Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet sende haklısın bazen oluyo insanı bi umutsuzluk sarıyor birden. inşallah biz de tadarız o duyguları tabii önce siz ablalarımızzzzz

kızlar ben kaçıyorum. size ii geceler. muhabbet için teşekkürler. sizleri seviyorum. mucukkksss

evet sende haklısın bazen oluyo insanı bi umutsuzluk sarıyor birden. inşallah biz de tadarız o duyguları tabii önce siz ablalarımızzzzz

inşallahhh canım. hepicimiz anne oluruz tez zamanda inşallahhh. ben çıkıyorum canım bu arada saol herşey için. öptümmmm

ayy nerde yaa bu tarifim kaçıncı sayfadaa 20 civarı biyerde ama bulamadıım akşam 8-9 gibi yazdıydım dimi ben tarifii :26:

inşallahhh canım. hepicimiz anne oluruz tez zamanda inşallahhh. ben çıkıyorum canım bu arada saol herşey için. öptümmmm
güle güle tatlım yarın görüşürüz kendine dikkat et kahvaltını yap sıkı giyin üşüme yollardan geçerken sağa sola baakkk.
ayy en iyisi işten çık bütün hepsinden kurtulseni seviyom

Yaş pasta hamuru için:
3 yumurta, 1 bardaktan biraz fazla şeker, 1 bardak su, 1paket kabartma tozu, 1paket vanilya, 2bardak un, 3-4 KAŞIK SIVIYAĞ
Kreması için;
2 kaşık un, 1bardak süt, 3kaşık şekler
Kremsantisi için; 1 bardaktan az süt, 1 paket krem şanti

Yapılışı: Hamuru için şeker ve yumurtalar iyice çırpılır sonra diğer malzemeler eklenir en son kabartma tozunu koyun ve tekrar çırpın yağlanmış kek kalıbına döküp fırında 180 derecede 365-40 dk pişirin soğuyunca kalıptan çıkarıp nazikçe ortadan ikiye ayırın alt kısmını üste gelicek şekilde başka bir yere ayırın
Kreması için sütü şekeri ve unu topaklanma kalmayacak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin ve soğumaya bırakın ayrı bi kaptada krem şantiyi iyice çırpın ve katılaşması için dolaba koyun sonra krema iyice soğuduğunda içine 2 kaşık çırptığımız krem şantiden alın ve ikisini tekrar çırpın bu hazırladığımız krema yaş pastanın iç harcı arkadaşlar bunu pastamızın alt katına güzeelce yaydıktan sonra isterseniz arasına muz veya başka bir meyvede konabilir konmasa bile gayet güzel oluyo tadı merak etmeyin bu arada kekinizin kuru kısımlarını birazcık şekerli sütle ıslatabilirsiniz ama kek zaten yumuşak olduğu için ıslatmayadabilirsiniz neyse üst parçayıda pastamızın üstüne nazikçe ve dikkatlice yerleştirin parçalamadan biraz üstüne şekerli sütten dökebilirsiniz hazırlanmış kremadan kaldıysa biraz üstüne yayabilirsiniz yoksada direk krem şantiyi güzelce sürün üstünü istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz meyvelerle veya soslarla pasta süsleriyle bu arda ben marketten küçük paketlerde tek kullanımlık böğürtlen veya çikolata sosu kullanıyorum böğürtlenlisini denedim çok güzel oldu küçük küçük parçalar halinde döküp kürdanla ebru yapar gibi şekiller verdim kürdanla tablo gibi bişii çıkıyo ortaya meyvelerlede süslüyorum üzüm çilek vs. süslemesi size kalmış artık denemenizi tavsiye ederim haarika bir pasta oluyor bunu yaptıktan sonra hazırlarını yemek istemezsiniz şimdiden yapacaklara aafiyet olsun

ARKADAŞLAR SIVIYAĞI YAZMAMIŞIM KAFAMDAN YAZMIŞTIMDA TARİFİ EKLEYİNDE EKSİK OLMASIN TARİF

alan aldı tarifleri kuzum eyvah yarın bidaha duyuru yap

güle güle tatlım yarın görüşürüz kendine dikkat et kahvaltını yap sıkı giyin üşüme yollardan geçerken sağa sola baakkk.
ayy en iyisi işten çık bütün hepsinden kurtulseni seviyom

başakcım eyvahki ne eyvah yağsızda cici olmazki yaa yarın ben giremeyebilirim topiğin sahibi olarak bu iş sana düşer annem
seldacım iyi geceler iyi uykuklar bitanem güseelce dinlen çalışmalara keçi boynuzunuda devam ümidi kesmek yok öpüyorum tatlım seni hoşçakaal

aa başakda uçmuş sen ne ara gittin kıız neyse bende çıkiim bari hadi hoçakalııın topikteki inlere 3harflire sesleniyomuş gibi hissettim bi kimseler yok ya neyse meyvemi yiyimde gidip biraz kitap okuyum baari hadi baay

kızlar herkese merhabalar. ben bu ayda nakavt oldum. bu ay gerçekten çok umutluydum. hatta bir ara hamile olduğumu bile düşündüm. allah hayırlısını versin hepimize. ben artık uğramam buralara. herkese bol bol şans

Ayy en iyisi işten çık bütün hepsinden kurtulseni seviyom

heeee heee bugün çok mutlu uyandım ben sabah erken kalktım duşumu aldım kahvaltımı yaptım süslendim erkenden işe geldim. Işe başlamadan bi selam vereyim dedimmm

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese mutlu huzurlu umutlu sağlıklı bir hafta diliyorum

yeşilcim gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah kandada baktır bize müjdeyi ver bu akşam kutlama yapalım senin ve bebeğinin şerefine

heeee heee bugün çok mutlu uyandım ben sabah erken kalktım duşumu aldım kahvaltımı yaptım süslendim erkenden işe geldim. Işe başlamadan bi selam vereyim dedimmm

ne güzel mutluluğun hep daim olsun yüzün hep gülsün canım

nikolaycımmm merhaba nasılsınn...çok geçmiş olsunnn...şimdi nasıl oldun bayağ iyileştinmii?

nikolaycımmm merhaba nasılsınn...çok geçmiş olsunnn...şimdi nasıl oldun bayağ iyileştinmii?

günaydın kızlar yazdıklarınızı okuduk çok saolun hepinizden bugün işte ilk günüm ağrım var bacaklarımda ve sırtımda dr kaburganda kas ezimesi omuş dedi krem felan veremem dedi kana geçer dedi sonra cuma günü kendi hamiş dr gittim oda beby iyi dedi en çokta plesantaya baktım dedi ayrılma varmı diye ama yok dedi ama yinede bu aralar dikket et dedi. bu arada yeşilde hamileymiş tebrik ederim. bizim topikte hamileler çoğalıyo darısı diğerlerine.

tekrar geçmiş olsun cnmm...kendine ve bebişe iyi bakkk....inşallah çoğalacak hamişler burda...aminnnn

iyiyim canım sen nasılsın

bende iyiyim cnmm..pazartesi sendromu işte...haftasonundan sonra zor gelio ilk gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…