Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar keyfiniz yerinde maşşallah,arkadaşım seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve bebişli yıllara

eyvah başak yine mi çam deviriyon kızım bu şekilde çam devirmeye devam edersen çam ormanlarını yok edicenn

başak bu dilin başına çok iş açıyoo ince konulara değinme annem
aslında dilim değilde parmaklareım ve klavyenin ortak çalşması benm suçum yok

kızmaz onlar bana yaaa seviyom ben onlarıı canlarım benm onlarda genç biz de çok şükür

insanın yaşı ilerledikçe ruhu gençleşiyo tatlım. emin ol ki seninkide öyle olacak :)))
haklısın tatlım eminm öyledir ve bebekimiz olması için daha genç yaştayız biz de sizde. çünkü çok normal yaşlar bunla

valla bende suçsuzum benm de koca işte o yüzden buradyımyoksa asla girmem nete
kıyamammmmmm üzülme sen bigün gelir kocişin sonra herkes anlar neden nete giremediğini ( bugün keyfine bak sen o zaman ok
anladım cnm, neyseki 1 kere hamile kalmışsın o yüzden doğurgan olduğunu biliyosun inşallah yeniden olur...

hadi tekrardan iyi geceleeeeerrrrr

valla biz sabah çalıştık şekerim 6gün aradan sonra dayanamadı bizimki kahvaltıyı yapar yapmaz.. her neyse zaten adet dönemim geldi gelecek bu saatten sonra çalışsak nee çalışmasak ne hem belkim hamiş kalmışımdır bilem bu arada kızlar sabah nöbetten gelince ben üşüyüp girdiydim yatağa kociş kahvaltıyı yaparız daha sen gir yatağa didiydide sonra uyumuşum bu arada kociş duşunu almış traşını olmuş kahvaltı bilem hazırlamış beni uyandırdı hani kahvaltı hazırlamıyonmu diye zar zor kalktım hazırlamaya gittiydim baktım hazırlanmış bilem ay nasıl mutlu olduuum heheh akşamda yemek yapmadım dürüm istedi canım dışardan söyledik ooh tembellik yaptım bugün oh bi günde sefaam olsun canıııım

Eki Görüntüle 340279
erenay senin için yaptım tatlım afiyet olsun
mutlu ve sağlıklı bir yaşam seninle olsun inşallah
ay ay hamiş hamiş bana pastalar yaparmışş o mübarek ellerini öptüm canım ellerine sağlık sağolasın canım benimm
herkese iyi geceler tatlı rüyalar erenaycım tekrar doğumgünün kutlu olsun dilek dilemeyi unutmaöpüldünüzz
iyi gecelerrrrrrrrrrr
benimde yaş 37ye doğru gidiyor ama ruhum 15 lik görüntümde 25 lik valla daha çocuğum yok diyince gençsin olur diyorlar
acı gerçeği bilmiyolarrrrr onlarr neyse en azından çaktırmıyosunn
ya ben 18 yaşındaydım kocişim 28 düşündüm ben beklersem adam yaşlanacak bari yaşlı evlendim demesin diye evlendik işte
şaka bi tarafa kocişimi kimseye kaptırmıyım diye kapakladım
aşk işte.........
benim kocişim de işte ve rengim kırmızı canımmm
farketmiyo
sen beni bilmiyon ben kocişim evdeyken nete bile girmem hep onunla ilgilenirimmm
selam kızlar keyfiniz yerinde maşşallah,arkadaşım seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve bebişli yıllara

sağol canımmm hepimizin kucakları dolsun 2012 de inşallahh

kıyamammmmmm üzülme sen bigün gelir kocişin sonra herkes anlar neden nete giremediğini ( bugün keyfine bak sen o zaman ok
tatlım ya çok tatlı karısın sen sevdm senigöynümün orta yerine oturtabilirim

benm kociş arada geç gelir bazende erken gelir
bizim ayrı ayrı pclerimiz var
aynı yatakta pclerle ayrı takılırız
ve ben yine burda olurumsanırım ondan olmuyo bebik. bende az değilim yani

iyi geceler canım tatlı rüyalar sanada

hoşgeldin canım nerelerdeydin sende katıl bize
buradayım nazom annem bendeydi ondan giremedim, sohbetiniz çok güzelmiş katılayımda ben öyle çok umutlu deyilim ya 40 45 arası hissediyom hala nasıl beceriyosunuz genç hissetmeyi:44:

ayy karılar uzun zamandır eğlenmediğim kadar eğlendim topikte çok bereketli bir topikcan oldu.
nazo birazdan bizim kocalar gelcek. valla hiç gidesim yok b urdan.
keşkem 1 saat daha takılsak burda.
hatta çok acayip tuvaletim geldi gidemiyom

hadi iyi geceler tatlımmm

sen zaten az değilsin başak bayağı çoksun, bolsun yaniii

aa 10 yaşmı var aranızda kız e haklısın ozaman herif karta kaçmadan evlenmişin işte nerden tanıştınız öle kız anlatsana merak ettim görücü usulüyse diil sanırım aşk evliliği dimi

varyaaa yok yumurtlamaymış yok o süreyi yakalamakmış filan inanmıyorum adetime 10 gün varken hamile kaldığımı bilirim ben, yani diğer adetimin bittiği gün yapılan çalışmanın eseri hiç de öyle hesaplamadım bugün yumurtladım filan diye, tuttumu tutar o merak etme sen

benim kocişim de işte ve rengim kırmızı canımmm
farketmiyo
sen beni bilmiyon ben kocişim evdeyken nete bile girmem hep onunla ilgilenirimmm
ne kadar da benziyoruz bende kırmızıyımmm neyse isabet olmuş en azından zaten kociler olsada bi gelişme olmazdı

bende seni sevdimmm izninle istediğin yerde oturabilirimmm valla hepinizi sevdim sık sık gelmeye çalışırım, sizden iyi olmasın sürekli girdiğim bi topikim var ordaki kızları da çağırıyım buraya neşelenmeye ihtiyacımız var hepimizin bak cnm sana şiddetle tavsiye ediyorum bu işi sakın aksatma mümkünse nete girmeden önce 10 dk nı ayırıver sonra yine dönersin pc ne, amaç belli yani fazla uzatmaya gerek yok 2 günde bir 10-15 dk ayır yeter benimki bilse bu düşündüklerimi çoook üzülürdü onu kullandığım içinnnn

söylüyorumda yaşımı kimse inanmıyorki

buradayım nazom annem bendeydi ondan giremedim, sohbetiniz çok güzelmiş katılayımda ben öyle çok umutlu deyilim ya 40 45 arası hissediyom hala nasıl beceriyosunuz genç hissetmeyi:44:

hayatı herşeye rağmen seviyorum sevdiklerimi düşünüp şükrediyorum benden daha kötü durumdaki insanları düşünüyorum ve halime şükrediyorum çünkü elimdekilerin kıymetini bilmezsem şımarıklıkmış gibi geliyor onun için yaşadığım her anın tadını çıkarıyorum

evet gelecekler az kaldı heran gelebilir benimki bellide olmaz 15..20 dk gecikebilirde

iş evlilikte canımcım evliliğinde mutluysan yaş baş,çoluk çocuk mutluluğunu bozamıyoo
mutlu insan herzaman genç kalıyoo
dimi nazocuğummmmm

ben burdayım ya ondan kankam sıcaklığım kapladı topiki
elimden ayağımdan bereeket akıyooo bakk
bi giirdimm herkesi gördüm ...

kızlar mrb,

Yeni üye değilim ama bir süredir giremiyorum. Ben hikayemi kısaca anlatmak istiyorum: ) 4.5 yıllık evliyim ve 29 yaşındayım. 1.5 yıldır bebek için tedavi görüyorm. Eşimde hiçbir sorun yok çok şükür ama tüm olumsuzluklar bende :)
Yapılan tüm hormon tahlillerinde sadece 3 ay prolaktin tedavisi gördüm. ( 48 di 3 ay parlodel kullandım son 8 aydır 12 ila 8 arası değişiyor)
Rahim filmi çektirdim sonuç: rahim y şeklinde (bikornuat uterus) daha sonra dr um böbrek ve yumurtalık için detaygörüntüleme istedi onun sonucunda da PKO olduğu anlaşıldı.
En son açlık ve tokluk daha sonrada 75 gr ogtt yüklemesinde insülin direnci olduğum ortaya çıktı ve Glucophage kullanıyorum.

Şuan dr um klomen e başlatt. perşembe yumurtalık kont var, sonrası çatlatma ve birliktelik. sonraki ay aşılama olmadı tüp bebek o da olmadı artık bilemiyorummmm : ) ) )

benimle tedavi için tecrübelerinmizi paylaşırmısınız.

klomen inanılmaz baş ağrısı ve mide bulantısı yaparmı?? Glucophage kullanan varmı aranızda???

bende hamile kaldığımda dr geç hamile kalmışın dedi bizim hesabımızdan küçük çıkmıştı yani olacağı varsa oluyor RABBİM ol desin yeterki

aynen canım evliliğinde mutluysan yaş baş sorun olmuyor haliylede o mutluluk gençleştiriyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…