önemli diil canım istediğiniz zaman istediğiniz bi tarifi verebilirimsaol canım aldım tarifi teşekkür ederim
hahah ilahi yaa sende abartıyomuşun canım birascık az yap sende az yersin böyleceseverimde eskisi kadar değil önceden hamurişi yaptımmı bitene kadar kedi gibi mutfakta gezinirdim sonra 64 çıkınca birazcık dikkat ettim 60 indim sonra dr da 10 kilo daha ver diyince yediklerime dikkat ettim evde misafir gelmedikçe hamurişleri yapmadım misafir gelince yaptım giderken fazlasını verdim bana kalmasın diye artık alıştım çok canım istemiyor ama iyi böyle
hadi senden de bekliyoruz bu ay bi atraksiyon
slm hatunlar .
eroş dün gece habersiz kaçmışın annem
ben bi geçmişe bakim geliyom
çık kız niye çalışıyon ki zati boşuna bence bütün kadınlar bi gün ev hatunu olacakn ya da olmalıaaaa kız işten niye çıkartıyosun beni şimdi:)) valla çok berbat bi psikoloji moral bozukluğu filan kötü oluyorum pazar günü 5 ten sonraa...
canım sanırım hamileyim yarında bi test yapayımda sabah emin olayım :44:
cnm eşine sööledin mi
evet cnm aynenbaşak sen kararlısın herkesi çıkartıcan işten sen :))hepimiz evde oturak istiyom
başak sen kararlısın herkesi çıkartıcan işten sen :))
sağol tatlım çok anlşayışlısın pastaya bakmam gerekçok bakma canım ben sana özet geçerimyeşilim hamiş ikinci çizgiyi silikde olsa görmüş üstelik benden 3 gün sonra 10 ocakdı adet tarihi bende beklemedeyim gaza geldim bende yarın test yapcam bide süper bi yaş pasta tarifi verdim mutrlaka sende alıp yap canım süpper oluyoo
gittim gitti vallahayırrrr gidemezsinnnnnnnnnn
seni seviyoruzzz
evet nazo yaaa benm hayalim ya herkesinde hayali bu zannediyrmbaşak bir gün herkesi ev hanımı yapacak kararlı
çık kız niye çalışıyon ki zati boşuna bence bütün kadınlar bi gün ev hatunu olacakn ya da olmalı
ayyyyy sen ne kadar iyisin yaaaaa valla nasılda içimden geçenleri söylüyosun canuuuummmm,,,, bende isterim böyle evime adayım kendimi filan ama bebek olmasını bekliyorum cnm şimdilik biraz birikim zamanı bebeiş olsun sonra wuuuuuuu düşünmek bile mutlu ediyo beniiii:))canım sanırım hamileyim yarında bi test yapayımda sabah emin olayım :44:
cnm eşine sööledin mi
evet cnm aynenhepimiz evde oturak istiyom
sanırım başak beni gözüne kestirdi bu kezbaşak bir gün herkesi ev hanımı yapacak kararlı
başak bir gün herkesi ev hanımı yapacak kararlı
[
ayyyyy sen ne kadar iyisin yaaaaa valla nasılda içimden geçenleri söylüyosun canuuuummmm,,,, bende isterim böyle evime adayım kendimi filan ama bebek olmasını bekliyorum cnm şimdilik biraz birikim zamanı bebeiş olsun sonra wuuuuuuu düşünmek bile mutlu ediyo beniiii:))
sanırım başak beni gözüne kestirdi bu kez
evet bu hayat şartları işte napcan, özeldeki biçok bayan bu yüzden katlanıyodur bence zaten...ya ben razıyım ev hanımı olmaya ama şartlar elvermiyo işte.tek maaşla geçinmek zor. bide biz özel sektörde çalışıyoruz. işin garantiside yok yani. devlet memuru olsak en azından sürekli gelcek bi maaş olurdu. ama bizim öyle değil.
niye kuzum sigortan yokmuya ben razıyım ev hanımı olmaya ama şartlar elvermiyo işte.tek maaşla geçinmek zor. bide biz özel sektörde çalışıyoruz. işin garantiside yok yani. devlet memuru olsak en azından sürekli gelcek bi maaş olurdu. ama bizim öyle değil.
canım sanırım hamileyim yarında bi test yapayımda sabah emin olayım :44:
sağol canım aminnnn
inşallah canım bu sütle maydonozmu işe yaradı yoksam :44: benimde göğüslerimde ağrı var bi 10 gündür gazda var lahana yedim o yaptı gaz sanıyodum
hepinizi hamile bıkıp tek tek evinizde oturtcam sıra sana da geliyo tabii dumancım:130::130::130::130::130::130::130:
niye kuzum sigortan yokmu
aman dikkat et tatlım nolur nolmazbende biyerde okudum bende içmiyordum adetime 1 hafta kala bırakıyordum sonra hamileykende içiliyormuş diye yazınca bu sefer hiç bırakmamıştım hata yapmışım demekki üstelik bu sefer adetimde bi tuhaf oldu parça parça acaba dedim bişey vardıda düştümü diye aklıma geldi ama inşallah bundan sonra iyi gelir
ben hamile kalmak için içiyorum hem fsh yüksek onada iyi geliyormuş benim adetlerim çok düzenlidir
yeşilcim ya çok sevndm herşeyde bir hayır vardır demekki hayırlı zamanı şimdiymiş aahhhh ahhhhh
bengicim inşallah send en de alırız güzel haberi ne zmaan test yapıcan sen
çık kız niye çalışıyon ki zati boşuna bence bütün kadınlar bi gün ev hatunu olacakn ya da olmalı
cnm eşine sööledin mi
evet cnm aynenhepimiz evde oturak istiyom
gittim gitti valla
yeşilcim ya çok sevndm herşeyde bir hayır vardır demekki hayırlı zamanı şimdiymiş aahhhh ahhhhh
ya neden kimse bana cvp vermiyo bir daha da gelmiycem bu topike ne biçim topik burasııııı hiç sevmedim burayı bi daha beni aramayın. çok kırıldım çok küstüm.
hoşçakalın
evet nazo yaaa benm hayalim ya herkesinde hayali bu zannediyrm
ayyyyy sen ne kadar iyisin yaaaaa valla nasılda içimden geçenleri söylüyosun canuuuummmm,,,, bende isterim böyle evime adayım kendimi filan ama bebek olmasını bekliyorum cnm şimdilik biraz birikim zamanı bebeiş olsun sonra wuuuuuuu düşünmek bile mutlu ediyo beniiii:))
sanırım başak beni gözüne kestirdi bu kez
evet çalışan kimse gördümü dayanamyo
bak bak süper oluyo ve çokda hafif kekide ince oluyo onunsağol tatlım çok anlşayışlısın pastaya bakmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?