yaa gerçekler acıdır kankamyaşlanıyo ama çocuku yok
Ayy kanka valla cidden yaşlanıyoruz yaa bari bi evladım olaydı gam yemezdim
heheh bende 87liyim çıtırız biz daha dimi erenay
anaaaaaammmmmm Allah kocana sabır versin yavrum sen ona da mı bööle yapıyon. yazdın çizdin oynadınhıh yalançıı bütün sevdiğim karılar burda demişin bi tek bengisuyum yok oda gelsin dememişsiin
şşşşttt yaşlı falan noluyoz öyle bakem?? sizden daha yaşlıları var(
merak etme için rahat olsun bizde söz ağızadn 1kere çıkar bir daha o sözü gören olmaz
valla kanka bize kimse bişi diyemez hele bi desinyaa gerçekler acıdır kankam
bide ben 7 yıl oldu evlenelii
iyice kısır damgasını yedikk vallaha
allahtan yüzüme kimse bişey diyemiyoo
diyeninde alnını karışlarım o ayrıı
ben size yaşlı dimedim annem yaşlanan biziz
ammaaannnn sorunu tembellik anacım totosunu kaldırıpta bişi yapmıyoki7 yıldır mı uğraşıyosunAllah yardımcın olsun cnm sorun ne peki?
aa çok eğlenceli bizim halaylarda güzel ama horon daha çok sardı beni, bak alttan elektrik veriyolar horonda o akıma kendini kaptırırsan zaman nasıl geçiyo anlamıyosun
ben çıkacaktım çenem düştüuykum da yok zaten ya neysee...
aynen bunlar da kendilerini yaşlandı sanıyolar ben bile kendimi genç hissediyom
aynen bunlar da kendilerini yaşlandı sanıyolar ben bile kendimi genç hissediyom
anaaaaaaammmmmmmm bende mi girsem acabaaa:18::18::18:bende yerimde durup sizi beklemiyom canım. yaş ister istemez ilerliyo haftaya 31 de bitiyo 32 den gün alıcamm.çocukta yokkk. anammmmm bunalıma girdim ben şimcik
anammm kıyamam hamiş ya bu karı totosunu kaldırıpta anca gelebilmiş kuzum benm ya yirim seni ellerine sağlıkEki Görüntüle 340279
erenay senin için yaptım tatlım afiyet olsun
mutlu ve sağlıklı bir yaşam seninle olsun inşallah
en önemlisi insanın ruhunun genç olması arkadaşım. benim ruhum hala 18 yaşında :))))
yaa gerçekler acıdır kankam
bide ben 7 yıl oldu evlenelii
iyice kısır damgasını yedikk vallaha
allahtan yüzüme kimse bişey diyemiyoo
diyeninde alnını karışlarım o ayrıı
vallaha ben yaş olarak çıtır olsamda görüntü olarak gayet yumuşakımm bengicimm(kilolardan ötürü)
hıııı bak o zaman kızdım çalışmayana bebek yokammaaannnn sorunu tembellik anacım totosunu kaldırıpta bişi yapmıyoki
ondan sonra çocukum olmuyo diyo.
önce bi çalşma yapar insan.
kız elektiriği merak ettim çarpılıyomusun
aboooooooowwww ruha bak benden gençen önemlisi insanın ruhunun genç olması arkadaşım. benim ruhum hala 18 yaşında :))))
hıııı bak o zaman kızdım çalışmayana bebek yokbu saate kadar nette gezmek olmaz çooook çalışmak lazım çoook, hadi benim kociş yok suan bahanem var üzgünüm çene çalıyorum siz neden burdasınız hı
tatlım valla ben çarpıldıklarını düşünmüştüm ilk gördüğümde mıçları başları ayrı oynuyo ama çooook eğlenceliiiiiiii, keşke benimde her yerim ayrı oynasa horon teperkenn
eyvah başak yine mi çam deviriyon kızım bu şekilde çam devirmeye devam edersen çam ormanlarını yok edicennşşşşttt yaşlı falan noluyoz öyle bakem?? sizden daha yaşlıları var(
merak etme için rahat olsun bizde söz ağızadn 1kere çıkar bir daha o sözü gören olmaz
başak bu dilin başına çok iş açıyoo ince konulara değinme annem
ben size yaşlı dimedim annem yaşlanan biziz
evet canım 2005 te evlendim 2006 yılında 5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim7 yıldır mı uğraşıyosunAllah yardımcın olsun cnm sorun ne peki?
...
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebende yerimde durup sizi beklemiyom canım. yaş ister istemez ilerliyo haftaya 31 de bitiyo 32 den gün alıcamm.çocukta yokkk. anammmmm bunalıma girdim ben şimcik
herkese iyi geceler tatlı rüyalarerenaycım tekrar doğumgünün kutlu olsun dilek dilemeyi unutma öpüldünüzz
selam kızlar keyfiniz yerinde maşşallah,arkadaşım seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve bebişli yıllara
hoş geşldin tatlımmmmmmmmmmmmmm gel katıl sohbete valla koyulaştı burasıselam kızlar keyfiniz yerinde maşşallah,arkadaşım seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve bebişli yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?