kıslar size bişi sorcam ama gülmek yok güleni keserim
bu nickimizin altındaki kalpleri bizmi yapıyoruz yoksam kk adminleri bizim performansımıza ve medeni davranışlarımıza göre mi koyuyor.
eğer öyleyse bende 5tane var sanırım hepinizden medeniyim
:))))))))))))kıslar size bişi sorcam ama gülmek yok güleni keserim
bu nickimizin altındaki kalpleri bizmi yapıyoruz yoksam kk adminleri bizim performansımıza ve medeni davranışlarımıza göre mi koyuyor.
cevap verdikya iyi oku senin bugün naz yapasın var heralde sen gelmezsen hiç kimse gelmez buraya
senin hayalini yaşıyorum ben
ben işimden soğumadan yavaştan kaçayım o zamanevet çalışan kimse gördümü dayanamyo
iyi geceler hanımlarrrr...kendinize iyi bakınnn
söyledim mecburen canım testi o aldı kasıklarım çok ağrıyor deyince beraber yaptık yani süprizi kaçta ama napalım sağlık olsun
evet canım düşünmeyince oluyor demekki :)
hayırlısı olsun bi yarında yapayım içim rahat etsinde
bengisuda test yapacak yarın sabah elele vercez inşallah güzel haberleri
sonrada sizlerrr inşallahhhhh
bahane arama hatun sende işte iş başka bildiği yok karının.sigortam tabiki de var. ama işin garantisi yok ki. özel sektör işte napçen. gerçi beni 13 yıldan beri aynı işteyim.pek bi riski yok benim için ama yinede özel işte
ne güzel kanka bende bööle olcam inşallah güle güle oturun kocanla güle oynaya çocuk yapın o evde.aman dikkat et tatlım nolur nolmaz
olacağı tutar ,riske atmayalım
başak biz ne zaman yazacağız bööle hberleri annem yaaaa
kızlar evim yeni eşya kokuyo ne güzel yaa ben yeni eşya kokusunu çok severim de
miss gibi süpürüp siliyom parlıyo heryercikler
cnm olsun süprüz müprüz çok önemli değil. tatlım bak ne güzel zmaanda geldi kızın.söyledim mecburen canım testi o aldı kasıklarım çok ağrıyor deyince beraber yaptık yani süprizi kaçta ama napalım sağlık olsun
evet canım düşünmeyince oluyor demekki :)
hayırlısı olsun bi yarında yapayım içim rahat etsinde
bengisuda test yapacak yarın sabah elele vercez inşallah güzel haberleri
sonrada sizlerrr inşallahhhhh
hadi iyi gecelerrrrrr.........:))))))))))))kopardın beniiiii varyaaaaa
ben işimden soğumadan yavaştan kaçayım o zaman
o zaman ben hanzonun tekiyim canım bende 2 tane var :))
kuzu sen süt buharımı yaptıydıınhmm omu işe yaradı acabaa aman canım o ne yarıycak olavağı varmıştır
bahane arama hatun sende işte iş başka bildiği yok karının.
herkes sırtını devletemi dayıyo sanki
ne güzel kanka bende bööle olcam inşallah güle güle oturun kocanla güle oynayan çocuk yapın o evde.
valla biz ne zaman vrcez bu haberi bilmiyom. nazo çok umutulu bu seneden.
bana öyle bi umut gelmiyo şu an sende varmı içine doğan bişiler:44::44:
.
bak bak süper oluyo ve çokda hafif kekide ince oluyo onun
kocişe dedim arkadaşta çıkmış bendede çıkar varsa sabah al getir yapcem dedimgüüyaa hamişsemde kocişe söylemeyip 14 şubatta diyecektiim yaa üf süypyizi kaçcak hamişseem
vallaa ben bişiicik yapmadım kalp malp bence bunlar üyelik zamanıyla ve burada geçirilen zamanla falan alakalı olsa gerek demek en çok sen aylaklık yapıyon burdaane kadardır üyesinki sen? ben evlendikten sonra düştüm buraya sıkıntıdan olduydu Allah kurtarasın bizi bacılar
evet canım pınardan duyduydum bi kere yaptım artık omu vesilemi oldu olacağımı vardı bilmem kısmet tatlım
ayyy bengisu heycanlandım kıs inşallah hamişsindir
olsun kaçmaz aklını kullan hamile değilmişim dersin.bak bak süper oluyo ve çokda hafif kekide ince oluyo onun
kocişe dedim arkadaşta çıkmış bendede çıkar varsa sabah al getir yapcem dedimgüüyaa hamişsemde kocişe söylemeyip 14 şubatta diyecektiim yaa üf süypyizi kaçcak hamişseem
deli karıcevap verdikya iyi oku senin bugün naz yapasın var heralde sen gelmezsen hiç kimse gelmez buraya
senin hayalini yaşıyorum ben
evet çalışan kimse gördümü dayanamyo
cnm olsun süprüz müprüz çok önemli değil. tatlım bak ne güzel zmaanda geldi kızın.
kızın olcak haaa haberin olsun.
yarında kesin haberleri verin bize.
ha bu arada yarın kesin sonucu bari eşine söölerken kandır onu negatif çıktı de.
inşallah kankam ya allah nasip etsin en kısa zamanda
ohh senin ev tamamen yeni kokucekkk benim sadece salon ve oturma odam kokuyo koltuklardan dolayııı
ben hep güle oynaya yapıyomda ortada çocuk yok neden anlamdım:44:
bende umutluyum ama kndim için değil nedense
sanki herkes hamiş olcek ben kalıcakmışım gibi geliyooo
vallaa ben bişiicik yapmadım kalp malp bence bunlar üyelik zamanıyla ve burada geçirilen zamanla falan alakalı olsa gerek demek en çok sen aylaklık yapıyon burdaane kadardır üyesinki sen? ben evlendikten sonra düştüm buraya sıkıntıdan olduydu Allah kurtarasın bizi bacılar
olsun kaçmaz aklını kullan hamile değilmişim dersin.
14 şubatta da söölersin
deli karı
aaaaaaa cazgır mahalle karısına bak sen senden medeni olması mümkün diil annem uğraşma zati
kız tospa o kalpler mesaj sayına göre veriliyo aktifliğine göre yanii
sen medeniysen zaten ben medeni olmak istememmmmmmmm
bence de kuzucum kaç sen yoksam yarın işe gitmiycen:))))))))))))kopardın beniiiii varyaaaaa
ben işimden soğumadan yavaştan kaçayım o zaman
o zaman ben hanzonun tekiyim canım bende 2 tane var :))
okii tatlım :128::128::128::128::128::128::128::128::128:alıştık çifter çifter hamile haberi almaya hadi inşallah
canım mesaj sayısına göre artıyor ama en fazla beş tane oluyor
bencil egoist kıskançcıks cıks kız bakma sen o tospaya o kendini bişi sanıyo medeniymiş hıh
o medeniyse artık.......yanmışızda haberimiz yokk
14 şubata kadar nasıl bekleyecen zaten dayanamaz söylerdin
bende tüp bebek dr na başladığım gün üye oldum buraya
hadi ya ne tesadüf bana da ööle geliyo.inşallah kankam ya allah nasip etsin en kısa zamanda
ohh senin ev tamamen yeni kokucekkk benim sadece salon ve oturma odam kokuyo koltuklardan dolayııı
ben hep güle oynaya yapıyomda ortada çocuk yok neden anlamdım:44:
bende umutluyum ama kndim için değil nedense
sanki herkes hamiş olcek ben kalıcakmışım gibi geliyooo
inşallah hamişsindir caım yaaa elinden çekmeyim sonra korktum:18:kız benide heyecanlandırdın iyice umutlandım valla hamiş diilsem elimden çekeceğin var haa
tatlımm tarifini defterime yazdım walla :>) günüm war ozaman yapıcam hem doğum günüm için de yaparım
tşklerr...
kızlar napıyorsunuzz
ya benim bata 6 gün war daha bende heweslendim test yapsam çıkmaz warsa bile diilmi kuzularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?