Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet cnmmm öle walla ....

yatıcam birasdan bende ...ama yazım hakkında bi yorum yapan olmadııı

güseldi canım benim sağolasın çok güzel bi konuya değinmişler vallaa

ama bekın benden sonra kimse kalmasın aklım burda kalır uyuyamam sonra

heheh tamam çıkalım e hadi baari bende kitabıma devam ediim okumam gereken 3 kitap var neyse hadi iyi uykular kızlar öpüldünüz

bi kerem üstünü çıkarır cicilerini giyer sonra tüfekhaneyi ziyaret eder sonra yataka gireriz birascık yatak sohbeti yaparız anca yarım saat sürer.
hıh biz sizin gibi renksiz değiliz

benimde aklım burda yarım saat muhabbet etmişizdir yatakta uyur uyumazda geldim ama herkesler çıktı galiba ışıklarınız yanıyor ama kimse yok hangi topiklerde takılıyonuz bakam

bartına giderseniz bizim memlekete çok yakın ve her yaz denize gideriz amasraya

bende kızları yolladım kendim çıkamadım bi türlü

Seni başka topikte yakaladm neyseki yalnız değilsin orası kalabalık içim rahat etti.
Sana iyi takılmalar

hanımlarr hayırlı pazarlar olsun hepinizeeeeee:124::124::124::124::124:
yeni kalktım ben siz daha uyuyo musunuz yoksam

başak slm ben çok kötüyüm salı günü kızılayda üst geçitten geçerken merdivenlerden yuvarlandım ALLAH tan bebişime bişey olmadıama bacaklarım mosmor ambulansla hastaneye kaldırıldım sırtım felaket ağrıyo 1 haftadır işede gitmiyorum.hala canım acıyo.

sanada hayırlı pazarlar kuzum ne yazmışsınız ben çıktıktan sonra oku oku gözlerim ağrıdı valla :)

nikolaycım çok üzüldüm yaa çok geömiş olsun bebişinide Allah korumuş
canım benim kıyamam ben sana dinlen canım bol bol en kısa sürede geçsin ağrılarında inşallahhhh

canımmmm çok geçmiş olsun sanaa allah korumuş resmennn
yat bolbol dinlenn ...nazar değmiş resmennn yaa cnmm

Slm hatunlar ben çok kötüyüm yaa sabah 7de yattım 2de kalktım yattığımdada kalktığımdada başım çatlıyodu ağrıdan yaa dayanamadım daha fazla gebelik şüphesi var diye araştırdım minoset kullanabilirmişim :18: komşudan buldumda içtim şimdi aay çatlayacaktım nerdeyse yaa hamişlikte yapıyomuş baş ağrısı ay ben gittikçe umutlanıyom yaa off hamiş diilim diiilim umutlandırma kendiniii sen üzülürsün yoksa sonraa

slm tatlım çok geçmiş olsun ya. inşallah hamilelik belirtisidir canım. tabi dediğin gibi fazla umutlanma sonra hayal kırıklığı olur.

aaay canım benim yaa çok geçmiş olsun kötü oldum vallaa kıyamaam sanaa gene ucuz kurtulmuşsun yaa ikinizede bişii olsaydıı dikkat et kuzum kendine nasıl olduda düştün canım yaa buzlu falanmıydı merdivenler :26: Allah korumuş valla canım bebeğine bişey olmaması mucize resmen bi nazar boncuğu tak mutlaka nazar değmesin size

slm tatlım çok geçmiş olsun ya. inşallah hamilelik belirtisidir canım. tabi dediğin gibi fazla umutlanma sonra hayal kırıklığı olur.

evet canım yaa umarım uğramam hayal kırıklığına sağol canım benim ilaç işe yaramaya başladı şimdi başım daha iyi gibi kocişe diyimde bi ara minoset alsın bana bi gün hamiş kalırsam anlaşılan lazım olcak

evet canım bulundurmak faydalı olur. batına gaç gün var bua arada canım

ayyy heyecanladım şimdi.inşallah hamilesindir canım. test falan yokmu yapsana mrk ettim yaw

kuzum o şimdi anca kan testinde çıkarkii onuda perşembeye kadar gelmezse ozaman yaptırcam yaa çatladım zaten meraktan kız akıntıda gelip duruyo her geldiğinde korkuyom bakıyom akıntıyı görünce rahatlıyom vallaaa adet tarihim geçsinde önce kendim bi test yapatım sonrada kan testi yaparım ay önce bi gelmesinde hele gerisini sonra düşüncem 2 gün içinde gelmesi lazım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…