yok canım biz öyle programla falan sevgimizi göstermiyoruz zaten genelde sevgililer gününde çalışıyo oluyo gelirken gül getirir yada çüçek buketi falan illaki bişeyler getirir hatta artık çiçek alma demiştim evde koyacak yer bulamıyordum yarısınıda memleketteki eve getirdim
çevremdekiler almıyor diye yakınır bende çiçek alıyor diye yakınıyorum bende bi tuhaflık var galiba
hayır sen özellilkle kesiyon kabloları sonra geri bağlıyon bizimle oyun oynuyon biliyom benayyy sinir oldum internet bağlantısı gitti yaaa neyseki geldi :))
havaya bak havaya yarısını da öbür eve götürmüşmüş.
birazda bana yollasana kargoyla
sizde 2 pc mi var canım? yoksa sen telden falanmı giriyon o oyun oynarken? valla bende kafa dağıtıyom iyi oluyo aynen bende kocişe bulaşmıyom oda rahat rahat uyuyo şuan
bizim ev internet cafe gibi canım :)) benim 2 tane kocişin 1 tane = 3 tane var şimdilik,1 tane daha vardı o eskiydi kayınvalideye verdik onu.
adam zaten 13 saat çalışıyo okadar yorgun oluyoki değil kahve hiç bişey uykusunu kaçıramaz hem kahve spermleri harekete geçiriyomuş aklında bulunsun beraber olmadan önce içir eşine
biliyorum canım onu ama eşim pek sevmiyo kahveyi
hiç bişey düşünmüyorum çokmu duygusuz oldu:44:
kızlar 14 şubatta ne yapmayı düşünüyorsunuz
hayır sen özellilkle kesiyon kabloları sonra geri bağlıyon bizimle oyun oynuyon biliyom ben
derinlerine inmayim diye senin
bizim ev internet cafe gibi canım :)) benim 2 tane kocişin 1 tane = 3 tane var şimdilik,1 tane daha vardı o eskiydi kayınvalideye verdik onu.
oohaaa desem ayıp etmiş olurmuyum acabaa :26:naapıyonuz kız okadar bilgisayarııı
ammann dışarı çıkın kızım hergün evde yiyonuz zativalla bende henüz bilmiyorum umaeım çalışmaz eşim o gün iş günleri değişmezse sanırım izinli olucak o gün yaşasıınbelkim kocişe romantik bi akşam yemeği hazırlarım o uyurken
bizim de tane nolcaaaaaaaakkkkkkkkkkkkbizim ev internet cafe gibi canım :)) benim 2 tane kocişin 1 tane = 3 tane var şimdilik,1 tane daha vardı o eskiydi kayınvalideye verdik onu.
çatlaaaaaaaaaaaaaalaptopu bozluna varda yollayabilirim
sen niye yatmıyon bu saatte ve iş yerinde hiç girmiyosun gündüzleri.bebemmm in derinlerime sor hadi merak ettiklerini ben hazırım :)))
oohaaa desem ayıp etmiş olurmuyum acabaa :26:naapıyonuz kız okadar bilgisayarııı
işimiz gereği eşiminde benimde ayrı bilgisayarlarımız. benimki bi ara bozulmuştu kocişte ben üzülmeyeyim diye bana netbook almış sonra eski laptopumuda yaptırdı onuda kullanıyorum şimdi
sen niye yatmıyon bu saatte ve iş yerinde hiç girmiyosun gündüzleri.
şu an çıktım çıkıcam vaktim yok vakitli bi ara konşcam senle.
nasıl uyudun kız iş yerinde masayamı koydun başınıben geç yatmaya alışkınım tatlım. daha doğrusu kociş yatmadan uyuyamıyorum. bide ben işyerinden giriyorum tatlım. bugün girdim kaç defa kimsecikler yoktu. hatta bu ara fazla işim yok bütün gün boş oturuyorum ve tek başımayım işyerinde. o kadar aylağım ki işyerinde 2 saat uyudum bugün :))
nasıl uyudun kız iş yerinde masayamı koydun başını
ayrıca ben bu sene pek bişii beklemiyom sevgililer gününden bizimki sevgililer günüde neymiş diyenlerdendir ama geçen sene hediye almıştı tabi evli diildik ya ozaman kandırcak ya tabi alıır ayrıca biissürü gül buketi yollamıştı her özel günde veya arada aklına estikçe yollardı okula falan öğretmen arkadaşlar takılırlardı artık bana seninkinin çiçekçiyle anlaşmasımı var diyeebende sakladım hepsini tabi evlendikten sonrada 1 kere aldı canım gene hakkını yememek lazım küstüydüm ben ona gönlümü almak için almuştı kızıytom zaten sevgiliyken hep çiçek tolluyodun niye artık almıyon diye ama bana kırmızı gül akma artık gınaa geldi diyom nergis al bana artık diyom bayılıyom kokusuna yaa nergisiin
aaaaaaaaaa ben hiç nergis koklamadımkiayrıca ben bu sene pek bişii beklemiyom sevgililer gününden bizimki sevgililer günüde neymiş diyenlerdendir ama geçen sene hediye almıştı tabi evli diildik ya ozaman kandırcak ya tabi alıır ayrıca biissürü gül buketi yollamıştı her özel günde veya arada aklına estikçe yollardı okula falan öğretmen arkadaşlar takılırlardı artık bana seninkinin çiçekçiyle anlaşmasımı var diyeebende sakladım hepsini tabi evlendikten sonrada 1 kere aldı canım gene hakkını yememek lazım küstüydüm ben ona gönlümü almak için almuştı kızıytom zaten sevgiliyken hep çiçek tolluyodun niye artık almıyon diye ama bana kırmızı gül akma artık gınaa geldi diyom nergis al bana artık diyom bayılıyom kokusuna yaa nergisiin
ammann dışarı çıkın kızım hergün evde yiyonuz zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?