Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bebek doğurmadan evde oturmayacağımmmmmmmmmmmmmm. ben bebek isyiyorummmmmmmmmmmmmmm. hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. çok canım çekti yaaa miss gibi bebek kokusu geldi burnuma bebek aşeriyom galiba :))
deliriyon galiba kuzucum gel ben iyileştiriyim seniiiii:94::94::94::94:

işten çıkıcan bebek yapmaya hazır hale gelceeeennnn.
sen çalştığın için bebekte diyoki: bu karı zati çalşıyo bana nası bakcak, ben çalışan anne istemem , diyo ve gelmiyoooo

çıkcan işteeeeeeeeennnnnnnnnnn

kıslar bende kaçıyommm
muhabbettinize elininize dilinize sağlıkkk
kendinize iyi davranınnnn
hadi byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

harbiden kafayı yimeye başladım galibaaa. derin derin nefes alıp 1 den 10 kadar saydımmm. ohhhhh tamam normale döndüm. nerde kalmıştık tatlım :))

bebek doğurmadan evde oturmayacağımmmmmmmmmmmmmm. ben bebek isyiyorummmmmmmmmmmmmmm. hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. çok canım çekti yaaa miss gibi bebek kokusu geldi burnuma bebek aşeriyom galiba :))

evet benimde çok canım çektii olsada ısıra ısıra yesem sevsem miss gibim koklasaam aaakh uleeyn aaakh bak benimde canımı çektirdiin bende bebik istiyom yaaa :84: kız olsada ben 9 ay nasıl dayanırımki yaa kesin 7 aylıkken felan sezeryanla aldırırım haa

harbiden yaaa hamile kalmak ayrı bi dert doğurmayı beklemek ayrı bi dert büyütmek gene çok ayrı bi dert.

ivet tatlım ben seni çokkkk seviyorum. çok canı yakınsınnnnn. çokkkkk tatlısın. neşe dolusun. iyiki bu topiğe gelmişim. hepinizi ayrı ayrı çok sevdim
gerçeeeekkkkkkkyaşasın iyiki bu konuya değindik bilmukabele
topike koyduğumuz isimde ortada zaten böyle neşeli deli hatunları çok seviyoruz.
sende öylesin espri anlayışın harika neşen yerinde maaşallah.,
hep böyle hatunlar istemiştik.iyiki geldin bence lütfen çocuk doğurana kadarb gitme

ben sevdiğim herşeye çok bağlıyımdır doğursamda gitmem ben burdan. zaten ben doğurana kadar samimiyetimiz fazlasıyla artmış olur. yakın zamanda doğuramayacağıma göre siz beni daha çoook göreceksiniz. inşallah hamile kalırımda bebişi beraber topikçe büyütürüz :))

neden ööle didin kuzum uzun bi süre diye umudun yokmu

harbiden yaaa hamile kalmak ayrı bi dert doğurmayı beklemek ayrı bi dert büyütmek gene çok ayrı bi dert.

heheh ben gibim çocuk delisi birini düşünemiyom biran önce olsun diye elimden geleni yapıyom kimbilir hamiş kalırsam hemen doğurmak için neler yapardıım neyse yaa bebiş konusuınu kapatalım daha bişii yok ortada nede olsa yarın alırsa kociş bi test yaparım artıkın sizede haber veririm sonucu hadi hayırlısı :18:

neden ööle didin kuzum uzun bi süre diye umudun yokmu

umut tabiki her zaman var. ama nebileyim şimdi kocişin sperm testi sonuçları değişmezse tüp bebek falan gözümde büyüyo.burada tüp bebek merkezi yok istanbula gitmek lazım. neyse o problem değilde. oldumu olacakmı düşüncesi zor işler bunlar ya.

ivet tatlım ben seni çokkkk seviyorum. çok canı yakınsınnnnn. çokkkkk tatlısın. neşe dolusun. iyiki bu topiğe gelmişim. hepinizi ayrı ayrı çok sevdim

ivet canım gitme zaten bırakma bizi kuzum ümitsizliğe düşmek yok onu anca Allah bilir bi bakmış aa hamiş kalmışsıın iveet topikçe hep beraber büyütüceez bebişlerimizi olunca

evet canım sabah ola hayrola demişler. güzel bi sonuç alırsın inşallah tatlım. haberini bekliyo olucaz.

anladm cnm aslında herşeyi akışına bırakmak gerekiyor düşündükçe sadece kendimizi yoruyoruz. olacağı varsa oluyor zaten bir şeyler.
benm bi komşum var burda. 1tane çocuğu var 2. yi hiç düşünüyordu spralle korunurken hamile kalmş. şaşırmş sonra.
yani olacağı varsa engel tanımıyor.
herşey Yaratıcı nın elinde o isterse olmayacak yok.
elinden geleni yapıp sakince beklemek en iyisi.

tabiki öyle çok doğru söylüyosun canım.ama arada böyle bi can sıkıntısı yaşıyorum ama sonra hemencik kendimi toparlıyorum. sabretmek lazım biliyorum herşeyin bi zamanı vardır. bunu belirlemek bizim elimizde değil işte. manavda markettede satılmıyo alalım. yüce rabbim ne zaman derse o zaman oluyo işte

ay kızlar bu arada ben galiba yaş pasta tarifinde sıvıyağı unuttum yaa galiba bide sıb-vı yağ vardıı 1 fincan yeterli olur yağ hemen dğzeltiim ben tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…