evet sende haklısın bazen oluyo insanı bi umutsuzluk sarıyor birden. inşallah biz de tadarız o duyguları tabii önce siz ablalarımızzzzztabiki öyle çok doğru söylüyosun canım.ama arada böyle bi can sıkıntısı yaşıyorum ama sonra hemencik kendimi toparlıyorum. sabretmek lazım biliyorum herşeyin bi zamanı vardır. bunu belirlemek bizim elimizde değil işte. manavda markettede satılmıyo alalım. yüce rabbim ne zaman derse o zaman oluyo işte
evet sende haklısın bazen oluyo insanı bi umutsuzluk sarıyor birden. inşallah biz de tadarız o duyguları tabii önce siz ablalarımızzzzz
alan aldı tarifleri kuzum eyvah yarın bidaha duyuru yapay kızlar bu arada ben galiba yaş pasta tarifinde sıvıyağı unuttum yaa galiba bide sıb-vı yağ vardıı1 fincan yeterli olur yağ hemen dğzeltiim ben tarifi
güle güle tatlım yarın görüşürüz kendine dikkat et kahvaltını yap sıkı giyin üşüme yollardan geçerken sağa sola baakkk.inşallahhh canım. hepicimiz anne oluruz tez zamanda inşallahhh. ben çıkıyorum canım bu arada saol herşey için. öptümmmm
alan aldı tarifleri kuzum eyvah yarın bidaha duyuru yap
tabiki öyle çok doğru söylüyosun canım.ama arada böyle bi can sıkıntısı yaşıyorum ama sonra hemencik kendimi toparlıyorum. sabretmek lazım biliyorum herşeyin bi zamanı vardır. bunu belirlemek bizim elimizde değil işte. manavda markettede satılmıyo alalım. yüce rabbim ne zaman derse o zaman oluyo işte
inşallahhh canım. hepicimiz anne oluruz tez zamanda inşallahhh. ben çıkıyorum canım bu arada saol herşey için. öptümmmm
güle güle tatlım yarın görüşürüz kendine dikkat et kahvaltını yap sıkı giyin üşüme yollardan geçerken sağa sola baakkk.
ayy en iyisi işten çık bütün hepsinden kurtulseni seviyom
güle güle tatlım yarın görüşürüz kendine dikkat et kahvaltını yap sıkı giyin üşüme yollardan geçerken sağa sola baakkk.
Ayy en iyisi işten çık bütün hepsinden kurtulseni seviyom
heeee heee bugün çok mutlu uyandım ben sabah erken kalktım duşumu aldım kahvaltımı yaptım süslendim erkenden işe geldim. Işe başlamadan bi selam vereyim dedimmm
günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese mutlu huzurlu umutlu sağlıklı bir hafta diliyorum
nikolaycımmm merhaba nasılsınn...çok geçmiş olsunnn...şimdi nasıl oldun bayağ iyileştinmii?
günaydın saracımmm... sanada iyi haftalar cnm...nasılsın?
günaydın kızlar yazdıklarınızı okuduk çok saolun hepinizden bugün işte ilk günüm ağrım var bacaklarımda ve sırtımda dr kaburganda kas ezimesi omuş dedi krem felan veremem dedi kana geçer dedi sonra cuma günü kendi hamiş dr gittim oda beby iyi dedien çokta plesantaya baktım dedi ayrılma varmı diye ama yok dedi ama yinede bu aralar dikket et dedi. bu arada yeşilde hamileymiş tebrik ederim. bizim topikte hamileler çoğalıyo darısı diğerlerine.
iyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?