sağol canım benim seninkinide allah kabul etsin aldınmı kız turşu tariflerini istemiştin bende her çeşit turşu var annem istersen kırmızı tatlı biber turşusuda var
dalga geçmedim kıs. eşin de mi pc de diye sordumdu. beim de 3 tane varyaaa niye dalga geçiyon ki(
nazo naber kuzucan eşim gelcek şimdik niye geç kaldnhayırlı geceler kızlar keyifler nasıl
ksel cim listeye bak tatlım eksik bişi varsa sööle.
ama ilk önce ev hatunu olarak yazmışım senielim öyle yazmış.
bak ben sana çık diyom işten
dalga geçmedim kıs. eşin de mi pc de diye sordumdu. beim de 3 tane var
nazo naber kuzucan eşim gelcek şimdik niye geç kaldn
çık valla annem yaa kıyamam ben sana eşin de niye patlatmıyo sana bi tanesaol canım inşallah ilk ve son yazışınnn olurrr. tamam kız hamile kalayım çıkıcam işten :))
kızlar herkeze hayırlı geceler,böhlül kaçarrrrr
hee oda yamacımda oturuyo darkorbit midir nedir bişey oynuyo
kızlar herkeze hayırlı geceler,böhlül kaçarrrrr
çık valla annem yaa kıyamam ben sana eşin de niye patlatmıyo sana bi taneevin de otur diye
kız biz de de öyle valla eşim de bi pc bende bi pc yatakta oturuyoz geceye kadar. belkimde o yüzden çocukumuz olmuyohee oda yamacımda oturuyo darkorbit midir nedir bişey oynuyo
senin bebeke ihtiyacın yok ozamaneşim evde benimde öyle bi bakıp çıkayım dedim fazla kalamam benim koca bebek mızıldanır filim izliyo şimdi bitmek üzere canım sıkılır onun ben burdayken
güle güle tatlım özletme kendini dua et bizim için.kızlar herkeze hayırlı geceler,böhlül kaçarrrrr
çık valla annem yaa kıyamam ben sana eşin de niye patlatmıyo sana bi taneevin de otur diye
doğru utandım şimdikkaç canım kaç dinlenmene bak sen hayırlı geceler bende kaçacam zaten
söyleyene bak sen niye çalışıyon ozaman
aa inşallah yaaaaa normal doğumla doğururuz bağıra bağıraaaama ben evde oturursam psikopata bağlarım. 13 yıl çalış ondan sonra çalışma zor olur heralde. sadece bu zorluğu bi bebiş olursa aşabilirim. ben bebiş istiyorum hamile kalayımmm sonra onu normal doğumla bağıra bağıra doğurayım istedim şimcik
kız biz de de öyle valla eşim de bi pc bende bi pc yatakta oturuyoz geceye kadar. belkimde o yüzden çocukumuz olmuyo
eee böyle olurmu bebek
senin bebeke ihtiyacın yok ozamaniçerde bebekin var
güle güle tatlım özletme kendini dua et bizim için.
kıslar bu gece hepimiz birbirimizer dua edelimmiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?