsun tatlım orucunuda Allah kabul etsin...

a.s. tatlım hoşgeldin nasılsın bugün ne mamalar yaptın
tşk tatlım amin inşallahhh..

seninde kandilin mübarek olsun tatlım orucunuda Allah kabul etsin...

a.s. tatlım hoşgeldin nasılsın bugün ne mamalar yaptın

aramızda hamiş falan yok dimii bak sonra canı çeker falan neme lazım benden bilirsiniz sonra gene canım fırında sebzeli soslu çook güzel bi tavuk yaptım yanınada soslu makarna ve salata

kız karı neyin vardı senin geçmiş olsun

bende 2.5 yıldır evliyim korunmak nedir bilmem. evlendiğimden beri tutmadı burda toplandık hep beraber bekliyoruz. sende katılsana

çooooooook isterimde kapatıp açınca kaybediyorum burayı yeni olduğum için çok bilemiyom bana yol gösterirsen sevinirim.rabbim inş.seni benim kadar bekletmez teez zamanda gönderir bebişini.

hoşbuldum canım :)) ben iyiyim kocişle gezmelerdeydik yeni geldik eve hemen girdim nete :)) özlüyorum sizi

biz öyle bağımlılık yaparız

kızlar bu gece uyumucak olan warmı aranızda ben uyumucam da belkim bana yandaş olur
yarın kandil şimdiden hepinizin mübarek kandilini kutlarım .....bende allah kabul ederse oruç tutucam inşallahhhh...

sağol canım senin ve bütün müslümanların kandili mubarek olsun

aramızda hamiş falan yok dimii bak sonra canı çeker falan neme lazım benden bilirsiniz sonra gene canım fırında sebzeli soslu çook güzel bi tavuk yaptım yanınada soslu makarna ve salata

bilemicem canım şimdilik yok ama gizli hamişlerimiz varsa bilmem
ellerine sağlık canım ohh afiyet olsun sizede

bişeyim yok be canım nasılsın iyiymisin muhabbeti sadece
olsun yine de geçmiş olsun demekki bi problem vardııı ve ben kaçırdımm of yaaa gereğince vakit ayıramıyorum burayaaaaaaaaaaaaaaaa

hatunlarımın sorunlarından yakından ilgilenmeliyimyoksam iyi bi ev sahibi olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm:84:

canım benim problem istiyosan bebiş istiyozzzz olmuyo :) tek derdim bu

kızlar benim uyku saatim geldi bugünde temizlikle baya uğraştım yoruldum heralde
yatayım bari hepinizi öpüyorum görüşmek üzere herkese iyi gecelerrrrr

çooooooook isterimde kapatıp açınca kaybediyorum burayı yeni olduğum için çok bilemiyom bana yol gösterirsen sevinirim.rabbim inş.seni benim kadar bekletmez teez zamanda gönderir bebişini.
bak annem sayfa sayıları gösteren yerin altında seçenekler var ordan bu konuya üye ol. her açtığındda konrtrol panelinden direk burası çıkar.
yada profilinde yazdığım cevaplar kısmına bak ordan da direk burayı bulursun.
bende bilmediğim zamanlar cevaplarımdan buluyordum konuları.
her zaman yardımcı olurum.
inşallah dediğin gibi daha fazla beklemeyiz. inşallah sende daha fazla beklemezsin

canım benim problem istiyosan bebiş istiyozzzz olmuyo :) tek derdim bu
hmm anladımm çözüm buluyum dur
kızlar benim uyku saatim geldi bugünde temizlikle baya uğraştım yoruldum heralde
yatayım bari hepinizi öpüyorum görüşmek üzere herkese iyi gecelerrrrr
mucuk tatlım çok öptüm geç kalma sen seviyom seni

yukarıda yararlı linkler yazan yere yıkla oradan aboneliklerimi tıklayınca yazıştığın topikler çıkıyor hangisine girmek istersen üzerine tıkla

bilemicem canım şimdilik yok ama gizli hamişlerimiz varsa bilmem
ellerine sağlık canım ohh afiyet olsun sizede

ay inşallah vardır ve bende onlardan biriyimdir yaa şu bikaç gün geçmek bilmiyoo ama yüzüm sivilcelende gelcek galiba benimki gene ühüüüü

bak bak nasılda laf sokarmış

ehe ehe eheh ooooh canımada com cooom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…