iyigeceler kızlar sıze bı sorum olcakda, 26 ocakta asılama yaptırdım su an adet gunlerımdeyım adet belırtılerı var ama daha olmadım bu persembede kan testı yaptırmam lazım. ama yumurtalığın asılandıgı sağ yumurtamda cok batma var hatta ara ara bacagıma vuruo batma.. bu neden olur bılen varsa yardımcı olabılırmı luutfen:18:
bende aşılama yaptırdım ama öyle şeyler olmadı genelde batma hamilelik belirtisi diyorlar ama inşallah öyledir pozitifi görür hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın
çokta belirti arama yoksa çok üzülürsün
aa nazocum benim kocam hariççç
benim kocacım mis kokuluma acırım benn hemde çook
üzülmesin benim aşkımmm
hadi iyi geceler
kız bu kış güneşide nasıl çarptı anlayamadımm ya neyseeee
aa nazocum benim kocam hariççç
benim kocacım mis kokuluma acırım benn hemde çook
üzülmesin benim aşkımmm
hadi iyi geceler
kız bu kış güneşide nasıl çarptı anlayamadımm ya neyseeee
evet canım yaa ogrenmeye az kaldı ya heyecanlanıorum bıraz.. oyuzden kendımı cok dınlıorum ondanda olabılır
noldu hatuncum haıyrdır. yarın iş var diye olmasınayyyy nasıl sıkıntı bastı bana. çocuk doğuramadan menapozamı giriyom napıyom ki ben
uyut kuzum uyutkızlar duş alıp uyumayı denicemmm kocişte mırıldanıyooo öptüm hepinizi iyi geceler
belki kocişi uyutup kaçarımmm burda olursanızz
herkese iyi geceler tatlı rüyalar ben yatıyorum canlarım
yarın sabah yazarım test sonucunu merak edenler için
kızlar duş alıp uyumayı denicemmm kocişte mırıldanıyooo öptüm hepinizi iyi geceler
yok kış güneşi çarparmı? onu anlayamadım yoksa sıcacıktı hava bugün tam bahar havasıydııııı..adana erenayim burasi sicakti bugun herkes piknikteydi..bi ara yandik ve kisakollularla gezdik:))
hiçte acımam acıma acıncak hale düşersin
haklısın canım bazen bende kendimi dinlerken damar atmasını bile acaba hamileyimde ondanmı yok miğdem bulandı herşeyi dinledikçe daha kötü oluyor kendine meşgale bul hep bu konu üzerine düşünürsen zamanda geçmek bilmiyor
kendini tanıtmadın galiba bize kaç senelik evlisin kaç yaşındasın tanışalım
noldu hatuncum haıyrdır. yarın iş var diye olmasınçıksaydın tam süper olurdu
uyut kuzum uyut
kız deme ööle çağırma çağırmaaaaa............ayyyy nasıl sıkıntı bastı bana. çocuk doğuramadan menapozamı giriyom napıyom ki ben
tamam bekliyozzzzzherkese iyi geceler tatlı rüyalar ben yatıyorum canlarım
yarın sabah yazarım test sonucunu merak edenler için
tamam hadi iyi geceler...kızlar duş alıp uyumayı denicemmm kocişte mırıldanıyooo öptüm hepinizi iyi geceler
iyi geceler bende çıkarım biraz sonra eşim erken gelebilir bu akşam yeşilcim bekliyoruz sonucu ne olursa olsun
yok kış güneşi çarparmı? onu anlayamadım yoksa sıcacıktı hava bugün tam bahar havasıydııııı..
tabi oralar daha sıcak olurrr
sen benim kocacımı katma işin içine yinede,ben kıyamaam bitaneme aslaaaa
mükemmelim o benimmmm
hem acırım, hem sözünü dinlerim ,hem üzmem,hem severim.....
7 yıllık evliyim ,1 yıl nişanlıydık,1 yılda gezdik,9 yıldır hiç pişman etmedi daha benii
benim kocam mükemmel , bulunmaz koca hıh
sizde yok yok böölesii siz acımayınnn
yeşilim şuan adet dönemi olduğundanmı yoksa belirtidenmi bilemiycem ama şuan göğüs ucumda acıvar yaa dün gecede öyle olmuştu sanki biri çimdik atmış gibim oldumu sanada öyle şiş zaten şuan teki dünde öbür göğsüm öyleydi anlamadım gittim bide çok idrara çıkıyom ve idrarda koku var biraz su içmeyim hemen çoğalıyo koku az önce 1 lt su içtim banamısın demedi yaa gene vardı şimdi ara ara kasıklarıma hafif batmalarda oluyo ay bide şişki karnım anlatamam off inşallah adet belirtileri diildir bunlar yaasende yokmu kız bi belirtii :26:
aynen yaa.. mesgaleden cok ne var ki bende
tanışalım canım 30 yasıma gırdım ocak ayındaa. 2000 yılında evlendım 1 bucuk yasında bır oglum var 2 bucuk yıldır ıkıncı cocuk ıcın ugrasıoruz ama olmuo bı turlu hıc bı problem yok hersey mukemmel dıo doktor ama olmuo ıste. bu ay bıde asılama deneyelm dedık beklıoruz ıste bakalım...
kız 1buçuk yaşında çocuğun varda 2buçuk yıldır nasıl oluyoda 2.ye uğraşıyonuz kızcanım benim çok şükür varmış senin bitane millet onuda bulamıyo
aynen yaa.. mesgaleden cok ne var ki bende
tanışalım canım 30 yasıma gırdım ocak ayındaa. 2000 yılında evlendım 1 bucuk yasında bır oglum var 2 bucuk yıldır ıkıncı cocuk ıcın ugrasıoruz ama olmuo bı turlu hıc bı problem yok hersey mukemmel dıo doktor ama olmuo ıste. bu ay bıde asılama deneyelm dedık beklıoruz ıste bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?