karadeniz geliniyim, horon görmemiş bi iç anadolu kızı olarak her düğünde kendimi geliştirmeye çalışıyorum:))
hahhahahhahahaaaaaaaaaaaaaüzülme sen annem senin daha çok var eroş şimdi o yaşta
valla o görevi 7 yıldır yerine getirmeye uğraşıyom da işlem tamam sonuç yokkederim beeeen severim çene çalmayı bak tuttum sizi
o olay süper bigün kendi evimi alırsam kesinlikle odam da banyo olmalı suan bizde de misafir var yatılı ve çok muzdaribiz o konudaama sana tebriklerimi iletiyorumm takmıyosun kimseyi görevini başarıyla yerine getireceğine inanıyorum
kızlar çok sevdim sizi ,yine görüşmek dileğiyle iyi geceler hepinize, kendinize iyi bakın
sağolunn kızlarr
Beeen geeldiiim selam karılaaar naabeer
valla tatlım horon eğlenceli gibi duruyor bende öğrenmeyi isterdim ama müzikleri kafa ütülüyo sanki yaakaradeniz geliniyim, horon görmemiş bi iç anadolu kızı olarak her düğünde kendimi geliştirmeye çalışıyorum:))
cnmm bende abdest almıştım namaz kılıp kur an okudum anca 3 gibi yattımmm ...allahh tüm dualarımızı kabulll eder inşallahhhh.....bende tüm bebiş isteyenlerin kucakları boş kalmasın die bolboll dualar ettimmm ...
kanka kendimide yırtarım seni dehahhahahhahahaaaaaaaaaaaaa
başak annem bak nüfusumda 05,02,1987 yazıyo sen kendinide yırtsan bölleeee
ama kendini koru bendennn
aa erenayın doğum günümü bugüün doğum günün kutlu olsun canım benim nice seneleree
ahh evet ya benmde aklıma geldi hemen kuzum benm yerim her yanını hemşerimmmbaşak senin hemşerin bak ankaralıymış
kızlarrr slmlaaaarrrrrrr sevdiğim karılar burdaymışşşşşş
mood var ya seni dövcem yaaa slm verip başka bi yere gidiyo ama nereye bilmiyom
yaşlanıyo ama çocuku yoksağol kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm yaşlandım biryaş dahaaaa
SEVİYOM KIZ BEN BU KARIYI Allah seni naapmasın karı taaa geçmişten bulmş çıkarmış deli karııı.ahanda yakaladıım sen beni sevmiyonmuu?
kız partiyi kaçırıyodun azdaha gel daqns edek ikramlardan zıkkımlanak
tabii annem tabiii büyüğümüz olarak saygı duyuyoruz sana en büyük parti sana olucak en çok şımarmayı hakeden sensn
hahhahahhahahaaaaaaaaaaaaa
valla o görevi 7 yıldır yerine getirmeye uğraşıyom da işlem tamam sonuç yokk
sağolunn kızlarr
çok renkli bi partiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok mutlu oldumm
hepinizi çok seviyoruuuuuuum
hoşgeldiin
hahhahahhahahaaaaaaaaaaaaa
sağolunn kızlarr
çok mutlu oldumm
hoşgeldiin
yaşlanıyo ama çocuku yok
Ayy kanka valla cidden yaşlanıyoruz yaa bari bi evladım olaydı gam yemezdim
merak etme için rahat olsun bizde söz ağızadn 1kere çıkar bir daha o sözü gören olmazbak söz verdin ölmez sağ kalırsam isterim büyük parti
SEVİYOM KIZ BEN BU KARIYI Allah seni naapmasın karı taaa geçmişten bulmş çıkarmış deli karııı.
tatlım ben sadece senis eviyom gerisi teferruat
şşşşttt yaşlı falan noluyoz öyle bakem?? sizden daha yaşlıları var(
7 yıldır mı uğraşıyosunhahhahahhahahaaaaaaaaaaaaa
sağolunn kızlarr
çok mutlu oldumm
hoşgeldiin
aa çok eğlenceli bizim halaylarda güzel ama horon daha çok sardı beni, bak alttan elektrik veriyolar horonda o akıma kendini kaptırırsan zaman nasıl geçiyo anlamıyosunvalla tatlım horon eğlenceli gibi duruyor bende öğrenmeyi isterdim ama müzikleri kafa ütülüyo sanki yaa
10dkdan fazla katlanamıyorum o gıygıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?