Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hatuncuklar bende kaçsam tatlılarım ya biras erken olcak ama kusura bakmayın sonra 1de zor kalkıyorum iyice garfield a bağladım

sen baya kuul takılıyosn tatlım bu iş yerinde valla bu rahatlıkla nası çocuk yapamadın hayret

canım her zaman bu kadar değilim 2 günden beri boşum.kuzum olmuyo bebiş napalım kocişin spermleride çok rahat onlarda yavaş yavaşşş hareket ediyo ((

canım her zaman bu kadar değilim 2 günden beri boşum.kuzum olmuyo bebiş napalım kocişin spermleride çok rahat onlarda yavaş yavaşşş hareket ediyo ((
siz ailecek rahatsınız sanırsam

engelleri aşamıyo dimi süpermenler

siz ailecek rahatsınız sanırsam

engelleri aşamıyo dimi süpermenler

evet rahatız galiba canım. bilsem böyle olacağını çocuk işini bu kadar ertelemezdim.neymiş hayatımızı yaşayalım, gezelim tozalım sonra bebiş yaparız. nolduu olmuyo işteee.3,5 yıl oldu evleneli bilseydik böyle olacağını zaman kaybetmezdik en azından

keyfine bak tatlım yat uyu dinlennnn.öpüyorum seni
sağol tatlım seviyorum sizi kızlar
bengicim hayatım gönlümdeki yerin ayrıııı

kselcim bebeğimm seni de gönlümde bir mindere oturtmak ve ağırlamak istiyorum.

hayırlı gecele

heç yaani bak ben kaybettimmi evlenir evlenmez başladık çalışmalara 8 ay oldu haylaa olcak bebiş kim bilir ne kaa zamanda olmıyacaak

hayırlı gecele

saol gönlü geniş arkadaşım sanada hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalar gör emi mucuksss

iyi geceler başakk nazomda gitmişşş ...başakkk ben senin gönlüne fln giremedim emme ne ediyimmm cnm saolsunnnnnn
kızlar kalcaz başbaşaa

hayırlı gecele

teşekkürler canım evet biraz şımartın benii valla ilgiye hasret kaldım bu gurbet elde kocişinde zaten yüzünü doğru düzgün göremiyoom gördüğümdede çoğunlukla nöbetten gelmiş uyuyo oluyoo ühüüü..

aynen tatlım ama bilemiyorsun ki işte
dizilerdeki gibi hemen olcak sanıyoruz . biz de biraz gezelim tozalım hemen yapmayalım dedik ama bu arada Allah'tan hiç korunmadık. saldık gitti.

aynen tatlım ama bilemiyorsun ki işte
dizilerdeki gibi hemen olcak sanıyoruz . biz de biraz gezelim tozalım hemen yapmayalım dedik ama bu arada Allah'tan hiç korunmadık. saldık gitti.

aferim kız sende benim gibi akıllı çıktın zart diye olcak diil ya ne gerek var korunmaya anca ilk çocuktan sonra korunurum heralde ben gerçi onuda hemen kalkı veririm bişii olmaz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…