Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzu senin bebin uyku gelmedimi.
bak hamilelikte bol bol uyu ki bebekte uykucu olsun rahat edersin.
valla bizim bi komşu vardı uykuyu çok seven bi hanımdı. hamileliğinde bol bol uyurdu.
bebeği de çok uykucu oldu. öyle normal bebekler gibi zırt pırt uyanıp annesibni rahatsız etmezdi.
öğlende kalkıyodu minnacık yeni doğmuş bebk

İnsanın özgürlüğü;
İstediği her şeyi yapabilmesinde değil,
İstemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda olmamasındadır...

söze bakın bi yaaaaaaaaaaa

bi kerem üstünü çıkarır cicilerini giyer sonra tüfekhaneyi ziyaret eder sonra yataka gireriz birascık yatak sohbeti yaparız anca yarım saat sürer.
hıh biz sizin gibi renksiz değiliz

hıh bikerem bizimki renksizlikten deil kocişimin yorgunluğundan sıkıysa senin kocan 26 saat nöbet tutsun sonrada gelince kahvaltıydı carttı curttu 2 saat daha oyalansında 28 saat aradan sonra yatağa girer girmez sızmıyomu hıh yoksam bizde yatağa girdiğimizde sırnaşıp koklaşıp hatta genelde işde becerip 1-2 saat sonra falan uyuyoz yaani birazcık dinlenmiş olduğunda yaa

ya güzelim bence bidaha baktırma bi arkadaşlarla şakasına kapatmıştık fincanı kaldırdıkki ne göreyim arapça ALLAH yazıyodu aryık şakasına bile kapatmıyom çok etkilendim:18::18::18::18:
ayyy ciddenmi cnm yaa doğrudur tabiii ama gerçekten çıkanlardan etkilenmem ben öle biras hawaya girerim sonra unutup giderimm

kızzz başak sen istanbuldamı oturuyorsunn abowwwwwwww benim memleketimdesin yanee ahhh ahh özledim wallaa

İnsanın özgürlüğü;
İstediği her şeyi yapabilmesinde değil,
İstemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda olmamasındadır...

söze bakın bi yaaaaaaaaaaa

güzel bi söz doğruda

sen beni başından atmaya mı çalışıyon,ben bugün buraya takılıp eski topiğimi bile ihmal etmişken
küstüm sana
ben gündüz uyuyorum canım,inşallah bebiş rahat bi bebiş olur

ivet yaa 3 hafta falan oldu iştee olalı ilgilenmedi hiç bidaa ezberledim adını hayatta o doktora gitmem hıh benim doktor olmayınca diğer bi gittiğim doktorun ismini karıştırmasaydım gene gitmezdim ya neeyse ya ilgilenmedi pek anlıycağın e kocişiin işi nedeniyle alanyayada gidemiyoz ikide bi bi beldedeyiz naapalım neyse bu ay olmazsa gelecek ay giderim artıkın doktoruma takip ederim bidaa

inş.tatlım kaç yıllıksınki?rahim filmi biraz zor:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: yeniysen bekle biraz bence

yok kız ne yılı ben daha taze gelinim mayısta nikah oldu haziranda düğün 8-9 aylık evliyim daha e vlendiğimizden beride çalışıyok iyikide korunmamışız boşuna baksana daha ne gelen vaar ne giden

sen beni başından atmaya mı çalışıyon,ben bugün buraya takılıp eski topiğimi bile ihmal etmişken
küstüm sana

ivet ivet seni başından savmaya çalışmış hamişsin ya sen şimdi bütün ilgi sana kaymasın diye sepetlemeye çalışıyo seni kesin kıskanç karı noolcek

yok kız ne yılı ben daha taze gelinim mayısta nikah oldu haziranda düğün 8-9 aylık evliyim daha e vlendiğimizden beride çalışıyok iyikide korunmamışız boşuna baksana daha ne gelen vaar ne giden
kız sendaha çooookyenisin hele bi dur kocanla evliliyin tadını çıkarsonra gelir inş. bebişler boy boy

ee kızlar yazsanıza yaa başak gitti topik durulu haa gelince dalga geçcek bizle bensiz sohbet bile edemiyonuz diyee

26 saat nöbet mi
kızzz başak sen istanbuldamı oturuyorsunn abowwwwwwww benim memleketimdesin yanee ahhh ahh özledim wallaa

güzel bi söz doğruda
aaaa senn memleketmi buraaa al ANAM AL SENİN OLSUN İSTANBUL HİÇ SEVMEDİM ZATİ
küstüm sana
YOK YOK ANNEM NİYE ATIYIM BAŞIMDAN SENİ VE AVATARINI GÖRDÜKÇE MUTLU OLUYOMÖ İYİKİ BURDASIN KUZUM. BEBİKİN UYKUCU OLSUN DİYE DEDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…