tatlımm tarifini defterime yazdım walla :>) günüm war ozaman yapıcam hem doğum günüm için de yaparım
tşklerr...
kızlar napıyorsunuzz
ya benim bata 6 gün war daha bende heweslendim test yapsam çıkmaz warsa bile diilmi kuzularrr
kandır tabii biraz adrenalin olsunöyle canım inşallah bu kötü zamanları unutturur bize
kızımmı olacak inşallah kuzum içine mi doğdu yoksammm bende isterim kız olsun ama kısmet Allah sağlıkla versinde farketmez
tamam canım kandırayım
müneccimmiyiz kız nerden bilek ne zaman tedaviye başladığını her neyse valla bende bilmiyodum kesin çaktırırdım zaten nasıl saklanırkı böle bişii dün zaten açık verdim sordu bana hayırdır bu ay adetin gelmedi diye kızardım bende :26:daha var adetime 5gün 1 haftaya falan gelir gecikiyo bazen bu aralar gelcek falan diye geçiştirdim ama yeşil sağolsun testi bi soktu aklıma aradım dedim bana test al sabah gelirken 2-3 tane diye sürpriz yalan oldu yaani bide gündüz zaten aradıydım başım çatlıyodu ağrıdan minoset al bana diye oda karakol nöbetçisiymiş bugün çıkamam evdeki ağrı kesicilerden iç dedi ben olmaz diyom o niye diyo en sonunda dayanamadım ya gebelik şüphesi var anca minoset falan içilebiliyomuşl dedim neyse sonra komşuda buldumda içebildim sağolsun valla tutamadım zaten anlıycağınız içimde
bende onu düşünüyom ama tuıtamam len ben içimdee hem erken söylersem belkim 14 şubatta istediğim bişiileri yaptırabilirim kocişe diye düşünüyom bi yandandaolsun kaçmaz aklını kullan hamile değilmişim dersin.
14 şubatta da söölersin
deli karı
tatlımm tarifini defterime yazdım walla :>) günüm war ozaman yapıcam hem doğum günüm için de yaparım
tşklerr...
kızlar napıyorsunuzz
ya benim bata 6 gün war daha bende heweslendim test yapsam çıkmaz warsa bile diilmi kuzularrr
ne bileyimm içimden öle geldi bi anda başa soruncabenim hiç biyer yeni kokmuyor onada şükür et
hem neden umutsuz konuşuyon hiç yakışmıyo ben olsam umutsuz hadi bukadar seneden ve yaşımdan dolayı ama senin yaşında gençyok umutsuz olmak
kız mood hoşgeldinnnnnntatlımm tarifini defterime yazdım walla :>) günüm war ozaman yapıcam hem doğum günüm için de yaparım
tşklerr...
kızlar napıyorsunuzz
at eşek inek falan diyeydin vurmuşun yerden yere o ne kızım bi anda saldırdın üzerime aaaaaaaa:26:aaaaaaa cazgır mahalle karısına bak sen senden medeni olması mümkün diil annem uğraşma zati
bu arada bilgilendirme için sağol
bencil egoist kıskançbiraz medeniyet öğren bende n bak 5tane kalbim var.
kk bilem diyo ki : başak sen gidersen biz biteriz diyo
kandır tabii biraz adrenalin olsun
adam ayyyy nasıl üzülür kızzzzz.
birlikte mi gitçeksiniz test yapmaya.
ben çok sabırlı bi karıyım biliyomusun ben sabrederdim.bende onu düşünüyom ama tuıtamam len ben içimdee hem erken söylersem belkim 14 şubatta istediğim bişiileri yaptırabilirim kocişe diye düşünüyom bi yandanda
biraz da ööle oluyo tabii baksana en çok mesaj yazan çok kalp alıyomuşn
at eşek inek falan diyeydin vurmuşun yerden yere o ne kızım bi anda saldırdın üzerime aaaaaaaa:26:
vah vah demiyonki '' ben boş karıyım bütün gün burda lak lak yapıyom,kk da rütbelrndim o yüzden''
kk gitme diyomuşşş hıh
profilimdede yazıyor sağdada yazıyor ne zaman üye olduğumuz hem ben kk öyle tanıştım demek istedim
bende evde hep minoset bulundururum dr başka içme dedi sende bulundur evde
yeşilim kan testi yaptırmıyo musuüzülür gerçekten bakalım o test alıp bırakacak eve eğer beklemezse işe giderse kandırırım beklerse testin başında bekliyor zatennn kandıramam gibi
bende onu düşünüyom ama tuıtamam len ben içimdee hem erken söylersem belkim 14 şubatta istediğim bişiileri yaptırabilirim kocişe diye düşünüyom bi yandanda
yok kız o şimdi çıkmaz idrarda kan testinde çıkar anca şimdikhep bu yeşilin yüzünden yaa bizide gaza getirdii bende istiyom bebiş yaa ühüüü hamiş olmayım bii sana sorarım ben yeşil elimden çekeceğin var
hadi ya ne tesadüf bana da ööle geliyo.
o zaman başbaşa verip efkar dağıtırık
topikte ikimizden başka kimse kalmaz biz de birbirimzi yeriz
ne bileyimm içimden öle geldi bi anda başa sorunca
bide etrafım bebek dolu geçen yıl evlenen gelin bile bebeğiyle geziyo ben bekliyomm
umudumu rafa kaldırdım bi sürelikk,
bide ne düşünüyom yanlışsam söyleyin
beni görünce bebeği hemen elime tutuşturuyolar sen bak sen sev gibi
acaba hasretimi mi anlıyolarr da azıcık dinsin diye yardımcı olmaya çalışıyolar,
olsun kıskanıp nispet yapmıyolar sağolsunlar buda bi iyilik dimi?
kız mood hoşgeldinnnnnn
at eşek inek falan diyeydin vurmuşun yerden yere o ne kızım bi anda saldırdın üzerime aaaaaaaa:26:
vah vah demiyonki '' ben boş karıyım bütün gün burda lak lak yapıyom,kk da rütbelrndim o yüzden''
kk gitme diyomuşşş hıh
yeşilim kan testi yaptırmıyo musu
üzülür gerçekten bakalım o test alıp bırakacak eve eğer beklemezse işe giderse kandırırım beklerse testin başında bekliyor zatennn kandıramam gibi
hee bak onuda aldırtcaktım yaa neyse bi ara aldırıyım bari hamişsen doktora gittiğimde olmadı onuda yazdırırım
aynen kanka içerik içerikk
birbirimizi yolarıkk
aynen hamişler başka topiklere kaçarlar biz kalırık burda ama başka kızlar gelir onlara takılırık bizdee
boş derken insan olarak boş demedim heeben çok sabırlı bi karıyım biliyomusun ben sabrederdim.
bence ona en güzel hediye olur du
biraz da ööle oluyo tabii baksana en çok mesaj yazan çok kalp alıyomuş
ben ben boş insan mıyım
canım hasas düşünüyorsun belkide öyle bi düşünceyle bile demiyorlar sadece çocukları sevdiğin ve seni sevdikleri için diyorlardır
benim yeğenim var üstelik çocukken ben ninnilerle uyuturdum şimdi evlendide 2 yaşına girecek çocuğu var... etrafım çocuktan geçilmiyor hele memlekete gidince eşimin yeğenlerinde var bir sürü bebek benim kardeşlerimde var ama nasip kısmet herşey inşallah bizimde olacak öyle rafa falan kaldırmak ne demek
bence de bana da ööle geliyo 45 yaşına gelirik kknın en eski, daimi ve sadık üyeleri olarakaynen kanka içerik içerikk
birbirimizi yolarıkk
aynen hamişler başka topiklere kaçarlar biz kalırık burda ama başka kızlar gelir onlara takılırık bizdee
bence o zmaan eşin yanında ayrılmzyok canım yarında bi idrar yapayımda çıkarsa dra giderim hem muayene olurum hemde kan testi yaptırırım şimdi 20 tl alıyolar test için dra muayane oluncada aynı oyüzden yarın idrar yapcam
kankaniye açıklama yapma gerği duydun asıl şimdi alındım.boş derken insan olarak boş demedim hee
işin yok didimdii alınma yaniiiii
niye başka topiklere gidelim yaa kovuyomusunuz bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?