Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kselcim ikimizden başkası tazmaz oldu farkındamısın başka topiklerdemi geziyolar yoksam gelin leeeyn burayaa

herkesler nereye gitti uyuyamı kaldınız yoksa bende çıkabilirim heran eşim gelebilir

yoo ben uyumadımki burdayım bakıyom.
ee yemek hazırladınmı

benimki gelince yemek yemezki sadece neskafe içer rahatım o konuda çok nadiren işten gelince yemek yer oda ayda yılda bir
seninkide bi alemmiş uyucak zaman uyku kaçıracak şey içiyo ben içsem saatlerce uyuyamam vallaa çay kahve çok kaçırır uykumuda

hayır ben burdayım bi kerem.
bakıyom size yazdıklarınıza

burdasınızda niye yazmıyonuz ayol

seninkide bi alemmiş uyucak zaman uyku kaçıracak şey içiyo ben içsem saatlerce uyuyamam vallaa çay kahve çok kaçırır uykumuda

burdasınızda niye yazmıyonuz ayol

adam zaten 13 saat çalışıyo okadar yorgun oluyoki değil kahve hiç bişey uykusunu kaçıramaz hem kahve spermleri harekete geçiriyomuş aklında bulunsun beraber olmadan önce içir eşine

kızlar 14 şubatta ne yapmayı düşünüyorsunuz

hiç bişey düşünmüyorum çokmu duygusuz oldu:44:

hiç bişey düşünmüyorum çokmu du
ygusuz oldu:44:

evet duygusuz koca toto karıııaslında bende bişi düşünmüyorum ama hani bu sevgililer gününe özel programlar varya öyle bişi düşündünüzmü diye dordum

kızlar 14 şubatta ne yapmayı düşünüyorsunuz

ben kocişime güzel bi saat almayı düşünüyorum onları araştırıyordum şimdi nette ....
wee ewde akşam yemeğine güzel bi özel sofra hazırlayıp mumlar eşliğinde tabiii geceyi yatakta sonlandırmayı düşünüyorum ya sen başoooo

kuzucum öncelikkle ben asla hediye almayı düşünmüyorum.
hediye almaktan yoksun olan kocamdan bekliyorum bu kez.
onun dışında bi yere eğlenmeye götürmesini de bekliyorum.
bu yıl beklentilerimi artırdım yaniii

ayrıyetten benm romantizmden uzak kocam geçen gün didi ki "bu yılda sevgilisiz geçiriyorum 14 şubatı" didi

espritüel koca

evet duygusuz koca toto karıııaslında bende bişi düşünmüyorum ama hani bu sevgililer gününe özel programlar varya öyle bişi düşündünüzmü diye dordum

yok canım biz öyle programla falan sevgimizi göstermiyoruz zaten genelde sevgililer gününde çalışıyo oluyo gelirken gül getirir yada çüçek buketi falan illaki bişeyler getirir hatta artık çiçek alma demiştim evde koyacak yer bulamıyordum yarısınıda memleketteki eve getirdim
çevremdekiler almıyor diye yakınır bende çiçek alıyor diye yakınıyorum bende bi tuhaflık var galiba

sen neyi oluyomuşun acaba arkadaşımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…