sana da tatlım rüyanda bizi görrrrrrrrrrrrkızlar ben kaçar herkese allah rahatlık versin:79:
kız sendaha çooookyenisin hele bi dur kocanla evliliyin tadını çıkarsonra gelir inş. bebişler boy boy
26 saat nöbet mi
aaaa senn memleketmi buraaa al ANAM AL SENİN OLSUN İSTANBUL HİÇ SEVMEDİM ZATİ
YOK YOK ANNEM NİYE ATIYIM BAŞIMDAN SENİ VE AVATARINI GÖRDÜKÇE MUTLU OLUYOMÖ İYİKİ BURDASIN KUZUM. BEBİKİN UYKUCU OLSUN DİYE DEDİ
şimdi gerçek gidiyorum ama,baya bi uykum geldi
herkeze sevgiler,öpücüklerrrr
26 saat nöbet mi
YOK YOK ANNEM NİYE ATIYIM BAŞIMDAN SENİ VE AVATARINI GÖRDÜKÇE MUTLU OLUYOMÖ İYİKİ BURDASIN KUZUM. BEBİKİN UYKUCU OLSUN DİYE DEDİ
aaa hadi bakalım hayırlısı güzel yerler seçmişsnzgüyaa 24-24 çalışıyo ama 26 saati buluyo sabah 7de gidiyo ertesi sabah 10 gibi falan geliyo genelde bazen dahada gelemediği bilem oluyo düşün yaani benim kocişim uyumasında naapsın yorgunluktan neyseki temmuzda gidiyoz burdan 5 yer seçtik tayin için 1.urfa 2 kayseri 3malatya 4bartın 5ordu inşallah iyi biyer çıkar yaa ve normal mesaiye geçebilir hiç diilse öyle akşam 6-7 gibi eve gelebilicek ve hafta sonuda tatil olabilicek inşallah öyle atanır bu sefer yaa
ayyy istanbulda seni sewmemiştir zatennnn
26 saat nöbet mi
aynen tatlımmmbiz bugecenin bekçileri olduk valla
aaa hadi bakalım hayırlısı güzel yerler seçmişsnz
kızlar bende kaçıyorum çok uyukum geldi. size iyi muhabetler. öpüldünüz
gel o zmaan buraya niye aık olduğun yeri bırakıyonayyy istanbulda seni sewmemiştir zatennnn
istanbula aşık birisiyim ben hbrin ola
amin cnm önemli olan o zatesağol canım allah inşallah bizi iyi yerlerle iyi insanlarla karşılaştırır
gel o zmaan buraya niye aık olduğun yeri bırakıyon
amin cnm önemli olan o zate
evet tatlım ya hep bu kocaların yüüzndenkocam saolsunnn o olmasa beni hiç bişey tutamaz
Ama hep gelip gidiyorum zaten aramızda 2 saatlik mesafe war yoksa hiç duramam walla
evet tatlım ya hep bu kocaların yüüzndenbende 1 dakka kalmam burda ama işte
Kızlar biz de yatalımmmı ne dersiniz
evet tatlım ya hep bu kocaların yüüzndenbende 1 dakka kalmam burda ama işte
Kızlar biz de yatalımmmı ne dersiniz
ama bekın benden sonra kimse kalmasın aklım burda kalır uyuyamam sonrahmm daha bende uyku yok yaaa bide üstrelik sabah 7de yattıydımAyakta duramam lazım normalde neyse hadi çıkalım ozamanda bende kocişi yerine götürüyümde orda yatsın bende yanında kitap okurum gene artıkın
tatlıum okuyamadım o yüzden yalandan yorum yapmak istemedim .ewet cnmmm öle walla ....
Yatıcam birasdan bende ...ama yazım hakkında bi yorum yapan olmadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?