sen benim kocacımı katma işin içine yinede,ben kıyamaam bitaneme aslaaaa
mükemmelim o benimmmm
hem acırım, hem sözünü dinlerim ,hem üzmem,hem severim.....
7 yıllık evliyim ,1 yıl nişanlıydık,1 yılda gezdik,9 yıldır hiç pişman etmedi daha benii
benim kocam mükemmel , bulunmaz koca hıh
sizde yok yok böölesii siz acımayınnn
ben taktım işeyok be canım iş var diye değil zaten hep iş var alıştım artık. ne bileyim geldiler öyle bana.
BU ARA KAYINANNENDEN İNCİLR DUYAMIYOM KANKA HAYIRDIR TEKMEYİ BASTIMI SANAKAYNANA İŞTE HEPSİ AYNI TAKMA KAFANA
ben taktım işe
adres ver geliyim çekip kolundan çıkarıyım seni
arada gelirler cnm ööle evet . sen kaçta kalkıyosn
kızlar opüldnz ben cıkıorum hepınıze iigeceler
iyi geceler canım ALLAH gönlündekini hayırlısıyla versin
canım göğüslerim aynı uçları ağrıyor ama benim ağrım 10 gündür var evet idrara çok çıkıyorum ama zeten ben çok çıkarım normaldede
kokuyor evet batma yok kasıklarımda böyle heran adet olacakmışım gibi sancıyor sanki ve şiş ama beni kasık ağrısı şüphelendirdi dedim yaaa seninkilerde hamişliğe benziyor ama bilmem artık canım korkuyom senden
NEEEEYYYYYYYvalla saati 7.30 a kuruyorum ama kalkmam 9 u buluyo 10 a doğruda işte oluyorum.
NEEEEYYYYYYY7 buçuğa niye kuruyon o zamana nnem
kız kayınannnem köyde
BU ARA KAYINANNENDEN İNCİLR DUYAMIYOM KANKA HAYIRDIR TEKMEYİ BASTIMI SANAKAYNANA İŞTE HEPSİ AYNI TAKMA KAFANA
bak senin gibi bi tembel daha başakkkNEEEEYYYYYYY7 buçuğa niye kuruyon o zamana nnem
yok kış güneşi çarparmı? onu anlayamadım yoksa sıcacıktı hava bugün tam bahar havasıydııııı..
tabi oralar daha sıcak olurrr
sen benim kocacımı katma işin içine yinede,ben kıyamaam bitaneme aslaaaa
mükemmelim o benimmmm
hem acırım, hem sözünü dinlerim ,hem üzmem,hem severim.....
7 yıllık evliyim ,1 yıl nişanlıydık,1 yılda gezdik,9 yıldır hiç pişman etmedi daha benii
benim kocam mükemmel , bulunmaz koca hıh
sizde yok yok böölesii siz acımayınnn
hıh benim kocişimde bi tane bi dediğimi iki etmez çok düşer üstümebitek sendemi var öyle koca hıh bende kıyamam zaten bitaneme benim kocişide katman leeyn
evet ya haklısın aslında bende seviyorum mesela 8de kalkcaksam saati 7ye kurup 1 saatt boyunca erteletmeyi9 a kursam 11 de kalkarım o yüzden. bide her beş dakikada alarm çalıyo ama ben buna rağmen uyuyabiliyorum. çok tatlı oluyo ama sabahları uyumak. akşamları erken yatmayı hiç sevmiyorum.
evet kanka aynı benkız kayınannnem köyde
köydede çok karr var gidemedik ne zamandır bizim araba çıkmıyoo karda buzda köyee
ayrı düştükkkk
benim kayınannem tekme basmaz hiç bekleme
vakit kaybı olur sana
bak senin gibi bi tembel daha başakkk
9 a kursam 11 de kalkarım o yüzden. bide her beş dakikada alarm çalıyo ama ben buna rağmen uyuyabiliyorum. çok tatlı oluyo ama sabahları uyumak. akşamları erken yatmayı hiç sevmiyorum.
evet ya haklısın aslında bende seviyorum mesela 8de kalkcaksam saati 7ye kurup 1 saatt boyunca erteletmeyi
sanki geç kalktım gibi geliyor.
çok güzel hareket saygılar
evet kanka aynı ben
vallaaaaaaaaaa tam evde oturacak karı bu yaaaaaa
bebek doğurmadan evde oturmayacağımmmmmmmmmmmmmm. ben bebek isyiyorummmmmmmmmmmmmmm. hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. çok canım çekti yaaa miss gibi bebek kokusu geldi burnuma bebek aşeriyom galiba :))
eşim geliyormuş iyi geceler
kıskançç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?