canlarım dra gttim geldim minik kesemi gördümmmAllaha çok şükür haftaya tekrar gidecez kesem büyümüşmü diyee
tez zamanda sizlerede nasip etsin rabbimmm inşallahhhh
battasım canım cok sevindim adına allahım saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin insallah sendemi süt buharından sonra kaldın cok sevindim inanki bak aynı sene kaldık benim 8haftalık oldu melegim hala düşük tehlikem var ve antibiyotik kullanıyorum intahap kurutucu idral yollarımda hala intihap var gecmiyo yaa canım bir sürü ilaç kullanıyom valla insallah saglılı yavrularımız dünyaya gelir ben fazla giremiyorum her günüm doktorda geciyo diye bilirim görüsmek üzere kıslara selam hepinizi seviyorumm
battasım canım cok sevindim adına allahım saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin insallah sendemi süt buharından sonra kaldın cok sevindim inanki bak aynı sene kaldık benim 8haftalık oldu melegim hala düşük tehlikem var ve antibiyotik kullanıyorum intahap kurutucu idral yollarımda hala intihap var gecmiyo yaa canım bir sürü ilaç kullanıyom valla insallah saglılı yavrularımız dünyaya gelir ben fazla giremiyorum her günüm doktorda geciyo diye bilirim görüsmek üzere kıslara selam hepinizi seviyorumm
canımmmmm çok sevindimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde...
canlarım dra gttim geldim minik kesemi gördümmmAllaha çok şükür haftaya tekrar gidecez kesem büyümüşmü diyee
amin serayıımm sen naptın pembe lekelerin devam ediyormu tatlım
bu sabahtan itibaren kırmızıya döndüler karın ağrım var çok amaaa(
üzüldüm canım pis kırmızılar karnının ağrısı geçsin hemen inşallahhh
mrbb
kımsecıkler yokmu
hşgldn cnm nasılsınnnnn
merhaba kızlarrr
bu sabahtan itibaren kırmızıya döndüler karın ağrım var çok amaaa(
mrbb
kımsecıkler yokmu
hşgldn cnm nasılsınnnnn
merhaba kızlarrr
iyim cnm sen nasılsınnn ....inşallahhh bidahaki aya mutlu girersinnn bebeğimmmmmerhaba moodcum nasılsınn?
çok geçmiş olsun canım... Senin beklemediğin anda geldi bebişin allahın izniyle inşallah bişeycik olmayacak
en azından belirsizlikten kurtuldun artık önündeki maçlara bakacaksın
merhabalar nasılsınız
çok geçmiş olsun canım... senin beklemediğin anda geldi bebişin ALLAHIN izniyle inşallah bişeycik olmayacak
en azından belirsizlikten kurtuldun artık önündeki maçlara bakacaksın
merhabalar nasılsınız
iyim cnm sen nasılsınnn ....inşallahhh bidahaki aya mutlu girersinnn bebeğimmmm
iyi nazocann biras daha iyim işte karnım şiş hamiş gibi geziyorum sahte hamişş
Sen nasılsınnn gülümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?