Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

BU ARA KAYINANNENDEN İNCİLR DUYAMIYOM KANKA HAYIRDIR TEKMEYİ BASTIMI SANA KAYNANA İŞTE HEPSİ AYNI TAKMA KAFANA
yok be canım iş var diye değil zaten hep iş var alıştım artık. ne bileyim geldiler öyle bana.
ben taktım işe
adres ver geliyim çekip kolundan çıkarıyım seni

arada gelirler cnm ööle evet . sen kaçta kalkıyosn

Son düzenleme:

valla saati 7.30 a kuruyorum ama kalkmam 9 u buluyo 10 a doğruda işte oluyorum.

bende çok çıkarım zaten ama özellikle geceleri yatcak zaman çok çıkıyom nedense of yaa çatlayacam meraktaan neyse yaa düşünmek istemiyom hamiş diilim ben hamiş diiliim adet olcam en geç yarına gelcek gibi duruyo geleceksede :18:

BU ARA KAYINANNENDEN İNCİLR DUYAMIYOM KANKA HAYIRDIR TEKMEYİ BASTIMI SANA KAYNANA İŞTE HEPSİ AYNI TAKMA KAFANA
kız kayınannnem köyde
köydede çok karr var gidemedik ne zamandır bizim araba çıkmıyoo karda buzda köyee
ayrı düştükkkk
benim kayınannem tekme basmaz hiç bekleme
vakit kaybı olur sana
NEEEEYYYYYYY 7 buçuğa niye kuruyon o zamana nnem
bak senin gibi bi tembel daha başakkk

hıh benim kocişimde bi tane bi dediğimi iki etmez çok düşer üstüme bitek sendemi var öyle koca hıh bende kıyamam zaten bitaneme benim kocişide katman leeyn

9 a kursam 11 de kalkarım o yüzden. bide her beş dakikada alarm çalıyo ama ben buna rağmen uyuyabiliyorum. çok tatlı oluyo ama sabahları uyumak. akşamları erken yatmayı hiç sevmiyorum.
evet ya haklısın aslında bende seviyorum mesela 8de kalkcaksam saati 7ye kurup 1 saatt boyunca erteletmeyi
sanki geç kalktım gibi geliyor.
çok güzel hareket saygılar
evet kanka aynı ben
vallaaaaaaaaaa tam evde oturacak karı bu yaaaaaa

9 a kursam 11 de kalkarım o yüzden. bide her beş dakikada alarm çalıyo ama ben buna rağmen uyuyabiliyorum. çok tatlı oluyo ama sabahları uyumak. akşamları erken yatmayı hiç sevmiyorum.

aaay bende erken yatmayı sevmiyom yaa ama uykumuda düzene sokmam laazıım oof off

bebek doğurmadan evde oturmayacağımmmmmmmmmmmmmm. ben bebek isyiyorummmmmmmmmmmmmmm. hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. çok canım çekti yaaa miss gibi bebek kokusu geldi burnuma bebek aşeriyom galiba :))

neyi kıskancam bee hıh eldeki malzemeyi söyledik bi sende var sanıyon düzgün koca hıh sen benim tatlı kocişimi görsen ne demek istediğimi anlardın dün sabah bana kahvaltı hazırlamış yaa hemde nöbetten gelmişti yorgun argın onla uğraşmış bide garibim sonrada beni uyandırdı öperek hıııh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…