benim mis kokulum kıymetli kızııııııım
evet ya bak benim lafıma geldinmi dedim yine laf söyletmiyo ne kıymetli kocası var
iyi gecelerrrrkızlarrrrrr ben kaçar annem zorla yatırıo beni(((. sizleri çooook çoooook öpüyorummmmm çok memnun oldum yrn görüşmek üzereeeee
sen ona ceza değil hediye verirsin ancak.
hemende dilini çıkarma koparırım o dilini
abovvvvvvv bak ben bu dedikoduları kaçırmışım. kimdedi bunu he kim dedi.teşekkür ederim canım,iş yapmışın ama,hem elin hem fikrin çalışmış maşallah
sana geç geldi,tembel diyenler utansın,yok neymiş çok dağıtmışın dolabı da,bitmemiş işin de
gül kuzum gül gülki yarın mutlu uyan
ayyy ben çok mutluyum şu an valla topikimiz sizin gibi hatunlarla tanıştı şenlendi.
zati topikin bütün hatunları tek tek ayrı renk benm için
kızzzzzzzz bu karı bekar mııııııııııkızlarrrrrr ben kaçar annem zorla yatırıo beni(((. sizleri çooook çoooook öpüyorummmmm çok memnun oldum yrn görüşmek üzereeeee
teşekkür ederim canım,iş yapmışın ama,hem elin hem fikrin çalışmış maşallah
sana geç geldi,tembel diyenler utansın,yok neymiş çok dağıtmışın dolabı da,bitmemiş işin de
birazda elimde para olmadığı için araştırmak mecburiyetinde kaldım nazoşum,o vakit nette böyle bi platform var diye de bilmiyodum
ama ben de artık her şeyi inciğini cıncığına varana kadar araştırıyorum tatlım
ama dr lar bilen hastadan hiç hoşlanmıyolar
heee birde ben fakültede çektirdim,çok da rahat çekildi,bi üç dk lık acı hissettim,kalktığımda her şey çok rahattı
ayrıca ağrı kesici kullandırtmışlardı bana,devlet deyip geçmeeeeeeeeeeeeeee
hofffff
ne çok konuşasım var da,artık kalkmalıyım,uykum geldi
kızlarrrrrr ben kaçar annem zorla yatırıo beni(((. sizleri çooook çoooook öpüyorummmmm çok memnun oldum yrn görüşmek üzereeeee
tabii sana ancak mor yakışır zatibaşak seni döverim heeeee
kızım niye beni dövdürüyosunn
nasıl kankasın sen yavvvv
yaa böle giderse ilk seni yicem haberin yokkkkkkk
ben mor renk olıyımmıııııı
söylemem söyletmembu smileye bayılıyom.
şu an tam benm surat ifademi anlatıyor..
bende anlamadım nazo insan biraz olsun laf söyler
abovvvvvvv bak ben bu dedikoduları kaçırmışım. kimdedi bunu he kim dedi.
aminim karılardan bviri dedi erenayda devam ettirdi..
hatunlar bi kerem dolabım çabuk bitti sonra kocam erken geldi naapiyim aldı pcyi elimden.
gerçi bizde (söylmesi ayıp olsada) 3 tane pc var fakat
birisi arızalı birisini de ben (yine söylemesi ayıp ama söylmezsem çatlarım) kendi paramla çalışıp aldığım için açmaya kıyamaıyorum.
o yüzden gelemedim
eveeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttt :101:yaağcı senii hep gelelim diye yapıyon dimiii
cnm zeytinyağ kalmadı ki şimdii hem içememde ben onu anında çıkarırım wallasosyal güvencemiz varda 3 aşılama istiyor ve erkekte sorun olduğunda rapor almak daha kolaymış diye duydum araştıracam bizede rapor verirlermi diyeama 700 iyiymiş ben raporlada olsa bi 3000 gidiyor diye duymuştum
zeytin yağı iyi gelirmiş kabızlığa başkada aklıma gelmiyor şimdi
bide eşine sor bakalım o cezayı küçükmü buluyor
ayy cnm ya banada herkez soruyo gebelik şüphen warmı die yok neden ki die soruyorum bende çaktırmadan gebelikte kabızlık oluyomuşş ahh keşke çekmeye razıyımmmmmmmmmmvalla çözümünü bilen varsa banada söylesin aynen bende 1 hafta 10gündür öyleyim dötümün üstüne zor oturur oldum basur olcaz bu gidişleehamiş olabiliriim diye bitki çayıda içemiyom yoksa bi çay vardı adı neydi unuttum hah sinamekiydi idrarda kokuda varmı kız sende hamiş olabilirsinmi sende kız bu arada form bitki çaylarıda süper wcye çıkarttırıyodu bi ara içiyodum ama şimdi şüphe var diye içemiyom bişii beyaz leblebi yiyom önceden işe yarıyodu şimdi yaramadı yaa
cnm su içmekten de artık su ağzımdan geliyo patlıcam zaten karnım iyice şiştiiiiyiyiz canım saol. hemen etki etçek bişey bilmiyorum ama bol sıvı tüket.
cnm ewde war şurup duphalac onu içiyorum ama artık fayda etmiyoooo iştee pufffffsen uğra o zaman sık sk buraya acaip neşeliyizdirrrr normaldee
çok eğleniriz açılırsın sende
hoşgeldin canımmm
duphalac diye bi ilaç var aldır hemen iç anında çözüm canımmm
acaba sen beni unutabilirmisin minik kuşum. eminim pcyi açıp kkya giriş yapıp topiki açar açmaz ilk aklına gelen benm.söylemem söyletmem
arada hataları olsada o benim mükemmel kocammm
yok valla bak geçmişe ben masumum bu konuda
ben geldiğimden beri hiç seni konuşmadık hiiiiç hatta unuttuk biz seni
5 yıllık evliyim dediydiii:44:kızzzzzzzz bu karı bekar mıııııııııı
tabii sana ancak mor yakışır zati
kızlarrrrrr ben kaçar annem zorla yatırıo beni(((. sizleri çooook çoooook öpüyorummmmm çok memnun oldum yrn görüşmek üzereeeee
bu smileye bayılıyom.
şu an tam benm surat ifademi anlatıyor..
bende anlamadım nazo insan biraz olsun laf söyler
gül kuzum gül gülki yarın mutlu uyan
ayyy ben çok mutluyum şu an valla topikimiz sizin gibi hatunlarla tanıştı şenlendi.
zati topikin bütün hatunları tek tek ayrı renk benm için
5 yıllık evliyim dediydiii:44:
eee bunu annesi yatırıyosa tabi bebek olmaz kuzummm
neyse anlamadım
evet yeni favori rengim mor
başak kayınanneme gittim bu günnn
ooo yolda karşıladı benii
eski koltuklarımı tamir ettirip ona götürdük bugün
evini temmziledim yerleştirdimm
köpeki sevdimm
kıskandınmııı?
cnm zeytinyağ kalmadı ki şimdii hem içememde ben onu anında çıkarırım walla
ayy cnm ya banada herkez soruyo gebelik şüphen warmı die yok neden ki die soruyorum bende çaktırmadan gebelikte kabızlık oluyomuşş ahh keşke çekmeye razıyımmmmmmmmmm
cnm su içmekten de artık su ağzımdan geliyo patlıcam zaten karnım iyice şiştiii
cnm ewde war şurup duphalac onu içiyorum ama artık fayda etmiyoooo iştee pufffff
kızlar merhaba herkeze tekrardannnn
bizim burdada felaket fırtına we kar war yani tipi şeklinde ama heryer yine beyaza büründüüüüüüü
vay nazoma bak beeeeeee helal yürüüüü anam kim tutar seniiiii aslanımmmdemi ya koca işte iyi bişey olsa adı koca olmaz en iyisine bile acınmaz bak benimkide kedi gibidir ama ben hiç acımam
allah kolaylık versinnnnn kuzummmmcnm zeytinyağ kalmadı ki şimdii hem içememde ben onu anında çıkarırım walla
ayy cnm ya banada herkez soruyo gebelik şüphen warmı die yok neden ki die soruyorum bende çaktırmadan gebelikte kabızlık oluyomuşş ahh keşke çekmeye razıyımmmmmmmmmm
cnm su içmekten de artık su ağzımdan geliyo patlıcam zaten karnım iyice şiştiii
cnm ewde war şurup duphalac onu içiyorum ama artık fayda etmiyoooo iştee pufffff
kızlar merhaba herkeze tekrardannnn
bizim burdada felaket fırtına we kar war yani tipi şeklinde ama heryer yine beyaza büründüüüüüüü
ben buraya gelmesemde aklımdasın kankimmacaba sen beni unutabilirmisin minik kuşum. eminim pcyi açıp kkya giriş yapıp topiki açar açmaz ilk aklına gelen benm.
ve alttaki online kişilere bakarken gözlerin ilk beni arıyo
ben kıyamam kızıııııııııııııııııııııııııııııııımdemi ya koca işte iyi bişey olsa adı koca olmaz en iyisine bile acınmaz bak benimkide kedi gibidir ama ben hiç acımam
eveeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttt :101:
meselaaa bengisuuuuuu benm için pembesinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?