Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım
daha yapma olsa bile çıkmaz gününü bekle

kandır tabii biraz adrenalin olsun
adam ayyyy nasıl üzülür kızzzzz.
birlikte mi gitçeksiniz test yapmaya.

profilimdede yazıyor sağdada yazıyor ne zaman üye olduğumuz hem ben kk öyle tanıştım demek istedim
bende evde hep minoset bulundururum dr başka içme dedi sende bulundur evde

olsun kaçmaz aklını kullan hamile değilmişim dersin.
14 şubatta da söölersin

deli karı
bende onu düşünüyom ama tuıtamam len ben içimdee hem erken söylersem belkim 14 şubatta istediğim bişiileri yaptırabilirim kocişe diye düşünüyom bi yandanda

yok kız o şimdi çıkmaz idrarda kan testinde çıkar anca şimdik hep bu yeşilin yüzünden yaa bizide gaza getirdii bende istiyom bebiş yaa ühüüü hamiş olmayım bii sana sorarım ben yeşil elimden çekeceğin var

benim hiç biyer yeni kokmuyor onada şükür et
hem neden umutsuz konuşuyon hiç yakışmıyo ben olsam umutsuz hadi bukadar seneden ve yaşımdan dolayı ama senin yaşında genç yok umutsuz olmak
ne bileyimm içimden öle geldi bi anda başa sorunca
bide etrafım bebek dolu geçen yıl evlenen gelin bile bebeğiyle geziyo ben bekliyomm
umudumu rafa kaldırdım bi sürelikk,
bide ne düşünüyom yanlışsam söyleyin
beni görünce bebeği hemen elime tutuşturuyolar sen bak sen sev gibi
acaba hasretimi mi anlıyolarr da azıcık dinsin diye yardımcı olmaya çalışıyolar,
olsun kıskanıp nispet yapmıyolar sağolsunlar buda bi iyilik dimi?
kız mood hoşgeldinnnnnn
at eşek inek falan diyeydin vurmuşun yerden yere o ne kızım bi anda saldırdın üzerime aaaaaaaa:26:
vah vah demiyonki '' ben boş karıyım bütün gün burda lak lak yapıyom,kk da rütbelrndim o yüzden''
kk gitme diyomuşşş hıh

kandır tabii biraz adrenalin olsun
adam ayyyy nasıl üzülür kızzzzz.
birlikte mi gitçeksiniz test yapmaya.

üzülür gerçekten bakalım o test alıp bırakacak eve eğer beklemezse işe giderse kandırırım beklerse testin başında bekliyor zatennn kandıramam gibi

bende onu düşünüyom ama tuıtamam len ben içimdee hem erken söylersem belkim 14 şubatta istediğim bişiileri yaptırabilirim kocişe diye düşünüyom bi yandanda
ben çok sabırlı bi karıyım biliyomusun ben sabrederdim.
bence ona en güzel hediye olur du
biraz da ööle oluyo tabii baksana en çok mesaj yazan çok kalp alıyomuş
ben ben boş insan mıyım

profilimdede yazıyor sağdada yazıyor ne zaman üye olduğumuz hem ben kk öyle tanıştım demek istedim
bende evde hep minoset bulundururum dr başka içme dedi sende bulundur evde

hee bak onuda aldırtcaktım yaa neyse bi ara aldırıyım bari hamişsen doktora gittiğimde olmadı onuda yazdırırım

kıs sen ne cadısın amaannn:18: tırstım haaa ayy hamiş çıkarsın inşallah bebeğimmmm hayırlısı olsun hem bende yarın emin olacam

hadi ya ne tesadüf bana da ööle geliyo.
o zaman başbaşa verip efkar dağıtırık
topikte ikimizden başka kimse kalmaz biz de birbirimzi yeriz

aynen kanka içerik içerikk
birbirimizi yolarıkk
aynen hamişler başka topiklere kaçarlar biz kalırık burda ama başka kızlar gelir onlara takılırık bizdee

canım hasas düşünüyorsun belkide öyle bi düşünceyle bile demiyorlar sadece çocukları sevdiğin ve seni sevdikleri için diyorlardır
benim yeğenim var üstelik çocukken ben ninnilerle uyuturdum şimdi evlendide 2 yaşına girecek çocuğu var... etrafım çocuktan geçilmiyor hele memlekete gidince eşimin yeğenlerinde var bir sürü bebek benim kardeşlerimde var ama nasip kısmet herşey inşallah bizimde olacak öyle rafa falan kaldırmak ne demek

yeşilim kan testi yaptırmıyo musu

yok canım yarında bi idrar yapayımda çıkarsa dra giderim hem muayene olurum hemde kan testi yaptırırım şimdi 20 tl alıyolar test için dra muayane oluncada aynı oyüzden yarın idrar yapcam

üzülür gerçekten bakalım o test alıp bırakacak eve eğer beklemezse işe giderse kandırırım beklerse testin başında bekliyor zatennn kandıramam gibi

bırak bikaç dakika üzülsün bişey olmaz sonra doğruyu söylersin

hee bak onuda aldırtcaktım yaa neyse bi ara aldırıyım bari hamişsen doktora gittiğimde olmadı onuda yazdırırım

canım 1 buçuk lira bişey aldırmışken onuda aldır

ben çok sabırlı bi karıyım biliyomusun ben sabrederdim.
bence ona en güzel hediye olur du

biraz da ööle oluyo tabii baksana en çok mesaj yazan çok kalp alıyomuş
ben ben boş insan mıyım
boş derken insan olarak boş demedim hee
işin yok didimdii alınma yaniiiii

bende onu diyom yanii benim çocukları sevdiğimden hep bana baktırırlar bana bırakırlar,,,,,
kıskanmıyorlar nispet yapmıyorlar hatta çok dikkat ediyorlar bu durumlara

inşallah olacak zaten ama hani bazen bi umut gelir bazende hiç olmayacakmış gibi gelirya
ondan herhalde

aynen kanka içerik içerikk
birbirimizi yolarıkk
aynen hamişler başka topiklere kaçarlar biz kalırık burda ama başka kızlar gelir onlara takılırık bizdee
bence de bana da ööle geliyo 45 yaşına gelirik kknın en eski, daimi ve sadık üyeleri olarak
5000 kalp takarlar bize
yok canım yarında bi idrar yapayımda çıkarsa dra giderim hem muayene olurum hemde kan testi yaptırırım şimdi 20 tl alıyolar test için dra muayane oluncada aynı oyüzden yarın idrar yapcam
bence o zmaan eşin yanında ayrılmz

boş derken insan olarak boş demedim hee
işin yok didimdii alınma yaniiiii
kankaniye açıklama yapma gerği duydun asıl şimdi alındım.
tabiiki yanlış anlaamdım. ben ööle birimiyim .
ööle biri olsam kanka olurmuyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…