Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

senin kesin cnm

yarın bende bi dr.a gidesim geldiii gidicem walla sabah erken kalkıp gidiyim ordan kuaför randewum war 12 de oraya geçerim
hoşgeldin canım
daha yapma olsa bile çıkmaz gününü bekle

hşbldm cnmm bencede çıkmas ultrasonla bakınca bişiler görür heralde geçen bişiler görmüşya benim akıllı dr.um

mood cum yapma annem sakın

inşallahh cnmmmmm

olasi varmis dielim ama illaki bi neden arioz demi suanda midem bulanio cekirdek yedim ondan heralde bebise yormucam...bide kac gundur cok su iciom yaaa..

bence de bana da ööle geliyo 45 yaşına gelirik kknın en eski, daimi ve sadık üyeleri olarak
5000 kalp takarlar bize

:
ayneeeeeeeeeeeeeen:128:
kankaniye açıklama yapma gerği duydun asıl şimdi alındım.
tabiiki yanlış anlaamdım. ben ööle birimiyim .
ööle biri olsam kanka olurmuyduk

ne biliiiiim korktum alınırsın ve beni ihmal edersin diyeeeeeee:18:
olmazdık dimiiiiiii

kovmadık gülümm siz hamiş olunca sorunlarda başka olacakya
ee doğal olarak başka topiklere kayacaksınız ,bizi ihmal edeceksiniz yaaaa
onu didiydimm

canım oralarada bakarız o ayrı ama burası bizim evimiz oralara misafir oluruz
buranın yeri ayrı bende hem şimdide bakıyoruz başka topiklere ama genelde hep burdayım
seviyorum burayı sizleri tatlımmm

iyigeceler kızlar sıze bı sorum olcakda, 26 ocakta asılama yaptırdım su an adet gunlerımdeyım adet belırtılerı var ama daha olmadım bu persembede kan testı yaptırmam lazım. ama yumurtalığın asılandıgı sağ yumurtamda cok batma var hatta ara ara bacagıma vuruo batma.. bu neden olur bılen varsa yardımcı olabılırmı luutfen:18:

yok annem o zaman siz çoçuklarınızla meşgul olursunuz gelemezsiniz artıkın
biz doğurana kadar sizde hamiş olursunuz merak etme
sen bilirsin tatlım için rahatlar git bakalım
olasi varmis dielim ama illaki bi neden arioz demi suanda midem bulanio cekirdek yedim ondan heralde bebise yormucam...bide kac gundur cok su iciom yaaa..
benimde ara ara bulanıyordu ama hep psikolojik belirti yaşıyoruz ya dedim yine psikolojik kandırıyor beni...
hayırlısı olsun canım hakkımızda
hamiş çıkmazsam o zaman görürsün sen cadılığı heveslendirdin benidee
cadı seni hamiş çıkarsanda ben sana gösteririm

ayneeeeeeeeeeeeeen:128:

ne biliiiiim korktum alınırsın ve beni ihmal edersin diyeeeeeee:18:
olmazdık dimiiiiiii
olmazdık tabiii ota çöpe alınan biriyle nasıl kanka olunur ki
kızzzzzzzzz avatarından korktum vallaaa:83::83::83::83::83::83::83::83:

kizlarrr slm...ve byby...maasallahiniz var ve ben size yetismiom...gunes carpti sanirim beni bugun...midem bulanio agzim kuruyo..uyumaya calisicam..takip edemiom walla...opuyorum hepinizi...iyi geceler..tatli ruyalar..

erkek milletine acımıyacan en masumuna bile üzülsün bırak
aa nazocum benim kocam hariççç
benim kocacım mis kokuluma acırım benn hemde çook
üzülmesin benim aşkımmm
kizlarrr slm...ve byby...maasallahiniz var ve ben size yetismiom...gunes carpti sanirim beni bugun...midem bulanio agzim kuruyo..uyumaya calisicam..takip edemiom walla...opuyorum hepinizi...iyi geceler..tatli ruyalar..
hadi iyi geceler
kız bu kış güneşide nasıl çarptı anlayamadımm ya neyseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…