canım ben devlete gittim rahim filmi için yine hiç ödemedim. Zübeyde hanım kadın doğum ankara. Doktora çok panikliyim falan dayanamam deyince uyuşturdular hafif beni. 15 dakikada bitti yine de o 3 dakika çıldırdım ama değdi bence. Aşılamalarını devlette yaptır. Aşılamada zaten şans çok ama çok az bide nediye o kadar para dökelim. Geçenlerde bi arkadaşım 1.200 ödedi 1 aşılamaya ve olumsuz ne yazıkki( birde rapor için tahlillerin son 6 ay diolar aklında bulunsun. Devlet bi hak verdiyse bence kullanmak lazım. Yoksa madden mahvoluyo insan çoğu arkdaşım çokkkk para döktü özellere bide olumsuz sonuç almak çok kötü bence en azından var olan haklardan yararlan derim olmadı en son bende özel deniycem napiim
yaww bizim evin çatısı hava uçacak az sonra. çok kötü fırtına var dışarıda.bizde en üst katta oturuyoruz çatıdan tak tak sesler geliyo...
canım ben devlete gittim rahim filmi için yine hiç ödemedim. Zübeyde hanım kadın doğum ankara. Doktora çok panikliyim falan dayanamam deyince uyuşturdular hafif beni. 15 dakikada bitti yine de o 3 dakika çıldırdım ama değdi bence. Aşılamalarını devlette yaptır. Aşılamada zaten şans çok ama çok az bide nediye o kadar para dökelim. Geçenlerde bi arkadaşım 1.200 ödedi 1 aşılamaya ve olumsuz ne yazıkki( birde rapor için tahlillerin son 6 ay diolar aklında bulunsun. Devlet bi hak verdiyse bence kullanmak lazım. Yoksa madden mahvoluyo insan çoğu arkdaşım çokkkk para döktü özellere bide olumsuz sonuç almak çok kötü bence en azından var olan haklardan yararlan derim olmadı en son bende özel deniycem napiim
asıl ben geldim hoş geldimmmmmmahaaaa erenayda geldi hoş geldiiii
nazo iltifat etti diye seviniyordum tam ama aklım başıma geldi. sindirella 12den sonra kül kedisi oluyorbaşak nihayet geldi sindirella 12 oldu anca gelebildi
sevdim ben bu karıyı yaaa.canım sıkkın, cinlerim de tepemde ve ağlayıp duruyorum. sizde cevap vermeyince dövmek geldi içimden sizi
asıl ben geldim hoş geldimmmmmm
iyi ki varım yaw
ohh süpper yapmışın kanka ama o parayı bana verirsen daha süper olur. bi 500de ben katarım parkeleri yaptıtırık he hacı ne dersinkızlar ben naptım biliyonuzmu?
ilk kez eşime ceza verdim
doğum günümde hediye almadı benim kocacımm,küstüm ona ,sonra maaş daha yatmadığı için alamadım dedi
affettim bende ona ceza olarak amcamın doğum günü hediyesi olarak verdiği 50 lirayla güne girdim devamını da sen ödicen dedim ama parayı ben kendime harcıcam dedim
mayıs ayında 500 lira gelecek ve ben o parayı şahsıma harcıcamm
nasıl ceza?
iyi yapmışımmı?
ilk dediğimde gözleri pörtledi ama suçlu ya mebur kabul etti
Bu arada nazemir nerdesin bilmiorum bulunduğun yerde devletin kadın doğum hastanesi var mı ama devlete ait kadın doğum hastanesi tavsiye ediyorum. Kendi aralarında yarışıolar bide başarı oranı diye.
kıskançasıl ben geldim hoş geldimmmmmm
iyi ki varım yaw
sevdim ben bu karıyı yaaa.
baksana gelir gelmez dövmüş topiktekileri:90::90::90::90::90::90:
annem hoşgeldin yavrummmm en çokta eroşa vureydin
bundan üç sene önce benden 450 lira istemişti dr ve ancak o hastanede yapıldığını söyledi bana,meğer devlet yapıyomuş,ben yedirmedim o na o parayı,gittim devletten bir ay sonraya randevu aldım ama olsun,bir ayda 450 lirayı nerden kazancaktım değil mi?ya ben rahim filminden korktuğum için sormuştum bidaha nasıl dayanırım bilmiyorum ve beni rahim filmine gönderen dr devlette drdu beni niye özele gönderdiki 250mi neydi tam hatırlamıyorum para vermiştik bizi niye devlete yönlendirmediki
ay ben ne çok korkarım lodostan fırtınadan önceki oturduğum ev 5. en üst katta oturuyodum ödüm kopuyodu korkumdan kapının dibine minder koyup tv kapatıp oturuyodum:18: şimdiki oturduğum evde hiç duymuyorum şükür rahatım burda
nazo iltifat etti diye seviniyordum tam ama aklım başıma geldi. sindirella 12den sonra kül kedisi oluyor
hoş bulduk bebeğimoooo başak hanımlarda gelmiş hoşgelmiş.
asıl ben geldim hoş geldimmmmmm
iyi ki varım yaw
nazo iltifat etti diye seviniyordum tam ama aklım başıma geldi. sindirella 12den sonra kül kedisi oluyor
illa çok para mı gerek karını sevgilini sevindirmek için.küçük bi hatamı kızım küçük müüüüüüüüüüüüüüüü?
adam hediye almadıııııııııııı
ama benim cezam küçükkkkk
özelle anlaşmalıysa ondan olabilir prim veriolardır. Günahı boynuna artık. Ama kadın doğum hastane doktorları kendi hastanelerinde yaptırıyor. Belki o hastanede yoktur makinası canım.ya ben rahim filminden korktuğum için sormuştum bidaha nasıl dayanırım bilmiyorum ve beni rahim filmine gönderen dr devlette drdu beni niye özele gönderdiki 250mi neydi tam hatırlamıyorum para vermiştik bizi niye devlete yönlendirmediki
heheh bende araştırdım ankaraya gidince orda yaptırmayı düşünüyodum aşılamayıBirileri paylaşmıştı bi topikte orda okumuştum aklıma yazdım lazım olursa orda çektiricem çok canın yandımı canım? Uyuşturdular derken ağrı kesicimi vurdular canım :18:
iyyyyyykkkkkkkkkk espiriye bakkkkk:120:kıskanç
kız sen herşeyi kıskanmak zorundamısın?
senin benle ne zorun var anlamadım yavvvv
hem biz papatyayla iyi anlaştık beni dövmedi hıh
şimdi demliyorum birazdan içeceğim onuuu
ohh süpper yapmışın kanka ama o parayı bana verirsen daha süper olur. bi 500de ben katarım parkeleri yaptıtırık he hacı ne dersin
bu ne iltifat mı hakaret mi olum ne buhoş geldin canım iyiki varsın
külkediside olsan bizim canımızsın
ne güldün kız ceksii karııııııbundan üç sene önce benden 450 lira istemişti dr ve ancak o hastanede yapıldığını söyledi bana,meğer devlet yapıyomuş,ben yedirmedim o na o parayı,gittim devletten bir ay sonraya randevu aldım ama olsun,bir ayda 450 lirayı nerden kazancaktım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?