Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol canım aldım tarifi teşekkür ederim
önemli diil canım istediğiniz zaman istediğiniz bi tarifi verebilirim

hahah ilahi yaa sende abartıyomuşun canım birascık az yap sende az yersin böylece

slm hatunlar .
eroş dün gece habersiz kaçmışın annem

ben bi geçmişe bakim geliyom

çok bakma canım ben sana özet geçerim yeşilim hamiş ikinci çizgiyi silikde olsa görmüş üstelik benden 3 gün sonra 10 ocakdı adet tarihi bende beklemedeyim gaza geldim bende yarın test yapcam bide süper bi yaş pasta tarifi verdim mutrlaka sende alıp yap canım süpper oluyoo

aaaa kız işten niye çıkartıyosun beni şimdi:)) valla çok berbat bi psikoloji moral bozukluğu filan kötü oluyorum pazar günü 5 ten sonraa...
çık kız niye çalışıyon ki zati boşuna bence bütün kadınlar bi gün ev hatunu olacakn ya da olmalı

sağol tatlım çok anlşayışlısın pastaya bakmam gerek

yeşilcim ya çok sevndm herşeyde bir hayır vardır demekki hayırlı zamanı şimdiymiş aahhhh ahhhhh

bengicim inşallah send en de alırız güzel haberi ne zmaan test yapıcan sen

başak bir gün herkesi ev hanımı yapacak kararlı

ya ben razıyım ev hanımı olmaya ama şartlar elvermiyo işte.tek maaşla geçinmek zor. bide biz özel sektörde çalışıyoruz. işin garantiside yok yani. devlet memuru olsak en azından sürekli gelcek bi maaş olurdu. ama bizim öyle değil.

hepinizi hamile bıkıp tek tek evinizde oturtcam sıra sana da geliyo tabii dumancım:130::130::130::130::130::130::130:

evet bu hayat şartları işte napcan, özeldeki biçok bayan bu yüzden katlanıyodur bence zaten...

niye kuzum sigortan yokmu

kuzu sen süt buharımı yaptıydıın hmm omu işe yaradı acabaa aman canım o ne yarıycak olavağı varmıştır

aman dikkat et tatlım nolur nolmaz
olacağı tutar ,riske atmayalım
yeşilcim ya çok sevndm herşeyde bir hayır vardır demekki hayırlı zamanı şimdiymiş aahhhh ahhhhh

başak biz ne zaman yazacağız bööle hberleri annem yaaaa

kızlar evim yeni eşya kokuyo ne güzel yaa ben yeni eşya kokusunu çok severim de
miss gibi süpürüp siliyom parlıyo heryercikler

çık kız niye çalışıyon ki zati boşuna bence bütün kadınlar bi gün ev hatunu olacakn ya da olmalı

cnm eşine sööledin mi

evet cnm aynenhepimiz evde oturak istiyom

gittim gitti valla

söyledim mecburen canım testi o aldı kasıklarım çok ağrıyor deyince beraber yaptık yani süprizi kaçta ama napalım sağlık olsun
evet canım düşünmeyince oluyor demekki :)
hayırlısı olsun bi yarında yapayım içim rahat etsinde
bengisuda test yapacak yarın sabah elele vercez inşallah güzel haberleri
sonrada sizlerrr inşallahhhhh

kıslar size bişi sorcam ama gülmek yok güleni keserim

bu nickimizin altındaki kalpleri bizmi yapıyoruz yoksam kk adminleri bizim performansımıza ve medeni davranışlarımıza göre mi koyuyor.
eğer öyleyse bende 5tane var sanırım hepinizden medeniyim

ya neden kimse bana cvp vermiyo bir daha da gelmiycem bu topike ne biçim topik burasııııı hiç sevmedim burayı bi daha beni aramayın. çok kırıldım çok küstüm.
hoşçakalın

cevap verdikya iyi oku senin bugün naz yapasın var heralde sen gelmezsen hiç kimse gelmez buraya

evet nazo yaaa benm hayalim ya herkesinde hayali bu zannediyrm

senin hayalini yaşıyorum ben

sağol tatlım çok anlşayışlısın pastaya bakmam gerek
bak bak süper oluyo ve çokda hafif kekide ince oluyo onun

kocişe dedim arkadaşta çıkmış bendede çıkar varsa sabah al getir yapcem dedim güüyaa hamişsemde kocişe söylemeyip 14 şubatta diyecektiim yaa üf süypyizi kaçcak hamişseem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…