süüpper olyo tarifini veririm sana sonra yapmalısın mutlakaa neyse ben mamamı hazırladım kocişi uyandırcam oda kahvaltısını yapmış olsun heheh yalnız yiyemem sende ye dediydim onsuz geçmez boğazımdandaneyse ben kaçtım canım çook öpüyorum yarın hatırlatta sana güzel turşu tarifi vereyim ok
anladım cnmmm benimkide öle itiraz ede ede biras yola getiriyorum arada şimdide biliyo yatmıcam dedim uyanamam sonra ben dedim öle yatmadım
seraycımmm yeşilcimmm bebiş fln yoktur sanmıyorummm
olmuşşada zaten düşünce oda yok olmuştur parçalanmıştır
mor82 hoşgeldinizzz merhabaa
kankslarda burdaymışşşşşşşşş nbrsinizz
seraycımmm yeşilcimmm bebiş fln yoktur sanmıyorummm
olmuşşada zaten düşünce oda yok olmuştur parçalanmıştır
mor82 hoşgeldinizzz merhabaa
kankslarda burdaymışşşşşşşşş nbrsinizz
gelmemmiiii gelirim tabi burası bana huzur veriyo. kafayı dağıtıyorum.kocişte durumdan memnun ona bulaşmıyorum oda rahat rahat oyununu oynuyo pc de
ayyyy bi oyuncu koca dahaaa buda benimkindennn...bizdede öle walla yatıoz yatagımıza o pcyi alıo kucağına bende telefonu alıom elim o oyunda ben kkdabişi demio ...sadece iyiy takıldın ha buraya dio
günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı kandiller gönünüzden geçen tüm dilekleriniz hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah
günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı kandiller gönünüzden geçen tüm dilekleriniz hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah
aferim kız sende benim gibi akıllı çıktın zart diye olcak diil ya ne gerek var korunmaya anca ilk çocuktan sonra korunurum heralde ben gerçi onuda hemen kalkı veririm bişii olmaz :26:
aynen cnm tabiiki bakalım daha neler öğrneceğizen iyisini yapmışsınız canım. ben varya 31 yaşıma geldim biçok şeyi yeni öğrendim.insan başına gelmeden bilemiyo hiçbişeyi. hayat herşeyi öğretiyo insana
aferin o kocişeyok kız ne kavgası uyutmamaya uğraştım kocişi ama olmadı başaramadım sızdı gene yaa okadar allah korusun kız biz pek öyle kavga etmeyiz ben kızarım bağırırım çağırırım vururum falan kociş alttan alır kociş birazcık kızar ben başlarım ağlamaya kızamazdaabide üstüne suçlu o olur ağlattğı için hemen gönlümü almaya çalışır heheh dayaanamaz hiç üzülmeme
aminnnnngünaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
hurrrrrrrrrrrrr hatun nerdesin sen. çocuklar evde diye gelemşyorsun dimi.günaydııın saracım hayırlı cumalar kandilin mübarek olsun cnm allah herkezin duasını kabul etsin amin
evet iyiki korunmamışız
aynen cnm tabiiki bakalım daha neler öğrneceğiz
bu arada bilgilerini tekrar verirmisin bana biraz ayrıntılı. seni listeye eklemek istiyorum izninle
aferin o kocişemurluluğunuz daim olsun cnm
aminnnnn
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
hurrrrrrrrrrrrr hatun nerdesin sen. çocuklar evde diye gelemşyorsun dimi.
tatil bitsi gelirsin
evet iyiki korunmamışız
aynen cnm tabiiki bakalım daha neler öğrneceğiz
bu arada bilgilerini tekrar verirmisin bana biraz ayrıntılı. seni listeye eklemek istiyorum izninle
aferin o kocişemurluluğunuz daim olsun cnm
aminnnnn
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
hurrrrrrrrrrrrr hatun nerdesin sen. çocuklar evde diye gelemşyorsun dimi.
tatil bitsi gelirsin
merhaba canlarım kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahh hepinizi öpüyoruummmm
tamam cnmm iftardan sonra mutlaka werbende şimdi yiyorum mamamı ....afiyet olsun sizede cnm ...allah şimdiden kabul eder inşallahhh......çokkk öptüm seniiii ....iyi sabahlarrrrrrrrrrrrrr
ayyyy bi oyuncu koca dahaaa buda benimkindennn...bizdede öle walla yatıoz yatagımıza o pcyi alıo kucağına bende telefonu alıom elim o oyunda ben kkdabişi demio ...sadece iyiy takıldın ha buraya dio
yok kız ne oyunu o oyun oynamazkii ben oynarım asıl faceten cityville castleville falan oynuyom ben o oynamaz kız sevmez öle şeyleri garibimin vakti bilem olmuyoo benimki uykucu kıız ben burat,ya takılıyodum dün oda uyuyodu garibim nöbetten çıktı pek dinlenemediydide sızdı erkenden okadar uyutmamaya uğraşsamda sızdı garibim yaae zor geliyo 26 saat uykusuz kalıyo canım menim kıyamam yaa
merhaba yeşilimmmm seninde kandilin mubarek olsun...bugün herkese dua okuyup yollucammm...Allah ım kabul eder inşallahhh...nasılsın?
amin canım
iyiyim serayımmm biraz kasıklarımda sancı var anlamadım ya adet olayımda bir dra gidecem :44:
sen nasılsın napıyosun?
adetine ne kadar var peki canım hamiş falan olmayasın kasılma şeklindemi sancılar? benimde arada batmalar oluyo bu aralar adet bekliyom bakalım gelcekmi inşallah gelmez yaa
canım ayın 7 sinde adetimde sanmıyorum böyle sanki adet olacakmışım gibi heran öyle bi sancı var batma şeklinde değil anlamadım...inşallah sen hamişssindir tatlım batma gibi olanlar hamişlik belirtisi diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?