aboooooooowwww ruha bak benden genç
o nası ruhsa
benimde yaş 37ye doğru gidiyor ama ruhum 15 lik görüntümde 25 lik valla daha çocuğum yok diyince gençsin olur diyorlar
selam kızlar keyfiniz yerinde maşşallah,arkadaşım seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve bebişli yıllara
aslında dilim değilde parmaklareım ve klavyenin ortak çalşması benm suçum yokeyvah başak yine mi çam deviriyon kızım bu şekilde çam devirmeye devam edersen çam ormanlarını yok edicenn
başak bu dilin başına çok iş açıyoo ince konulara değinme annem
haklısın tatlım eminm öyledir ve bebekimiz olması için daha genç yaştayız biz de sizde. çünkü çok normal yaşlar bunlainsanın yaşı ilerledikçe ruhu gençleşiyo tatlım. emin ol ki seninkide öyle olacak :)))
kıyamammmmmm üzülme sen bigün gelir kocişin sonra herkes anlar neden nete giremediğini
valla bende suçsuzum benm de koca işte o yüzden buradyımyoksa asla girmem nete
anladım cnm, neyseki 1 kere hamile kalmışsın o yüzden doğurgan olduğunu biliyosun inşallah yeniden olur...eyvah başak yine mi çam deviriyon kızım bu şekilde çam devirmeye devam edersen çam ormanlarını yok edicenn
başak bu dilin başına çok iş açıyoo ince konulara değinme annem
evet canım 2005 te evlendim 2006 yılında 5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim
o günden beridir uğraşıyom işteeee
hormonuydu,regl düzensizlikleri falannnnn......
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hıııı bak o zaman kızdım çalışmayana bebek yokbu saate kadar nette gezmek olmaz çooook çalışmak lazım çoook, hadi benim kociş yok suan bahanem var üzgünüm çene çalıyorum siz neden burdasınız hı
tatlım valla ben çarpıldıklarını düşünmüştüm ilk gördüğümde mıçları başları ayrı oynuyo ama çooook eğlenceliiiiiiii, keşke benimde her yerim ayrı oynasa horon teperkenn
ay ay hamiş hamiş bana pastalar yaparmışş o mübarek ellerini öptüm canım ellerine sağlık sağolasın canım benimmEki Görüntüle 340279
erenay senin için yaptım tatlım afiyet olsun
mutlu ve sağlıklı bir yaşam seninle olsun inşallah
iyi gecelerrrrrrrrrrrherkese iyi geceler tatlı rüyalarerenaycım tekrar doğumgünün kutlu olsun dilek dilemeyi unutma öpüldünüzz
benimde yaş 37ye doğru gidiyor ama ruhum 15 lik görüntümde 25 lik valla daha çocuğum yok diyince gençsin olur diyorlar
ya ben 18 yaşındaydım kocişim 28 düşündüm ben beklersem adam yaşlanacak bari yaşlı evlendim demesin diye evlendik iştehayırdır kız acelen neydi erkenden evlenmişim ben daha yeni evlendim bakkuzu evlenince bende bi 5 kilo falan aldım yaa evde oturmaktan ve ilaçlardan oldu sanırım ay bi hamiş kalayımda gerisi önemli diil üzülme tatlım daha yaşın genç olur çocuğunuz gerçi sorunu bilmiyom ama inşallah olur en kısa zamanda
benim kocişim de işte ve rengim kırmızı canımmmhıııı bak o zaman kızdım çalışmayana bebek yokbu saate kadar nette gezmek olmaz çooook çalışmak lazım çoook, hadi benim kociş yok suan bahanem var üzgünüm çene çalıyorum siz neden burdasınız hı
tatlım valla ben çarpıldıklarını düşünmüştüm ilk gördüğümde mıçları başları ayrı oynuyo ama çooook eğlenceliiiiiiii, keşke benimde her yerim ayrı oynasa horon teperkenn
selam kızlar keyfiniz yerinde maşşallah,arkadaşım seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve bebişli yıllara
tatlım ya çok tatlı karısın sen sevdm senikıyamammmmmm üzülme sen bigün gelir kocişin sonra herkes anlar neden nete giremediğini( bugün keyfine bak sen o zaman ok
buradayım nazomiyi geceler canım tatlı rüyalar sanada
hoşgeldin canım nerelerdeydin sende katıl bize
hadi iyi geceler tatlımmmkıyamammmmmm üzülme sen bigün gelir kocişin sonra herkes anlar neden nete giremediğini( bugün keyfine bak sen o zaman ok
anladım cnm, neyseki 1 kere hamile kalmışsın o yüzden doğurgan olduğunu biliyosun inşallah yeniden olur...
hadi tekrardan iyi geceleeeeerrrrr
tatlım ya çok tatlı karısın sen sevdm senigöynümün orta yerine oturtabilirim
benm kociş arada geç gelir bazende erken gelir
bizim ayrı ayrı pclerimiz var
aynı yatakta pclerle ayrı takılırız
ve ben yine burda olurumsanırım ondan olmuyo bebik. bende az değilim yani
hoşbuldum bidenemhoş geşldin tatlımmmmmmmmmmmmmm gel katıl sohbete valla koyulaştı burası
ay ay hamiş hamiş bana pastalar yaparmışş o mübarek ellerini öptüm canım ellerine sağlık sağolasın canım benimm
iyi gecelerrrrrrrrrrr
acı gerçeği bilmiyolarrrrr onlarr neyse en azından çaktırmıyosunn
ya ben 18 yaşındaydım kocişim 28 düşündüm ben beklersem adam yaşlanacak bari yaşlı evlendim demesin diye evlendik işte
şaka bi tarafa kocişimi kimseye kaptırmıyım diye kapakladım
aşk işte.........
benim kocişim de işte ve rengim kırmızı canımmm
farketmiyo
sen beni bilmiyon ben kocişim evdeyken nete bile girmem hep onunla ilgilenirimmm
sağol canımmm hepimizin kucakları dolsun 2012 de inşallahh
varyaaa yok yumurtlamaymış yok o süreyi yakalamakmış filan inanmıyorum adetime 10 gün varken hamile kaldığımı bilirim ben, yani diğer adetimin bittiği gün yapılan çalışmanın eseri hiç de öyle hesaplamadım bugün yumurtladım filan diye, tuttumu tutar o merak etme senvalla biz sabah çalıştık şekerim 6gün aradan sonra dayanamadı bizimki kahvaltıyı yapar yapmaz..her neyse zaten adet dönemim geldi gelecek bu saatten sonra çalışsak nee çalışmasak ne hem belkim hamiş kalmışımdır bilem bu arada kızlar sabah nöbetten gelince ben üşüyüp girdiydim yatağa kociş kahvaltıyı yaparız daha sen gir yatağa didiydide sonra uyumuşum bu arada kociş duşunu almış traşını olmuş kahvaltı bilem hazırlamış beni uyandırdı hani kahvaltı hazırlamıyonmu diye zar zor kalktım hazırlamaya gittiydim baktım hazırlanmış bilem ay nasıl mutlu olduuum heheh akşamda yemek yapmadım dürüm istedi canım dışardan söyledik ooh tembellik yaptım bugün oh bi günde sefaam olsun canıııım
ne kadar da benziyoruz bende kırmızıyımmmbenim kocişim de işte ve rengim kırmızı canımmm
farketmiyo
sen beni bilmiyon ben kocişim evdeyken nete bile girmem hep onunla ilgilenirimmm
bende seni sevdimmm izninle istediğin yerde oturabilirimmmtatlım ya çok tatlı karısın sen sevdm senigöynümün orta yerine oturtabilirim
benm kociş arada geç gelir bazende erken gelir
bizim ayrı ayrı pclerimiz var
aynı yatakta pclerle ayrı takılırız
ve ben yine burda olurumsanırım ondan olmuyo bebik. bende az değilim yani
ay ay hamiş hamiş bana pastalar yaparmışş o mübarek ellerini öptüm canım ellerine sağlık sağolasın canım benimm
iyi gecelerrrrrrrrrrr
acı gerçeği bilmiyolarrrrr onlarr neyse en azından çaktırmıyosunn
ya ben 18 yaşındaydım kocişim 28 düşündüm ben beklersem adam yaşlanacak bari yaşlı evlendim demesin diye evlendik işte
şaka bi tarafa kocişimi kimseye kaptırmıyım diye kapakladım
aşk işte.........
benim kocişim de işte ve rengim kırmızı canımmm
farketmiyo
sağol canımmm hepimizin kucakları dolsun 2012 de inşallahh
buradayım nazomannem bendeydi ondan giremedim, sohbetiniz çok güzelmiş katılayımda ben öyle çok umutlu deyilim ya 40 45 arası hissediyom hala nasıl beceriyosunuz genç hissetmeyi:44:
ayy karılar uzun zamandır eğlenmediğim kadar eğlendim topikte çok bereketli bir topikcan oldu.
nazo birazdan bizim kocalar gelcek. valla hiç gidesim yok b urdan.
keşkem 1 saat daha takılsak burda.
hatta çok acayip tuvaletim geldi gidemiyom
iş evlilikte canımcım evliliğinde mutluysan yaş baş,çoluk çocuk mutluluğunu bozamıyooburadayım nazomannem bendeydi ondan giremedim, sohbetiniz çok güzelmiş katılayımda ben öyle çok umutlu deyilim ya 40 45 arası hissediyom hala nasıl beceriyosunuz genç hissetmeyi:44:
ayy karılar uzun zamandır eğlenmediğim kadar eğlendim topikte çok bereketli bir topikcan oldu.
nazo birazdan bizim kocalar gelcek. valla hiç gidesim yok b urdan.
keşkem 1 saat daha takılsak burda.
hatta çok acayip tuvaletim geldi gidemiyom
ıyyyyyyyy ben dayanamıyom bi tüfekhane yapiyim geliyim
varyaaa yok yumurtlamaymış yok o süreyi yakalamakmış filan inanmıyorum adetime 10 gün varken hamile kaldığımı bilirim ben, yani diğer adetimin bittiği gün yapılan çalışmanın eseri hiç de öyle hesaplamadım bugün yumurtladım filan diye, tuttumu tutar o merak etme sen
ne kadar da benziyoruz bende kırmızıyımmmneyse isabet olmuş en azından zaten kociler olsada bi gelişme olmazdı
bende seni sevdimmm izninle istediğin yerde oturabilirimmmvalla hepinizi sevdim sık sık gelmeye çalışırım, sizden iyi olmasın sürekli girdiğim bi topikim var ordaki kızları da çağırıyım buraya neşelenmeye ihtiyacımız var hepimizin bak cnm sana şiddetle tavsiye ediyorum bu işi sakın aksatma mümkünse nete girmeden önce 10 dk nı ayırıver sonra yine dönersin pc ne, amaç belli yani fazla uzatmaya gerek yok 2 günde bir 10-15 dk ayır yeter benimki bilse bu düşündüklerimi çoook üzülürdü onu kullandığım içinnnn
iş evlilikte canımcım evliliğinde mutluysan yaş baş,çoluk çocuk mutluluğunu bozamıyoo
mutlu insan herzaman genç kalıyoo
dimi nazocuğummmmm
ben burdayım ya ondan kankam sıcaklığım kapladı topiki
elimden ayağımdan bereeket akıyooo bakk
bi giirdimm herkesi gördüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?