Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyim tatlı sen nasılsınnnn

iyiyim canım yeğen vardı fazla giremedim akşamda mutfaktan çıkamadım

bende mutfağı toparladım yarınada bişeyler hazırladım eşim izinlide mutfakta fazla vakit geçirmiyim diye bu akşamdan bişeyler hazırladım anca bitti işim
balık kendin yapınca öyle gelmiyoda başkası yapınca kokusu hiç çekilmiyo

ALLAH tan çok fazla hamur işi sevmiyorum yoksa senin yüzünden eski kiloma ulaşacam geçecem hatta

bende çok severim balık önceden yok kokuyordu üstüme siniyor diye yapmazdım fazla
ama şimdi haftada iki gün yapsam bıkmam hele birde hazır yemeğe gittinmi hiç bıkmam

kızlar bakın pek belli değil ama

benim bile 6 gün geçtiğinde böyle çıkmıştı ikinci çizgi hadi inşallah hamilesin tabi bide kan testide yapta garanti olsunvalla içim bi hoş oldu

ay evet ne güsel olurdu bende hamiş olsam nerdeyse aynı olcaklar günü gününe beraber büyütürdük topikte artıkın istedim kocişten al didim sabah gelirken alsın işi ne ay olduğunda bende kaybedecem diye çok korkuyom yaa pko var ya bendede düşük riski yüksek oluyomuş pkoluların çok tırsıyom ben kürtajdan falan :18: neyse nasılsa daha hamiş diilim korkmam içinde bi sebep yok bende öle 28-30 günde bi oluyom işte du adet tarihlerimi yaziim hattaa
HENÜZ GELMEDİ (Klomen)
7-11 Ocak (Progesteron)
11-15 aralık(progesteron)
11-15 kasım (progesteron)
18-22 ekim (progesteron)
21-25 eylül
30ağustos-2eylül
11-14 ağustos
5-10 temmuz
5-9 haziran
böle işte canım ben az ve sık adet olurdum sonra progesteron kullanınca düzeldide 28-30 günde bir oldum bu ayda klomen kullandım işte adetim gelmesi lazım bu aralar

aa hamur işi sevilmezmi yaa valla ben bayılırım

yesilim yesiliimmmm son sayfayi okudum.gecmisi okumadim hamilemisinnnnn oleyyy yupppiiii....)) sut buhari ise yaradimi ne ayyy hadi sabah hemen yap testi yaz burayaaa...kizlar nasilsiniz buaradaa..

ozaman bir iki gün daha bekle test yapmak için inşallah olmazsın

canım sabah ikimizde güzel haberleri veririz inşallah düzene girmişe benziyor seninde adetin
korkma sende inşallah bişey olmaz Allaha emanetiz
sende varmı kuzum belirti kasık ağrısı çokmu? senin geçmiş bile sanki batın hiç gecikme oluyormuydu?

anam kızlar neler okuyorumm
hamişlermi var yoksa????
vallaha ne güzel olur hee
hadi bakem teker teker hamiş olalım 2012 bizi boş geçmesinn

aa hamur işi sevilmezmi yaa valla ben bayılırım

severimde eskisi kadar değil önceden hamurişi yaptımmı bitene kadar kedi gibi mutfakta gezinirdim sonra 64 çıkınca birazcık dikkat ettim 60 indim sonra dr da 10 kilo daha ver diyince yediklerime dikkat ettim evde misafir gelmedikçe hamurişleri yapmadım misafir gelince yaptım giderken fazlasını verdim bana kalmasın diye artık alıştım çok canım istemiyor ama iyi böyle

yesilim yesiliimmmm son sayfayi okudum.gecmisi okumadim hamilemisinnnnn oleyyy yupppiiii....)) sut buhari ise yaradimi ne ayyy hadi sabah hemen yap testi yaz burayaaa...kizlar nasilsiniz buaradaa..

hadi senden de bekliyoruz bu ay bi atraksiyon

evet serayım ya inşallah yarında bi test yapayımda :18:
kıs aklıma geldi valla pınarda öyle kalmıştı bak bide olacakmı diye düşünmeyince oluyr heralde
yazcam canım merak etme inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda

saol canım aldım tarifi teşekkür ederim

slm hatunlar .
eroş dün gece habersiz kaçmışın annem

ben bi geçmişe bakim geliyom

insallahhh kizlarrr..beni ruyasinda 3 kisi gormus annemde ikiz gormusss..bole duyup fazladaa umutlanmak istemiom walla uzulurum sonra...yesilim kafaya takmamak harbiden onemli...o en buyuk vesile olmustur bencee cok sevindimmm:)))

ya nazom bana salak diyebilirsin ama ben sana bişi daha sorucem,
bu hayıta adet bitince hemen mi başlıyoz
ben bugün banyo yaptım yarın başlıyımmı?
bide ay boyunca içicem dimi?

yok canım salaklık falan ben ne kadar çok araştırdım tekrar tekrar okudum ben adet bitince başlıyorum adet olana kadar içiyorum hamile kalsanda zararı yokmuş hatta hamileyken bile içiliyormuş ben öyle okudum ama adetliyken içmek çok fazla kanamaya yol açtığı için içilmemesi gerekiyormuş

anam kızlar neler okuyorumm
hamişlermi var yoksa????
vallaha ne güzel olur hee
hadi bakem teker teker hamiş olalım 2012 bizi boş geçmesinn
ben test yaptım kuzum silik çizgi çıktı bakalım yarında yapacam hayırlısı olsun inşallah hepimiz kısa zamanda kavuşruz bebeklerimize
yeşil hamilemisin gızzzz. çok sevindim kız. hadi hayırlısı
sanırım hamişim ama yarın bi test yapayımda emin olayım hayırlısı
slm hatunlar .
eroş dün gece habersiz kaçmışın annem

ben bi geçmişe bakim geliyom

bak bak neler var geçmişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…