iyim tatlı sen nasılsınnnn
selam canım,ben de bi buraya bakıyorum,bi mutfağı topluyorum derken,bitti toplama işim
sıra çay keyfinde,demlenmesini bekliyorum
offff binada biri de hamsi yapmış,çok pis kokuyo,evde pişse bu kadar kötü kokmaz yani
meraba nazemir abla hoş geldin sende kızlar sizin için bir tarif paylaştım umarım yapar ve beğenirsiniz ki yaparsanız beğenceğinize eminimkselcim kocişine yap mutlaka madem tatlı hastası oturu yer heralde koca pastayı benim tatlı pek sevmeyen kocişim bile 1 dilimi yiyebildiğine göre seninki hepiciini yer sanada bırakmaz hafif oluyo üstelik rahatlıkla yenebilir kekinide suyla yaptığımız için yumuşacık oluyor
aay bende hiç sevmem balık kokusunu soğanlı sarımsaklı salçalı baharatlı soslayıp biraz bekletip sonrada onu mısır ununa batırıp kızarmış halini çok severim ama kokusu yüzünden yapamıyom yaa fenaa siniyo üstüne insanın yapıp yiyip hemen duş almak lazım sonrahazır yapılmışını bayıla bayıla yerim ama helede bu deniz balığıysa ay canım çektii bi ara yapem bari elimede eldiven giyerim artıkın ıyy iğrenç kokar yoksa böööğ
kızlar ben dayanamayıp test yaptım benim bat yarındı ama kasık ağrılarımdan şüphelenerek test yaptım azönce silik çizgi çıktı :44:
yarın sabah ilk idrarlada yaparım bakalım sizce hamiş olabilirmiyim 2 farklı test yaptım buarada ama sabah idrarıyla yapmadım ikiside silik :44:
kızlar bakın pek belli değil ama
benim bile 6 gün geçtiğinde böyle çıkmıştı ikinci çizgi hadi inşallah hamilesin tabi bide kan testide yapta garanti olsunvalla içim bi hoş oldu
yok kıs şimdi çık dimedim zaten sabah alırsın didim
sen benden öncede olmuşsun canım senin kaç günde bi oluyor adetin senin geçmiş oluyor günün sanki hadi hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallahhh
yap kıs sende inşallah hamişsindir birlikte doğururuz
şaka bi yana önceki kaybımdan dolayı endişeliyim canım:18::26:
iyiyim canım yeğen vardı fazla giremedim akşamda mutfaktan çıkamadım
bende mutfağı toparladım yarınada bişeyler hazırladım eşim izinlide mutfakta fazla vakit geçirmiyim diye bu akşamdan bişeyler hazırladım anca bitti işim
balık kendin yapınca öyle gelmiyoda başkası yapınca kokusu hiç çekilmiyo
ALLAH tan çok fazla hamur işi sevmiyorum yoksa senin yüzünden eski kiloma ulaşacam geçecem hatta
bende çok severim balık önceden yok kokuyordu üstüme siniyor diye yapmazdım fazla
ama şimdi haftada iki gün yapsam bıkmam hele birde hazır yemeğe gittinmi hiç bıkmam
benim bile 6 gün geçtiğinde böyle çıkmıştı ikinci çizgi hadi inşallah hamilesin tabi bide kan testide yapta garanti olsunvalla içim bi hoş oldu
ay evet ne güsel olurdu bende hamiş olsam nerdeyse aynı olcaklar günü gününe beraber büyütürdük topikte artıkınistedim kocişten al didim sabah gelirken alsın işi ne ay olduğunda bende kaybedecem diye çok korkuyom yaa pko var ya bendede düşük riski yüksek oluyomuş pkoluların çok tırsıyom ben kürtajdan falan :18: neyse nasılsa daha hamiş diilim korkmam içinde bi sebep yok bende öle 28-30 günde bi oluyom işte du adet tarihlerimi yaziim hattaa
HENÜZ GELMEDİ (Klomen)
7-11 Ocak (Progesteron)
11-15 aralık(progesteron)
11-15 kasım (progesteron)
18-22 ekim (progesteron)
21-25 eylül
30ağustos-2eylül
11-14 ağustos
5-10 temmuz
5-9 haziran
böle işte canım ben az ve sık adet olurdum sonra progesteron kullanınca düzeldide 28-30 günde bir oldum bu ayda klomen kullandım işte adetim gelmesi lazım bu aralar
ay evet ne güsel olurdu bende hamiş olsam nerdeyse aynı olcaklar günü gününe beraber büyütürdük topikte artıkınistedim kocişten al didim sabah gelirken alsın işi ne ay olduğunda bende kaybedecem diye çok korkuyom yaa pko var ya bendede düşük riski yüksek oluyomuş pkoluların çok tırsıyom ben kürtajdan falan :18: neyse nasılsa daha hamiş diilim korkmam içinde bi sebep yok bende öle 28-30 günde bi oluyom işte du adet tarihlerimi yaziim hattaa
HENÜZ GELMEDİ (Klomen)
7-11 Ocak (Progesteron)
11-15 aralık(progesteron)
11-15 kasım (progesteron)
18-22 ekim (progesteron)
21-25 eylül
30ağustos-2eylül
11-14 ağustos
5-10 temmuz
5-9 haziran
böle işte canım ben az ve sık adet olurdum sonra progesteron kullanınca düzeldide 28-30 günde bir oldum bu ayda klomen kullandım işte adetim gelmesi lazım bu aralar
aa hamur işi sevilmezmi yaavalla ben bayılırım
yesilim yesiliimmmm son sayfayi okudum.gecmisi okumadim hamilemisinnnnn oleyyy yupppiiii....)) sut buhari ise yaradimi ne ayyy hadi sabah hemen yap testi yaz burayaaa...kizlar nasilsiniz buaradaa..
yesilim yesiliimmmm son sayfayi okudum.gecmisi okumadim hamilemisinnnnn oleyyy yupppiiii....)) sut buhari ise yaradimi ne ayyy hadi sabah hemen yap testi yaz burayaaa...kizlar nasilsiniz buaradaa..
meraba nazemir abla hoş geldin sende kızlar sizin için bir tarif paylaştım umarım yapar ve beğenirsiniz ki yaparsanız beğenceğinize eminimkselcim kocişine yap mutlaka madem tatlı hastası oturu yer heralde koca pastayı benim tatlı pek sevmeyen kocişim bile 1 dilimi yiyebildiğine göre seninki hepiciini yer sanada bırakmaz hafif oluyo üstelik rahatlıkla yenebilir kekinide suyla yaptığımız için yumuşacık oluyor
anam kızlar neler okuyorumm
hamişlermi var yoksa????
vallaha ne güzel olur hee
hadi bakem teker teker hamiş olalım 2012 bizi boş geçmesinn
amin inşallah ben bu seneden çok umutluyum
severimde eskisi kadar değil önceden hamurişi yaptımmı bitene kadar kedi gibi mutfakta gezinirdim sonra 64 çıkınca birazcık dikkat ettim 60 indim sonra dr da 10 kilo daha ver diyince yediklerime dikkat ettim evde misafir gelmedikçe hamurişleri yapmadım misafir gelince yaptım giderken fazlasını verdim bana kalmasın diye artık alıştım çok canım istemiyor ama iyi böyle
hadi senden de bekliyoruz bu ay bi atraksiyon
evet serayım ya inşallah yarında bi test yapayımda :18:
kıs aklıma geldi valla pınarda öyle kalmıştı bak bide olacakmı diye düşünmeyince oluyr heralde
yazcam canım merak etme inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
ozaman bir iki gün daha bekle test yapmak için inşallah olmazsın
ya nazom bana salak diyebilirsin ama ben sana bişi daha sorucem,
bu hayıta adet bitince hemen mi başlıyoz
ben bugün banyo yaptım yarın başlıyımmı?
bide ay boyunca içicem dimi?
ben test yaptım kuzum silik çizgi çıktı bakalım yarında yapacam hayırlısı olsun inşallah hepimiz kısa zamanda kavuşruz bebeklerimizeanam kızlar neler okuyorumm
hamişlermi var yoksa????
vallaha ne güzel olur hee
hadi bakem teker teker hamiş olalım 2012 bizi boş geçmesinn
sanırım hamişim ama yarın bi test yapayımda emin olayım hayırlısıyeşil hamilemisin gızzzz. çok sevindim kız. hadi hayırlısı
slm hatunlar .
eroş dün gece habersiz kaçmışın annem
ben bi geçmişe bakim geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?