merhaba arkadaşlar
topiğinizi forum takipten tesadüfen gördüm..,
ben de pko vardı genç kızlığımda evlendikten sonra kaorunmadık ama 2.buçuk ay olmadı bebeğimiz. pko tekrarladı diye düşünürken dr a gittk. usg de ve hormonlarda pko gözükmüyordu ama hormonlarımdan biri yüksek çıkmış onunla o an tanıştım adı PROLAKTİN. bunun yüksekliği yumurtlamayı engelliyormuş.. yani çok önemli bir hormonmuş dostinex adında bir ilaç verdi düşünce gebe kaldım..bilmiyorum acaba tek sebep prolaktinin düşmesi...
yanlış anlamayın eminim bakılıyordur doktorlarınız hormonlarınıza akıl vermek gibi de olmasın ama prolakininize baktırın derim.
inş en yakın zamanda hepiniz hamile kalırsnız...
cnm sabah akşam 1 kaşık hani şu kutu dondurmalar varya onların kaşıklarından çıktı içinden onla içiyorum fazlası zararlı olabilirmiş....
selaaaammmmmmmmmmmmmmmmm
yazdığım ve baktığım bi kaç topicte bayanlar 2 - 3 aylık evlilerdi sizi de otomatik öle düşündüm. haklısın çok ama çooooook geçmiş olsun sana ve seraya. ALLAH acil şifalar versin hepimize. peki size ne dediler neden olarak??
canım benim ya üzülme. ben o kadar çok insan tanıyorum ki anneliğiyle övünen(lafta) fakat çocuğunu başından atmak için küçücük yaşta kreşe gönderen, yanında sigara içen, aman yesinde ne yerse yesin diyipte abuk sabuk gıdalar yediren, çocuk sussun diye her isteğini yapan insanlardan daha özelim ben çünkü onlar çok kolay elde ettiler isteklerini ama bizler zorlu yollardan geçiyoruz. o yüzden sen onların dediklerini hiç kafana takma canım.
aminnnn Rabbim herkese kucağına sağlıkla alıp büyütmeyi nasip etsin.
ah ahhhhhh kselcim bugün düşüğü öğrenince bana sokulan laflar tek tek aklıma geldi flash back beynimde dönüyor. sadece bitanesinin lafı allah herkesi anneliği kısmet etmez. ben çok özelim çünkü bir anneyim. anne olamayan kadın neye yarar. böyle laflar duycağım hiç aklıma gelmezdi bazen kendimi dağınbaşındaki bi köyde yaşıyo gibi hissediyorum. bu insanlar mı kafayı yemiş ben mi hayal görüorum diye inanamıyorum
günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
gece ne güzel kaynatmışsınız oku oku bitmedi
bende dün gece çok güzel eğlendim doğum günümü kutladıkkayınvalidemlerle beraber annemlerlede bol bol telefonda konuştuk onlar uzak malesef neyse sonra eşimle hep dans ettik biz dans ettikçe kayınvalidemin gözlerinin içi gülüyodu bol bol resim çektik pasta kestik görümcemle beraber iki renkli kurabiye yaptık çok güzel oldu isterseniz size tarifini veririm hazır kurabiyelere benzedi aynen eşim bana çok güzel iki tane gümüş kolye almış görenler bayıldı biri dört yapraklı yonca şeklinde diğeride şu şans kolyeleri varya hani şu zincirin üzerinde hem kartanesi hem kalp hem nal hem nazar boncuğu hem kelebek olan onlardan işte
bu arada kızlar topiğime kadar gelip beni tebrik etmişsiniz hepiniz çok sağolun topiğimdede yazdım ama burayada yazayım didim ben hepinizi çok seviyom iyiki varsınız
günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
gece ne güzel kaynatmışsınız oku oku bitmedi
bende dün gece çok güzel eğlendim doğum günümü kutladıkkayınvalidemlerle beraber annemlerlede bol bol telefonda konuştuk onlar uzak malesef neyse sonra eşimle hep dans ettik biz dans ettikçe kayınvalidemin gözlerinin içi gülüyodu bol bol resim çektik pasta kestik görümcemle beraber iki renkli kurabiye yaptık çok güzel oldu isterseniz size tarifini veririm hazır kurabiyelere benzedi aynen eşim bana çok güzel iki tane gümüş kolye almış görenler bayıldı biri dört yapraklı yonca şeklinde diğeride şu şans kolyeleri varya hani şu zincirin üzerinde hem kartanesi hem kalp hem nal hem nazar boncuğu hem kelebek olan onlardan işte
bu arada kızlar topiğime kadar gelip beni tebrik etmişsiniz hepiniz çok sağolun topiğimdede yazdım ama burayada yazayım didim ben hepinizi çok seviyom iyiki varsınız
sara abla iyiki doğdun iyiki varsın doğum günün kutlu olsun. ne güzel geçirmişsiniz en kötü gününüz böyle olsun.
günaydın saracımmmm...bütün ömrün boyunca hep böle neşeli huzurlu ol canımmm...güle güle kullan hediyelerinideeee....tarifi yazarsan alırım walla yok demem
günaydın sara geçte olsa doğum günün kutlu olskun canım. yeni yaşın sana düm dileklerini getirsin canımmm
asıl ben geldim hoş geldimmmmmm
iyi ki varım yaw
kızlar ben yokken ne kaynattınız özet geçin bakem bende pasta yaptım pişmek üzeree
çok sağol canım teşekkür ederim
iki renkli kurabiye
malzemeler
1,5 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
1 subardağı süt
yarım paket margarin(oda sıcaklığında yumuşamış olacak)
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
3 yemek kaşığı kakao
aldığı kadar un
yapılışı
pudra şekeri ile oda sıcaklığında yumuşamış olan margarini iyice yoğur sonra içine bir yumurtayı kır kakao dışındaki tüm malzemeyi karıştırarak kulak memesi yumuşaklığında bi hamur yap.sonra hamuru ikiye böl hamurun diğer yarısına kakaoyu katarak güzelce yoğur sonra merdaneyle iki hamuru ayrı ayrı aç sonra alta beyaz hamuru üstede kakaolu hamuru bırakarak rulo şeklinde sar yirmi dakika kadar dinlendir.sonra bi parmak genişliğinde ince ince dilimle tepsiye diz önceden 175 derecede ısıttığın fırına sür tahminen 15 - 20 dakika pişir kurabiyelerin etrafının rengi hafifi dönmeye başladımı pişmiş demektir.bi ara resmini çekip bırakırım çok güzel oluyo tavsiye ederim kızlar.
karılar ne çene yapmışsınız beeee oku oku 1,5 saatte bitirdimmm...işime yeni başlıcammmm....
günaydın canlarım nasılsınız bu ara keyifsizim, içimden hiçbişey yapmak gelmiyor, Allah yuvalarımıza neşe versin bi bebek nasip etsin hepimize amiin..
canlarım dra gttim geldim minik kesemi gördümmmAllaha çok şükür haftaya tekrar gidecez kesem büyümüşmü diyee
tez zamanda sizlerede nasip etsin rabbimmm inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?