hmm anladımm çözüm buluyum dur
mucuk tatlım çok öptüm geç kalma sen seviyom seni
ay inşallah vardır ve bende onlardan biriyimdir yaa şu bikaç gün geçmek bilmiyoo ama yüzüm sivilcelende gelcek galiba benimki gene ühüüüü
ehe ehe ehehooooh canımada com cooom
caım benim saolun.bende bağımlılık yaparım ona göre :)))
yaptın bile canııım bu topikte sensiz olmaz artıkın hep gel olurmuu
yaptın bile canııım bu topikte sensiz olmaz artıkın hep gel olurmuu
gelmemmiiii gelirim tabi burası bana huzur veriyo. kafayı dağıtıyorum.kocişte durumdan memnun ona bulaşmıyorum oda rahat rahat oyununu oynuyo pc de
gelmemmiiii gelirim tabi burası bana huzur veriyo. kafayı dağıtıyorum.kocişte durumdan memnun ona bulaşmıyorum oda rahat rahat oyununu oynuyo pc de
sizde 2 pc mi var canım? yoksa sen telden falanmı giriyon o oyun oynarken? valla bende kafa dağıtıyom iyi oluyo aynen bende kocişe bulaşmıyom oda rahat rahat uyuyo şuan
hayır ben burdayım bi kerem.kselcim ikimizden başkası tazmaz oldu farkındamısın başka topiklerdemi geziyolar yoksam gelin leeeyn burayaa
yoo ben uyumadımki burdayım bakıyom.
ee yemek hazırladınmı
seninkide bi alemmiş uyucak zaman uyku kaçıracak şey içiyo ben içsem saatlerce uyuyamam vallaa çay kahve çok kaçırır uykumudabenimki gelince yemek yemezki sadece neskafe içer rahatım o konuda çok nadiren işten gelince yemek yer oda ayda yılda bir
hayır ben burdayım bi kerem.
bakıyom size yazdıklarınıza
seninkide bi alemmiş uyucak zaman uyku kaçıracak şey içiyo ben içsem saatlerce uyuyamam vallaa çay kahve çok kaçırır uykumuda
burdasınızda niye yazmıyonuz ayol
kızlar 14 şubatta ne yapmayı düşünüyorsunuz
hiç bişey düşünmüyorum çokmu du
ygusuz oldu:44:
kuzucum öncelikkle ben asla hediye almayı düşünmüyorum.ben kocişime güzel bi saat almayı düşünüyorum onları araştırıyordum şimdi nette ....
wee ewde akşam yemeğine güzel bi özel sofra hazırlayıp mumlar eşliğinde tabiii geceyi yatakta sonlandırmayı düşünüyorumya sen başoooo
evet duygusuz koca toto karıııaslında bende bişi düşünmüyorum ama hani bu sevgililer gününe özel programlar varya öyle bişi düşündünüzmü diye dordum
kuzucum öncelikkle ben asla hediye almayı düşünmüyorum.
hediye almaktan yoksun olan kocamdan bekliyorum bu kez.
onun dışında bi yere eğlenmeye götürmesini de bekliyorum.
bu yıl beklentilerimi artırdım yaniii
ayrıyetten benm romantizmden uzak kocam geçen gün didi ki "bu yılda sevgilisiz geçiriyorum 14 şubatı" didi
espritüel koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?