sen baya kuul takılıyosn tatlımyok be yavrum 3'lü koltuk var.gerçi uykum gelsin her şartta uyurum ben :))
ozaman sen çiçek istediğinde kocana küs barışmak için çiçek alsın
sen baya kuul takılıyosn tatlımbu iş yerinde valla bu rahatlıkla nası çocuk yapamadın hayret
sen baya kuul takılıyosn tatlımbu iş yerinde valla bu rahatlıkla nası çocuk yapamadın hayret
çocukla ne alakası var kız kselcimin iş yerinde iş becereke çocuk yapıcak haali yok ya
hatuncuklar bende kaçsam tatlılarım ya biras erken olcak ama kusura bakmayın sonra 1de zor kalkıyorum iyice garfield a bağladım
siz ailecek rahatsınız sanırsamcanım her zaman bu kadar değilim 2 günden beri boşum.kuzum olmuyo bebiş napalım kocişin spermleride çok rahat onlarda yavaş yavaşşş hareket ediyo((
hatuncuklar bende kaçsam tatlılarım ya biras erken olcak ama kusura bakmayın sonra 1de zor kalkıyorum iyice garfield a bağladım
siz ailecek rahatsınız sanırsam
engelleri aşamıyo dimi süpermenler
sağol tatlım seviyorum sizi kızlarkeyfine bak tatlım yat uyu dinlennnn.öpüyorum seni
evet rahatız galiba canım. bilsem böyle olacağını çocuk işini bu kadar ertelemezdim.neymiş hayatımızı yaşayalım, gezelim tozalım sonra bebiş yaparız. nolduu olmuyo işteee.3,5 yıl oldu evleneli bilseydik böyle olacağını zaman kaybetmezdik en azından
sağol tatlım seviyorum sizi kızlar
bengicim hayatım gönlümdeki yerin ayrıııı
kselcim bebeğimm seni de gönlümde bir mindere oturtmak ve ağırlamak istiyorum.
hayırlı gecele
heç yaani bak ben kaybettimmi evlenir evlenmez başladık çalışmalara8 ay oldu haylaa olcak bebiş kim bilir ne kaa zamanda olmıyacaak
sağol tatlım seviyorum sizi kızlar
bengicim hayatım gönlümdeki yerin ayrıııı
kselcim bebeğimm seni de gönlümde bir mindere oturtmak ve ağırlamak istiyorum.
hayırlı gecele
aynen tatlım ama bilemiyorsun ki işteevet rahatız galiba canım. bilsem böyle olacağını çocuk işini bu kadar ertelemezdim.neymiş hayatımızı yaşayalım, gezelim tozalım sonra bebiş yaparız. nolduu olmuyo işteee.3,5 yıl oldu evleneli bilseydik böyle olacağını zaman kaybetmezdik en azından
iyi geceler başakk nazomda gitmişşş ...başakkk ben senin gönlüne fln giremedim emme ne ediyimmm cnm saolsunnnnnn
kızlar kalcaz başbaşaa
aynen tatlım ama bilemiyorsun ki işte
dizilerdeki gibi hemen olcak sanıyoruz . biz de biraz gezelim tozalım hemen yapmayalım dedik ama bu arada Allah'tan hiç korunmadık. saldık gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?