Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canlarım dra gttim geldim minik kesemi gördümmm Allaha çok şükür haftaya tekrar gidecez kesem büyümüşmü diyee
tez zamanda sizlerede nasip etsin rabbimmm inşallahhhh

battasım canım cok sevindim adına allahım saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin insallah sendemi süt buharından sonra kaldın cok sevindim inanki bak aynı sene kaldık benim 8haftalık oldu melegim hala düşük tehlikem var ve antibiyotik kullanıyorum intahap kurutucu idral yollarımda hala intihap var gecmiyo yaa canım bir sürü ilaç kullanıyom valla insallah saglılı yavrularımız dünyaya gelir ben fazla giremiyorum her günüm doktorda geciyo diye bilirim görüsmek üzere kıslara selam hepinizi seviyorumm

pınarrrrrrrr hoşgeldinnnn nasılsın canımmmm...nasıl gidiyo hamilelikkk

çok geçmiş olsun canımmmm dualarım seninle...Allah a emanet oll...

pınarıımmm bende seni merak ediyordum kuzum yaaa özledik seni aman dikkate et canım yat dinlen bol bol bi ay rötarlı yetiştim sana benimde 4 haftalık henüz :)sağol bebeğim inşallah sağlıkla kucağımızda alırız bebeklerimizi banada progestan diye ilaç verdi işimizi garantiye alalım dedi alttan koy dedi hergün düşük olmasın dedi... inşallah iltihabın biran önce geçer canım arada gel kıs merakta bırakma öpütüm canımmmm Allaha emanet olunnn

canlarım dra gttim geldim minik kesemi gördümmm Allaha çok şükür haftaya tekrar gidecez kesem büyümüşmü diyee

çok sevindim canım senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

aaaaaaaa karacal gelmişşşşş hoşgeldin cnmmmmm nassın bakimmm nerelerdesiinnnn?

çok geçmiş olsun canım... senin beklemediğin anda geldi bebişin ALLAHIN izniyle inşallah bişeycik olmayacak

bu sabahtan itibaren kırmızıya döndüler karın ağrım var çok amaaa(

en azından belirsizlikten kurtuldun artık önündeki maçlara bakacaksın

mrbb
kımsecıkler yokmu

hşgldn cnm nasılsınnnnn

merhaba kızlarrr

merhabalar nasılsınız

karacal hoşgeldin canım merak etmiştim seni nerelerde kaldın işlerinmi çok yoğun

merhaba moodcum nasılsınn?
iyim cnm sen nasılsınnn ....inşallahhh bidahaki aya mutlu girersinnn bebeğimmmm

iyi nazocann biras daha iyim işte karnım şiş hamiş gibi geziyorum sahte hamişş
Sen nasılsınnn gülümm

ALLAH nazarlardan korusun tekrar gözün aydın
41 kere maşallah

aynennn önümdeki maçlara bakcam artıkkk hoşgeldin buarada nasılsın canım?

iyim cnm sen nasılsınnn ....inşallahhh bidahaki aya mutlu girersinnn bebeğimmmm

iyi nazocann biras daha iyim işte karnım şiş hamiş gibi geziyorum sahte hamişş
Sen nasılsınnn gülümm

inşallah canımmmm hepimiz mutlu girelim ...aynen yaaa içime çekemiom karnımı bende çok şiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…