Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa 10 yaşmı var aranızda kız e haklısın ozaman herif karta kaçmadan evlenmişin işte nerden tanıştınız öle kız anlatsana merak ettim görücü usulüyse diil sanırım aşk evliliği dimi
ama arada yaş farkı olması o kadar iyiki
herzaman karşında olgun insanolması çok iyi oluyoo
saçma kaprislerle evlilik yıpranmıyo ama bu benim fikrimm
bide benim eşimde benim gibi neşeli hayatını yaşamayı seven biri
yaş farkı hiç dezavantaj olmadı bana
canım ben liseye gidiyodum staja başlamıştım oda aynı gün işe başlamış kısmet işte orda tanıştık ,körkütük aşık olduk,2 sene beraber çalıştık orda,sonra evlendik kısaca bööle
ne kadar da benziyoruz bende kırmızıyımmm neyse isabet olmuş en azından zaten kociler olsada bi gelişme olmazdı
:

aynen

sen zaten az değilsin başak bayağı çoksun, bolsun yaniii

hoşbuldum bidenem naber
iyiyilk tatlım ne olsun işte parti yaprık ne güzel erenayım doğum günüydü 48 e bastı kendisi.
sen ne arıyosun tatlım bu saatte senn de mi kocan yok
bence deeee
i

ben burdayım ya ondan kankam sıcaklığım kapladı topiki
elimden ayağımdan bereeket akıyooo bakk
bi giirdimm herkesi gördüm ...
hiç alakası yo

canım bende pkoluyum ve 4 ay progesteron 100 mg kullandım işe yaramadı bu ayda klomen kullandım adet tarihim bu aralar henüz gelen giden yok umarım hamiş kalmışımdır bizde 8 aydır çalışıyoduk ama yumurtalarım tembelmiş hormon bozukluğu varmış vs neyse ilaç bende pek yan etki yapmadı canım korkma günde 1 adet 5 gün kullanınca sonun olmaz ama 2 adet kullanıpta yumurtaları patlamak üzere olan bi arkadaş vardı oyüzden 1 adet yeterli günde umarım sanada öyle yazmıştır doktorun inşallah hamiş kalabilirsin canım

klomen yapmıyo ama diğeri yapabilir
şeker hapı mı o,eğer oysa,pcolulara veriyolar genelde,o yapıyomuş
rabbim şifa versin

tatlım yaaa Allah şifa versin inşallah tüpe müpe gerek kalmaz kendliğinden gelir bebeği

hoşgeldin canım ben kullanmıştım 6 sene önce sonrada 3 sene önce glukofen vermişti dr ve bende prolaktin yüksekliğinden 60 lara çıkmıştı düzenli dostinex içmiştim en son temmuzda 6 ya kadar düştü dr hapı kesmişti şimdi ne durumda bilmiyorum tabi

canım,ben günde üç bile kullandım,o bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo,dr un sürekli takipte olması iyi olur ama genelde dr lar klomen bitmeden kontrole çağırmıyolar,sanki parayı boşa alıyolar

hay ben o prolaktin hormonunun ........
neler çektim onun yüzünden nelerr
ne dostinex ne parlodel nede agnucaston
hiçbiri düşüremedi yıllarca uğratım onunla
keyfi geldi kendi kendine düştüüü

herkeste aynı olmaz bende günde önce 1 tane vermişti bir sonraki ay 2 kez kullanmıştım bünyeden bünyeye değişir o zaten dr kontrolünde oluyosun sorun olmaz yani

rahat ol kankaaa noktanoktaların devamını getür

benimde kocişle aramızda 4 yaş var evlendiğimizde 28di evet oldunlaşmış olması bi yönden iyi oluyo ben yeterince çocuk ruhluyum zaten onuda bozdum denebilir yoksa kociş çok içine kapanıktı ilk sevgilisi bendim düşünün yaani heheh fenaa açtım herifi millet şaşırıyodu haline bende burda öğretmenlik yaparken tanışmıştım kocişimle beni yolda görmüş beğenmiş arkadaşlar tanıştırdılar öyle oldu bizimde kısmet vallaa iyikide tanımışım canım kocişimi seviyom keratayı

bende 2 yıl kadar dostinex içtim önce dokundu tansiyonumu bile düşürdü sonra bünye alıştı yavaş yavaş dr ilacın dozunu düşürdü en son artık o küçücük hapı 4 e bölüp çeyreğini içiyordum haftada iki kez bir sonraki ay baktıracam bende hormonlarıma falan ne haldeler bakalım
hem prolaktin hormonu üzüntüye göre bi inip çıkarmış oynak bi hormon yani

benim kocişte benden 1 yaş küçük kızlar. bizde 9 yıldan beri tanışıyoruz. 1 yıl sevgili takıldık sonra nişanlandık 3,5 yıldan beride evliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…