Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya ben rahim filminden korktuğum için sormuştum bidaha nasıl dayanırım bilmiyorum ve beni rahim filmine gönderen dr devlette drdu beni niye özele gönderdiki 250mi neydi tam hatırlamıyorum para vermiştik bizi niye devlete yönlendirmediki

yaww bizim evin çatısı hava uçacak az sonra. çok kötü fırtına var dışarıda.bizde en üst katta oturuyoruz çatıdan tak tak sesler geliyo...

ay ben ne çok korkarım lodostan fırtınadan önceki oturduğum ev 5. en üst katta oturuyodum ödüm kopuyodu korkumdan kapının dibine minder koyup tv kapatıp oturuyodum:18: şimdiki oturduğum evde hiç duymuyorum şükür rahatım burda

Bu arada nazemir nerdesin bilmiorum bulunduğun yerde devletin kadın doğum hastanesi var mı ama devlete ait kadın doğum hastanesi tavsiye ediyorum. Kendi aralarında yarışıolar bide başarı oranı diye.

heheh bende araştırdım ankaraya gidince orda yaptırmayı düşünüyodum aşılamayı birileri paylaşmıştı bi topikte orda okumuştum aklıma yazdım lazım olursa orda çektiricem çok canın yandımı canım? uyuşturdular derken ağrı kesicimi vurdular canım :18:

canım sıkkın, cinlerim de tepemde ve ağlayıp duruyorum. sizde cevap vermeyince dövmek geldi içimden sizi
sevdim ben bu karıyı yaaa.
baksana gelir gelmez dövmüş topiktekileri:90::90::90::90::90::90:

annem hoşgeldin yavrummmm en çokta eroşa vureydin

ohh süpper yapmışın kanka ama o parayı bana verirsen daha süper olur. bi 500de ben katarım parkeleri yaptıtırık he hacı ne dersin

Bu arada nazemir nerdesin bilmiorum bulunduğun yerde devletin kadın doğum hastanesi var mı ama devlete ait kadın doğum hastanesi tavsiye ediyorum. Kendi aralarında yarışıolar bide başarı oranı diye.

ben bursadayım bursada zübeyde hanım doğum hastanesi var bir arkadaşta orayı önermişti bana çok memnun kalmışlar ve bir kadın doğum hastanesi daha açılacaktı geçen sene orayıda araştırmak lazım

asıl ben geldim hoş geldimmmmmm
iyi ki varım yaw
kıskanç
kız sen herşeyi kıskanmak zorundamısın?

sevdim ben bu karıyı yaaa.
baksana gelir gelmez dövmüş topiktekileri:90::90::90::90::90::90:

annem hoşgeldin yavrummmm en çokta eroşa vureydin

senin benle ne zorun var anlamadım yavvvv
hem biz papatyayla iyi anlaştık beni dövmedi hıh
şimdi demliyorum birazdan içeceğim onuuu

bundan üç sene önce benden 450 lira istemişti dr ve ancak o hastanede yapıldığını söyledi bana,meğer devlet yapıyomuş,ben yedirmedim o na o parayı,gittim devletten bir ay sonraya randevu aldım ama olsun,bir ayda 450 lirayı nerden kazancaktım değil mi?
nazo iltifat etti diye seviniyordum tam ama aklım başıma geldi. sindirella 12den sonra kül kedisi oluyor

küçük bi hatamı kızım küçük müüüüüüüüüüüüüüüü?
adam hediye almadıııııııııııı
ama benim cezam küçükkkkk
illa çok para mı gerek karını sevgilini sevindirmek için.

her şey para değil başka şekilde de seni sevndirebilirdi şaşırtabilirdi. bence düşünmemeiş

özelle anlaşmalıysa ondan olabilir prim veriolardır. Günahı boynuna artık. Ama kadın doğum hastane doktorları kendi hastanelerinde yaptırıyor. Belki o hastanede yoktur makinası canım.

orda yaptır canım bence de. şimdi çoooook acılı oldu orda bi arkadaşım dediki biri ben masada özelde kasıldım ve rahmime sıkamadılar hocam demiş. çok da panikliyim deyince kızı anestezi altında yapmışlar. Bende bu taktiği kullandım ama doktorum yemedi Ağrı kesici ve rahatlatıcı bi iğneymiş lokal gibi güya. 10 dakika bile sürmüo ama o 2 dakika doğuruyorum sandım. şükür 2 dakika sürüyo. Sonra nsl rahatlıyosun nsl. Ama kendimi hiç kasmadım. Hemşireye rica ettim sağolsun elimi sımsıkı tuttu Sonra kuruşda para vermedim diyemi bilmem 2 dakika diyemi sürdü diye iiki orda çektirdim

kıskanç
kız sen herşeyi kıskanmak zorundamısın?

senin benle ne zorun var anlamadım yavvvv
hem biz papatyayla iyi anlaştık beni dövmedi hıh
şimdi demliyorum birazdan içeceğim onuuu
iyyyyyykkkkkkkkkk espiriye bakkkkk:120:

espiri yaptı bal kabaaaaa

koy tabaaa ye sabaaaaaaaaaaa

ohh süpper yapmışın kanka ama o parayı bana verirsen daha süper olur. bi 500de ben katarım parkeleri yaptıtırık he hacı ne dersin

kızım o para bana kocamın doğum günü hediyesiii,yüzük alsaydı onudamı isteyecektin hıh vermem işte
varya çok karlı çıktım bu iştennnn,ben bi doğum gününde bu kadar para kazanıyosam bi doğurursam milyarder olurum herhaldeeeacil doğurmam gerek:

o zaaman o paradan yollarım sana olurmu?
hmde parkelerin tamamını yaptırırım
ama tarih veremiyom işteeee
ortalama 2016-17-1819-20-............olabilirrrrr

ne güldün kız ceksii karıııııı

nasılsın tatlım Muhammed Emin adını düşündüm sana süpper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…