Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende aşılama yaptırdım ama öyle şeyler olmadı genelde batma hamilelik belirtisi diyorlar ama inşallah öyledir pozitifi görür hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın
çokta belirti arama yoksa çok üzülürsün

evet canım yaa ogrenmeye az kaldı ya heyecanlanıorum bıraz.. oyuzden kendımı cok dınlıorum ondanda olabılır

aa nazocum benim kocam hariççç
benim kocacım mis kokuluma acırım benn hemde çook
üzülmesin benim aşkımmm

hadi iyi geceler
kız bu kış güneşide nasıl çarptı anlayamadımm ya neyseeee

adana erenayim burasi sicakti bugun herkes piknikteydi..bi ara yandik ve kisakollularla gezdik:))

aa nazocum benim kocam hariççç
benim kocacım mis kokuluma acırım benn hemde çook
üzülmesin benim aşkımmm
hadi iyi geceler
kız bu kış güneşide nasıl çarptı anlayamadımm ya neyseeee

hiçte acımam acıma acıncak hale düşersin

ayyyy nasıl sıkıntı bastı bana. çocuk doğuramadan menapozamı giriyom napıyom ki ben

herkese iyi geceler tatlı rüyalar ben yatıyorum canlarım
yarın sabah yazarım test sonucunu merak edenler için

kızlar duş alıp uyumayı denicemmm kocişte mırıldanıyooo öptüm hepinizi iyi geceler
belki kocişi uyutup kaçarımmm burda olursanızz

evet canım yaa ogrenmeye az kaldı ya heyecanlanıorum bıraz.. oyuzden kendımı cok dınlıorum ondanda olabılır

haklısın canım bazen bende kendimi dinlerken damar atmasını bile acaba hamileyimde ondanmı yok miğdem bulandı herşeyi dinledikçe daha kötü oluyor kendine meşgale bul hep bu konu üzerine düşünürsen zamanda geçmek bilmiyor
kendini tanıtmadın galiba bize kaç senelik evlisin kaç yaşındasın tanışalım

ayyyy nasıl sıkıntı bastı bana. çocuk doğuramadan menapozamı giriyom napıyom ki ben
noldu hatuncum haıyrdır. yarın iş var diye olmasın çıksaydın tam süper olurdu
kızlar duş alıp uyumayı denicemmm kocişte mırıldanıyooo öptüm hepinizi iyi geceler
uyut kuzum uyut

iyi geceler bende çıkarım biraz sonra eşim erken gelebilir bu akşam yeşilcim bekliyoruz sonucu ne olursa olsun

adana erenayim burasi sicakti bugun herkes piknikteydi..bi ara yandik ve kisakollularla gezdik:))
yok kış güneşi çarparmı? onu anlayamadım yoksa sıcacıktı hava bugün tam bahar havasıydııııı..
tabi oralar daha sıcak olurrr
hiçte acımam acıma acıncak hale düşersin

sen benim kocacımı katma işin içine yinede,ben kıyamaam bitaneme aslaaaa
mükemmelim o benimmmm
hem acırım, hem sözünü dinlerim ,hem üzmem,hem severim.....
7 yıllık evliyim ,1 yıl nişanlıydık,1 yılda gezdik,9 yıldır hiç pişman etmedi daha benii
benim kocam mükemmel , bulunmaz koca hıh
sizde yok yok böölesii siz acımayınnn

aynen yaa.. mesgaleden cok ne var ki bende
tanışalım canım 30 yasıma gırdım ocak ayındaa. 2000 yılında evlendım 1 bucuk yasında bır oglum var 2 bucuk yıldır ıkıncı cocuk ıcın ugrasıoruz ama olmuo bı turlu hıc bı problem yok hersey mukemmel dıo doktor ama olmuo ıste. bu ay bıde asılama deneyelm dedık beklıoruz ıste bakalım...

yeşilim şuan adet dönemi olduğundanmı yoksa belirtidenmi bilemiycem ama şuan göğüs ucumda acıvar yaa dün gecede öyle olmuştu sanki biri çimdik atmış gibim oldumu sanada öyle şiş zaten şuan teki dünde öbür göğsüm öyleydi anlamadım gittim bide çok idrara çıkıyom ve idrarda koku var biraz su içmeyim hemen çoğalıyo koku az önce 1 lt su içtim banamısın demedi yaa gene vardı şimdi ara ara kasıklarıma hafif batmalarda oluyo ay bide şişki karnım anlatamam off inşallah adet belirtileri diildir bunlar yaa sende yokmu kız bi belirtii :26:

kız deme ööle çağırma çağırmaaaaa............
tamam bekliyozzzzz
tamam hadi iyi geceler...
iyi geceler bende çıkarım biraz sonra eşim erken gelebilir bu akşam yeşilcim bekliyoruz sonucu ne olursa olsun

iyi geceler...

bende kocamı 16 yıldır tanıyorum kaçarak evlendim ama hiç pişman etmedi beni ama yinede nasrettin hoca gibi testiyi kırarsa hesabı baştan önlem almalı acımamalı

canım göğüslerim aynı uçları ağrıyor ama benim ağrım 10 gündür var evet idrara çok çıkıyorum ama zeten ben çok çıkarım normaldede
kokuyor evet batma yok kasıklarımda böyle heran adet olacakmışım gibi sancıyor sanki ve şiş ama beni kasık ağrısı şüphelendirdi dedim yaaa seninkilerde hamişliğe benziyor ama bilmem artık canım korkuyom senden

kız 1buçuk yaşında çocuğun varda 2buçuk yıldır nasıl oluyoda 2.ye uğraşıyonuz kız canım benim çok şükür varmış senin bitane millet onuda bulamıyo

1 buçuk yaşındamı yoksa yanlışmı yazdın daha bebek o ya aceleniz neydi ikinci çocuk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…