senden mi öğrencem hanımlığı koca totolu cazgır karııı
didişmeyi özledim yaaa gelde iki saçını yoliyim
kuzu senin bebin uyku gelmedimibu ay mı oluyo canım bu olay
hay ya rabbim
böylesi dr lara mı emanetiz,yumurtanın büyüdüğünü görmek için rahim filmine mi ihtiyaç duyuyomuş
töbe töööbeeee,rahim filmi rahim ve tüplerin durumu için çekilir,mahkemeye verilecek bi dr bu dr emin ol.
hadi inşallah
sende hamiş ol bakalımmmm
artsın hamiş sayımızz
evet oluyum oluyum hamiş oluyum hamiş olmak istiyoomhepimiz olalım sıraylaa
bi kerem üstünü çıkarır cicilerini giyer sonra tüfekhaneyi ziyaret eder sonra yataka gireriz birascık yatak sohbeti yaparız anca yarım saat sürer.
hıh biz sizin gibi renksiz değiliz
ayyy ciddenmi cnm yaa doğrudur tabiii ama gerçekten çıkanlardan etkilenmem ben öle biras hawaya girerim sonra unutup giderimmya güzelim bence bidaha baktırma bi arkadaşlarla şakasına kapatmıştık fincanı kaldırdıkki ne göreyim arapça ALLAH yazıyodu aryık şakasına bile kapatmıyom çok etkilendim:18::18::18::18:
kızzz başak sen istanbuldamı oturuyorsunn abowwwwwwww benim memleketimdesin yanee ahhh ahh özledim wallaayazık ya evet tatlım sabah 7de gitmişti gece 1de geldi.
normalde böyle değil vardiyalı çalışıyor 3te gidip gece 1de geliyordu ama bu ara mesai yapıyor ondan bööle
sabiha gökçende çalışıyor tatlım.
bu arada istanbulda olan bilir. bende herkesi istanbulda sanıyrm
İnsanın özgürlüğü;
İstediği her şeyi yapabilmesinde değil,
İstemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda olmamasındadır...
söze bakın bi yaaaaaaaaaaa
kuzu senin bebin uyku gelmedimi.
bak hamilelikte bol bol uyu ki bebekte uykucu olsun rahat edersin.
valla bizim bi komşu vardı uykuyu çok seven bi hanımdı. hamileliğinde bol bol uyurdu.
bebeği de çok uykucu oldu. öyle normal bebekler gibi zırt pırt uyanıp annesibni rahatsız etmezdi.
öğlende kalkıyodu minnacık yeni doğmuş bebk
bu ay mı oluyo canım bu olay
hay ya rabbim
böylesi dr lara mı emanetiz,yumurtanın büyüdüğünü görmek için rahim filmine mi ihtiyaç duyuyomuş
töbe töööbeeee,rahim filmi rahim ve tüplerin durumu için çekilir,mahkemeye verilecek bi dr bu dr emin ol.
inş.tatlım kaç yıllıksınki?rahim filmi biraz zor:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: yeniysen bekle biraz bence
sen beni başından atmaya mı çalışıyon,ben bugün buraya takılıp eski topiğimi bile ihmal etmişken
küstüm sana
ben gündüz uyuyorum canım,inşallah bebiş rahat bi bebiş olur
ayyy ciddenmi cnm yaa doğrudur tabiii ama gerçekten çıkanlardan etkilenmem ben öle biras hawaya girerim sonra unutup gider
ya ben paylaşmak istedim görünce şahsi bişey deyil canım benim
ayyy ciddenmi cnm yaa doğrudur tabiii ama gerçekten çıkanlardan etkilenmem ben öle biras hawaya girerim sonra unutup gider
ya ben paylaşmak istedim görünce şahsi bişey deyil canım benim
biliyorm cnm benimmm
kız sendaha çooookyenisin hele bi dur kocanla evliliyin tadını çıkaryok kız ne yılı ben daha taze gelinim mayısta nikah oldu haziranda düğün 8-9 aylık evliyim daha evlendiğimizden beride çalışıyok iyikide korunmamışız boşuna baksana daha ne gelen vaar ne giden
ee kızlar yazsanıza yaa başak gitti topik durulu haa gelince dalga geçcek bizle bensiz sohbet bile edemiyonuz diyee
ee kızlar yazsanıza yaa başak gitti topik durulu haa gelince dalga geçcek bizle bensiz sohbet bile edemiyonuz diyee
hıh bikerem bizimki renksizlikten deil kocişimin yorgunluğundan sıkıysa senin kocan 26 saat nöbet tutsun sonrada gelince kahvaltıydı carttı curttu 2 saat daha oyalansında 28 saat aradan sonra yatağa girer girmez sızmıyomu hıhyoksam bizde yatağa girdiğimizde sırnaşıp koklaşıp hatta genelde işde becerip 1-2 saat sonra falan uyuyoz yaani birazcık dinlenmiş olduğunda yaa
aaaa senn memleketmi buraaa al ANAM AL SENİN OLSUN İSTANBUL HİÇ SEVMEDİM ZATİkızzz başak sen istanbuldamı oturuyorsunn abowwwwwwww benim memleketimdesin yanee ahhh ahh özledim wallaa
güzel bi söz doğruda
YOK YOK ANNEM NİYE ATIYIM BAŞIMDAN SENİ VE AVATARINI GÖRDÜKÇE MUTLU OLUYOMÖ İYİKİ BURDASIN KUZUM. BEBİKİN UYKUCU OLSUN DİYE DEDİsen beni başından atmaya mı çalışıyon,ben bugün buraya takılıp eski topiğimi bile ihmal etmişken
küstüm sana
ben gündüz uyuyorum canım,inşallah bebiş rahat bi bebiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?