hoşgeldin bi limonlu kekimiz eksiktimerhaba arkadaşlar
topiğinizi forum takipten tesadüfen gördüm..,
ben de pko vardı genç kızlığımda evlendikten sonra kaorunmadık ama 2.buçuk ay olmadı bebeğimiz. pko tekrarladı diye düşünürken dr a gittk. usg de ve hormonlarda pko gözükmüyordu ama hormonlarımdan biri yüksek çıkmış onunla o an tanıştım adı PROLAKTİN. bunun yüksekliği yumurtlamayı engelliyormuş.. yani çok önemli bir hormonmuş dostinex adında bir ilaç verdi düşünce gebe kaldım..bilmiyorum acaba tek sebep prolaktinin düşmesi...
yanlış anlamayın eminim bakılıyordur doktorlarınız hormonlarınıza akıl vermek gibi de olmasın ama prolakininize baktırın derim.
inş en yakın zamanda hepiniz hamile kalırsnız...
iyide başkalarının duygularıyla aynı olabilir duygularımız.
yanii aynı bizim duygularımızı anlatıyorsa sorun yoktur bence
senin ot ne oldu bitirdin mi onu bi faydası olmadımı.kuzum benimki sadece bir fikir sence sorun yoksa bencede yok
senin tercihin bişi diyememkiiii
sadece ben kabul etmem onu demek istiyom
ben özel olmalıyımmmmm
neyse başakım hayıt tohumuna başladım bugünn
bakalım nolcek regl im düzene grecekmi?
benim bat uzar bu ay ilacı içmicemm
senin ot ne oldu bitirdin mi onu bi faydası olmadımı.
hayııt iç tabii işe yarar inşallah ama tadısı kötü
üstüne bişiler iç yada ye valla ben bi taraftan şeker yiyordum yoksa kesin kusardım.içtim ama olmadı ki hamiş değilim itiraf edeyim bu ay pek düzenli yapmadımmmm
inşallah bakalım hemde çok kötü tadııııı saat midem yanıyoo içtikten sonraaa
sağolasın canm yardımcı olmaya çalıştıınn
ben o hormondan çook çktiim sayesinde 20 kg aldımm hatta
ilaçları dersen hiç sorma parlodel,dostinex,agnucaston... aklıma gelmeyen bir yığın ilaç silsilesi
hatta hipofiz adenomundan bile şüphelendi dok.tomografi bile çekildimmm onun yüüzünden yıllarca düşmedi
ama bir gün kontrole gittiğimde düşmüştüüüü hemde ilaçları bıraktığım halde
herşeyi deniyoruz 7 yıldır
ama kısmet olmayınca olmuyooo
özet geç eroşujmkızlar ben yokken ne kaynattınız özet geçin bakem bende pasta yaptım pişmek üzeree
ya etkisi gider diye korkuyommüstüne bişiler iç yada ye valla ben bi taraftan şeker yiyordum yoksa kesin kusardım.
off kimse de kalmadııııı
kızlar ben yokken ne kaynattınız özet geçin bakem bende pasta yaptım pişmek üzeree
sağolasın allahım bekletmesin kimseleriiiiiiibir şey değil canım ben hiç kür yapmadım sadece normal hayatımda salataya kahvaltıya yemeğe hep dereotu koyardım yıllardır böle idim..
evlendikten sonra prolaktin yüksek çıtığnı görünce araştırma yaptık meğersem dereotu prolaktinini yükseltiyormuş tabi bir de stres etki ediyormuş.. sonra eve hiç dere otu almadım misafirliklerde hiç dokunmadım dere otlu yemeklere..
aklıma gelmişken bir de kahvaltılarda balın üstne çörek otu serpip öle yiyordum
çok sinsi bir hormonmuş ama düşmesi de çok aniden olabilyormuş mesea dr um kan alınırken stres yaparsan bile yükselebilir demişti.. ilaçtan önce stresi yen artık yemişti...
bunlar benim bildiklerim ve yaşadılarım...tüm kalbimle söylüyorum inş rabbim isteyen herkjese hayırlı evlatlar nasip eder inş...
özet geç eroşujm
bu bengisu varya tam gecekuşu herşeyi gece yapıyoya etkisi gider diye korkuyomm
ben 1-2 yıl öncede içmiştimm memnun kldımm inşallah yine memnun eder bu beni
kusmammak için zor tutuyom zate kendimiiiii
bu saatte
sen yiyipte kilo almayanlardansın herhaldeeee
bu bengisu varya tam gecekuşu herşeyi gece yapıyo
oki tatlım doydum sohbeetekızlarr uykum varrrrr
ben yatıyomm
sabah erken kalkmam gerekkkkkkk
kocişim gelene dek evi topluyom süpürüp siliyom
8 de kalkıyommm bayılıcamm gözüm çift görüyooooooooo
ya etkisi gider diye korkuyomm
ben 1-2 yıl öncede içmiştimm memnun kldımm inşallah yine memnun eder bu beni
kusmammak için zor tutuyom zate kendimiiiii
bu saatte
sen yiyipte kilo almayanlardansın herhaldeeee
afiyet olsun tatlım bnm de ööle bi cnm çektiki keşkem bende yiyebilseydim.tememdiir geeldiim pastam hazır çok süper olduu
bu bengisu varya tam gecekuşu herşeyi gece yapıyo
afiyet olsun tatlım bnm de ööle bi cnm çektiki keşkem bende yiyebilseydim.
tatlım benm yarime de ye.
seni seviyom hadi çizgili pijaömalarını giy gir yatağa artıkın.
hayırlı uykular çok öptüm tatlım
ayy tşk ederim başakcmmmm
erenaycımm kırmızıyı seçtin sende neden acaba çokmu romantikim aacabaa:78::78::92::94::123::124::124::124::124::124:
nazocummm tşk ederim gülümmm yazmışsın bilgiler ama şuan için yapcak hiç bişeyim yok ...saol düşündüğün içinnn bebeğimmm...
kız bengücümmm sonumuz hayır ola inşallahhhhh senin bat geçmedimi gülümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?