slm hatunlar .
eroş dün gece habersiz kaçmışın annem
ben bi geçmişe bakim geliyom
cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin bi süredir yoktun zaten aklıma gelmiştin.başak slm ben çok kötüyüm salı günü kızılayda üst geçitten geçerken merdivenlerden yuvarlandım ALLAH tan bebişime bişey olmadıama bacaklarım mosmor ambulansla hastaneye kaldırıldım sırtım felaket ağrıyo 1 haftadır işede gitmiyorum.hala canım acıyo.
hadi hayırlı olsuuuuunnnnben test yaptım kuzum silik çizgi çıktı bakalım yarında yapacam hayırlısı olsun inşallah hepimiz kısa zamanda kavuşruz bebeklerimize
sanırım hamişim ama yarın bi test yapayımda emin olayım hayırlısı
bak bak neler var geçmişte
hadi tertemisss ol da gel :) görüşürüzzzzslmmm dumancimmm...ben bi banyo yapip geliceem kizlarrr..gorusuruzzz
hamileyken içilmiyo nazemir sakınnyok canım salaklık falan ben ne kadar çok araştırdım tekrar tekrar okudum ben adet bitince başlıyorum adet olana kadar içiyorum hamile kalsanda zararı yokmuş hatta hamileyken bile içiliyormuş ben öyle okudum ama adetliyken içmek çok fazla kanamaya yol açtığı için içilmemesi gerekiyormuş
selaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
inşallah canım rüyaları çıkar :) evet canım olacakmı diye düşünmemek gerekiyomuş gerçekten demekkiinsallahhh kizlarrr..beni ruyasinda 3 kisi gormus annemde ikiz gormusss..bole duyup fazladaa umutlanmak istemiom walla uzulurum sonra...yesilim kafaya takmamak harbiden onemli...o en buyuk vesile olmustur benceecok sevindimmm:)))
ay inşallah bakalım hayırlısı neyse o olsunyaa ama yeşil yapmıış ben niye yapmıyooom üstelik o benden 3 gün sonra adet olmuştuu benimde çıkması lazım varsaa
hoşbuldumm... hayırdır kızlar ne içiyosunuz??hamileyken içilmiyo nazemir sakınn
söktürücü özelliği var aman dikkat
bak ben özellikle bunun için araştırdım adet günü yaklaşınca gebelik belirtisi varsa içilmemelidir yazıyo bi çok yerde
ama kullanan birinden bilgi alıyım dedimm ondan sordum
bide sen adet düzensizliği içinmi içiyon gebe kalmak içinmi?
hoşgeldinnn
slm hatunlar .
eroş dün gece habersiz kaçmışın annem
ben bi geçmişe bakim geliyom
selaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
çok üzgünüm yarın iş varrrdumancım nasılsın tatlım
inşallah canım rüyaları çıkar :) evet canım olacakmı diye düşünmemek gerekiyomuş gerçekten demekki
senin bat ne zaman canım varmı herhangi bi his sende?
yap kuzum yap için rahat eder hem
ahh cnm bilirim o pskolojiyi. pazar akşamları afakanlar basar. bence çıkmalısın iştnçok üzgünüm yarın iş varrrsen nslsn????
aaaa kız işten niye çıkartıyosun beni şimdi:)) valla çok berbat bi psikoloji moral bozukluğu filan kötü oluyorum pazar günü 5 ten sonraa...ahh cnm bilirim o pskolojiyi. pazar akşamları afakanlar basar. bence çıkmalısın iştn
canım sanırım hamileyim yarında bi test yapayımda sabah emin olayım :44:yav geçmişi bıraktım valla dayanadım yeşilim hamile misin kız:130::130::130::130::130:
başka kim var çabuk sööleyin
sağol canım aminnnnhadi hayırlı olsuuuuunnnnAllah tamamına erdirsin canım.
9 subat cnmm.goguslerimde hafif agri var.bide gaz var karnimdan acaip sesler gelio..annem ruya gormez fazla goruncede cikio genelde ama insallah cikarr...ben bici bici yapcam gelirim yine oki..
ahh cnm bilirim o pskolojiyi. pazar akşamları afakanlar basar. bence çıkmalısın iştn
hamileyken içilmiyo nazemir sakınn
söktürücü özelliği var aman dikkat
bak ben özellikle bunun için araştırdım adet günü yaklaşınca gebelik belirtisi varsa içilmemelidir yazıyo bi çok yerde
ama kullanan birinden bilgi alıyım dedimm ondan sordum
bide sen adet düzensizliği içinmi içiyon gebe kalmak içinmi?
hoşgeldinnn
ya neden kimse bana cvp vermiyo bir daha da gelmiycem bu topike ne biçim topik burasııııı hiç sevmedim burayı bi daha beni aramayın. çok kırıldım çok küstüm.
hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?