Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam cnmm iftardan sonra mutlaka wer bende şimdi yiyorum mamamı ....afiyet olsun sizede cnm ...allah şimdiden kabul eder inşallahhh......çokkk öptüm seniiii ....iyi sabahlarrrrrrrrrrrrrr

günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı kandiller gönünüzden geçen tüm dilekleriniz hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah

bellimi olur kısss...bebişler tutunduysa kolay kolay parçalanmazlar...pamuk ipliğine bağlamadıysanız tabi umudunu kaybetme bişi olmaz canım benimmm...inşallah hamişsindirrrr yaaa...

günaydın canımmmm...sanada hayırlı cumalar ve kandiller ...Allahım tüm dualarımız kabul etsin inşallah...

günaydııın saracım hayırlı cumalar kandilin mübarek olsun cnm allah herkezin duasını kabul etsin amin

aferim kız sende benim gibi akıllı çıktın zart diye olcak diil ya ne gerek var korunmaya anca ilk çocuktan sonra korunurum heralde ben gerçi onuda hemen kalkı veririm bişii olmaz :26:
evet iyiki korunmamışız
en iyisini yapmışsınız canım. ben varya 31 yaşıma geldim biçok şeyi yeni öğrendim.insan başına gelmeden bilemiyo hiçbişeyi. hayat herşeyi öğretiyo insana
aynen cnm tabiiki bakalım daha neler öğrneceğiz
bu arada bilgilerini tekrar verirmisin bana biraz ayrıntılı. seni listeye eklemek istiyorum izninle
aferin o kocişe murluluğunuz daim olsun cnm
aminnnnn
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
günaydııın saracım hayırlı cumalar kandilin mübarek olsun cnm allah herkezin duasını kabul etsin amin
hurrrrrrrrrrrrr hatun nerdesin sen. çocuklar evde diye gelemşyorsun dimi.
tatil bitsi gelirsin

canım benim ne demek ekleyebilirsin listeye. verelim bakalım bilgilerimizi: 31 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim 9 aydan beri bebiş denemesi var. ama sonuç yok :)) problem eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az. keöi boynuzuna umut bağladım.1 ay sonra testi tekrarlayacağız çıkan sonuca göre ya bebiş kendiliğinden olur yada tüp bebe yaparız kuzum. anlayacağın ben evli mutlu çocuksuz bi kadınım. Ayrıca 13 yıldan beri çalışıyorum. artıkın evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorummmm.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

merhaba canlarım kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahh hepinizi öpüyoruummmm

merhaba canlarım kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahh hepinizi öpüyoruummmm

merhaba yeşilimmmm seninde kandilin mubarek olsun...bugün herkese dua okuyup yollucammm...Allah ım kabul eder inşallahhh...nasılsın?

merhaba yeşilimmmm seninde kandilin mubarek olsun...bugün herkese dua okuyup yollucammm...Allah ım kabul eder inşallahhh...nasılsın?

amin canım
iyiyim serayımmm biraz kasıklarımda sancı var anlamadım ya adet olayımda bir dra gidecem :44:
sen nasılsın napıyosun?

amin canım
iyiyim serayımmm biraz kasıklarımda sancı var anlamadım ya adet olayımda bir dra gidecem :44:
sen nasılsın napıyosun?

adetine ne kadar var peki canım hamiş falan olmayasın kasılma şeklindemi sancılar? benimde arada batmalar oluyo bu aralar adet bekliyom bakalım gelcekmi inşallah gelmez yaa

adetine ne kadar var peki canım hamiş falan olmayasın kasılma şeklindemi sancılar? benimde arada batmalar oluyo bu aralar adet bekliyom bakalım gelcekmi inşallah gelmez yaa

canım ayın 7 sinde adetimde sanmıyorum böyle sanki adet olacakmışım gibi heran öyle bi sancı var batma şeklinde değil anlamadım...inşallah sen hamişssindir tatlım batma gibi olanlar hamişlik belirtisi diye duymuştum

bende öyle biliyorum ama kendimi umutlandırmakta istemiym yaa bende ocağın 7sinde adet olmuştum bu aralar bekliyom bakalım inşallah klomen işe yaramıştır yaa ama sanki adet gelicekmiş gibi hissediyom yaa nedense ümidim kalmadı artıık

iyi akşamlar hatunlar nasılsınız ben bu akşam pek giremem eşim evde bi ce diyip kaçacam
hepinizin mevlüt kandili mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…