Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi akşamlar hatunlar nasılsınız ben bu akşam pek giremem eşim evde bi ce diyip kaçacam
hepinizin mevlüt kandili mubarek olsun
iyi akşamlar nazoş sizinde kandiliniz mübarek olsun...
size iyi vakit geçirmeler kocişinle görüşürüz
hayırlısı olsun canım az kalmış seninde test alsan yapsan mı acaba ?
inşallah hamişsindir tatlım

kız aklıma sokma öyle şeyler yaa düşünmemeye çalışıyom zaateen yok yok 7sine kadar beklerim adet tarihin geçmediki daha baktım gene gelmedi bikaç gün daha bekler öle yaparım canım testi ama nasılsaadetim gene gelceği için sorun yok yaani

tabi canım sen yinede her türlü duruma hazırlıklı ol sonra çok üzülüyor insan ama oladabilir yani neden olmasınki klomende kullandın
kaç günde bi oluyosun canım adet ? adetinden 3 gün sonra belli oluyor testte eğer olmazsan yaparsın umutsuz olma bebeğimmm

tmm tatlım aldım

pelincim hoş geldin tatlım burda mısın benm biraz işim var gelicem birazdan sohbet edelim.

eşim geç gelicek keyif yapayım demiştim. börülceye misafir gelmiş. beni çağırdılar bi bakıp geliyim kızlar

gece kuşları siz dün gece kaça kadar sohbet ettiniz. daha doğrusu sabah kaça kadar sohbet ettiniz

maaşşalah kıskandım valla bilsem gelirdim gece keşke bana çağrı atsaydınız gelirdim hemen

bengicimmmmmmmmmm

yeşilimmmmmmmm

sütlü tatlımmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!

şimdi misafirin yanına çıkıyorum ama sizleri ordakilerden bilem daha çok seviyorum

bu arada batımda 10 şubat

bengicimmmmmmmmmm

yeşilimmmmmmmm

şimdi misafirin yanına çıkıyorum ama sizleri ordakilerden bilem daha çok seviyorum

canımcım bebişimmmmmmmm
bizde seni çok seviyoruz canımmmm bekliyoruz tatlım seni çok geç kalmaaa

Yok umudum var canım olmasınada sadece kendimi kaptırmamak için adet olcağıma inandırıyom işte kendimi öyle yaani kendimi kötüye hazırlıyomki adet olursam üzülmeyim hamiş kalırsamda dünyalar benim olur

bengicimmmmmmmmmm

yeşilimmmmmmmm

kız ne işin var başka yerde gitme ozamaaan bu arada yanına çıkıyorum derken misafir evine gelmedi heralde komşuya falanmı geldiydi :26: çabuk gel kız özletme kendini bizde seni seviyoz cadııı

evet canım kaptırmamak lazım sonra üzülüyosun gerçekten....
eee napıyosun bakalım ?

selam kızlar
ikidir sayfayı açıyorum,hep bi iş çıkıyo,bi türlü yazamadım
herkeze hayırlı kandiller
rabbim neşeli neşeli yumurtlayıp,hemen hamile kalmayı,evlatlarımıza kavuşmayı nasib etsin inşallah şu mübarek gecede

a.s. tatlım nasılsınız bebişle ?
sizede hayırlı kandiller canımmm
güzel dileklerin içinde aminnnnnnnnnnnnnn

aaamiin inşallah en kısa zamanda bizede nasip eder Allahım o günlerii teşekkürler canım iyi dilerklerin için sanada hayırlı kandiller canım

anaaam kardelen gelmiş sustum sustum okuma önceki yazdığımı neme lazım canın ister falan gerçi istersede yapımı çok basit canım nasılsa

geçmişi motor hızıyla taradım ve bi tarif vercem demişin,sanırım da verememişin
ama yarınki menüm belli oldu
patates kızartmasııııııııııııııııııııııııı

turşu tarifiydi canım benim mood karnıbahar turşusunun tarifini istediydide çok güzel oluyo veriim istersen sanada çeşit çeşit turşu tarifi bilirimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…