üzülme sen annem senin daha çok var eroş şimdi o yaştao söylediğin yaşa az kaldı
ederim beeeen severim çene çalmayı bak tuttum siziaaa karıya bak itirafta ediyor yaniiii
herkesi idare ederim diyosun.
o olay süper bigün kendi evimi alırsam kesinlikle odam da banyo olmalı suan bizde de misafir var yatılı ve çok muzdaribiz o konudasağol kankaaamm
mesajlarım gelmeye başladııı
telefon durmuyo
yok canım ben rahatsız olmam herkesten evimin modeli çok kullanışlı banyom yatak odamın yanında ve arada kapı var evden ayrı oluyoz o kapıyı kilitleyince sorun olmuyo yani
zaten 1 haftadırda kırmızıyım ayrıca ben hayatta ara vermem çalışmalarıma misafr utansın ama dimi...
Ama dedimya ben rahatsızlık hissetmiyorumm
haftaya pazarda benim doğum ona göre hazırlanın kızlar :)))
ederim beeeen severim çene çalmayı bak tuttum sizi
o olay süper bigün kendi evimi alırsam kesinlikle odam da banyo olmalı suan bizde de misafir var yatılı ve çok muzdaribiz o konudaama sana tebriklerimi iletiyorumm takmıyosun kimseyi görevini başarıyla yerine getireceğine inanıyorum
kızlar çok sevdim sizi ,yine görüşmek dileğiyle iyi geceler hepinize, kendinize iyi bakın
uyyy uyyyyyy horon tepesim geldi nerden buldunuz böyle şeyleri ben saf saf gülen surattan başka bişey keşfedemedim yaniii...
sağol canımmmevet daha önce karşılaşmamıştık. doğum günün kutlu olsun canım . nice mutlu yıllara...
sağol nazooomeranay doğum günün kutlu olsunEki Görüntüle 340245
benim evim hep renkliydi bundan öncekiler fuşya rengiydi,bunlar mor,salonum krem.mutfakım yeşilllltşk gülümmmm
cnm güzelll mişşş koltukların pek göremedik ama bu da yeterr .....
benim bütün eşyalarım kahwe krem klasiklik içime ruhuma işlemişşş dışarıyada yansıtmışım farklında olmadann
evet kanka yaparsın
bende o gün topike gelmem
uyyy uyyyyyy horon tepesim geldi nerden buldunuz böyle şeyleri ben saf saf gülen surattan başka bişey keşfedemedim yaniii...
Beeen geeldiiim selam karılaaar naabeer
karadeniz geliniyim, horon görmemiş bi iç anadolu kızı olarak her düğünde kendimi geliştirmeye çalışıyorum:))cnm ya kıyamam kalk bi horon tepek. yoksam karadenizlimisim uşağum
kız partiyi kaçırıyodun azdaha gel daqns edek ikramlardan zıkkımlanakbeeen geeldiiim selam karılaaar naabeer
tabii annem tabiii büyüğümüz olarak saygı duyuyoruz sana en büyük parti sana olucak en çok şımarmayı hakeden sensntamam zıkkımlanak eranayın şerefine
başak bende doğum günümde özel şeyler isterim mesala pastamı dondurmadan isterim yaş 40 yaklaşıyo birazcık şımartırsınız artık beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?