Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım bendede var pko genç kızlığımdada hormon bozukluğu vardı diane35 vermişlerdi 2 ay kullandım bıraktıydım sonra evlenmeden 1 sene önce falan gene gittiydim doktora gene verdiydi ilacı bu sefer 8 ay kullandım evlenmeden 2 ay önce bıraktıydım sonra bana evlenipte çocuk isteyene kadar kullan demişti neyse pko varmış işte şimdi bebek istiyorum diye bana progesteron 100mg diye bi ialç verdi 4 ay kullandım işe yaramadı bu ayda klomen kullandım ocak 7ydi satım henüz beklemedeyim umarım bu sefer işe yaramıştır yumurtalarımda tembellik vardı benimde işte test sonuçlarımı hatırlamıyorum acaba benimdemi prolaktinle alakalı ki :26:

cnm sabah akşam 1 kaşık hani şu kutu dondurmalar varya onların kaşıklarından çıktı içinden onla içiyorum fazlası zararlı olabilirmiş....

selaaaammmmmmmmmmmmmmmmm

hepsini karışım halindemi alıosun öle satılıo demek...ne kadara aldın dumancımm?

çok saol canımmm...benim 3 lü testimde nöral tüp defekti yüksek çıktı...o nedenle amniyosentez yaptırdım ama sonucunu alamadan kaybettim bebeğimi....dahada alamadım zaten...üreme olmamış tahlili yaparken...bebek otopsideydi onun sonucunuda alamadım daha...hazirandan sonra arayın dediler pes ettim bende istemiom sonuç falan dedim...agustosta yapmıştım düşüğü düşünsene 1 yıl olacak nerdeyse sonuç çıkacak daha..durum böle iştee...doğru zamanda Allah ın izniyle hepimiz hamiş kalacaz...

günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar

gece ne güzel kaynatmışsınız oku oku bitmedi

bende dün gece çok güzel eğlendim doğum günümü kutladık kayınvalidemlerle beraber annemlerlede bol bol telefonda konuştuk onlar uzak malesef neyse sonra eşimle hep dans ettik biz dans ettikçe kayınvalidemin gözlerinin içi gülüyodu bol bol resim çektik pasta kestik görümcemle beraber iki renkli kurabiye yaptık çok güzel oldu isterseniz size tarifini veririm hazır kurabiyelere benzedi aynen eşim bana çok güzel iki tane gümüş kolye almış görenler bayıldı biri dört yapraklı yonca şeklinde diğeride şu şans kolyeleri varya hani şu zincirin üzerinde hem kartanesi hem kalp hem nal hem nazar boncuğu hem kelebek olan onlardan işte

bu arada kızlar topiğime kadar gelip beni tebrik etmişsiniz hepiniz çok sağolun topiğimdede yazdım ama burayada yazayım didim ben hepinizi çok seviyom iyiki varsınız

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok afedersin ama demeden duramıcam affına sığınıommda hangi öküz dedi bu lafııı..Allah büyük büyük konuşmasın o anneliğide elinden alırsa görür ozaman nasıl anne olundugunu...töbe töbeeeee dellendim yaaa....ne cahil insanlar var yaaaa..

günaydın saracımmmm...bütün ömrün boyunca hep böle neşeli huzurlu ol canımmm...güle güle kullan hediyelerinideeee....tarifi yazarsan alırım walla yok demem

sara abla iyiki doğdun iyiki varsın doğum günün kutlu olsun. ne güzel geçirmişsiniz en kötü gününüz böyle olsun.

günaydın sara geçte olsa doğum günün kutlu olskun canım. yeni yaşın sana düm dileklerini getirsin canımmm

günaydın saracımmmm...bütün ömrün boyunca hep böle neşeli huzurlu ol canımmm...güle güle kullan hediyelerinideeee....tarifi yazarsan alırım walla yok demem

çok sağol canım teşekkür ederim

iki renkli kurabiye

malzemeler

1,5 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
1 subardağı süt
yarım paket margarin(oda sıcaklığında yumuşamış olacak)
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
3 yemek kaşığı kakao
aldığı kadar un

yapılışı

pudra şekeri ile oda sıcaklığında yumuşamış olan margarini iyice yoğur sonra içine bir yumurtayı kır kakao dışındaki tüm malzemeyi karıştırarak kulak memesi yumuşaklığında bi hamur yap.sonra hamuru ikiye böl hamurun diğer yarısına kakaoyu katarak güzelce yoğur sonra merdaneyle iki hamuru ayrı ayrı aç sonra alta beyaz hamuru üstede kakaolu hamuru bırakarak rulo şeklinde sar yirmi dakika kadar dinlendir.sonra bi parmak genişliğinde ince ince dilimle tepsiye diz önceden 175 derecede ısıttığın fırına sür tahminen 15 - 20 dakika pişir kurabiyelerin etrafının rengi hafifi dönmeye başladımı pişmiş demektir.bi ara resmini çekip bırakırım çok güzel oluyo tavsiye ederim kızlar.

asıl ben geldim hoş geldimmmmmm
iyi ki varım yaw

hoşgeldin tabiki başakcımmm...çok bekledim ama sonra bi baktım benim telefona msj geldi internet hakkın bitti die...bidahada giremedim...bundan sonra akşamları olmam ayın 24üne kadar (

kızlar ben yokken ne kaynattınız özet geçin bakem bende pasta yaptım pişmek üzeree

bu saatte ne pastası yaptın kız tarif ver bakimm

aldımmmm teşekkür ederimmmm...ilk fırsatta denicemm

karılar ne çene yapmışsınız beeee oku oku 1,5 saatte bitirdimmm...işime yeni başlıcammmm....

günaydın canlarım nasılsınız bu ara keyifsizim, içimden hiçbişey yapmak gelmiyor, Allah yuvalarımıza neşe versin bi bebek nasip etsin hepimize amiin..

günaydın canlarım nasılsınız bu ara keyifsizim, içimden hiçbişey yapmak gelmiyor, Allah yuvalarımıza neşe versin bi bebek nasip etsin hepimize amiin..

günaydın cnmmmm...iyiyim ben...hayrola nie keyfin yokkk...mutlu ol neşeli ol yuvanda öle olur kuzucummm...öyle oluncada bebiş gelir iyiyce neşelenir yuvalar..aminnnnnnnn dileklerin için

canlarım dra gttim geldim minik kesemi gördümmm Allaha çok şükür haftaya tekrar gidecez kesem büyümüşmü diyee
tez zamanda sizlerede nasip etsin rabbimmm inşallahhhh

canlarım dra gttim geldim minik kesemi gördümmm Allaha çok şükür haftaya tekrar gidecez kesem büyümüşmü diyee
tez zamanda sizlerede nasip etsin rabbimmm inşallahhhh

canımmmmm çok sevindimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…