hakkımı helal ettim annem için rahat olsun başına bi iş gelirseyaww bizim evin çatısı hava uçacak az sonra. çok kötü fırtına var dışarıda.bizde en üst katta oturuyoruz çatıdan tak tak sesler geliyo...
ohoooooooooooooo eroşun doğurmasını beklersekkkkkkkkkızım o para bana kocamın doğum günü hediyesiii,yüzük alsaydı onudamı isteyecektin hıh vermem işte
varya çok karlı çıktım bu iştennnn,ben bi doğum gününde bu kadar para kazanıyosam bi doğurursam milyarder olurum herhaldeeeacil doğurmam gerek:
o zaaman o paradan yollarım sana olurmu?
hmde parkelerin tamamını yaptırırım
ama tarih veremiyom işteeee
ortalama 2016-17-1819-20-............olabilirrrrr
o başka şeyler düşünmüş kuzucum çokta şaşırttı beniiilla çok para mı gerek karını sevgilini sevindirmek için.
her şey para değil başka şekilde de seni sevndirebilirdi şaşırtabilirdi. bence düşünmemeiş
iyyyyyykkkkkkkkkk espiriye bakkkkk:120:
espiri yaptı bal kabaaaaa
koy tabaaa ye sabaaaaaaaaaaa
bundan üç sene önce benden 450 lira istemişti dr ve ancak o hastanede yapıldığını söyledi bana,meğer devlet yapıyomuş,ben yedirmedim o na o parayı,gittim devletten bir ay sonraya randevu aldım ama olsun,bir ayda 450 lirayı nerden kazancaktım değil mi?
sevdim ben bu karıyı yaaa.
baksana gelir gelmez dövmüş topiktekileri:90::90::90::90::90::90:
annem hoşgeldin yavrummmm en çokta eroşa vureydin
bencede kesinlikle oraya gi,t. devamlı doktorun oluyo. o takip edio seni. özelleride kalktıya hastanede artık daha çok ilgileniolarben bursadayım bursada zübeyde hanım doğum hastanesi var bir arkadaşta orayı önermişti bana çok memnun kalmışlar ve bir kadın doğum hastanesi daha açılacaktı geçen sene orayıda araştırmak lazım
iç benii erennnnn:126: :))hem biz papatyayla iyi anlaştık beni dövmedi hıh
şimdi demliyorum birazdan içeceğim onuuu
özelle anlaşmalıysa ondan olabilir prim veriolardır. Günahı boynuna artık. Ama kadın doğum hastane doktorları kendi hastanelerinde yaptırıyor. Belki o hastanede yoktur makinası canım.
orda yaptır canım bence de. şimdi çoooook acılı oldu orda bi arkadaşım dediki biri ben masada özelde kasıldım ve rahmime sıkamadılar hocam demiş. çok da panikliyim deyince kızı anestezi altında yapmışlar. Bende bu taktiği kullandım ama doktorum yemediAğrı kesici ve rahatlatıcı bi iğneymiş lokal gibi güya. 10 dakika bile sürmüo ama o 2 dakika doğuruyorum sandım. şükür 2 dakika sürüyo. Sonra nsl rahatlıyosun nsl. Ama kendimi hiç kasmadım. Hemşireye rica ettim sağolsun elimi sımsıkı tuttu Sonra kuruşda para vermedim diyemi bilmem 2 dakika diyemi sürdü diye iiki orda çektirdim
ohoooooooooooooo eroşun doğurmasını beklersekkkkkkkk
saçımda siyah kalmaz o saatten sonrada eve çıkmama gerek kalmaz ölürüm zati.
artıkın mezar taşı yaptırırsın banalaminant parkeyle
yuh be yuh aç boğaz karı.o başka şeyler düşünmüş kuzucum çokta şaşırttı benii
başka şekilde sevindirdi ama insan bi ne biliiim pırlanta,araba,yazlık,yat,villa falan alırdı yaniiii
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz villa olsun ha10 odalıııııı,ha 5 farketmezz
araba alsaydı ha audi slmışşş ha volkswagen ne farkeder di mi ama?
gel kabakım gel seni sabaha bırakmam hemen yerim
tabağada gerek yokkk tepsidede tüketirimmmmmmmmm:125::125:
hakkımı helal ettim annem için rahat olsun başına bi iş gelirse
MERHABAAA hoşgeldin başaks eklermisin beni de
iç benii erennnnn:126: :))
listeye miiiiiii hımmmmmmmm bilemedim şimdikkkkk.MERHABAAA hoşgeldin başaks eklermisin beni de
bencede kesinlikle oraya gi,t. devamlı doktorun oluyo. o takip edio seni. özelleride kalktıya hastanede artık daha çok ilgileniolar
iç benii erennnnn:126: :))
yuh be yuh aç boğaz karı.
kuzum sen hç kocana dokundurtmuyon anlamıyom ben yaaaa:44: suçlu işte gel topa tutak kocanı
gül kuzum gül gülki yarın mutlu uyangüldürdün kız beni
:106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:o kadar vahimmi benim durumum:44::44::44::44:
hiç umut yokmu?
bu ne iltifat mı hakaret mi olum ne bu
ohoooooooooooooo eroşun doğurmasını beklersekkkkkkkk
saçımda siyah kalmaz o saatten sonrada eve çıkmama gerek kalmaz ölürüm zati.
artıkın mezar taşı yaptırırsın banalaminant parkeyle
o başka şeyler düşünmüş kuzucum çokta şaşırttı benii
başka şekilde sevindirdi ama insan bi ne biliiim pırlanta,araba,yazlık,yat,villa falan alırdı yaniiii
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz villa olsun ha10 odalıııııı,ha 5 farketmezz
araba alsaydı ha audi slmışşş ha volkswagen ne farkeder di mi ama?
gel kabakım gel seni sabaha bırakmam hemen yerim
tabağada gerek yokkk tepsidede tüketirimmmmmmmmm:125::125:
yuh be yuh aç boğaz karı.
kuzum sen hç kocana dokundurtmuyon anlamıyom ben yaaaa:44: suçlu işte gel topa tutak kocanı
teşekkür ederim canım,iş yapmışın ama,hem elin hem fikrin çalışmış maşallahne güldün kız ceksii karıııııı
nasılsın tatlım Muhammed Emin adını düşündüm sana süpper
ben 1 seneden beri bu işleri bukadar yakından takip ediyorum 2 senedir evde net var ama öncesinde gazetede tvde ne çıkarsa onla bilgilenmeye çalışıyodum ama şimdi herkes bildiklerini paylaşıyor nerde ne yanlış ne eksik yapıyoruz daha iyi biliyoruz
beni rahim filmine gönderen dr da devlet hastanesiyle karşı karşıyaydı tuttu beni bursaya gönderdi zaten o drda eve yakın diye başlamıştım ama bir kez gittim sonrada orda bi hastasından negatif şeyler duyunca devam etmedim
ama sen akıllı davranmışın bizim hiç aklımıza gelmedi araştırmak dr ne dese yaptık ama şimdi araştırıyorum elimden geldiğince
birde okadar para verip bi ağrı kesici bişey verselerdi bari içim yanmaz özelde değil sanki devlette yaptırdım
sen ona ceza değil hediye verirsin ancak.benim verdiğim ceza yetmezmi onaayrıca kızsamda kıyamam ben ona ben iyilikle alırım ifadesini
benim kocama hiçbi söz yokkkkkk
başak seni döverim heeeeelisteye miiiiiii hımmmmmmmm bilemedim şimdikkkkk.
valla eroşa bi tane vurmazsan olmaz
onu dövmemişin duyduğum kadarıyla.
bak eroşa fazla yüz verme bugün seni içer yarın kıtır kıtır evini ocağını yer:125:
gül kuzum gül gülki yarın mutlu uyan
ayyy ben çok mutluyum şu an valla topikimiz sizin gibi hatunlarla tanıştı şenlendi.
zati topikin bütün hatunları tek tek ayrı renk benm için
bu smileye bayılıyomcanımızsın dedik daha ne diyelim
evet ya bak benim lafıma geldinmi dedim yine laf söyletmiyo ne kıymetli kocası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?