Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen tatlım ama bilemiyorsun ki işte
dizilerdeki gibi hemen olcak sanıyoruz . biz de biraz gezelim tozalım hemen yapmayalım dedik ama bu arada Allah'tan hiç korunmadık. saldık gitti.

en iyisini yapmışsınız canım. ben varya 31 yaşıma geldim biçok şeyi yeni öğrendim.insan başına gelmeden bilemiyo hiçbişeyi. hayat herşeyi öğretiyo insana

en iyisini yapmışsınız canım. ben varya 31 yaşıma geldim biçok şeyi yeni öğrendim.insan başına gelmeden bilemiyo hiçbişeyi. hayat herşeyi öğretiyo insana
aa hadi yaa 6 yaş büyükmüşsün benden benle yaşıtsın falan sanıyodum ben seni ruhun çok genç ya ondan heralde canım

gülümm burdaydım hep arada güncelledim hep ...
kocişe hediye saat bakıyordum netten ama hep sizinleydimmm
sizi bırakmam ben

yaa bıyaktın ama işte yaa yazmadın hiiç yav benim kociş kıpırdanıp duruyo salonda diğer kanepede yatıyoduda az kaldı kalkıp hadi yatağa uyumaya gidelim diycek yaa birazdan çıkarsam kusura bakmayın yoksa beni biliyonuz uyuycaamdan diil onu uyutuyom oturup kitap okuyom yatakta yanında bırakmıyoda biyere

anladım cnmmm benimkide öle itiraz ede ede biras yola getiriyorum arada şimdide biliyo yatmıcam dedim uyanamam sonra ben dedim öle yatmadım

anladım cnmmm benimkide öle itiraz ede ede biras yola getiriyorum arada şimdide biliyo yatmıcam dedim uyanamam sonra ben dedim öle yatmadım

oruçmu tutcan canım allah kabul etsin şimdiden yarın aslında bende istiyom tutmayıda ne yiycemki sahurda off naapsam bilemedim tutsammı acabaa? :26:

ya tipimi görsen 20 yaşında dersin. 1.50 boyum var (türlü türlü huyum var :)) ve çok küçük duruyorum. ama kilo aldım bu aralar o yüzden çok mutsuzum

oruçmu tutcan canım allah kabul etsin şimdiden yarın aslında bende istiyom tutmayıda ne yiycemki sahurda off naapsam bilemedim tutsammı acabaa? :26:

ewet cnm oruç tutucamm allah kabul ederse inşallah ...
bence sende tut zaten ölene kadar uyuyoruz uyanıncada biras oyalanıcaz ee yemek yapalım derken saat olucak 5:30 işte bu kadarr
bende bugün cnm yumurtalı ekmek kızartması çekti onu yapıcam bikaç dilim akşamdan yemeğimde kaldı karnıyarık ohhhh misss bide çay allaha şükür daha ne olsun

ya tipimi görsen 20 yaşında dersin. 1.50 boyum var (türlü türlü huyum var :)) ve çok küçük duruyorum. ama kilo aldım bu aralar o yüzden çok mutsuzum

merak etme canım yalnız diilsin bende 1.58 falanım ve bende evlendiğimden beri evde oturmaktan 4-5 kilo aldım yaa bende özlüyom valla eski halimi

annemde çok yapardı o yumurtalı ekmek kızartmasını peynirde koyardı hatta o yumurtasına ama ben pek sevmiyom onu yaa hem ağır olmazmı kız o gece gecee karnıyarığı severim bak haklısın valla akşama kadar yatıyoz nasılsa ama öylede ne kadar kabul olur bilemiycem vallaa

ayy cnm bende annemden öğrenmiştimm ahhh ahhh hep yapardı hiçte ağır gelmez bana sewiyorum ben
ama cnm sen tutda gerisini allaha hawale et ...
tabii sen bilirsin cnmm içinden gelmiyosa tutma

ayy cnm bende annemden öğrenmiştimm ahhh ahhh hep yapardı hiçte ağır gelmez bana sewiyorum ben
ama cnm sen tutda gerisini allaha hawale et ...
tabii sen bilirsin cnmm içinden gelmiyosa tutma

burdayım kız tv ye dalmışım yemek tarifine bakıyodum valla benimde canım sen kızartma falan diyince pattis kızartması istedi yaa makarnanın yanında güzel gider dedim emme gece gece kokcam yaa uff neyse bakalım belkim kızartırım yok canım tutmayı istiyom ben yoksa niye deyim canıım alışığım ben aç kalmaya zati günde bazen 1 öğünü zor yiyom bi başına hiç bişeyin tadı yok vallaa

ayy bak pattis kızartması dedin cnm çektii :)kızartırım bende tabii makarnayla tam olur :)
anladım cnm ewet bende tek olunca hiçç bişey yimek istemiyo cnmmm

ayy bak pattis kızartması dedin cnm çektii :)kızartırım bende tabii makarnayla tam olur :)
anladım cnm ewet bende tek olunca hiçç bişey yimek istemiyo cnmmm

heheh sende kızart tabi ketçaplı mayonezli falaan yanınada turşu süper olurdu emme susatır oda yaa

aaa siz kavga etmeyi biliyomuydunuz kız her dakka canım cicimdiniz siz

yok kız ne kavgası uyutmamaya uğraştım kocişi ama olmadı başaramadım sızdı gene yaa okadar allah korusun kız biz pek öyle kavga etmeyiz ben kızarım bağırırım çağırırım vururum falan kociş alttan alır kociş birazcık kızar ben başlarım ağlamaya kızamazdaa bide üstüne suçlu o olur ağlattğı için hemen gönlümü almaya çalışır heheh dayaanamaz hiç üzülmeme

yok gülo oyun oynuyodumm :)
kıss karnıbahar turşusunu yeni duydummmm nasıl oluyo o öle tadı nasıll ayy olsada yesemmm

süüpper olyo tarifini veririm sana sonra yapmalısın mutlakaa neyse ben mamamı hazırladım kocişi uyandırcam oda kahvaltısını yapmış olsun heheh yalnız yiyemem sende ye dediydim onsuz geçmez boğazımdanda neyse ben kaçtım canım çook öpüyorum yarın hatırlatta sana güzel turşu tarifi vereyim ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…