iyi akşamlar hatunlar nasılsınız ben bu akşam pek giremem eşim evde bi ce diyip kaçacam
hepinizin mevlüt kandili mubarek olsun
iyi akşamlar nazoş sizinde kandiliniz mübarek olsun...iyi akşamlar hatunlar nasılsınız ben bu akşam pek giremem eşim evde bi ce diyip kaçacam
hepinizin mevlüt kandili mubarek olsun
hayırlısı olsun canım az kalmış seninde test alsan yapsan mı acaba ?bende öyle biliyorum ama kendimi umutlandırmakta istemiym yaa bende ocağın 7sinde adet olmuştum bu aralar bekliyom bakalım inşallah klomen işe yaramıştır yaaama sanki adet gelicekmiş gibi hissediyom yaa nedense ümidim kalmadı artıık
iyi akşamlar nazoş sizinde kandiliniz mübarek olsun...
size iyi vakit geçirmeler kocişinlegörüşürüz
hayırlısı olsun canım az kalmış seninde test alsan yapsan mı acaba ?
inşallah hamişsindir tatlım
kız aklıma sokma öyle şeyler yaa düşünmemeye çalışıyom zaateenyok yok 7sine kadar beklerim adet tarihin geçmediki daha baktım gene gelmedi bikaç gün daha bekler öle yaparım canım testi ama nasılsaadetim gene gelceği için sorun yok yaani
tmm tatlım aldımcanım benim ne demek ekleyebilirsin listeye. verelim bakalım bilgilerimizi: 31 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim 9 aydan beri bebiş denemesi var. ama sonuç yok :)) problem eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az. keöi boynuzuna umut bağladım.1 ay sonra testi tekrarlayacağız çıkan sonuca göre ya bebiş kendiliğinden olur yada tüp bebe yaparız kuzum. anlayacağın ben evli mutlu çocuksuz bi kadınım. Ayrıca 13 yıldan beri çalışıyorum. artıkın evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorummmm.
tmm tatlım aldım
pelincim hoş geldin tatlım burda mısın benm biraz işim var gelicem birazdan sohbet edelim.
eşim geç gelicek keyif yapayım demiştim. börülceye misafir gelmiş. beni çağırdılar bi bakıp geliyim kızlar
bengicimmmmmmmmmm
yeşilimmmmmmmm
sütlü tatlımmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!
şimdi misafirin yanına çıkıyorum ama sizleri ordakilerden bilem daha çok seviyorum
tabi canım sen yinede her türlü duruma hazırlıklı ol sonra çok üzülüyor insan ama oladabilir yani neden olmasınki klomende kullandın
kaç günde bi oluyosun canım adet ? adetinden 3 gün sonra belli oluyor testte eğer olmazsan yaparsınumutsuz olma bebeğimmm
bengicimmmmmmmmmm
yeşilimmmmmmmm
sütlü tatlımmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!
şimdi misafirin yanına çıkıyorum ama sizleri ordakilerden bilem daha çok seviyorum
Yok umudum var canım olmasınada sadece kendimi kaptırmamak için adet olcağıma inandırıyom işte kendimiöyle yaani kendimi kötüye hazırlıyomki adet olursam üzülmeyim hamiş kalırsamda dünyalar benim olur
selam kızlar
ikidir sayfayı açıyorum,hep bi iş çıkıyo,bi türlü yazamadım
herkeze hayırlı kandiller
rabbim neşeli neşeli yumurtlayıp,hemen hamile kalmayı,evlatlarımıza kavuşmayı nasib etsin inşallah şu mübarek gecede
a.s. tatlım nasılsınız bebişle ?
sizede hayırlı kandiller canımmm
güzel dileklerin içinde aminnnnnnnnnnnnnn
evet canım kaptırmamak lazımsonra üzülüyosun gerçekten....
eee napıyosun bakalım ?
iyiyiz canım rabbime hamdolsun
rabbim herkeze yaşatsın bu günleri sevgiler
bebişten teyzesine bi tekmeeeeeeeeee
selam kızlar
ikidir sayfayı açıyorum,hep bi iş çıkıyo,bi türlü yazamadım
herkeze hayırlı kandiller
rabbim neşeli neşeli yumurtlayıp,hemen hamile kalmayı,evlatlarımıza kavuşmayı nasib etsin inşallah şu mübarek gecede
anaaam kardelen gelmiş sustum sustum okuma önceki yazdığımı neme lazım canın ister falan gerçi istersede yapımı çok basit canım nasılsa
geçmişi motor hızıyla taradım ve bi tarif vercem demişin,sanırım da verememişin
ama yarınki menüm belli oldu
patates kızartmasııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?