Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm hatunlar .
eroş dün gece habersiz kaçmışın annem

ben bi geçmişe bakim geliyom

kız telefonum susmadı konuşurken pc nin şarjı bitmiş kapanmış pc bi dahada üşedim açmadım mutfakta işim vardı onu halledip yattımm
bak bak 2-3 hamile geliyo yakındaaaaa
topiğimiz maşallah 2012 ye bereketli girdi
hadi bakalım inşallah 2013 ocakta son hamişimiz doğum yapar ve biz burdan bebek resimlerini gösteririzzz birbirimizee

cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin bi süredir yoktun zaten aklıma gelmiştin.
Allahtan bebekte bişi yok inşallah sorun olmaz

hadi hayırlı olsuuuuunnnnAllah tamamına erdirsin canım.

yav geçmişi bıraktım valla dayanadım yeşilim hamile misin kız:130::130::130::130::130:

başka kim var çabuk sööleyin

hamileyken içilmiyo nazemir sakınn
söktürücü özelliği var aman dikkat
bak ben özellikle bunun için araştırdım adet günü yaklaşınca gebelik belirtisi varsa içilmemelidir yazıyo bi çok yerde
ama kullanan birinden bilgi alıyım dedimm ondan sordum
bide sen adet düzensizliği içinmi içiyon gebe kalmak içinmi?
selaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldinnn

insallahhh kizlarrr..beni ruyasinda 3 kisi gormus annemde ikiz gormusss..bole duyup fazladaa umutlanmak istemiom walla uzulurum sonra...yesilim kafaya takmamak harbiden onemli...o en buyuk vesile olmustur bencee cok sevindimmm:)))
inşallah canım rüyaları çıkar :) evet canım olacakmı diye düşünmemek gerekiyomuş gerçekten demekki
senin bat ne zaman canım varmı herhangi bi his sende?
ay inşallah bakalım hayırlısı neyse o olsun yaa ama yeşil yapmıış ben niye yapmıyooom üstelik o benden 3 gün sonra adet olmuştuu benimde çıkması lazım varsaa

yap kuzum yap için rahat eder hem

hoşbuldumm... hayırdır kızlar ne içiyosunuz??

inşallah canım rüyaları çıkar :) evet canım olacakmı diye düşünmemek gerekiyomuş gerçekten demekki
senin bat ne zaman canım varmı herhangi bi his sende?

yap kuzum yap için rahat eder hem

9 subat cnmm.goguslerimde hafif agri var.bide gaz var karnimdan acaip sesler gelio..annem ruya gormez fazla goruncede cikio genelde ama insallah cikarr...ben bici bici yapcam gelirim yine oki..

ya neden kimse bana cvp vermiyo bir daha da gelmiycem bu topike ne biçim topik burasııııı hiç sevmedim burayı bi daha beni aramayın. çok kırıldım çok küstüm.
hoşçakalın

yav geçmişi bıraktım valla dayanadım yeşilim hamile misin kız:130::130::130::130::130:

başka kim var çabuk sööleyin
canım sanırım hamileyim yarında bi test yapayımda sabah emin olayım :44:
hadi hayırlı olsuuuuunnnnAllah tamamına erdirsin canım.
sağol canım aminnnn
9 subat cnmm.goguslerimde hafif agri var.bide gaz var karnimdan acaip sesler gelio..annem ruya gormez fazla goruncede cikio genelde ama insallah cikarr...ben bici bici yapcam gelirim yine oki..

inşallah canım bu sütle maydonozmu işe yaradı yoksam :44: benimde göğüslerimde ağrı var bi 10 gündür gazda var lahana yedim o yaptı gaz sanıyodum

bende biyerde okudum bende içmiyordum adetime 1 hafta kala bırakıyordum sonra hamileykende içiliyormuş diye yazınca bu sefer hiç bırakmamıştım hata yapmışım demekki üstelik bu sefer adetimde bi tuhaf oldu parça parça acaba dedim bişey vardıda düştümü diye aklıma geldi ama inşallah bundan sonra iyi gelir
ben hamile kalmak için içiyorum hem fsh yüksek onada iyi geliyormuş benim adetlerim çok düzenlidir

ya neden kimse bana cvp vermiyo bir daha da gelmiycem bu topike ne biçim topik burasııııı hiç sevmedim burayı bi daha beni aramayın. çok kırıldım çok küstüm.
hoşçakalın

hayırrrr gidemezsinnnnnnnnnn
seni seviyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…