ama arada yaş farkı olması o kadar iyikiaa 10 yaşmı var aranızda kız e haklısın ozaman herif karta kaçmadan evlenmişin iştenerden tanıştınız öle kız anlatsana merak ettim görücü usulüyse diil sanırım aşk evliliği dimi
ne kadar da benziyoruz bende kırmızıyımmmneyse isabet olmuş en azından zaten kociler olsada bi gelişme olmazdı
:
sen zaten az değilsin başak bayağı çoksun, bolsun yaniii
iyiyilk tatlım ne olsun işte parti yaprık ne güzel erenayım doğum günüydü 48 e bastı kendisihoşbuldum bidenemnaber
bence deeeebende seni sevdimmm izninle istediğin yerde oturabilirimmmvalla hepinizi sevdim sık sık gelmeye çalışırım, sizden iyi olmasın sürekli girdiğim bi topikim var ordaki kızları da çağırıyım buraya neşelenmeye ihtiyacımız var hepimizin bak cnm sana şiddetle tavsiye ediyorum bu işi sakın aksatma mümkünse nete girmeden önce 10 dk nı ayırıver sonra yine dönersin pc ne, amaç belli yani fazla uzatmaya gerek yok 2 günde bir 10-15 dk ayır yeter benimki bilse bu düşündüklerimi çoook üzülürdü onu kullandığım içinnnn
i
ben burdayım ya ondan kankam sıcaklığım kapladı topiki
elimden ayağımdan bereeket akıyooo bakk
bi giirdimm herkesi gördüm ...
evet tatlım bu topikte wc ye tüfekhane denirtüfekhaane haaa hahahahayt hiç gğleceğim yoktu yaa
kızlar mrb,
Yeni üye değilim ama bir süredir giremiyorum. Ben hikayemi kısaca anlatmak istiyorum: ) 4.5 yıllık evliyim ve 29 yaşındayım. 1.5 yıldır bebek için tedavi görüyorm. Eşimde hiçbir sorun yok çok şükür ama tüm olumsuzluklar bende :)
Yapılan tüm hormon tahlillerinde sadece 3 ay prolaktin tedavisi gördüm. ( 48 di 3 ay parlodel kullandım son 8 aydır 12 ila 8 arası değişiyor)
Rahim filmi çektirdim sonuç: rahim y şeklinde (bikornuat uterus) daha sonra dr um böbrek ve yumurtalık için detaygörüntüleme istedi onun sonucunda da PKO olduğu anlaşıldı.
En son açlık ve tokluk daha sonrada 75 gr ogtt yüklemesinde insülin direnci olduğum ortaya çıktı ve Glucophage kullanıyorum.
Şuan dr um klomen e başlatt. perşembe yumurtalık kont var, sonrası çatlatma ve birliktelik. sonraki ay aşılama olmadı tüp bebek o da olmadı artık bilemiyorummmm : ) ) )
benimle tedavi için tecrübelerinmizi paylaşırmısınız.
klomen inanılmaz baş ağrısı ve mide bulantısı yaparmı?? Glucophage kullanan varmı aranızda???
kızlar mrb,
Yeni üye değilim ama bir süredir giremiyorum. Ben hikayemi kısaca anlatmak istiyorum: ) 4.5 yıllık evliyim ve 29 yaşındayım. 1.5 yıldır bebek için tedavi görüyorm. Eşimde hiçbir sorun yok çok şükür ama tüm olumsuzluklar bende :)
Yapılan tüm hormon tahlillerinde sadece 3 ay prolaktin tedavisi gördüm. ( 48 di 3 ay parlodel kullandım son 8 aydır 12 ila 8 arası değişiyor)
Rahim filmi çektirdim sonuç: rahim y şeklinde (bikornuat uterus) daha sonra dr um böbrek ve yumurtalık için detaygörüntüleme istedi onun sonucunda da PKO olduğu anlaşıldı.
En son açlık ve tokluk daha sonrada 75 gr ogtt yüklemesinde insülin direnci olduğum ortaya çıktı ve Glucophage kullanıyorum.
Şuan dr um klomen e başlatt. perşembe yumurtalık kont var, sonrası çatlatma ve birliktelik. sonraki ay aşılama olmadı tüp bebek o da olmadı artık bilemiyorummmm : ) ) )
klomen inanılmaz baş ağrısı ve mide bulantısı yaparmı?? Glucophage kullanan varmı aranızda???
tatlım yaaa Allah şifa versin inşallah tüpe müpe gerek kalmaz kendliğinden gelir bebeğikızlar mrb,
kızlar mrb,
canım bende pkoluyum ve 4 ay progesteron 100 mg kullandım işe yaramadı bu ayda klomen kullandım adet tarihim bu aralar henüz gelen giden yok umarım hamiş kalmışımdır bizde 8 aydır çalışıyoduk ama yumurtalarım tembelmiş hormon bozukluğu varmış vs neyse ilaç bende pek yan etki yapmadı canım korkma günde 1 adet 5 gün kullanınca sonun olmaz ama 2 adet kullanıpta yumurtaları patlamak üzere olan bi arkadaş vardı oyüzden 1 adet yeterli günde umarım sanada öyle yazmıştır doktorun inşallah hamiş kalabilirsin canım
iyiyilk tatlım ne olsun işte parti yaprık ne güzel erenayım doğum günüydü 48 e bastı kendisi.
sen ne arıyosun tatlım bu saatte senn de mi kocan yok
bence deeee
hiç alakası yo
kuşum ya yerim seniyok 88 e bastım başak millete yanlış bilgi verme ööle
hoşgeldin canım ben kullanmıştım 6 sene önce sonrada 3 sene önce glukofen vermişti dr ve bende prolaktin yüksekliğinden 60 lara çıkmıştı düzenli dostinex içmiştim en son temmuzda 6 ya kadar düştü dr hapı kesmişti şimdi ne durumda bilmiyorum tabi
canım bende pkoluyum ve 4 ay progesteron 100 mg kullandım işe yaramadı bu ayda klomen kullandım adet tarihim bu aralar henüz gelen giden yok umarım hamiş kalmışımdır bizde 8 aydır çalışıyoduk ama yumurtalarım tembelmiş hormon bozukluğu varmış vs neyse ilaç bende pek yan etki yapmadı canım korkma günde 1 adet 5 gün kullanınca sonun olmaz ama 2 adet kullanıpta yumurtaları patlamak üzere olan bi arkadaş vardı oyüzden 1 adet yeterli günde umarım sanada öyle yazmıştır doktorun inşallah hamiş kalabilirsin canım
rahat ol kankaaa noktanoktaların devamını getürhay ben o prolaktin hormonunun ........
neler çektim onun yüzünden nelerr
ne dostinex ne parlodel nede agnucaston
hiçbiri düşüremedi yıllarca uğratım onunla
keyfi geldi kendi kendine düştüüü
ama arada yaş farkı olması o kadar iyiki
herzaman karşında olgun insanolması çok iyi oluyoo
saçma kaprislerle evlilik yıpranmıyo ama bu benim fikrimm
bide benim eşimde benim gibi neşeli hayatını yaşamayı seven biri
yaş farkı hiç dezavantaj olmadı bana
canım ben liseye gidiyodum staja başlamıştım oda aynı gün işe başlamış kısmet işte orda tanıştık ,körkütük aşık olduk,2 sene beraber çalıştık orda,sonra evlendik kısaca bööle
aynen
hay ben o prolaktin hormonunun ........
neler çektim onun yüzünden nelerr
ne dostinex ne parlodel nede agnucaston
hiçbiri düşüremedi yıllarca uğratım onunla
keyfi geldi kendi kendine düştüüü
benimde kocişle aramızda 4 yaş var evlendiğimizde 28di evet oldunlaşmış olması bi yönden iyi oluyo ben yeterince çocuk ruhluyum zatenonuda bozdum denebilir yoksa kociş çok içine kapanıktı ilk sevgilisi bendim düşünün yaani heheh fenaa açtım herifi millet şaşırıyodu haline bende burda öğretmenlik yaparken tanışmıştım kocişimle beni yolda görmüş beğenmiş arkadaşlar tanıştırdılar öyle oldu bizimde kısmet vallaa iyikide tanımışım canım kocişimi seviyom keratayı
bende niye sustu bu karı didim.ya msj yazıyom gelmito sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?