Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

allah ayırmasın bir ömür mutlu etsin inşallahhhh
onlar sevilmese bi hayat adanırmı beeee....
aşkımm bak kokusu geldi burnuma şimdikkk
kocam geldi napçam şimdik:18:

gitçen hanımlık görevini yapıcann

kıslar ya ben kocişi uyutup gelsem olur mu yarım saat sürer.
eroş sen burda mısın

kızlar valla doktorum bana verdi ilacı şu zamanda kullan 5 gün sonra gel kontrole dedi gittim dr'um yoktu başkasına girdim oda pek ilgilenmedi ultrasonda şööyle bi baktı bişii yok dedi yumurtalarım ne durumda büyümüşlermi dedim oda onun için rahim filmi çekinmen lazım dedi onuniçinde taa Antalyaya gitmek lazmmış kim gitcek 2 saat yoluneyse inşallah işe yaramışttırda hamiş kalmışımdır yaa kızlar akıntım oluyo arada hafif kasılmalar oluyo karnımda bikaç gündür çabuk acıkır oldum bugün accık midem bulandı vs kendimi ümitlendirmek istemiyom ama içime hemişmişim gibi doğuyo adetim şimdiye gelirdi herzaman erken gelecem diye tuttururdu şimdi tam zamanı geçen ay 7sinde olduydum gelmesi lazım bu aralar ay inşallah olmamda hamişimdir yaa

evet canım bende hepimiz için dua ettim Allah kabul eder inşallah benim bu aralar adet tarihim bakalım gelcekmi hamişsem kocişime güzeel bi sevgililer günü hediyesi vericeem

inşallahh cnmm inşallahhh.........

kızlar falıma baktırdım we çoğu şey doğru çıktı inşallahhh belkenen hbrimde doğru çıkarrr ....ayy heyecanlandımm şimdiii

hadi inşallah
sende hamiş ol bakalımmmm
artsın hamiş sayımızz

inş.tatlım kaç yıllıksınki?rahim filmi biraz zor:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: yeniysen bekle biraz bence

işte çıkan falım :)

Selam mood.Ev içinde hastane işi görüyorum hastaneye gidecek birileri var bu aralar.Bak şu bir gerçek o kadar büyük bir balık çıktıki süper. sen ya çok çok hoş bir işe gireceksin yada eline çok çok büyük para geçecek bir loto oyna çok çok ferahlı çıktı önündeki günler aylar diyeyim.Sen baya hoşlandığın birisini üzeceksin yada üzmüşsün fakat özür dilemeye çekiniyorsun.O seni bekliyor yada bekleyecek sakın gurur yapma yoksa daha fena şeyler olacağını görüyorum.Senin çevrende çok lafını edenler var dedikodu var dikkat et canım mood. . Sana aynı anda iki haber birden iletilecek çok çok lakin çok çok sevineceksin bu haberlere çünkü beklediğin haberlerdi bunlar..Sizin bazı akrabalarınız ile aranızda sorunlar var. Bayadır küs olduklarınız da var. Miras konularına da yansıyacak bu ileride. Bir sorun çıkmaz umarım.Senin çok kısa bir zamanda çok istediğin bir iş olacak.Değişik bir balık çıkmış çünkü falında.Balık istek veya arzunun yerine gelmesi anlamını taşır.Sadece biraz sabret canım.Şimdi fincanını yıka ve dilek tut.

kıslar ya ben kocişi uyutup gelsem olur mu yarım saat sürer.
eroş sen burda mısın

Ninnide söylemeyi unutma kız bu arada yarım saat ne uyutması canım yaa benimkini uyutması 5 dk sürüyo garibim yorgunluktan kafayı koyar koymaz uyur hatta önce salonda sızar kalır kendiliğinden sonra uyandırıp götürür orda uyuturum ya hemen geri kaçarım yada bende yatakta kitap okurum

bi kerem üstünü çıkarır cicilerini giyer sonra tüfekhaneyi ziyaret eder sonra yataka gireriz birascık yatak sohbeti yaparız anca yarım saat sürer.
hıh biz sizin gibi renksiz değiliz

bu ay mı oluyo canım bu olay
hay ya rabbim
böylesi dr lara mı emanetiz,yumurtanın büyüdüğünü görmek için rahim filmine mi ihtiyaç duyuyomuş
töbe töööbeeee,rahim filmi rahim ve tüplerin durumu için çekilir,mahkemeye verilecek bi dr bu dr emin ol.

ya güzelim bence bidaha baktırma bi arkadaşlarla şakasına kapatmıştık fincanı kaldırdıkki ne göreyim arapça ALLAH yazıyodu aryık şakasına bile kapatmıyom çok etkilendim:18::18::18::18:

anladım canım. yazık ya bu saatte işten gelmek zordur heralde.mesleği ne bu arada
yazık ya evet tatlım sabah 7de gitmişti gece 1de geldi.
normalde böyle değil vardiyalı çalışıyor 3te gidip gece 1de geliyordu ama bu ara mesai yapıyor ondan bööle
sabiha gökçende çalışıyor tatlım.
bu arada istanbulda olan bilir. bende herkesi istanbulda sanıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…