Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadi bakalım inşalllahhh hamilesindir. ben hamile haberi aldıkça kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum canım. bu arada bugün kimsecikler yok herkes pazar gezintisinde galiba. biz bugün evdeyiz valla. sabah arkadaşları kahvaltıya çağırdık onlar geldi. yeter bugünlük değişiklik.

oof off bende pazar pazar yalnızım evde kocişim karakolda nöbetçi bugün onuda göremiycem hiç ama inşallah yalnız diilimdir bende hazır ağrım geçmişken bulaşık makinasını çalıştırdım mama yapcam bide yarına ne yapsam acabaa? pasta türü şeylermi yapsamki? evet evet öle yapiim canım yemek yapmak istemiyo

bende tremisu yaptım akşam ama anında bitti. benim kociş tatlı manyağı

canım bu arada bişii sorcam yaa senin nickin neden ksel bak mesela benimki kızım olursa onu koymayı düşündüğüm isimlerden biri yoksa gerçek adım ferda bu arada burda bunu kimse bilmiyo haa

canım bu arada bişii sorcam yaa senin nickin neden ksel bak mesela benimki kızım olursa onu koymayı düşündüğüm isimlerden biri yoksa gerçek adım ferda bu arada burda bunu kimse bilmiyo haa

benimde adım kadınlar kulübünün k sı seldanın sel'İ yani adım selda.resmi olarak tanıştık o zaman

çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakan varmış yazdığını okurken sonunun kötü bitmediğine bebeğinin seninle olmasına sevindim inşallah yaraların çürüklerinde çabucak iyileşir

bende tremisu yaptım akşam ama anında bitti. benim kociş tatlı manyağı

hadi yaa gerçek tremusumu yaptın yoksa yalancısındanmı tarifini versene kız ay keşke benim kocişte tatlıyla arası olsa ne güsel çeşit çeşit yapardım ona çok severim pasta börek yapmasınıda bizimki daha çok baklava halka tatlı vs öle ağır tatlıları seviyo onuda accık yiyo yapsam yaptığıma değmiyo yaş pastamıda seviyo ama tabi 1 dilim anca yiyo oyüsden bende onun için anca misafirgelceğinde yapıyom koca pasta israf olur yoksam bende çok yiyemiyom tatlıyı çünkü sütlü hafif tatlıları daha çok severim ben bu arada bldum yarına kagıtlı küçük pastalardan yapiim bari ama of yaa bitanecik yumurta kalmış neyse bende zaten az yapacaktım tarifin 3te birini yaparım artıkın neyse sen atrifi ver bakem

benimki yalancı heralde. hazır kedidili bisküvileri varya onlardan aldım arkasında tarifi var muhallebinin ordan yaptım yani. kalpazan işi oldu acıkın ama tadı güzel oluyo. annnem yapıyo orjinal tremusu ondan alıcam bi ara tarifini veririm canım

hee onu biliyom annemde çok yapardı ondan ben onun yerine orjinal yağ pastamdan yapıyom yaa herkes çok seviyo keki yummuşacık ve incecik oluyo tarifini verebilirim isterseniz hanımlar

Giden arkidişlere sesleniyorum hoşçakalııın yine gelin tamammı öpüldünüz bu arada kardelencim inşallah sana katılıcam bende bu ay heheh iyi uykulaar
inşallah bengisu,inşallah hamilesindir

nikolaycım çok geçmiş olsun,rabbim korusun görünür görünmez kazalardan

selam kızlar,gene tarifler havada uçuşuyo
ben de ekşili yuvalama yaptım bugün,bi yerde yemiştim çok beğenmiştim,kendim de denemek istedim,beğendim de yani.

hee onu biliyom annemde çok yapardı ondan ben onun yerine orjinal yağ pastamdan yapıyom yaa herkes çok seviyo keki yummuşacık ve incecik oluyo tarifini verebilirim isterseniz hanımlar

ver canım tarifi ben değişik şeyler öğrenmeyi severim. bu arada geç cevap yazıyorum kusura bakma aynı anda iş yapıyorum

selamlar
sara
mod
kardelen
yeşil
bengisusu
ksel
nasılsınız bende bi buraya bakıyorum bi yemeğimi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…