inşallah bengisu,inşallah hamilesindir
nikolaycım çok geçmiş olsun,rabbim korusun görünür görünmez kazalardan
selam kızlar,gene tarifler havada uçuşuyo
ben de ekşili yuvalama yaptım bugün,bi yerde yemiştim çok beğenmiştim,kendim de denemek istedim,beğendim de yani.
selamlar
sara
mod
kardelen
yeşil
bengisusu
ksel
nasılsınız bende bi buraya bakıyorum bi yemeğimi yapıyorum
inşallah canım benim hamiş olmam için kızlarında en kısa zamanda hamiş kalabilmeleri için dua et olurmu bize hamişlerin duası kabul olur derler
selam canım,ben de bi buraya bakıyorum,bi mutfağı topluyorum derken,bitti toplama işim
sıra çay keyfinde,demlenmesini bekliyorum
offff binada biri de hamsi yapmış,çok pis kokuyo,evde pişse bu kadar kötü kokmaz yani
kızlar ben dayanamayıp test yaptım benim bat yarındı ama kasık ağrılarımdan şüphelenerek test yaptım azönce silik çizgi çıktı :44:
yarın sabah ilk idrarlada yaparım bakalım sizce hamiş olabilirmiyim 2 farklı test yaptım buarada ama sabah idrarıyla yapmadım ikiside silik :44:
kendim evde pişirsem bu kadar kötü kokmaz canım,artık kızarttıkları yağdan mıdır nedir,pek bi kötü koku geldiaay bende hiç sevmem balık kokusunu soğanlı sarımsaklı salçalı baharatlı soslayıp biraz bekletip sonrada onu mısır ununa batırıp kızarmış halini çok severim ama kokusu yüzünden yapamıyom yaa fenaa siniyo üstüne insanın yapıp yiyip hemen duş almak lazım sonrahazır yapılmışını bayıla bayıla yerim ama helede bu deniz balığıysa ay canım çektii bi ara yapem bari elimede eldiven giyerim artıkın ıyy iğrenç kokar yoksa böööğ
hadi yaaaa,inşallahkızlar ben dayanamayıp test yaptım benim bat yarındı ama kasık ağrılarımdan şüphelenerek test yaptım azönce silik çizgi çıktı :44:
yarın sabah ilk idrarlada yaparım bakalım sizce hamiş olabilirmiyim 2 farklı test yaptım buarada ama sabah idrarıyla yapmadım ikiside silik :44:
yaa bak aklıma sokmayın bende alıp yapcam sonra haa benimde arada kasıklarımda ağrı oluyo benimde adet tarihim geldi zati henüz gelen igden yok bakalım sendede akıntı varmı baş ağrısı mide kazınması hafif bulantı falan belkimde psikoojik ama naapiim umutlanıyo insangelmezse test için adet tarihimin geçmesini bekliyom bende geçen ayın 7sinde adet olduydum senin satın ne canım çift çizgimi silik çıktı görebildinmi ikinci çizgiyi silikde olsa ay hadi inşallah hamişizdir canım ikimizde
kendim evde pişirsem bu kadar kötü kokmaz canım,artık kızarttıkları yağdan mıdır nedir,pek bi kötü koku geldi
hadi yaaaa,inşallah
resmini koysana,biz de bakalım
ayrıca silik çizgi varsa hamilesin inşallah
du bi sevinç naraları atalım:102:önce kızlara haber veriyorum
:124::124::124::124::124::119::119::119::119:
canım,bunların hiç biri bu haftada hamilelikten olmuyo genel olarak,sonra üzülme diye söylüyorum
inşallah hamilesindir
canım benim ilkindede böyle kasık ağrım olmuştu ondan şüphelendim yaptım seninde varsa kasıklarında ağrı yap derimyaa bak aklıma sokmayın bende alıp yapcam sonra haa benimde arada kasıklarımda ağrı oluyo benimde adet tarihim geldi zati henüz gelen igden yok bakalım sendede akıntı varmı baş ağrısı mide kazınması hafif bulantı falan belkimde psikoojik ama naapiim umutlanıyo insangelmezse test için adet tarihimin geçmesini bekliyom bende geçen ayın 7sinde adet olduydum senin satın ne canım çift çizgimi silik çıktı görebildinmi ikinci çizgiyi silikde olsa ay hadi inşallah hamişizdir canım ikimizde
inşallah canım bak resmini koyuyorum çok belli değil resimde amahadi yaaaa,inşallah
resmini koysana,biz de bakalım
ayrıca silik çizgi varsa hamilesin inşallah
du bi sevinç naraları atalım:102:önce kızlara haber veriyorum
:124::124::124::124::124::119::119::119::119:
canım benim ilkindede böyle kasık ağrım olmuştu ondan şüphelendim yaptım seninde varsa kasıklarında ağrı yap derim
ben 10 ocakta adet oldum canım 26 27 günde bi oluyorum adet hakkımızda hayırlısı olsun artık
inşallah canım bak resmini koyuyorum çok belli değil resimde ama
bide yarın yaparım sabah idrarıyla bunlar beklemeden yaptım
kızlar bakın pek belli değil ama
inşallah canım korku var şuan içimde ama hayırlısı olsun yarında bi test yapayımda sonra oda çıkarsa dra giderim zaten kan testini yapar hem hemde muayene olurum ..çık sen yat kuzum dinlenyeşilcim baya baya çizgi var,benim ilk yaptığım testte bu kadar bile belli değildi
inşallah sonuna kadar devam eden sağlıklı bi hamileliğin olur canım
ben şimdi kalkıyorum,yoruldum artık pc başında
aay hayırlı olsun canım benim yaa çok sevindiimkız ben senden 3 gün önce adet olmuşum e yapsam belkim benimde çıkar ozaman yaa ay kocişe diyimde sabah gelirken bana gebelik testi alsın ama yaa süpyizi kaçcak ondan isteyincede of yaa yok ben bekleyim en iyisi bikaç gün daha çatlayacam meraktan ama naapalım :18: ay hadi hayırlı olsun topiğimize bi hamiş daha kaltıldı silik milik ikinci çizgiyi gördün ya sen ona bak hamişsin işte hamiiş yarınki testten sonra git bide kan testi yaptır canım bhcg değerlerinede baktır bakalım oooleey oooleeey yeşilim hamiş kızlaar bi hamişimiz daha olduu
kuzummmmm hamilesinnnnn
tebrik ederimmm cnm allah tamamına erdirsinnnn cnm ya çok sewindim wallaaa
batın kaç bebeğimmm belirtilerin warmıydı da yaptın bu testleriii
inşallah canım korku var şuan içimde ama hayırlısı olsun yarında bi test yapayımda sonra oda çıkarsa dra giderim zaten kan testini yapar hem hemde muayene olurum ..çık sen yat kuzum dinlen
sağol canım yarında bi test yapayımda kesin olsun :)
kıs sen yap çıkar kocişini bekleme git al eczaneden
inşallah hamişsinidr canım benim bu aydan ümidim yoktu demekki düşünmezsen olacakmı diye oluyomuş hakkımızda hayırlısı olsun
sağol tatlım valla en büyük belirtim kasıklarımdaki ağrı göğsümde ağrıyordu bi 10 gün öncesinden beri
benim ilkindede kasıklarım çok ağrımıştı bide bu kasık ağrısıda 10 gündür var bende tansiyonumda düşüyordu acıkınca
ama bi dra gideyimde öyle emin olacamdarısı sizlere olur inşallah canım batım yarın canım daha
ay inşallah canım yaa evet düşünmeyecen canım tabi düşündükçe olmuyo bebiş bu ay bende önemsemediydim açıkçası iki günde bi yapalım falan diyeekız çıkamam şimdi dışarı nöbetç, eczane nerde bilmiyom aradım kocişi sabah gelirken al diye zaten sabah yapmak lazım ya asıl hadi hakkımızda hayırlısı çok sevindim canım senin adına hamişsin işte canım kuşkulandırma kendinii
aceleci karı seni benide heveslendirdin bende yapcam yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?