Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız sendaha çooookyenisin hele bi dur kocanla evliliyin tadını çıkarsonra gelir inş. bebişler boy boy

kız ne tat çıkarması kocişin yüzünü göremiyomki doğru düzgün sıkılıyom evdede bi başımaa benim kociş 24-24 çalışıyo canım bi gün var bi gün yok nöbetten gelincede uyuyo genelde tabi sıkılıyom valla bende bi bebişimiz olsa onla ilgilenirdim hiç deyilse hem çocuk delisiyim ben yaa kendi bebişim olsun onu seviyim istiyom artııık hem nasılsa öyle zart diye olmuyoki korunmaya ne gerek var zamanı geldiğinde kendiliğinden gelcek inşallaaah oda tez zamanda olur

şimdi gerçek gidiyorum ama,baya bi uykum geldi
herkeze sevgiler,öpücüklerrrr

güyaa 24-24 çalışıyo ama 26 saati buluyo sabah 7de gidiyo ertesi sabah 10 gibi falan geliyo genelde bazen dahada gelemediği bilem oluyo düşün yaani benim kocişim uyumasında naapsın yorgunluktan neyseki temmuzda gidiyoz burdan 5 yer seçtik tayin için 1.urfa 2 kayseri 3malatya 4bartın 5ordu inşallah iyi biyer çıkar yaa ve normal mesaiye geçebilir hiç diilse öyle akşam 6-7 gibi eve gelebilicek ve hafta sonuda tatil olabilicek inşallah öyle atanır bu sefer yaa

Giden arkidişlere sesleniyorum hoşçakalııın yine gelin tamammı öpüldünüz bu arada kardelencim inşallah sana katılıcam bende bu ay heheh iyi uykulaar

aaa hadi bakalım hayırlısı güzel yerler seçmişsnz

Karılar pc başında uyuya kaldı sanırsam
hatunlar uyumayın hadi kalkında yatağınıza yatın hadii izin verdim

ayyy istanbulda seni sewmemiştir zatennnn
istanbula aşık birisiyim ben hbrin ola

biz bugecenin bekçileri olduk valla
aynen tatlımmm

kızlar bende kaçıyorum çok uyukum geldi. size iyi muhabetler. öpüldünüz

iyi gejeler bebekkk öptümm

kızlar size güsel bi yazı gönderiyim de okuyun birascıkk:26:
[h=6]

ANNE VE BABA HASRETİ.

77 yaşındayım. Annemi babamı çok severdim, onları unutamıyorum. Ama pişmanlıklarım var. Hayatta olsalardı tatlı diller döker, şöyle seslenirdim.

Ah anacığım babacığım! Sağ olsaydınız yanımda otursaydınız, ayaklarınıza kapansaydım, bana sarılıp öperdiniz koklardınız unutamıyorum. Düşünemedim gideceğinizi, kıymetinizi bilemedim. Gel otur şöyle konuşalım derdiniz, işim var hemen gelirim derdim gelemezdim, şimdi arıyorum keşke sağ olsaydınız. Otursaydım dizinizin dibine oturup konuşsaydım doya doya, size sarılıp ellerinizi ayaklarınızı öpseydim. Düşünemedim bırakıp gideceğinizi, gittiniz de gelmeyiverdiniz.

Aradan 30 sene geçmeden şimdi geldim sizin yerinize. Sizin arzularınızı hislerinizi yaşıyorum, nöbet tutuyorum. Nöbeti teslim edeceğim, yakında gelirim ben de sıram gelince. Beni yokluklarla, zorluklarla, emek verdiniz büyüttünüz. Kucaklardınız okşardınız sarılıp öperdiniz ah kıymetinizi bilemedim babacığım anacığım. Kaybettim sizi gelemezsiniz geri. Hayalinizle yaşıyorum. Aradan 26 sene geçti, kulaklarımda çınlıyor tatlı sesleriniz. Hep öğüt verirdiniz: Haram yeme, yalan söyleme, Allah (c.c.) yolundan ayrılma, namazlarını geçirme, diye. Nice nasihatler verirdiniz, hep anlatırdınız doğruyu. Aklıma gelmezdi aniden gideceğiniz, doyamadım size babacığım anacığım. Sizi Allaha emanet ediyorum. Ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun, kabriniz nurla dolsun babacığım anacığım.

Küçük yaşta babasını annesini kaybeden, başkaları baba anne derken, derinden anne baba hasreti çeken, ‘ah benimde babam annem sağ olsaydı’ diye üzülen, içi sızlayan bir çok insan var.

Gelelim şimdi yanlış yapanlara. Anasını babasını hor gören, varlığından rahatsız olan, annesinin babasının kıyafetinden utanan zavallı insanlar. Ah babam ölüverse de şundan kurtulsam, mirasına el koysam diyen, yılda bir sefer bile bayramlarda anasını babasını ziyaret etmeyen, halini hatırını sormayan, taş yürekli duygusuz evlatlarda var.

Düşün ey insan, baban annen seni bu yaşa getirinceye kadar ne zahmetler zorluklar çekmiştir. Bir bilsen senin babacığın anacığın demediğin halde, seni hasretle görmek ve kucaklamak isteyen, hiçe saydığın ananın babanın yerine, en geç 25 sene sonra sen geleceksin. Küçücük yavrularını sevip okşarken, bir sefer bile olsa aklına onları getir. Babam anam beni de böyle sevmişti, okşamıştı, öpmüştü diye aklına getirirsen hakikati bulursun belki.

Tabi ki sen çağ atladın! Annenin başı örtülü, baban şalvarlı, ütüsüz pantolonlu. Sen kravatlısın modernsin, topluma ayak uyduruyorsun, ananı babanı görünce utanıyorsun belki de. Oysa onlar senin annen baban. Sıradan bir insan görüyorsan onları, çok büyük bir yanlış yapıyorsun. Belki de sana, en çok şimdi ihtiyaçları var. Babana annene öf deme. Onları üzersen iki yakanın bir araya gelmeyeceğini bil.

Çünkü bu kervanda sen de yolcusun. Bir gün nöbet sana da gelecek. Sağlığın yerinde, maddi durumun iyi babana annene ihtiyaç hissetmiyorsun. Hanımın var, yavrun var, servetin var, araban var. Ama şunu unutma yolcu! Seni gören Allah var, ahiret var. Akıbetin ne olur belli değil. Deme ki, “Var mı benim gibi?”. Muhalif bir rüzgar eserse, vurur savurur harman gibi. Ne demişler; ‘güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, zenginline güvenme bir kıvılcım yeter.’ Akıbetimiz ölüm.

Hesabımızı bu yolda emanetçi olduğumuzu bilerek yapalım. Sana yalvarıyorum, bunları düşün ve öyle davran.[/h]

kocam saolsunnn o olmasa beni hiç bişey tutamaz

Ama hep gelip gidiyorum zaten aramızda 2 saatlik mesafe war yoksa hiç duramam walla
evet tatlım ya hep bu kocaların yüüzndenbende 1 dakka kalmam burda ama işte

Kızlar biz de yatalımmmı ne dersiniz

evet tatlım ya hep bu kocaların yüüzndenbende 1 dakka kalmam burda ama işte

Kızlar biz de yatalımmmı ne dersiniz

hmm daha bende uyku yok yaaa bide üstrelik sabah 7de yattıydım ayakta duramam lazım normalde neyse hadi çıkalım ozamanda bende kocişi yerine götürüyümde orda yatsın bende yanında kitap okurum gene artıkın

ama bekın benden sonra kimse kalmasın aklım burda kalır uyuyamam sonra

ewet cnmmm öle walla ....

Yatıcam birasdan bende ...ama yazım hakkında bi yorum yapan olmadııı
tatlıum okuyamadım o yüzden yalandan yorum yapmak istemedim .
Odanın ışığı yanmıyor sadece pc ışığında duruyorum özlerim acıdı kusura bakma yarın okusam olumu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…