bırak bikaç dakika üzülsün bişey olmaz sonra doğruyu söylersin
yok annem o zaman siz çoçuklarınızla meşgul olursunuz gelemezsiniz artıkınniye başka topiklere gidelim yaa kovuyomusunuz bizi
bırak bikaç dakika üzülsün bişey olmaz sonra doğruyu söylersin
senin kesin cnminşallah hamişsindir caım yaaa elinden çekmeyim sonra korktum:18:
senden umtluyum ama olmazsada önümüzdeki aya olur tamammı dur sakinleştireyim seni
tatlım bekle biraz daha bu testler hemen göstermiyor ama erken gebelik testleri var biraz pahalı onlardan alıp yaparım dersen yap ama bu normal gebelik testleri göstermez 6 gün önceden 2 gün kala falan yap baksana benimki silik emin olamıyorum
hoşgeldin canım
daha yapma olsa bile çıkmaz gününü bekle
mood cum yapma annem sakın
bende onu düşünüyom ama tuıtamam len ben içimdee hem erken söylersem belkim 14 şubatta istediğim bişiileri yaptırabilirim kocişe diye düşünüyom bi yandanda
yok kız o şimdi çıkmaz idrarda kan testinde çıkar anca şimdikhep bu yeşilin yüzünden yaa bizide gaza getirdii bende istiyom bebiş yaa ühüüü hamiş olmayım bii sana sorarım ben yeşil elimden çekeceğin var
canım sanırım hamileyim yarında bi test yapayımda sabah emin olayım :44:
sağol canım aminnnn
inşallah canım bu sütle maydonozmu işe yaradı yoksam :44: benimde göğüslerimde ağrı var bi 10 gündür gazda var lahana yedim o yaptı gaz sanıyodum
ayneeeeeeeeeeeeeen:128:bence de bana da ööle geliyo 45 yaşına gelirik kknın en eski, daimi ve sadık üyeleri olarak
5000 kalp takarlar bize
:
kankaniye açıklama yapma gerği duydun asıl şimdi alındım.
tabiiki yanlış anlaamdım. ben ööle birimiyim .
ööle biri olsam kanka olurmuyduk
kovmadık gülümm siz hamiş olunca sorunlarda başka olacakya
ee doğal olarak başka topiklere kayacaksınız ,bizi ihmal edeceksiniz yaaaa
onu didiydimm
kıs sen ne cadısın amaannn:18:tırstım haaa ayy hamiş çıkarsın inşallah bebeğimmmm hayırlısı olsun hem bende yarın emin olacam
canım oralarada bakarız o ayrı ama burası bizim evimiz oralara misafir oluruz
buranın yeri ayrı bende hem şimdide bakıyoruz başka topiklere ama genelde hep burdayım
seviyorum burayı sizleri tatlımmm
biz doğurana kadar sizde hamiş olursunuz merak etmeyok annem o zaman siz çoçuklarınızla meşgul olursunuz gelemezsiniz artıkın
sen bilirsin tatlım için rahatlar git bakalımsenin kesin cnm
yarın bende bi dr.a gidesim geldiii gidicem walla sabah erken kalkıp gidiyim ordan kuaför randewum war 12 de oraya geçerim
hşbldm cnmm bencede çıkmas ultrasonla bakınca bişiler görür heralde geçen bişiler görmüşya benim akıllı dr.um
inşallahh cnmmmmm
benimde ara ara bulanıyordu ama hep psikolojik belirti yaşıyoruz ya dedim yine psikolojik kandırıyor beni...olasi varmis dielim ama illaki bi neden arioz demisuanda midem bulanio cekirdek yedim ondan heralde bebise yormucam...bide kac gundur cok su iciom yaaa..
hamiş çıkmazsam o zaman görürsün sen cadılığıheveslendirdin benidee
olmazdık tabiii ota çöpe alınan biriyle nasıl kanka olunur kiayneeeeeeeeeeeeeen:128:
ne biliiiiim korktum alınırsın ve beni ihmal edersin diyeeeeeee:18:
olmazdık dimiiiiiii
kızzzzzzzzz avatarından korktum vallaaa:83::83::83::83::83::83::83::83:iyigeceler kızlar sıze bı sorum olcakda, 26 ocakta asılama yaptırdım su an adet gunlerımdeyım adet belırtılerı var ama daha olmadım bu persembede kan testı yaptırmam lazım. ama yumurtalığın asılandıgı sağ yumurtamda cok batma var hatta ara ara bacagıma vuruo batma.. bu neden olur bılen varsa yardımcı olabılırmı luutfen:18:
korkmayın ya perdelerımı kaldırdıgımda kedi gıbıyım
bu arada sorumu bılen yokmu
hmmmm ööleeee diyosunnnn
aynen burası evimizzzz
öyle yapcam zaten azcık üzülsün dimi ama
inandıramadım sanki seni erenaycım
neyse zaman gösterir
başak sen dedin ya kızın olacak diye içine mi doğdu kıssss?
kuzucum burda aşılama deneyen bi nazocum var başkada varsa ben bilmiyomm
bilmediğim konuda cevapta veremiyom idare et artıkınn
aa nazocum benim kocam hariçççerkek milletine acımıyacan en masumuna bile üzülsün bırak
hadi iyi gecelerkizlarrr slm...ve byby...maasallahiniz var ve ben size yetismiom...gunes carpti sanirim beni bugun...midem bulanio agzim kuruyo..uyumaya calisicam..takip edemiom walla...opuyorum hepinizi...iyi geceler..tatli ruyalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?