Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaww bizim evin çatısı hava uçacak az sonra. çok kötü fırtına var dışarıda.bizde en üst katta oturuyoruz çatıdan tak tak sesler geliyo...
hakkımı helal ettim annem için rahat olsun başına bi iş gelirse

ohoooooooooooooo eroşun doğurmasını beklersekkkkkkkk

saçımda siyah kalmaz o saatten sonrada eve çıkmama gerek kalmaz ölürüm zati.

artıkın mezar taşı yaptırırsın bana laminant parkeyle

illa çok para mı gerek karını sevgilini sevindirmek için.

her şey para değil başka şekilde de seni sevndirebilirdi şaşırtabilirdi. bence düşünmemeiş
o başka şeyler düşünmüş kuzucum çokta şaşırttı benii
başka şekilde sevindirdi ama insan bi ne biliiim pırlanta,araba,yazlık,yat,villa falan alırdı yaniiii
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz villa olsun ha10 odalıııııı,ha 5 farketmezz
araba alsaydı ha audi slmışşş ha volkswagen ne farkeder di mi ama?
iyyyyyykkkkkkkkkk espiriye bakkkkk:120:

espiri yaptı bal kabaaaaa

koy tabaaa ye sabaaaaaaaaaaa

gel kabakım gel seni sabaha bırakmam hemen yerim
tabağada gerek yokkk tepsidede tüketirimmmmmmmmm:125::125:

ben 1 seneden beri bu işleri bukadar yakından takip ediyorum 2 senedir evde net var ama öncesinde gazetede tvde ne çıkarsa onla bilgilenmeye çalışıyodum ama şimdi herkes bildiklerini paylaşıyor nerde ne yanlış ne eksik yapıyoruz daha iyi biliyoruz
beni rahim filmine gönderen dr da devlet hastanesiyle karşı karşıyaydı tuttu beni bursaya gönderdi zaten o drda eve yakın diye başlamıştım ama bir kez gittim sonrada orda bi hastasından negatif şeyler duyunca devam etmedim
ama sen akıllı davranmışın bizim hiç aklımıza gelmedi araştırmak dr ne dese yaptık ama şimdi araştırıyorum elimden geldiğince
birde okadar para verip bi ağrı kesici bişey verselerdi bari içim yanmaz özelde değil sanki devlette yaptırdım

sevdim ben bu karıyı yaaa.
baksana gelir gelmez dövmüş topiktekileri:90::90::90::90::90::90:

annem hoşgeldin yavrummmm en çokta eroşa vureydin
MERHABAAA hoşgeldin başaks eklermisin beni de
bencede kesinlikle oraya gi,t. devamlı doktorun oluyo. o takip edio seni. özelleride kalktıya hastanede artık daha çok ilgileniolar

hem biz papatyayla iyi anlaştık beni dövmedi hıh
şimdi demliyorum birazdan içeceğim onuuu
iç benii erennnnn:126: :))

evet illaa çektirmem gerekirse orayı düşünüyom bakalım kız anesteziye ne gerek var zaten ayol ağrı kesici yeter bende istiycem ağrı kesiciyi vurmazsanız çektirmem diicem onlarda çok meraklıydılar ya zaten çekmeye dittir git çektirmezsen çektirme demesinler sonra bana

yuh be yuh aç boğaz karı.

kuzum sen hç kocana dokundurtmuyon anlamıyom ben yaaaa:44: suçlu işte gel topa tutak kocanı

MERHABAAA hoşgeldin başaks eklermisin beni de
bencede kesinlikle oraya gi,t. devamlı doktorun oluyo. o takip edio seni. özelleride kalktıya hastanede artık daha çok ilgileniolar

iç benii erennnnn:126: :))
listeye miiiiiii hımmmmmmmm bilemedim şimdikkkkk.

valla eroşa bi tane vurmazsan olmaz

onu dövmemişin duyduğum kadarıyla.
bak eroşa fazla yüz verme bugün seni içer yarın kıtır kıtır evini ocağını yer:125:

kuzum sen hç kocana dokundurtmuyon anlamıyom ben yaaaa:44: suçlu işte gel topa tutak kocanı

benim verdiğim ceza yetmezmi onaayrıca kızsamda kıyamam ben ona ben iyilikle alırım ifadesini
benim kocama hiçbi söz yokkkkkk

Son düzenleme:
güldürdün kız beni
gül kuzum gül gülki yarın mutlu uyan

ayyy ben çok mutluyum şu an valla topikimiz sizin gibi hatunlarla tanıştı şenlendi.

zati topikin bütün hatunları tek tek ayrı renk benm için

bu ne iltifat mı hakaret mi olum ne bu

canımızsın dedik daha ne diyelim

ohoooooooooooooo eroşun doğurmasını beklersekkkkkkkk

saçımda siyah kalmaz o saatten sonrada eve çıkmama gerek kalmaz ölürüm zati.

artıkın mezar taşı yaptırırsın bana laminant parkeyle

evet ya bak benim lafıma geldinmi dedim yine laf söyletmiyo ne kıymetli kocası var

ne güldün kız ceksii karıııııı

nasılsın tatlım Muhammed Emin adını düşündüm sana süpper
teşekkür ederim canım,iş yapmışın ama,hem elin hem fikrin çalışmış maşallah
sana geç geldi,tembel diyenler utansın,yok neymiş çok dağıtmışın dolabı da,bitmemiş işin de

birazda elimde para olmadığı için araştırmak mecburiyetinde kaldım nazoşum,o vakit nette böyle bi platform var diye de bilmiyodum
ama ben de artık her şeyi inciğini cıncığına varana kadar araştırıyorum tatlım
ama dr lar bilen hastadan hiç hoşlanmıyolar
heee birde ben fakültede çektirdim,çok da rahat çekildi,bi üç dk lık acı hissettim,kalktığımda her şey çok rahattı
ayrıca ağrı kesici kullandırtmışlardı bana,devlet deyip geçmeeeeeeeeeeeeeee

hofffff
ne çok konuşasım var da,artık kalkmalıyım,uykum geldi

kızlarrrrrr ben kaçar annem zorla yatırıo beni(((. sizleri çooook çoooook öpüyorummmmm çok memnun oldum yrn görüşmek üzereeeee

başak seni döverim heeeee
kızım niye beni dövdürüyosunn
nasıl kankasın sen yavvvv
yaa böle giderse ilk seni yicem haberin yokkkkkkk
gül kuzum gül gülki yarın mutlu uyan

ayyy ben çok mutluyum şu an valla topikimiz sizin gibi hatunlarla tanıştı şenlendi.

zati topikin bütün hatunları tek tek ayrı renk benm için

ben mor renk olıyımmıııııı

canımızsın dedik daha ne diyelim

evet ya bak benim lafıma geldinmi dedim yine laf söyletmiyo ne kıymetli kocası var
bu smileye bayılıyom .

şu an tam benm surat ifademi anlatıyor..

bende anlamadım nazo insan biraz olsun laf söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…