Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ksel kardeleen burdasınızda neden yazmıyonuz bakiim heee? millette nerde kaldı yaa hayla gelicekleeer

turşu tarifiydi canım benim mood karnıbahar turşusunun tarifini istediydide çok güzel oluyo veriim istersen sanada çeşit çeşit turşu tarifi bilirimde

ver bakalım ama ben şimdi çıkıyorum,geri gelebilir miyim bilmiyorum,gelemezsem yarın okurum,sen yaz da

kız ne işin var başka yerde gitme ozamaaan bu arada yanına çıkıyorum derken misafir evine gelmedi heralde komşuya falanmı geldiydi :26: çabuk gel kız özletme kendini bizde seni seviyoz cadııı
kızzzzzz benm görümce üstkatta oturuyor. ona gelmiş misafir beni de çağırdılar.
ayy daha yeni geldiiiiimmmmmmm
özür dilerim sohbet güzeldi.
karılar gitmiş çoktan bengim kalmış bana

amin canım benm ne güzel dua buuu.
inşallah neşeyle yumurtlayıp tez zamnda hepimiz hamile kalırız. sende bebişini kucağına alırsın oğluşunu sağlıklaaaaaa

Son düzenleme:
ver bakalım ama ben şimdi çıkıyorum,geri gelebilir miyim bilmiyorum,gelemezsem yarın okurum,sen yaz da

tamam canım benim bak atıyorum
Malzemeler:
orta boy karnıbahar, yarım kg havuç, küçük boy beyaz lahana çıtırından olsun,küçük bir kara lahana, bol sarımsak (1-2 baş), 1demet taze nane, 1ltlik üzüm sirkesi, turşuluk kaya tuzu,biraz limon tuzu,1-2 tane limon

5 lt lik bi turşu kabı için 1-1buçuk baş sarımsak yeterli olacaktır karnıbaharları 1er lokmalık parçalara ayırın,beyazları büyük kara lahanaları daha küçük doğrayın havuçları soyup bikaç parçaya dilimleyin kısacası rutin turşu hazırlığı malzemeler yıkandıktan sonra turşu kabınıza önce dibine soyulmuş sarımsaklarınızın birazını koyun sonra nane dallarından bi avuç koyun sonra artık malzemelerimizi karışık biçimde bi yarısına kadar falan biraz havuç biraz lahanalardan biraz karnıbaharlardan koyun aralara sarımsaklardan serpin limonu 4e bölüp aralara limonda koyun turşu kabının aldığı kadar hepsinden biraz biraz karışık dizin en üstüne tekrar sarımsaklardan limondan ve en son tekrar naneyle kapatın ayrı bir kaptada suyunu hazırlayın sirke ve su neredeyse yarı yarıya olacak arkadaşlar sadece sirke biraz daha fazla olsun içine ne kadarlık hazırlıyosanız turşuluk tuzunu ve limon tuzunu koyup suyu bi karıştırın iyice eriyene kadar burası önemli arkadaşlar tuzunu ve limon tuzunu iyi ayarlamak önemli çok tuzlu yada çok ekşi olmasın dikkat edin azda olursa eriyebilir bu seferde damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz sonra turşunuzun üstünü basacak kadar hazırlamış olduğunuz turşu suyunu ilave edin 1 hafta içinde müthiş turşunuz hazıır aafiyet olsun

anammm akşam akşammm ağzımın suları aktı yawwww.

ağzım sulandı

napıyonuz kızlarr ...
bengi naptın nası geçti oruç?

iyiydi canım susadım biraz sadecene bu arada makarnayı ısıtmadım pattis kızartmasının yanına soğanlı yumurta yaptım kahvaltı şeklinde yaptık sahuru kocişide uyandırdım onuda yaptırmış oldum kahvaltısını heheh

canım ferihaya dalmışım.birazda işim vardı ama artık rahatımmm yarında hafta sonu mutluyum :))

bende baktım ona sonunu kaçırdım ama cidden nikah kıydılarmı onlar yaa sonunda evlenebildilermi kız

evet canım sonunda evlendiler ama bakalım gelecek bölümde neler olacak

hmm ben hiç susamadım benimde iyi geçtii allah kabul etsinnn

mood cum gel boşal annem bana boşaltıyım seniiiiiiiiiiii

hanımlaar ben size bi turşu tarifi daha vereyim müthiş bişeey keleği bilirsiniz heralde kavunun küçücük ham hali hani çıtır çıtır olan halinden yapılıyo bu turşu

Malzemeleri: 2-3 adet kırmızı tatlı biber, 1-2 baş sarımsak, 5-6 havuç, biraz beyaz lahana,1 demet taze nane, yine aynı turşu suyu için malzemeler ve çıkıtından kelekler

Yapılışı; kelekleri yıkayıp soyun ve baş kısmından keserek parçalamadan içini çıkarın sonra robotta sarımsakları yarım demet naneyi lahanayı biberş havucu çekin küçük küçük parçalancaklar yaani sonra o harcı keleklerin içine doldurun ve baş kısmını kapatın dolma gibi olcaklar yaani aralara limonda koyabilirsiniz turşu kabınıza güzeelce dizin bunları üstünü gene biraz nane ile kapatabilirsiniz daha sonra turşu suyunu ekleyip güzeelce kapatın müüüttiiiş bi turlu oluyo bu ayrıca kelek bulamazsanız bunu yeşil domateslerdende yapabilirsiniz bu turşuyu haberiniz olaa

ksel cim listeye bak tatlım eksik bişi varsa sööle.
ama ilk önce ev hatunu olarak yazmışım senielim öyle yazmış.
bak ben sana çık diyom işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…